hits

Rla

Vekt Hysteri.

 • Publisert: 28.01.2013, 16:33
 • Kategori: Helse
 • Okei.. jeg føler at jeg må få ut tankene mine om dette, ellers blir jeg sprø.
  Det er så masse snakk om trening, mat og vekt.. folk er helt hysteriske.
  Og det er greit og ville være sunn og trene... men det får no være grenser.
  Det som er provoserende er når folk poster bilder av anorektiske jenter som motivasjons bilder til trening. Er det seriøst målet deres?
  Å se ut som om dere er anorektikere?

  Om dere er undervektige så burde dere ikke trene på treningsenter, da burde dere fokusere på å få i dere mat og kanskje gå turer rundtom der dere bor og jogge litt innimellom.
  Om dere har normal vekt bør dere fokusere på å opprettholde vekten med et sunt kosthold og trene normalt ( er nok med 30min/1 time 2 ganger i uken). Men IKKE være hysterisk opptatt av dette.
  Er dere overvektige bør dere trene ofte men ha hviledager i mellom så kroppen for bygge seg opp igjen fra hver treningsøkt, og spise sunn og god mat med masse vitaminer.
  Og et god tips for overvektige er kutt ut hvetemel og melk. Bruk heller rismelk. Og hold dere unna gjærbakst så godt som dere kan, men spis gjerne havregrøt og bruk gjerne speltmel til baking.

  Det virker som om folk har vrangforestillinger og peter pan syndrom. Dere ser på kroppen deres, sammeligner den med andre og er missfornøyd. 

  For det første... vi har forskjellig kroppsbygning. Alle ser ikke like ut og alle BURDE IKKE se like ut heller. Vi er forskjellige og der er noe jeg syntes folk burde være glad for.

  Jeg har ikke lyst å se ut som alle andre, jeg vil bare være meg. Og ser ikke noe gale i det.

  Jeg går nå gjennom noe som jeg syntes er utrolig vanskelig... Undervekt. Det skjedde veldig fort og veldig plutselig. Jeg har ikke anoreksi eller noe sånnt, men jeg fikk en depresjon som da resulterte i at jeg gikk veldig mye ned i vekt. Og nå jobber jeg for harde livet med å gå opp i vekt.. det er utrolig slitsom og ikke så lett som man skulle tro. Og det forsterker de provoserende følelsene jeg får av å se, lese og høre om alle som allerede ser tynne ut som syntes kroppen deres ser stor ut. 
  Det er mental sykdom. Som folk bør søke hjelp for.

  Dette er tre forskjellige kroppstyper, og alle ser bra ut. 

  Hva er din mening? Hva syntes du om hysteriet?
 • Publisert: 28.01.2013, 16:33
 • Kategori: Helse
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar