hits

Rla

New Start.

 • Publisert: 19.09.2013, 19:22
 • Kategori: Inspirasjon
 • Jo eldre man blir jo tøffere blir livet. Mer utfordringer og man begynner å merke at den smerten man har følt tidligere er ingenting i forhold til det man føler når livet begynner å falle sammen. 
  Men nå skal jeg ikke fokusere på det negative. Trenger du en ny start?
  Uansett om det bare er et dårlig brudd, eller generelt alt i livet bare er dumt er det beste du kan gjøre for deg selv er å ta kontroll over situasjonen.

  Her er noen tips til hva du kan gjøre for å rydde opp i livet ditt.

  Forny Garderoben: Ut med det gamle og inn med noe nytt. Ser man bra ut føler man seg automatisk litt bedre. Og det kan gi et lite selvtillits boost.


  Kutt ut dårlige venner: Venner som kun gir deg negativitet og drar deg ned til du føler deg dårlig med deg selv er ikke verd å ha. Venner skal gi deg styrke og skal være noen du føler du kan være deg selv med.   RYDD: Rotete rom? Rotete leilighet/hus. Urenhet gir deg ikke noe positivt. Et ryddig rom/hus gjør at du føler deg mye bedre. Og gjør at du føler du har mer kontroll og orden. Og viser også at du klarer å rydde opp i ditt eget rot. Kanskje du finner igjen styrken i alt rotet..


  Jobb/skole: Jeg vet at skolesystemet i Norge er helt grusomt. Men om det er en spesiell karriere du er ute etter sier jeg kjør på og få det overstått og ikke minst gjør ditt beste. Du kommer til å tjene på det senere. Og om du er kommet til jobb stadiet så er det ikke noe gale i å begynne i det små om du ikke helt vet hvor du vil. Det som er viktig er bare å ha noe å gå til. En grunn til å stå opp om morgenen. Og ikke ha noe å gå til eller noe å gjøre vil drive deg til vanvidd.  

  Tren: Da mener jeg ikke ta helt av som den trenden som har vært. Men det er viktig og ikke bruke for masse tid forann pc med baken plantet i sofaen. Det er lettere for å få depresjoner, angst, og andre problemer om man ikke er aktiv. Så gå ut og bruk kroppen, Fjellturer, treningsenter. 

  Hobby: Om du har tid til en hobby, så er det masse man kan gjøre der ute. Fotball, dans, sang, teater osv. Visste dere at 1 av 3 sliter psykisk? Du vinner ikke på å glo inn i Facebook hele dagen. Gå ut og gjør noe med livet ditt. Engasjer andre til å gjøre det samme. Ikke vær en robot.

  Det er alt jeg har å si for denne gang. Jeg vet at folk er for mye på pc, og for lite ute. Folk blir utbrent i så ung alder og det er ikke sånn det skal være. Ta tak i livet ditt og hjelp andre gjøre det samme. 

  xoxo

   

 • Publisert: 19.09.2013, 19:22
 • Kategori: Inspirasjon
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Lillsivertzen

  19.09.2013 kl.22:28

  Komme seg ut av gamle vaner, forhold og vennskap er det smarteste jeg har gjort noen sinne

  Renate Lande

  20.09.2013 kl.15:04

  Lillsivertzen: Ja, sant :)

  Skriv en ny kommentar