hits

Rla

Learn to let go

 • Publisert: 29.09.2013, 15:29
 • Kategori: Inspirasjon
 • Vi alle føler oss trist og sint/skuffet/lei oss i blandt og det er selvfølgelig helt lov. Og kan være godt å føle på disse tingene innimellom da man finner ut hva og hvem som betyr noe for oss.
  Men da disse følelsene blir et stort problem og følger deg over lengre tid, gjerne i flere år er det ikke lenger noe sunt i de følelsene.
  Det er vanskelig å gi slipp på noe når man føler at en person har såret deg og du virkelig vil at personen skal vite det og forstå hva de har gjort. Men så føler  du at det ikke forandrer seg.

  Det som er viktig er å lære seg å gi slipp. Just let go. Du kan selv velge å ha det bra og være glad. DU kan selv velge hvordan du vil ta ting og hvordan du vil reagere.
  Hvis en person gang på gang sårer deg og du føler at det aldri blir noe forandring kan du velge å gi slipp på den personen. Det er ikke et bra vennskap/forhold, og gjør mer skade enn noe annet.
  Så hvorfor da holde på det? Selvfølgelig er det vanskelig hvis man har blitt veldig glad i personen, men på et punkt må du lære deg å ta vare på deg selv også og da er det på tide å gi slipp.

  Det første du kan gjøre er å se litt mer inn i det; Hvorfor du føler det du føler, hvor føler du det, og hva godt gjør det for deg og gå rundt med de følelsene?

  Det er alltid vanskelig å gjøre noe når alle andre gjør det motsatte, for man blir påvirket av samfunnet uansett om man vil det eller ikke. Vi er energier og energier står ikke i ro. Så uansett er vi alle connected.
  Derfor er det vanskelig å være glad når alle rundt deg er trist. MEN du har muligheten til å påvirke det. Du kan skape dine egen vibrasjone av påvirkningskraft. Spre positivitet og glede. What comes around goes around. 

  Vi er som oftest sterkere enn vi tror, og hver gang du hører deg selv si du ikke kan... JO du kan. Livet er hva du gjør det til og aldri tvil på det. 
  Alt handler om å forstå. 

  Vil du være personen som får en annen til å føle smerte eller vil du være den som får de til å smile? It's up to you. 
  Å glede andre vil også gjøre at du får et bedre forhold til deg selv.

  Her er noe verd å lese: http://www.calmdownmind.com/the-pain-of-emotional-hurt/ 
 • Publisert: 29.09.2013, 15:29
 • Kategori: Inspirasjon
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Berit

  02.10.2013 kl.20:46

  Heisan!!! Helt først vil jeg bare fortelle deg at denne siden er til kjempe stor inspirasjon for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de vakreste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

  Skriv en ny kommentar