hits
 • 26.01.2018, 21:01

When life hands you lemons...


make lemonade. Eller u know.. bare bland inn vodka. 
Neida, men går altså igjennom noen tøffere dager og det er viktig å holde fokus på løsningene og ikke problemene. 
Men skal ikke være depressiv nå. 

Dagen i dag ble egentlig litt rar. 
Jeg sto opp kl.10 og fikk frisør hjem til meg kl.11. Er så herlig at det finnes noen gode mennesker som kan komme med slike tilbud. 
Har ikke hatt en profesjonell røre håret mitt på over 2år! 
Har stort sett stusset det selv og ellers bare latt det vokse. Også brukte jeg jo hjemmebleking, noe som egentlig gikk ganske fint. Men nå fikk frisøren fikset litt av fargen så den ble bedre. Også selvfølgelig en klipp, som håret desperat trengte.

Etter dette skulle jeg egentlig lage meg noe  å spise, men ble avbrutt av noen stressende nyheter som da har preget mye av dagen min i dag. 
Men jeg fikk tilslutt heve i meg noe og gjort meg klar før jeg fløy ut av huset. 

Nå skal jeg slappe av og være med familie. God helg xx
(Bildet er IKKE fra i dag, så på bildet har jeg ikke klippet meg enda) 

 • 24.01.2018, 22:01

Noen dager kan man bare ikke fake det.I dag er jeg egentlig ikke i noe humør til å verken blogge eller være på internett i det hele tatt. Føler jeg har nådd et punkt hvor jeg bare ikke vet hva jeg skal gjøre lenger. Jeg pleier alltid å finne en løsning på problemene folk har og mine egne. Ofte krever det at jeg tenker utenfor boksen og finner kreative løsninger, noe jeg har blitt ganske god på. 
Akuratt nå uten å gå i for mye detaljer finner jeg ikke noe løsning. 
Men selv om instinktene mine er å være negativ akuratt nå skal jeg prøve å holde meg positivt og tro at ting vil ordne seg. 
Selv om det av og til kan være noe av det vanskeligste å gjøre. 

Det er mye jeg skulle ønske dette landet kunne bli bedre til. 
Som å gi hjelp til nordmenn som trenger hjelp. Prøve å bli et mer sosialt samfunn igjen og ikke fortsette å være et resultat av årevis hvor hoved kommunikasjonen har gått igjennom sosiale medier. 
Og ha bedre behandlingssystem for personer med psykiske lidelser. Utallige mange sitter å bare stanger hodet i veggen i frustrasjon over å ikke få den hjelper de trenger. Og ikke bare trenger, men hjelpen de har RETT på. 
Og ikke bli tatt seriøst i et system som handler om PSYKISKE lidelser fordi du ikke har synlige arr på kroppen setter meg helt ut. Hvor er logikken i dette? 

Og kan ikke situasjonen til en person uten synlige fysiske arr være like alvorlig til en som har det? 
Og hvorfor er emne i seg selv fortsatt ganske tabulagt? 

Noen sier samfunnet er for de sterke. Men er du regnet som svak fordi du får en lidelse? 
Det er ikke ofte personen har gjort det mot seg selv. Man velger ikke å slite, og det er absolutt ikke fordi man er svak. Man har gjerne vært den sterkeste i vennegjengen. Tatt på seg andre sine problemer og alltid måtte holde andre oppe. Og til slutt går man tom. 
Man har ikke uendelig med ressurser og hvis man i tillegg har vært i mange vanskelige situasjoner og opplevd tunge ting som man selv ikke har kunnet kontrollert så er det ikke lett å sitte med konsekvensene. Man er et direkte resultat av andre sine valg og sitt eget instinkt til å ta vare på andre.

Noen dager går det bare ikke å fake at man har det bra. 

Beklager til deg som leser dette at det var det jeg hadde å komme med. Men det er dette som har vært i tankene mine i dag. 
 

 • 23.01.2018, 17:04

Makeup prep og Skincare


I går tok jeg meg en hvil midt på dagen og endte opp med å sove i 5timer, så da fikk jeg ikke gjort mye etter det. 
Hvordan jeg klarte det vet jeg ikke. 
Men shit happens. 

Men i dag skal jeg drive på med noe sminke, etter jeg har ryddet og spist. 
Og tenkte jeg kunne raskt snakke litt om mine favoritt hudprodukter og produkter jeg bruker i sammenheng med sminke. 

♦Prep+ Prime fix+ fra Mac tror jeg er ganske åpenbar. De fleste som driver med sminke har denne og bruker til og spraye fjeset med før man tar på sminken eller sprayer den på sminkekoster for en mer intens farge eller for å få fram øyenskygge fargen når den ikke er pigmentert nok. 

♦Make up Store Face mist har jeg snakket om før, men har enda ikke funnet eller prøvd noe som jeg liker bedre. Den er bare utrolig forfriskende og spraye i fjeset og kunne egentlig brukt opp en hel sånn på en dag. Men derfor begrenser jeg bruket til før eller etter sminke. Og ellers når jeg trenger en oppfriskning. 

♦Pixi glow Tonic er noe jeg ikke har brukt så alt for lenge men den kjøpte jeg da altså for å erstatte favoritt toneren min som de da sluttet å selge. Favoritten var Toneren som kom med i Proactive. Da jeg brukte alle stegene i Proactive fungerte det derimot ikke, men da jeg begynte å bare bruke toneren fungerte den som den skulle. Pixi fungerer ikke like bra, men den har vell kanskje ikke samme intensjon som proactive sin heller som var rettet mer mot akne. Den er derimot et godt andre valg for meg og gjør verfall noe bra for huden. 

♦Loreal Pure Clay er egentlig bare noe jeg liker å bruke for å rense huden sammen med andre produkter. Har ikke så mye å sammenligne den med da jeg ikke har vært så fan av slike produkter hvor jeg må vaske det vekk etterpå. Rett og slett fordi jeg er smålig lat når det gjelder slike ting. MEN denne liker jeg da altså til tross for min latskap.♥

Må nesten også nevne at jeg ikke er like flink til å alltid huske på å ta vare på huden. Self care er ofte vanskelig når man sliter med psykiske lidelser. 


Hva er dine favoritter?

 • 20.01.2018, 17:07

Kutt ned på stresset!


Elsker egentlig å våkne opp om dagene å se snø og sol utenfor. 
Skulle ønske solen var oppe litt lengre da, men det skjer gradvis.

Uansett! Nå er det Lørdag, da kan man sitte inne å slappe av eller gå ut å feste eller hva enn man måtte ønske. Man trenger i hvert fall ikke føle på stress. 
Selv er jeg så og si alltid stresset, selvom jeg bare sitter i ro i sofaen. Jeg vet jo at ting ikke skjer raskere av å stresse, men det skjer automatisk. 
Dette er en av tingene jeg vil rette en del fokus mot i år. Altså bli flinkere til å takle stress! 
Selvfølgelig er trening en av tingene som kan hjelpe med å redusere stress, men det er også noe jeg ikke er flink til. Aldri vært en fan av å trene. Og det er ikke det at jeg ikke liker å bruke kroppen, men jeg eier ikke tålmodighet. Trening som ikke føles som trening er mer min stil. Dansing f.eks har alltid vært en stor interesse for meg. Men også det å vaske og rydde i huset er en form for trening, eller gå på tur med venner om det så bare er rundt i nabolaget. Man trenger ikke alltid vite at man trener for at det skal være trening.
Ellers skal det hjelpe å ha rutiner på maten. Altså spise på faste tider hver dag og spise ting som er godt for kroppen. Altså ting som inneholder rett mengde vitaminer og proteiner osv. Også noe jeg er helt elendig på. 
Dette betyr altså ikke at man skal slutte å spise ting som inneholder f.eks sukker. For mange av oss trenger faktisk dette også som en del av kosten for å opprettholde energien også gjør det oss også glad. Og i min bok er noe av det sunneste du kan være, er nettopp det å være GLAD. 
Også det å gi klemmer, holde noen i hånden, klappe en katt utløser oxytocin som er det hormonet som reduserer stress og er også kalt "velvære hormonet". 

Så ha en stressfri helg folkens♥ Hug someone


♥ Følg meg på Instagram HER  ♥

 • 19.01.2018, 12:00

Original Fashionista


Happy Friday!
I går fikk jeg endelig jakken min som jeg har ventet på noen uker nå. 
Jakken er laget av Faux-leather.
Jeg elsker den så sinnsykt, og jeg skal selvfølgelig få tatt noen bedre bilder av den (outfit bilde).
Håper bare jeg klarer å komme meg ut å ta bilde mens det fortsatt er sollys ute en av dagene. Solen går fortsatt så tidlig ned. The struggle.
Har også en ny makeup look i tankene. 

Jeg brukte et gavekort jeg fikk til jul på Nelly. Så jeg kjøpte meg "Original" og Fashionista" choker smykkene i tillegg til noe klær. 
Disse var da altså på tilbud, den ene kostet bare 38kr. 

I dag har jeg store planer om å få gjort ferdig mest mulig husarbeid. #Adulting
Så det blir nok det jeg gjør resten av dagen så langt jeg har energi til det.

Hva syntes du om innkjøpene?
 ♥ Følg meg også på Instagram HER ♥

Og er det noe du kunne tenke deg å se mer av her på bloggen, fortell meg i kommentarfeltet ⇓

 • 16.01.2018, 18:48

February Inspiration


De to siste dagene har det vært storm. Sterk vind og regn, og i dag begynte det plutselig å snø. 
Som er en klar forbedring om man spør meg. Syntes snø er så fint og magisk på mange måter. Lysner liksom opp og det er koselig å se snøen dale. 
Men for mange er det kanskje innevær. Spesielt om man allerede har vært ute pga. jobb eller skole. Så er det da sikkert koselig å hive seg ned på sofaen med kakao og se på noe på pcen. Eller shoppe ♥ Så her er noe shopping inspirasjon:

february inspo
february2018
 • 14.01.2018, 19:09

Farsàli - Rose Gold Elixir


Hvis du er på Instagram har du sikkert sett dette produktet før.
Farsàli Rose Gold Elixir. 
Jeg har vært nysgjerrig på det en stund så jeg bestilte denne fra Sephora. Jeg bestilte da mini versjonen. 
Følte det ble dumt og betale masse penger på noe jeg ikke vet om er verd dette eller ikke. Mens denne mini versjonen kom da under tollgrensen, så da tok jeg sjangsen på å prøve. 

Jeg prøvde den nettopp og har foreløpig ikke noe mening. Et par dråper holder. 
Og den lukter godt. Må prøve den sammen med foundation. Er kanskje mer merkbart i sminke sammenheng. 

Den er: 
♥Rik på vitaminer ♥Antioksidanter ♥Fatty Acids

Skal gi næring til huden med ekte gull som huden absorberer og gir deg en glød. 

Ha en koselig søndag folkens xx

Update: My skin gloooows

 • 13.01.2018, 20:19

Makeup Look - Obsidian


Fargen Sphere (gulfargen) og Obsidian (svartfargen) har jeg hatt lyst å gjøre en look med siden før jeg fikk paletten. 
Svart kan ofte være ganske "messy" å jobbe med og havne overalt. But I gave it a go. 
Dette er da igjen Anastasia Beverly Hills Prism paletten. 
Highlighteren er Hudabeauty Winter highlighter palette i fargen "northern lights". 

Men nå fikk jeg besøk så da blir det nok film eller noe annet kos. 

Hva syntes du?


Ha en fin lørdag sweeties ♥

 • 12.01.2018, 20:42

Ginger Candy


This is just a spa kinda day. 
Jeg sov dårlig og fikk ikke sove før veldig sent (eller tidlig siden det vær nærmere morgen) til tross for at jeg var sykt trøtt allerede i 23 tiden. 
Så med tanke på hvordan jeg føler meg i dag så tror jeg at jeg bare skal "treat myself" med ansiktsmasker og diverse sånne ting. 
Skulle ønske jeg hadde badekar. Men det har jeg altså ikke. Ellers hadde jeg bare lagt meg nedi badekaret med avslappende musikk. A girl can dream. 

Jeg fikk verfall pakke på døren i dag. Bestilte diverse fra Kinsarvik naturkost. 
Shakeren skal kunne bruker til flere ting. Øverste delen er selvfølgelig til drikke/proteinshake eller hva man måtte ønske. Og så er det to deler under man kan skru av. Den ene er til å putte f.eks vitaminer i og den andre til å ha f.eks proteinpulveret før bruk. 
Ganske genialt egentlig. 
Nå trener ikke jeg altså noe særlig, men jeg bruker proteinpulver i sammenheng med å gå opp i vekt. Og trening skal det nok bli noe av etterhvert! 

Også kjøpte jeg ingefær brus og kandisert ingefær. Da ingefær har mange positive effekter. 
Som f.eks: 
♦Hjelper mot kvalme
♦Bedrer sirkulasjonen i kroppen
♦Hjelper mot forkjølelse
♦Bedre fordøyelse
♦Styrker immunforsvaret
♦Lindrer leddsmerter
♦Kan dempe betennelser


Have a good weekend ♥

 • 10.01.2018, 18:00

Not for Muggles!


Vi alle har flere sider til oss, og jeg har en god del sider ved meg selv. 
Som det ofte kommer frem her på bloggen har jeg interesser som sminke og mote og generelt veldig feminine ting. 
Jeg har også sider som er stikk motsatt til dette. Men her er en side jeg ikke kan si er annet en smålig geeky. 

Jeg elsker Harry Potter. 
J.K Rowling sin fortelling er ikke annet enn magisk. 
En historie om vennskap, kjærlighet, mot og magi. 
Jeg har merkelig nok ikke lest bøkene.
Bøker har aldri vært mitt sterkeste området. Jeg har en tendens til å begynne å tenke på andre ting mens jeg leser og dermed gå glipp av hva jeg har lest. Ender opp med å lese samme side 20 ganger og ofte kan jeg glemme å fortsette å lese etter jeg har lagt en bok fra meg. 
MEN det er nå på tide at jeg utvikler noe tålmodighet og fokus. Så hvis jeg først skal lese, hva er vell bedre enn å lese Harry Potter bøkene? 
Dette er da altså 20års edition boken.Den kommer i fargene til alle husene og jeg valgte da Gryffindor. 
Jeg endte også opp i Gryffindor på Pottermore.com

Ellers kjøpte jeg meg også en Stress Relief fargeleggings bok. Som er fint når man trenger en pause, spesielt fra tanker.
Den er forresten gigantisk. Hadde ventet meg at den var litt mindre. Not that I mind.
Også kjøpte jeg en Gryffindor dagbok. "Magic is everywhere if you know where to look" 

Er du fan av Harry Potter bøkene/filmene?

 • 08.01.2018, 18:33

Out with the old, In with the new.


I dag driver jeg bare på med ting rundtom i leiligheten. 
Kaster litt her og der og går igjennom hva jeg vil ha og ikke ha. 
Liker å gjøre dette med jevne mellomrom. Anbefales!

Eller ender man opp med alt for masse ting man aldri bruker, som egentlig bare er i veien. 
Og spesielt når man er i den fasen av livet hvor man leier og bor i kollektiv og den slags så kan det være ganske stress og måtte ha masse ting med på slepet hele tiden. 
Personlig kommer jeg nok alltids til å ha litt for mye, av den grunn at jeg har samlet opp en del igjennom årene og jeg har alt for mange interesser. 
Alt fra bakeutstyr til klær og sko til hobbysaker.
Så det sier jo seg selv om man har veldig mange interesser man faktisk driver på med og som krever utstyr så blir det jo litt ting og tang. 
MEN det kan alltids minskes. 

F.eks kjøper du nye klær så kast ut de gamle med hull i eller som er slitt. 
Og jeg fikk noen gavekort til jul, så da skal jeg gjøre nettopp dette. 

SuperthumbSuperthumbSuperthumb
(Bilder lånt fra WeHeartit) 

Happy Decluttering ♥

 • 07.01.2018, 18:54

Sunday Glow


Søndag pleier å være en rimelig kjedelig dag. 
Men jeg får i hvert fall besøk så det gjør nok dagen litt gøyere. Jeg hev på meg noe sminke, som da ble denne sminkelooken her. 
Jeg brukte igjen ABH Prism paletten. Elsker den. 
Og jeg er helt forelsket i denne highlighter paletten fra Huda Beauty. Look at that glow. 
Det er da altså Winter highlighter paletten (solstice kolleksjonen). 

Som sagt nå får jeg snart besøk, så jeg må finne meg noe mat♥
Ha en fin søndag folkens!

"Sunday checklist :
♦Do nothing and Chill" 

Følg meg på Instagram HER

 • 05.01.2018, 16:19

January Vibes // Sunset


I dag har det vært strålende sol og nå virker det som solen allerede er på vei ned. Det er også kaldt ute. 
Noe med dette været trigger gamle minner og følelser. Usikker på hvorfor egentlig, men det er gode følelser i hvert fall. 
De siste månedene har jo vært ganske mørke og dystre og det er derfor godt når man ser det lysne opp litt mer og dagene sakte men sikkert blir lengre.

Jeg gikk ut for å ta dette bildet og sekundet jeg kom inn måtte jeg bare hoppe rett under teppe. 

Nå tenkte jeg å spille igjennom et par spill jeg har på xbox 360en da jeg har en del jeg ikke har fullført. Sånn at jeg da kan kvitte meg med den. 
Jeg har både xbox 360 og Xbox One (som jeg kjøpte da den kom ut). Og har nå funnet ut at det er unødvendig å ha begge to, spesielt med tanke på hvor lite jeg egentlig spiller. Men jeg vil jo ha fullført de spillene jeg har kjøpt først. Så da gjør jeg det i dag. 
Jeg fant også ut at mange av 360 spillene jeg har også funker på Xbox One, så det gjør det enklere å kvitte seg med den gamle konsollen. 

Da jeg kjøpte Xbox One var mest fordi jeg har 3D tv og trengte 3D blu-ray spiller, noe som Xbox One har. Og i tillegg ga det mening å oppdatere. 
Er gøy å kunne sitte hjemme å se på 3D filmer når man har lyst å oppleve filmen på en litt mer spesiell måte.

Får egentlig litt Løvenes konge følelse av dette bildet. 

Nå er det helg folkens xx

 • 03.01.2018, 16:16

Nytt Design


Nå var det på tide å oppdatere bloggdesignet, så det fikk jeg gjort i natt. 
Jeg var skikkelig lei det forrige. Jeg var ikke så glad i det forrige designet i utgangspunktet heller. 
Men med dette designet virker siden større, og det liker jeg. 
Det er ganske simpelt og minimalistisk, men er det jeg følte for akkuratt nå. 

Fortell gjerne hva du syntes.

Før:

Nå sitter jeg å ser sesong 3 av The Flash som nettopp kom på Netflix. Jeg har egentlig allerede sett denne sesongen, men er over et år siden så husker lite.
Tok så utrolig lang tid før den dukket opp på Netflix. 
Hater når man må vente så lenge på nye sesonger at man har glemt alt som skjedde i forrige sesong. 

-R xx

 • 02.01.2018, 18:40

New year who dis


Håper alle hadde en fantastisk feiring. 
Men nå er vi offisielt i 2018 og hverdagen har begynt igjen. På tide å begynne med noe eller fullføre noe. Verfall ha en ting som styrer meg litt i en retning.
Hater egentlig hele greien med nyttårsforsetter og at folk sier at "sånn og sånn skal skje dette året". Også jobber de hardt i begynnelsen også dabber det mer og mer av.. også er det på an igjen neste nyttårsaften. Er vell egentlig bare sånn at forrige uke var forrige uke og nå er det en ny uke.
Mange blir skuffet når de ikke har nådd alle målene sine og alt de lovte i begynnelsen av året når man går over i ett nytt år. Men sånn er det. 
Livet skjer. Ting skjer. 
Se heller på fremgangen man klarer å oppnå. Det viktigste er å ha gjort noe. Klart noe. 
Om det er smått eller stort. Kanskje gjort hverdagen til noen bedre. Fått jobben du ønsket deg. Skaffet deg en god venn. Fullført utdanningen. 
Hva enn det måtte være. Man kan ikke få gjort alt. Og noen ganger er livet litt vanskeligere enn vanlig. 
Men man fortsetter fremover. Ha heller et mål om å være glad, spre glede og være positiv mot andre så langt du selv klarer. 

Jeg setter forventningene lavt og tenker det ikke er noe jeg skal klare eller fullføre, men ting jeg skal begynne på. Også får det ta den tiden det trenger.


#motivasjon #inspirasjon #nyttår #2018 #feelhappy #dogood #staypositive #lightuptheworld

Renate Lande

Heisann. Jeg laget meg blogg i en tung periode i livet, og så på den som en motivasjon til å komme meg opp igjen. Den er også litt som en personlig dagbok, hvor jeg kan se tilbake på fine minner og huske. Jeg liker også godt å ta bilder og interesserer meg for mote og interiør. Og har en del meninger om samfunnet og diverse som innimellom kommer frem her på bloggen. xoxo

Search

Bloggdesign