You make me electric

Disse bildene nevnte jeg i forrige innlegg, så da var det på tide at jeg postet disse også.
Bildene er tatt av @SveinSolo som de andre! Altså hvor kule ble ikke disse bildene? Dette er altså ikke photoshop.
Jeg har aldri vært med på å ta bilder som dette før, så det var ganske kult å se prosessen og ikke minst ble bildene så bra.

Sjekk han ut på Instagram for mer kule bilder!

Jeg lagde meg en Instagram konto nr2 for bilder som dette da ingenting av det passet inn på min vanlige som er mer rosa og lys.
Den nye heter @Renatelande333

Så hvis du liker content som er litt mer edgy så anbefaler jeg å sjekke ut både min nye og @SveinSolo sin konto!

Be my Valentine?

Meg og SveinSolo tok oss en ny photoshoot, og denne gangen ble det en Valentine’s Day Shoot. Disse ser nesten ut som de er tatt i studio! Altså jeg virkelig elsker hva man kan få til med fotografi, man kan gjøre så mye kreativt. Fotografi er jo selvfølgelig en kunst for seg selv.

Hvis noen skulle være interessert i propsene, så kjøpte jeg disse på TGR. De har en del Valentines greier inne nå.
Det er selvfølgelig gøy å jobbe med en fotograf, som jeg sikkert har nevnt før så er det noe jeg har ønsket å prøve veldig lenge. Jeg merker det hjalp litt på lysten til å sette seg ned å blogge igjen også. Jeg har jo mildt sagt vært borte fra bloggen en stund, men det er også fordi jeg føler andre sosiale medier har blitt viktigere. Det er ikke så mange bloggere igjen og det er i hvert fall ikke så mange unge bloggere igjen. Hadde jeg følt interessen for blogging hadde vært annerledes hadde jeg nok klart å holde meg mye mer aktiv. Det er derfor veldig viktig at du som leser faktisk kommenterer eller liker om du fortsatt liker blogging, det hjelper veldig for oss som sitter på denne siden av skjermen å fortsette.
Men sånn som i dette tilfellet er det faktisk lettere å legge ut bilder på bloggen da jeg ikke har en feed som jeg føler må matche. Jeg vurderer å lage en ekstra Instakonto til bilder som dette, om jeg bare finner ut hva jeg vil kalle den, haha.

Anbefaler å sjekke ut fotografen på Instagram @SveinSolo

Vi tok også noen andre bilder som jeg synes ble dritkule, så de vil jeg dele snart.

Will you be my Valentine?

Insta @Rlablogg
Tiktok: Renatelande
Snapchat: Rlablogg