Godt nyttår

Ved midnatt går vi ikke bare inn i et nytt år, men et nytt tiår.
Dette tiåret har for meg vært veldig utfordrende. Men det begynte bra.
I  2010 endret livet mitt seg veldig. Jeg møtte mange nye mennesker og kom veldig ut av skallet. Jeg hadde tidligere vært ganske reservert og sjenert. Folk kjente meg som en ganske stille person.

Lite visste de at den stillheten skjulte det faktumet at jeg hadde det vondt.
Men i 2010 møtte jeg så mange nye mennesker som fylte meg med latter og glede også. Det fikk meg til å bygge mer selvtillit og tørre å ta plass. Føle at jeg fikk lov til å eksistere.

Jeg fikk også min første ordentlige kjæreste. Jeg hadde vært i forhold før, men ikke som dette. Og selvom det tok slutt i 2013, har vi fortsatt god kontakt.
Vi var nemlig mer enn bare kjærester, vi var også venner. Og det vennskapet klarte vi å holde på i ettertid. Noe jeg tror vi klarte nettopp fordi vi begge følte at vi ikke hadde noe mer å tilby hverandre som kjærester. Vi var bare ikke riktig og vi begge har forandret oss veldig. Vi snakker ikke ofte, men vi begge vet at vi kan om vi trenger. Noe som er utrolig fint.

I 2013 endret livet mitt seg igjen da jeg begynte å slite med panikk anfall. Panikk anfall så var så regjerende at jeg ikke lenger kunne ha en vanlig hverdag. Den “vanlige” hverdagen har jeg enda ikke fått tilbake.
Selvom jeg fortsatt sliter så har det likevel forandret seg på en del måter dette også. Jeg klarer mer enn jeg gjorde, det må gjerne bare tilpasses litt for å kunne gjennomføres.
Hvis det er noe jeg har størst håp for det neste tiåret så er det at jeg kan finne en “normal” hverdag igjen.

Jeg begynte tiåret med mange venner og mye liv rundt meg, og jeg ender tiåret med nesten ingen igjen. Noen vennskap tok naturlig slutt, mens andre på vondere måter. Noen forsvant bare fordi jeg ikke kunne delta på fester og grøftefylla hver helg.
Nå vet jeg jo at jeg hadde hatt mange fler i livet mitt om ikke psyken min var som den er. Og det er jo selvfølgelig noen igjen.
Og de setter jeg veldig pris på.

Mine forventinger og håp for det nye tiåret blir dette:

Jeg vil ha mye mer glede, latter og mennesker tilbake i livet mitt.
Jeg vil spare opp penger så jeg kan kjøpe min første bolig. Og jeg vil lære meg å ha mer orden i sakene.
Med mer orden mener jeg rett og slett at jeg vil lære meg og ha det ryddig rundt meg. Kvitte meg med ting jeg ikke trenger, og kun beholde det jeg bruker.
Jeg vil lære meg å kunne holde litt mer rutiner og en bedre døgnrytme.

Ellers vil jeg si at jeg håper alle får en fin feiring i kveld/natt.
Om dere er på fest eller byn håper jeg at dere tar vare på hverandre og er forsiktig.
Godt nyttår!
(2010 – Now)

Uken som gikk

Akkurat nå: Nå sitter jeg å ser på serien “The Next Step”. Som teknisk sett er en tenåringsserie, men den handler om dans og det var det som dro meg inn.

Ukens tanke: “Jeg burde vell begynne å pakke”. Jeg flytter rett etter nyttår og har egentlig ikke forberedt meg enda. Pakking er et skikkelig ork!

Ukens favorittplagg: Det må være antrekket jeg hadde på meg på julaften, men føler jeg allerede har delt det nok. Dette kommer på en god andre plass. Elsker denne faux fur kåpen min som jeg kjøpte på Black Friday!
Ukens serie: Jeg fant akkurat ut at det var kommet nye sesonger av “Marvel’s Runaways” på HBO. Så det er for det meste den jeg har sett på de siste dagene. Anbefales.

Ukens album: Jule albumet til Sia. Elsker alle sangene på albumet og musikkvideoene er så kreativ. Syntes det er rart at to av videoene er helt vekke fra Youtube. Heldigvis finnes de på iTunes.

Ukens innkjøp: Denne uken har jeg jo ikke akkurat kjøpt noe særlig siden det nettopp var julaften. Men jeg kjøpte meg en jakke som ikke er kommet enda.
Ukens høydepunkt: Julaften. Jeg fikk sett “A Christmas Carol” og spist god mat med familien. Så alt i alt en koselig dag.

Ukens nedtur: At det ikke kom snø. Det var noe jeg virkelig ønsket meg denne uken, men isteden er det nå regn og sterk vind.

Hvordan har din uke vært?

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

2019 via Instagram

Da jeg bladde nedover Instagrammen min innså jeg at jeg egentlig har postet ganske lite dette året.
Det er jo kanskje forståelig med alt som har skjedd i år. 2019 har absolutt ikke vært enkelt og jeg har opplevd noe ordentlig traumatisk. Den traumatiske hendelsen satt egentlig alt på pause og jeg klarte ikke fungere som normalt på en god stund.
Hendelsen gjorde jo også at jeg flyttet hjem og måtte leie bod til alle eiendelene mine. Og fant ikke nytt sted å bo før nå nylig.
Heldigvis flytter jeg ut igjen nå rett etter nyttår og får alle tingene mine tilbake.

Jeg gleder meg til å kunne bruke ringlyset mitt igjen og være et sted som er mer mitt eget. Jeg skal jo bo med to andre, men det er fortsatt mer rom for meg og mitt enn det har vært her jeg er nå.

Jeg håper jeg får gjort mye mer i 2020. Jeg vil virkelig sette blogg og Instagram mer i fokus.

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Hvordan har 2019 vært for deg?

Snow Fairy

Hei!
Jeg håper alle hadde en super koselig dag i går.
Her var det fult hus, så i dag har jeg vært så sliten at jeg vandrer bare rundt i mikke mus julegenseren min og nattbukse. Jeg stresset en del i går med å gjøre meg klar og få gjort litt forskjellig før folk kom. Og det merker jeg på kroppen i dag.
Heldigvis ble dette en avslappendes dag siden de som vanligvis kommer å spiser her i dag var her i går.

Noe av det beste med gårsdagen var antrekket mitt (etter familie og mat). Jeg hadde i utgangspunktet lyst å se ut som en Snø fe. Hvor jeg hadde fått det i fra aner jeg ikke, men snø fe ble det.
Synd det ikke snødde ute, føler det hadde løftet både antrekket mitt og stemningen enda mer. Kanskje til neste år?
(Ignorer det lille kloremerket jeg har på ryggen. Det er nok selvpåført i søvne)

Nå som julafteen er overstått er det snart på tide at jeg begynner å pakke og gjøre meg klar til å flytte. Det er bare noen dager igjen av året så da er det egentlig på tide. Jeg flytter jo ikke akkurat på dagen den 01.01, men det blir nok ikke mange dagene etter vi er kommet inn i det nye året.

Jeg gleder meg til å ha alle eiendelene mine tilgjengelig igjen og ha litt av livet mitt tilbake også.

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Julekalender – Luke 25

I dag var den siste luken i The Body Shop kalenderen. Og i dagens luke fikk jeg :

The Body Shop – Shea Nourishing Body Butter ( Full Size)Denne kalenderen var absolutt den beste jeg har hatt de siste årene. Jeg satt å så på en del “Calendar unboxing” videoer i hele november og det var virkelig ingen som virket interssante eller verd pengene. Men jeg hadde testet ut noen body shop produkter etter sommeren i år og ville prøve noen flere, så da virket kalenderen som en god ide. Og som sagt, jeg er veldig fornøyd.  Jeg tror nok jeg kommer til å gå for The Body Shop kalender til neste år også.

Jeg føler også at jeg har nok kroppsprodukter til å vare hvert fall halve om ikke hele 2020. Favoritt produktet fra kalenderen tror jeg faktisk må være Strawberry shampooen og balsamen. Håret lukter så utrolig godt etterpå i tillegg til at det føles mykt. Vell, så mykt så jeg kan få det etter å ha bleket det…

Ha en fin dag folkens xx

Var du fornøyd med årets julekalender?

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram @Rlablogg

Julekalender – Luke 24

Heisann folkens.
I dag ville jeg bare poppe innom for å ønske alle en riktig god jul og dele dagens luker.
Jeg har sett tre nøtter til askepott og Mikke mus sin versjon av “A christmas Carol” og nå venter vi på at resten av gjengen skal komme så vi kan spise grøt.
Jeg har egentlig bare løpt rundt for å gjøre mer klar før de kommer og er egentlig ganske fornøyd med sminkelooken. Den gir meg litt “Elsa” fra Frozen vibber.

Jeg håper alle får en skikkelig koselig julefeiring i dag og spiser masse god mat.
God jul! 

The Body Shop – Shine Lip Liquid i fargen “Cherry Gum” (Dette var ikke siste luken i denne kalenderen da den har 25 luker) Harry Potter Kalender – Bandana eller Skjerf med forskjellig Harry Potter printHva fikk du i dagens luke?

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram @Rlablogg

Julekalender – Luke 23

Akkurat nå sitter jeg å ser på Istid 2 som sendes på Tv3. Jeg virkelig elsker tv i julen da de sender så mye koselig.
Og Sid er alltids like morsom.

Uansett så håper jeg alle får en fin feiring i morgen uansett hvilken planer man har. Håper virkelig ingen blir sittende alene. Heldigvis er det mange muligheter for de som er ensomme eller har lite penger i julen.
Jeg vet at f.eks Finn.no har en funksjon nå i julen som heter “tilby  julefeiring”, hvor man da kan legge ut annonse om man har en eller flere ekstra plasser rundt bordet på julaften.
Utrolig fint med slike tiltak. Det gir litt mer håp for menneskeheten.

Ha en fin lille julaften folkens xx

Dagens luker:

The Body Shop – Beauty Sponge (Til sminke hvis det er noen som skulle lure) Harry Potter Kalender – ViskelærHva fikk du i dagens luke?

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram @Rlablogg

Magical Cocoa for Muggles

Hva er vell bedre enn en god kopp kakao i Desember?
Jeg kjøpte nylig denne Harry Potter koppen på Gamestop og følte den bare var skapt for kakao.
Så da måtte jeg nesten bare lage meg det.

Jeg brukte Freia sin pepperkake sjokolade som jeg hev oppi rismelk og varmet opp. Så pisket jeg krem av Gryr med litt vaniljeekstrakt. Deretter hellet jeg alt oppi koppen og strødde kanel på og pyntet med en candy cane på siden.

Hvis jul har en smak så var det denne kakaoen.
(På baksiden av koppen står det “Polyjuice Potion”)

Jeg kunne selvfølgelig også laget en type butterbeer, men det får bli en annen gang.

“We do not need magic to transform the world. We carry all the power we need inside ourselves already” – J.K.Rowling

Julekalender – Luke 22

I dag er det 2 dager igjen til julaften 😱
Jeg føler det gikk fra 0 til 100 på sånn en dag. Noen andre som følte det?

Vi blir visst ganske mange her på julaften i år, noe vi ikke har vært de siste årene. Så det blir gøy. Så lenge jeg får sett det jeg skal se på tveen om morgenen og mellom maten og gavene så er jeg fornøyd. Det blir ikke jul for meg uten Mikke Mus sin versjon av “A Christmas Carol”. Det er favoritt julefortellingen min og jeg gleder meg hvert år til å se den.
Jeg ser selvfølgelig også “Tre nøtter til Askepott” sammen med resten av Norge.

Hva er et must for deg å se på julaften?

Dagens luker:

The Body Shop – Aloe Soothing Day Cream Harry Potter Kalender – MagnetHva fikk du i dagens luke?

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram @Rlablogg

Julekalender – Luke 21

I dag kom nevøen min ut hit for å overnatte hos oss til i morgen. Så stakk vi på butikken for å handle litt, og selvfølgelig var den butikken også tom for pepperkakehus. Ser ikke ut som jeg får bygget noe hus i år siden alle er utsolgt.
Syntes det er så sykt med de folkene som FYLLER handlekurvene sine med noe når det er salg på det. Folk går jo helt amokk. La det være igjen noe til andre liksom. Hva skal du med 70 marsipangriser?
Butikkene burde jo kanskje også tatt noe ansvar der og kanskje sette noe begrensinger på hvor mye hver kunde kan stikke av med når det er priskrig.

Uansett, da vi kom hjem pyntet vi litt mer og jeg lagde meg kakao.
Og etter pizzaen spilte vi noen runder Kahoot. Jeg vant alle gangene så da gikk de heller og spilte yatzy.
Egentlig vært en ganske koselig dag.

Dagens luker:

The Body Shop – Pink Grapefruit hand cream Harry Potter Kalender – ArmbåndHva fikk du i dagens luke?

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram @Rlablogg