10 ting du kan se frem til i høst!

 1. Det beste for meg tror jeg må være høst moten! Jeg kan holde meg varm og god i mine elskede Apparis kåper og andre favoritter jeg kjøpte i fjor.
 2. Kosetid med gode filmer, sesongstart av forskjellige serier og stemning med stearinlys og tepper.
 3. Disney + … trenger jeg å si mer?
 4. Tech lanseringer; Apple, PS5 og XboxSeriesX
 5. Halloween! Jeg personlig har alltid vært fan av halloween. Hele stemningen, de spookye elementene og snakk om det overnaturlige, skrekk filmer… ja alt. Også syntes jeg alltids det er gøy å lage gresskarlykt.
 6. Vi hopper jo inn i en ny sesong, noe som betyr at sommerens mote vil komme på salg! Det har for så vidt allerede begynt de fleste steder.
 7. Og når vi snakker om salg… så avslutter vi jo høsten med tidenes salg! Black Friday/Week. Noe jeg anbefaler er å finne de tingene du vil ha og sjekk prisene allerede nå. Slik at når Black Week kommer blir du ikke svindlet av tilbud som egentlig ikke eksisterer.
 8. Blå måne! Månen skal være helt blå den 31. oktober… altså på selveste Halloween.
 9. Pumpkin Spice…everything. En smak jeg personlig aldri har smakt, men tar det med siden dette er en stor favoritt hos så mange.
 10. Fine farger! Det er selvfølgelig ikke grønt og blomstrende som om sommeren, men høsten byr også på mye fin natur.

Hva ser du frem til i høst?

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg   (En giveaway er på vei!)

 

(bilde lånt fra Weheartit)

Besøk av en venn

Hola!
Da var det helg igjen.
I det siste har en kompis bodd hos meg. Han har da sovet på luftmadrass på rommet mitt i en måned.
Jeg har rett og slett vært så mye alene hjemme da ene roomy har vært i Frankrike og andre jobber konstant. Så da ble vi enig om at han skulle være her og holde meg med selskap. Om det ikke er en god venn så vet ikke jeg!

I morgen kommer roomy hjem igjen og kompisen min “flytter” hjem. På ene siden er det digg å få rommet mitt tilbake igjen og kunne sitte ved sminkebordet mitt og generelt bare få bedre plass, men samtidig er det jo selvfølgelig litt trist. Vi har jo kost oss en del og det føles litt som det første kollektivet jeg bodde i når jeg bodde med tre kompiser. Han jeg har hatt besøk av nå er jo en av de jeg pleide å bo med.
Man merker egentlig ganske stor forskjell på å bo i kollektiv med gode venner og folk du i utgangspunktet ikke kjenner. Man kan jo alltids blir kjent med de man bor med, men det blir likevel ikke det samme.

Det beste hadde jo selvfølgelig vært å hatt noe eget. Men der er jeg ikke kommet enda, spesielt siden jeg vil bo med andre mennesker. Så om jeg skulle eid noe selv måtte jeg hatt rom å leie ut.
Men det er jo selvfølgelig dit jeg vil komme meg på et tidspunkt. 

Ha en fin helg XX

Bor du i kollektiv?

Uken som gikk #8

Akkurat nå: Sitter i stuen med en kompis med hver sin Macbook på fanget. Søndags chill.

Ukens tanke: Shit… det er faktisk høst snart.

Ukens Outfit:
Ukens Serie: Jeg har enda ikke sett noe særlig nytt og har egentlig bare fortsatt å Binge New Girl. Så isteden kommer jeg med en serie anbefaling: “Friends from college” på Netflix!

Ukens Sang: Bubblegum Bitch av Marina. Denne sanger er jo absolutt ikke ny, men jeg oppdaget den først i år. 

Ukens innkjøp: Et skjørt fra LoveShackFancy som er på vei!

Ukens høydepunkt: At torget er åpent for biltrafikk, duh.

Ukens nedtur: Sliten. Og bekymrer meg for at vekten ikke går oppover som den burde.

Hvordan har din uke vært?

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Klar for høst?

Nå er de fleste begynt igjen på både jobb og skole og årstiden er i ferd med å gå over til høst.
Personlig føler jeg meg ikke klar til å pakke vekk sommerklærne og håper på en mild høst hvor vi fortsatt kan gå med litt lettere klær en stund til.
Vi kan i det minste se frem til litt mer serier på tv-skjermen, Halloween, Black Friday/Black Week, Advent og Jul og så er vi i 2021 før vi vet ordet av det. Og da håper jeg for all del at vi har møtt en normal hverdag igjen uten Covid. Men slik det ser ut nå kommer det nok til å prege oss til neste år også. Vi får bare håpe at det blir i mye mindre grad.

Jeg føler i hvert fall at mote og skjønnhet er et lite lyspunkt i hver årstid. Og håper det er noe som hjelper dere også til å gi en liten boost.

Her er min inspirasjon til årets sen sommer og tidlig høst mote:

(Trykk direkte på bildene for å komme til produktene)

I want to be the one to walk in the sun

Ny dag, nye muligheter… eller noe sånt.

Sommeren min har jo som nevnt før ikke vært den beste. Det har jo skjedd litt av hvert dette året som har tatt en del på psykisk, og sommeren min ble jo også veldig begrenset.
Men jeg vil prøve å fokusere litt mer på det positive og ting jeg får gjort fremover. Og selvom jeg ikke direkte gleder meg til høsten så er det på tross en del ting jeg ser frem til likevel. Som Disney+ , Apple lansering og høstmote. Høstmoten slår selvfølgelig ikke sommermoten, men det er likevel noe å se frem til.

Jeg gleder meg ikke akkurat til å måtte legge dette antrekket til siden f.eks. Disse shortsene fra &OtherStories må ha vært noe av det beste jeg har kjøpt hele sommeren. De passer til så mye forskjellig, er behagelige og ser fine ut.
Men merker at om jeg skal kjøpe kvalitet klær som dette, må jeg også investere i en tøydamper for å få vekk rynkene i plagget.
Vi møtte også denne skjønne skapningen ute på tur. H*n lå og nøt finværet og hadde ikke noe imot å posere for noen bilder.

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Sentrum er like mye mitt som ditt.

Hola!
I går tok jeg meg turen ut i varmen. Tror det må ha vært den varmeste dagen i hele sommer, og det er egentlig dagen i dag også. Selvom jeg ikke liker at det blir regn de neste dagene, så er jeg samtidig glad for at temperaturene roer seg litt.

Jeg føler det er mye jeg kunne gjort i år hadde det ikke vært for den stengingen av Torget. MDG stjal på en måte sommeren fra meg og akkurat det gjør meg litt bitter.
Ikke bare stjal de sommeren fra meg, men de satt kjepper i hjulene på eksponerings treningen min i forhold til psyken. Og det er jeg mest sint for.
Jeg tror ikke de egentlig bryr seg om hva de gjør mot folk og hvordan det på virker store deler av samfunnet. Og da spesielt de delene av samfunnet som er veldig utsatt og ikke har noen til å snakke for dem.
Og selvom torget nå endelig er åpnet igjen og man endelig slipper inn igjen i sentrum, så er jeg og mange andre fortsatt veldig preget av det. Og dette blir nok noe jeg bare kommer til å fortsette å ta opp og snakke om. Og ikke minst kommer jeg til å være veldig obs på hva MDG prøver å få igjennom i fremtiden.
Jeg er en person som alltid har tenkt en del på jordkloden og håper på bedring i forhold til miljø og i samfunnet generelt. Jeg blir sint når jeg tenker på plasten i havene og andre miljøkriser.
Jeg blir derfor ganske provosert når et slikt parti som jeg egentlig bare burde ha positive følelser til er så arrogant og lite empatiske.
Det er kun en person som har vist seg å ha bena plantet nede på jorden den siste tiden, og det er Trym Aafløy.

Ikke alle i samfunnet er friske og oppegående. Men hvem snakker for de egentlig?
Hvem er det som forstår? Noen må jo stå opp for slike saker og presse frem utvikling og akseptering.
Man blir ikke frisk av å bli dyttet under et teppe og late som om man ikke eksisterer. Alle skal ha en plass i samfunnet og eneste måten man kommer TILBAKE til samfunnet på er om det skapes muligheter for bedring. SENTRUM ER LIKE MYE MITT SOM DITT.

Mine top Fashion Brands

 1. Zimmermann
  Dette brandet har jeg ikke kjent til lengre enn rundt ett års tid, men det har allerede rukket å bli min favoritt. Dette merket er selvfølgelig også veldig dyrt og det blir derfor mer drømming enn kjøping.
 2. Zara. 
  Hvem liker vell ikke Zara? Denne butikken er nok min non-luxury favoritt, med god kvalitet og gode priser.
 3. River Island
  Denne butikken har jeg likt mest det siste året da jeg har funnet ut de har utrolig mange gode dupes for merker som Zimmermann. Du kan få den dyre Zimmermann looken uten at det svir i bankkontoen.
 4. &OtherStories
  At denne butikken/nettbutikken kom til Norge er egentlig bare noe av det beste. Det er et søster selskap av H&M, men kvaliteten er så utrolig mye bedre og selvfølgelig er prisene deretter.
 5. LoveShackFancy
  Igjen et dyrere merke, men stilen er så spesiell og ikke noe du finner overalt. Det er ikke alt som selges her som er for meg, men jeg elsker mye av det og selve estetikken. Butikkene deres er noe av det fineste.

Hvor kjøper du klær?
Hva er dine favoritt butikker?
Noen du skulle ønske kom til Norge?  (f.eks TopShop)

Ting jeg ser frem til (August/September)

Det er altså helt merkelig hvor fort været og temperaturene forandres i dette landet. Man kan liksom gå fra 13 ene dagen til 22 dagen etter. Det gir ikke noe rom for forberedelser eller tilvenning.
Men det er fint at vi får nytt litt finvær før høsten kommer.

Jeg hadde tenkt meg ut for noen dager siden for å ta bilder. Mens jeg var ute kom det opp notification på at jeg hadde et Skype møte, så jeg måtte bare komme meg inn igjen. Når det var ferdig skulle jeg gå ut igjen å ta bilder og fant da ut av jeg ikke hadde batteriet i kameraet, så jeg måtte enda en gang inn igjen. Da det var funnet dro vi ut igjen og prøvde å finne steder hvor det fortsatt var sollys nok til å få tatt noen bilder, men fant da ut at minnekortet ikke var i kameraet. Det var som om det bare ikke var ment til å skje den dagen. Fikk derimot tatt noen bilder med mobil så ikke alt strevet var uten grunn.

Jeg føler denne kjolen fortjener bedre enn mobilbilder, haha. Men noen dager blir visst bare slik.

Ting jeg ser frem til i August/September:

August:
Torget åpnes for biltrafikk (slik at jeg kommer meg inn til sentrum igjen) – 16. August
At ting er litt mer tilbake til normalen (altså at folk er tilbake fra ferie)
Tredje roomy kommer tilbake og det blir litt mer lyder i kollektivet igjen – 28 August

September:
My Birthday – 5. September
Disney + kommer til Norge – 15. September
De nye Iphonene blir introdusert og lansert —

Har du noe du ser frem til i denne eller den neste måneden? 

Those lazy Sundays…

God Søndag

Akkurat nå sitter jeg og en kompis som to potetsekker på sofaen og ser på Youtube.
Det er endelig sol ute og de neste dagene blir det varmere, så det skal nytes.
Jeg har kjøpt meg en kjole fra River Island som er sommerlig og fin, som jeg heldigvis får brukt nå i løpet av disse soldagene.
Jeg kjenner på det at våren er rett rundt hjørnet nå og begynner å innse at det ikke er lenge før alle sommerklærne må legges vekk.
Det kjipe med den norske sommeren er at man kan blunke så er den over.

Nå føler jeg meg i hvert fall klar for en ny uke.
Jeg bare teller ned dagene til torget åpnes for biltrafikk igjen og jeg endelig kan gjøre mer igjen. Helgene blir da fylt med flere muligheter og mer å gjøre.
I tillegg venter jeg på noen pakker jeg er ganske spent på og håper de kommer i løpet av uken. Håper dere har hatt en fin helg XX

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg