New in – Bridgerton Makeup

Omg, da jeg kom over denne kolleksjonen følte jeg meg som den hjerteøyne emojien.
Bridgerton er en serie du finner på Netflix som er blitt super populær. Jeg elsket første sesong, og nå er det kommet ut en sesong 2 også. Sesong 2 har jeg ventet litt med å se da jeg har noen andre serier jeg har måtte fullføre, og den 1år ventetid mellom sesonger nå til dags er irriterende så derfor tar jeg meg litt god tid.

Pat McGraph som er et dyrere sminkemerke med kvalitetsprodukter og har nå laget to Bridgerton Kolleksjoner, og produktene jeg har kjøpt er en del av kolleksjon nr.2.
Jeg har aldri testet Pat McGraph før og har hatt lyst til det lenge, så dette var den perfekte kolleksjonen å begynne med for min del.

Altså hvor STUNNING er ikke disse produktene?
Har du testet Pat McGraph?
Hva synes du om Bridgerton kolleksjonen?

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Tiktok @Renatelande

Må ikke ute å reise bare fordi det er sommer

Altså dette sommerværet og temperaturer vi har hatt her i Bergen foreløpig har vært dritt. Det har ligget på rundt 13 grader og regn. Noen av dagene har jeg fått tilfeldig høst følelse, noe som er kjipt når det liksom skal være sommer.
Men i går kom altså både været og varmen. Så da hev jeg på meg den nye kjolen som jeg har ventet på å få brukt og tok noen bilder til Instagram. Jeg fikk også laget et Reel, så ble ganske fornøyd med å få gjort litt oppgaver som jeg hadde på planen.

Vil du følge meg å se hva jeg har lagt ut kan du finne meg på;
@Rlablogg (Instagram)
@Renatelande (Tiktok)

Ellers har jeg begynt på et rydde prosjekt som var veldig godt å endelig ta tak i. Jeg ser på disse ukene som en litt sånn detox periode. Finne ut hva jeg vil og få orden på ting som jeg trenger å få orden på.
Jeg orker ikke noe negativitet og ork. Så jeg må jeg lære meg å lytte til hva jeg trenger og finne ut hva jeg fortjener.

Så prøver jeg også å bare kose meg med ny serie, eller ny for meg that is siden serien er fra 1998. Det er bare noe med den 90’talls viben som er så mye mer koselig og ekte. Det føles også som en mye simplere tid, så det er ganske behagelig å se på.

Dette blir altså en rolig sommer for min del. Jeg er ikke akkurat ute å farter å reiser som de fleste andre. Jeg har en psyke jeg må jobbe med og dette med reising er ikke akkurat noe jeg takler foreløpig.
Men jeg misunner ikke folk som er ute å reiser nå. Folk beskriver så mye kaos ved flyreiser (som kansalleringer og annet tull) at det virker som mer ork enn det er verd, i tillegg til de høye temperaturene rundt om. Altså 20 grader er bra, men 38? Nei takk.
Jeg tror det er viktig å finne nytelse i det man har istedenfor å alltid tro at gresset er så mye grønnere. Reising er absolutt fint å oppleve og er noe jeg har gjort en del av. Men jeg har også vært veldig flink til å utforske i min egen by.
En fordel med reising for min del er strender og shopping, men utenom det kan jeg finne like mye interessant her i egen by.
Og en viktig faktor er hvem man er med. Er man med de rette folkene har man det like gøy uansett hvor man er.

Så hvis du er en av de som av en eller annen grunn ikke har mulighet til å reise så vit at du ikke er alene og at det absolutt ikke betyr at du går glipp av så mye. Tenk heller at du bidrar til mindre flytrafikk og at dette er DIN tid som du bestemmer over. Gjør ting som føles bra, uansett om det er å se tidenes koseligste serie eller dra på lokale museumer.

Start et prosjekt hjemme som du dedikerer tiden til. F.eks oppussing, stor rydding og organisering.
Hva enn det måtte være.

xoxo –