Haul: Ting til kjøkken

Jeg nevnte jo i et tidligere innlegg at jeg skulle dele hva jeg kjøpte i helgen. Jeg har nok uttrykt at jeg elsker mote og sminke en hau med ganger, men jeg er også veldig glad i interiør og ting til hjemmet. Akkurat nå driver jeg jo å leter etter et nytt sted å bo, så det er kanskje ikke den optimale timingen å drive å kjøpe inn slikt. MEN noen upraktiske gleder må man få lov å ha. Jeg vil takke meg selv når jeg har flyttet. Glassene på bildene under er noe jeg tenker å samle på fremover, så jeg kjøper naturlig ikke inn alt med engang. Også er det jo noe jeg kan ønske meg til bursdag/jul også. ♡

Jeg så først disse glassene fra Kosta Boda rundt juletiden i fjor og syntes egentlig de var ganske fancy. Den siste tiden har jeg også fått en greie for runde glass, så da disse dukket opp på salg og jeg innså hvor chick de faktisk var visste jeg at jeg måtte begynne å samle på denne serien. Altså hvor fancy er ikke disse?
I tillegg syntes jeg de er veldig ung voksen da det er veldig mote/beauty inspirert design på dem.
Disse kjøpte jeg fordi de minnet meg om Victoria’s Secret. Hvit og rosa striper er tross alt VS sin ikoniske stil. Nå trenger jeg ikke akkurat kjøkkenhåndklær med det første, men når jeg får flyttet igjen vil jeg være glad for at jeg kjøpte de.Jeg absolutt elsker denne type drikkeflasker. De gjør jo tross alt akkurat som de lover å holder vannet kaldt i 24 timer, men personlig føler jeg det holder seg kaldt mye lengre også. Den forrige jeg hadde er fra sip by swell, men den ser skikkelig skadet ut nå da jeg har hatt den i flere år. Så jeg gikk for denne fra Les Artistes denne gangen hvor man også kan stille inn hvilket klokkeslett man har fylt på vann i korken.

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Outfit til sommer?

Reklame | Affiliatelenker - Bubbleroom

De siste dagene har sommertemperaturen virkelig vært tilstedet, selvom solen ikke alltid har har kommet skinnende gjennom skydekket. Så akkurat nå sitter jeg på rommet mitt som er det kjøligste stedet i huset og med viften på.
Jeg skal ikke gjømme meg på rommet så mye lengre, men det er fint med pauser fra varmen.
Jeg føler i hvert fall på at det frister å kjøpe inn noen fine sommerklær, men prøver først og fremst og bruke mye av det jeg allerede har. Jeg kjøpte meg noen dyre sommerplagg i fjor som jeg selvfølgelig fortsatt elsker. De blir derfor prioritert i år også.
Men jeg elsker jo mote så at det blir noe nytt også skal man ikke se vekk ifra.

Jeg tenkte i hvert fall at jeg vil tipse om noen søte sommerplagg fra Bubbleroom. Sommeren blir ekstra herlig med sommerantrekk man føler seg vell i. (Klikk direkte på bildene for å komme til produktet) ♡Følg meg på Instagram: @Rlablogg
Snapchat: @Rlablogg

OOTD og Boligsnakk

God Mandag
Akkurat sitter jeg på både hybel og finn.no og ser om det har dukket opp noen leiligheter til leie som kan virke aktuelt. Men foreløpig er det ganske skuffende. Ikke at jeg hadde forventet så mye annet, men utrolig hvor lite som dukker opp i dette området her og der jeg har pleid å bo ser det ut til at det er mange av de samme horrible utleie objektene som dukker opp år etter år som stakkars studenter blir lurt til å leie. Kanskje noen av de også syntes det er helt greit siden studietiden er såpass midlertidig. Men med andre ord er det enten mye falleferdig eller områder uten noe til leie i det hele tatt. Det kan nesten se ut til at det lønner seg å kjøpe, både pga. kvalitet, tilgjengelighet og pris.
Å kjøpe er noe jeg vil på sikt når jeg føler at jeg faktisk står økonomisk sterkt nok til det. Men foreløpig er det egentlig helt greit å leie også. Jeg føler jeg har fått prøvd ut litt forskjellige steder på den måten og får finne ut hva og hvor som passer meg best.

Liker du best å bo med andre eller alene?
Og syntes du boligmarkedet (utleie) virker dårligere enn det har pleid? 

Det har forresten vært sykt varmt de siste dagene og dagen i dag har man merket det ekstra godt på tross av at det har vært helt overskyet mesteparten av dagen. Man når liksom et punkt hvor klær virker helt meningsløst, men det var egentlig akkurat derfor jeg kjøpte denne toppen. Til dager som dette er den helt perfekt. Og skjørtet mitt virker kanskje kjent, og det er fordi jeg har det samme med blå sløyfer på også. Dere aner virkelig ikke hvor mye jeg måtte jobbe for å få tak i dette skjørtet i rosa. Det var originalt utsolgt da jeg kom over det. MEN jeg er ikke en person som gir lett opp når jeg skal ha noe.

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat: @Rlablogg

Uken som gikk #14

Ukens tanke: Jeg føler egentlig ikke at jeg har tenkt på så mye spesielt, og hvert fall ikke noe verdig av å putte her. Eneste er vell kanskje at jeg ikke klarer å fatte og forstå hvordan voksene mennesker klarer å oppføre seg som totalt idioter. Nå var det ikke mitt drama engang og ikke ble jeg direkte innblandet heller, men opplevde det likevel utenfra. Kjente jeg ble direkte oppgitt og fysisk og mentalt sliten av hele situasjonen. Det kan vell sies at jeg har en tendens til å bry meg for mye, selv for mennesker jeg ikke har møtt (fellesvenn).
Ukens bilde: Denne Søndagen spesielt har vært så ekstremt varm! Så det å stikke på Deli De Luca å kjøpe seg softis var bare gull verd! Ukens Serie: Never have I ever sesong 2. Altså denne serien er så bra at jeg klarte jo ikke legge den fra meg denne sesongen heller. Det er vell det som er mest irriterende nå til dags at de bare lager 10 episoder per sesong, mens jeg er nok mer enn 22 episode per sesong type person. Men jeg klarte å spre den over tre dager. Imponert over meg selv. 
Ukens Sang:
Amaranthine av Amaranthe. Mest fordi jeg har hatt den på hjernen en god del denne helgen. 
Ukens innkjøp:
Jeg kjøpte meg et par goodies på senteret nå i helgen, men kan gjerne legge det ut i et annet innlegg når jeg har fått sjans til å ta bilder av det. Så stay tuned for that.
Ukens høydepunkt:
Det er koselig når ting begynner å skje i positive retninger noe jeg føler det har gjort litt av denne uken. I tillegg har jeg funnet en del ting jeg ser frem til nå i høst, så positive vibes only. 
Ukens nedtur:
Altså nedturer er det jo alltids, men som nevnt over “Positive Vibes only”. Nedturen får være det jeg skrev i “Ukens tanke”.

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat: @Rlablogg

Lørdagsplaner + Outfit

God Helg folkens <3
I dag skal jeg og en venn forsøke å lage sushi. Vi har forsøkt en gang før og vil si det gikk ganske bra, i hvert fall på smak. Men presentasjonen var ikke helt der for å si det mildt, haha.
Jeg pleier jo egentlig bestille sushien, men det blir ganske dyrt i lengden. Ikke at det er så rimelig å lage selv heller, men de fleste av ingrediensene har man gjerne til flere omganger.
Det er egentlig bra at jeg er så glad i sushi, da jeg generelt ikke spiser så mye fisk ellers.

Ellers har vi mye annet på planen i dag, så ville egentlig bare stikke innom å si at jeg ser det er veldig mange som har klikket seg inn de siste dagene. Og vil si jeg setter veldig pris på det og det er veldig gøy å se.
Og at man må gjerne bare slenge ut med noen spørsmål i kommentarfeltet eller gi meg en lyd på hva man vil se mer av her på bloggen.

Topp fra Gina Tricot, Shorts fra Zimmermann

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Back to Normal?

Det er en nesten en berg og dalbane med disse temperaturene. Ene dagen må jeg kle på meg ullgenser og andre dagen shorts og den minste toppen jeg kan finne.
Men Avokado planten min begynner i det minste å gro en del. Jeg har aldri vært noe særlig interessert i planter, men det er virkelig noe spesielt med å ha grodd noe helt selv. Og i det minste er slikt bra for psyken.
Det å ta vare på noe og legge fokuset et annet sted.

Den siste uken har jeg begynt å aktivt gjøre flere ting for å rydde opp i psyken. Som å lese meg opp på ting og gjøre noen endringer, med små skritt om gangen.
Jeg tror det er viktig og ikke bare gå for intenst inn med engang å overvelde seg selv. Jeg tror også det er lettere å faktisk holde på endringene om man introduserer dem en etter en og gir de litt tid til å feste seg.

Jeg kan tenke meg at de fleste av oss trenger en liten “mental clean up” etter alle hendelsene som ble startet i 2020. Men det kan se ut til at ting går i riktig retning og vi får bare håpe at det virkelig holder seg slik og gradvis bare blir mer og mer normalt igjen. Hva nå enn “normalt” er.

Lykkedagen

I helgen hadde jeg en dag hvor jeg bare hadde utrolig flax.
Det begynte da vi tok turen til Kitchn for å kjøpe popcorn fra Cemo. Da jeg kom i kassen ble jeg spurt om jeg var medlem, noe jeg er, og fikk deretter beskjed om at det da ble 0kr.
Jeg gikk så videre til en annen butikk og kjøpte noe Pokemon kort og diverse og fikk da deler av kjøpet gratis.
Senere tok vi å bestilte oss noe sushi, hvor jeg så hadde nok poeng til at ene sushi bestillingen ble gratis (altså ikke fulle bestillingen, men den ene sushi varianten). Jeg hadde også flaks da vennen min tok turen innom en butikk for å handle rismelk for meg, og jeg pleier da ofte kjøpe 6 om gangen da jeg drikker såpass mye av dem og bruker dem i mat og diverse. Og var da heldig med at de kun hadde 6 igjen, og dette var etter jeg hadde prøvd å kjøpe den tidligere på dagen et annet sted hvor den da hadde vært utsolgt.

Så kan si det ble en bra dag for meg!

Jeg kjente også at jeg virkelig trengte en dag som det.
Det er jo ikke akkurat til å legge skjul på at jeg ikke alltid har det så bra, med tanke på psyken og dette. Jeg har egentlig opplevd veldig mye rart og vanskelig. Så det føles utrolig digg når man føler man får litt igjen for det.

Uansett, nå har jeg redigert ferdig video. ENDELIG.
Og tror jeg tenker å poste den i morgen. Så vær så snill å “like” og vær positiv. Det å lage videoer vil bli lettere over tid, men for nå er det litt uvant og både det å filme og redigere er en lærings prosess.

Følg meg på Instagram @Rlablogg og gjerne på Snapchat med samme navn ♡

Drømmeoppussing

Hola!

I dag har jeg egentlig bare tatt det chill og redigert video. Har egentlig følt meg ganske sliten etter helgen og i går kom en venninne på besøk på overnatting.
Det var skikkelig koselig! Vi har ikke hengt sammen på en god stund og hadde en del catching up to do.
Vi koste oss også med litt The sims gaming på kvelden. Det har visst kommet ut en ny spillpakke som heter “drømmeoppussing” hvor du får klienter du skal pusse opp rom for. De gir deg visst tips om hva de liker eller ikke liker, så skal du utifra det prøve å pusse opp et rom som klientene blir fornøyd med.
Jeg har ikke testet denne pakken ut selv enda, men så venninnen min spille den. Jeg derimot prøvde å lage meg selv og valgte stil influencer karriere og skaffet meg leilighet i byen.

Noe som egentlig reflekterer hva jeg ønsker for meg selv her i det virkelige liv. Jeg elsker bylivet og er ikke helt en person som passer inn i for rolige strøk. Jeg liker litt lyder rundt meg og vite at jeg har alt i nærheten.
Jeg elsker også tanken på å f.eks bare gå rett utenfor til nærmeste café og sitte der å blogge eller redigere videoer eller hva enn jeg har på planen.

Men først må jeg få jobbet med meg selv og den psykiske helsen. Og deretter tenker jeg at det meste vil bare falle på plass av seg selv.Liker du best bylivet eller roligere strøk?

Følg meg på Instagram @Rlablogg

Youtube planer

Hola!
I går filmet jeg endelig videoen jeg hvor jeg tester ut Fenty Beauty for første gang. Jeg har ikke begynt å redigere den enda, men forhåpentligvis blir jeg fornøyd nok til å poste den. Men det er jo litt gøy da, det blir i så fall min første sminkevideo!
Jeg elsker jo alt av mote og sminke og jeg har virkelig ville gi Youtube et forsøk. Grunnen til at jeg fortsatt har postet så få videoer er rett og slett fordi jeg syntes mitt nåværende kamera er så stort og tungt og derfor vanskelig å filme med, spesielt om jeg skal prøve meg på vlogging. Jeg trenger også mikrofon slik at lyden blir best mulig uten å totalt knuse bankkontoen min. Men alt det koster penger og noe jeg ikke har til noe nytt kamera akkurat nå. Men jeg tenker å spare opp, så får jeg kjøpt det på sikt. Jeg fikk likevel filmet med mitt nåværende kamera i går som er et speilrefleks, så man kan jo skjønne at det ikke er det optimale Youtube kameraet. Men det får funke i mellomtiden.

Det andre gøye med at jeg endelig filmet videoen er at jeg endelig kan begynne å bruke produktene. Jeg har følt meg veldig tålmodig som bare har hatt de liggende uten å teste, kun fordi jeg ville at det skulle være en “first impressions” video.

Jeg håper også at jeg får filmet noen flere videoer allerede ganske snart. Men må nok komme opp med noen ideer først til hva de skal inneholde.
Legg gjerne igjen tips i kommentarfeltet.

Ps: Videoene jeg poster på YT er alle på engelsk da jeg ikke vil at det kun skal bli eksklusivt norsk talende folk som kan se på. As always: Om du har noen spørsmål eller tips til både blogg ideer eller YT så legg igjen en kommentar xX

Følg meg på Instagram @Rlablogg