Filmer å se i Oktober

Familievennlige Skrekkfilmer: 
Nightmare Before Christmas
Corps Bride
Frankenweenie
Hocus Pocus
Goosebumps
𝐈𝐬𝐚𝐛𝐞𝐥𝐥𝐞 • 𝐜𝐨𝐳𝐲-𝐛𝐨𝐨𝐤𝐬-𝐭𝐞𝐚 on Instagram: “. g o o d m o  r n i n g. 🍂 . I watched … | Watch hocus pocus, Season of the witch,  Halloween movies(Bildet lånt fra Google. Så all cred til den som har tatt bildet)

Skrekkfilmer:
The Boy (Da jeg først så denne likte jeg den utrolig godt helt til siste del av filmen ødelagte det for meg uten at jeg nå spoiler for mye. MEN så kom 2eren som jeg så nylig! Og den reddet seg veldig inn igjen og gjorde eneren så utrolig mye bedre.)
The Boy 2
A quite Place
A quit place 2 
(Denne etterfølgeren har jeg ikke sett enda, men den er på to do listen min.)
Come Play (Denne har jeg ikke sett enda, men traileren så bra ut!)
Oculus
The Prodigy (Denne husker jeg ikke helt om jeg faktisk likte, men jeg ville likevel anbefalt å sjekke den ut)
(Ja det er hele tittelten, haha)
The Curse of La Llalorna
Grave Encounters (Denne er en av de skrekkfilmene jeg bare fortsetter å anbefale igjen og igjen. Må sees!)
Unfriended (Dette er også en film jeg har anbefalt flere ganger tidligere. Men konseptet er helt unikt da det hele foregår via Skype) BTW jeg anbefaler IKKE 2eren da den er helt annerledes, med andre folk og et helt annet plott og overhodet ikke overnaturlig som eneren er.
Dark Skies

The Boy (2016)(Bildet er fra filmen “The Boy”)

Skrekkserier: 
Scream Queens (Disney +)
Scream (Netflix)
The Hauting of Hill House (Netflix. Denne har jeg ikke sett enda, men hørt gode ting om den)
American Horror Story (Disney +)
Pretty Little Liars
Buffy The Vampire Slayer (Favoritt serien min of all time) (Disney +)
Angel (Buffy Spin-off) (Disney+)Scream Queens season 3: Ryan Murphy 'working' on Netflix revival(Bildet fra serien “The Scream Queens” som er en komedie skrekk)

Hvilken skrekkfilmer skal du se i Oktober? 
Har du en skrekkfilm eller serie å anbefale?

Happy Spooky Season Xx

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Høstværet og kleskode på treningssenter!

Heisann!

Været i det siste har vært skikkelig dårlig, noe som igjen resulterer i at det ikke er lett å komme seg ut å ta bilder. Og da blir det fort til at bloggen blir litt nedprioritert.
Og det rett og slett fordi jeg liker å ha mest fokus på bilder og la teksten være rundt innholdet på bildet.
Men nå som det er vått, kaldt og mørkt ute er ikke det like enkelt. Men sånn er det vell å bo i Norge og derfor viktig at man lærer seg å jobbe rundt det. Og det kan jeg si enkelt og greit at jeg ikke har lært meg enda.
Men det er noe jeg absolutt vil lære meg!

Ellers har jeg fått kommet meg litt mer på trening i det siste, noe jeg syntes er veldig godt.
Før pleide jeg faktisk å mislike å dra på treningssenter. Det jeg føler hjelper mest er at man bruker maskinene og gjør øvelsene man liker istedenfor å fokusere på hvor lenge man skal være der. Hvis sier jeg skal trene i en time blir det ofte til at jeg går rundt og kjeder meg eller ikke vet hva jeg skal gjøre den siste tiden etter jeg er ferdig med rutinen min. Så ha heller et program du liker og fokuser på å gjøre det og så er du ferdig når du er ferdig. Og jo mer du klarer jo mer kan du legge på. Enten mer tid på de forskjellige maskinene eller legge til flere øvelser.

Men jeg merker at det ikke holder at jeg kun har en trenings t-skjorte. Jeg kjøpte meg jo noen treningstopper, men når kun t-skjorter er lov å bruke så må jeg vell ut å shoppe da.
Akkurat nå er det salg på senteret ut uken, så kanskje et greit tidspunkt å gå å lete.
Personlig syntes jeg det er smålig teit at det skal være såpass strengt på hva man får lov til å trene i. Jeg skjønner jo at man ikke skal møte opp halvnaken, men at man viser litt midje burde i det minste være lov.
I tillegg er det meste treningstøy til damer ofte slike cropped armløse topper og spesielt om man vil finne noe som ser bra ut og man føler seg vell i. Så er ikke det lov?

Hva syntes du om at det er så streng kleskode på treningssenter?

Dette skjer i Høst!

  1. Kylie Cosmetics kommer til Kicks! Endelig får vi dette merke i Norge, det blir så digg å endelig kunne gå ut i fysisk butikk og plukke opp mine favoritt leppe produkter. Det er allerede kommet på nett, men mesteparten ble raskt utsolgt. Butikkene har derimot enda ikke fått det inn med unntak av tre butikker (Oslo og Trondheim).
  2. Ny Switch med OLED skjerm. Dette er bare en oppgradert versjon av den som allerede er ute, med blant annet en ny forbedret skjerm i OLED. Det blir altså ikke noe Switch Pro, og det blir det mest sannsynlig ikke på en stund siden de lanserer denne.
  3. Flåklypa spillet kommer tilbake! Det ser jeg virkelig frem til å endelig kunne spille igjen. Det er et spill jeg fortsatt har tenkt på i senere år og det vil føles ganske nostalgisk å kunne spille det igjen. Denne gangen på en Switch.
  4. HBO Max kommer til Norge! Denne blir lansert i slutten av oktober og betyr at vi her til lands kan begynne å binge den nye Gossip Girl rebooten. Nå har jeg tenkt at den kanskje ikke kom til å kunne leve opp til den originale, men den har fått veldig positiv feedback så langt. Så da må den nesten gies en sjans. Ellers kommer også Game of Thrones spin-off House of the Dragon til Hbo Max tidlig 2022.
  5. Ny sesong av forskjellige serier, nye Pokemon spill og dager som Halloween og Black Friday er noe av det som venter oss fremover. Et mer spesifikt femte punkt har jeg faktisk ikke, så her spør jeg dere! Vil dere tipse om noe gøy som skjer i høst?

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Dagens Pep Talk

I dag har vært en dag for mye tenking.
Det har gått i alt fra hvor jeg vil flytte til hva jeg drømmer om å få til. Jeg har lært at å drømme stort ikke nødvendigvis er så urealistisk som folk forteller deg.
Det var faktisk via en lydbok jeg innså hvor dumt det er å høre på folk som forteller deg at noe er for stort til å satse på, for det er jo i bunn og grunn kun deg selv som setter grenser for deg.
Og ja det å gjøre noe utenfor det vanlige og stort er absolutt vanskelig og man må være villig til å jobbe for det, men om det er det man vil så er det absolutt mulig.
Hadde alle tenkt at man måtte begrense seg selv så hadde vi aldri hatt alle de tingene vi har den dag i dag.
Så you do you boo.

Og det var dagens pep talk, haha.

Men jeg tror virkelig at det viktigste i livet er å ha troen på seg selv. Og det er mange steg for å finne det og jeg mener det første steget er å omringe seg med folk som heier på deg og ikke drar deg ned.
Det å være i støttende omgivelser gir oss så utrolig mye. Og ikke bare for våres håp og drømmer, men for å føle seg vell generelt.
Det betyr ikke at vi skal omringe oss med nikkedukker. Det selvfølgelig også viktig å ha venner som sier ifra om ting og gjør at vi klarer å se realiteten også. Men folk som får deg til å føle deg ubrukelig og håpløs er ikke verd å omringe seg med.Hva er din drøm?

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Uken som gikk #16

Ukens Tanke: At bybane over bryggen og torget fortsatt i det hele tatt er et tema er noe av det mest idiotiske.
Ukens Bilde: Dette fordi jeg endelig kom meg på trening, haha. Noe jeg virkelig føler i dag… Ukens Serie: Sex Education sesong 3! Endelig begynner serier og komme ut med nye sesonger igjen og Sex Education er verd å sjekke ut om man ikke allerede har gjort det.
Ukens Sang Anbefaling: Victoria Nadine – Strangers Again. Hun her kom jeg tilfeldigvis over på TikTok og likte sangen hennes nok til at jeg søkte den opp på Youtube/Spotify. Fant flere sanger jeg likte fra hun også. Det er for så vidt veldig uvanlig at jeg hører på sanger fra norske artister, men jeg føler ikke at jeg hadde trodd hun var norsk om jeg ikke visste det pga. tiktoken allerede. Ikke at det er noe galt med å være norsk, jeg er jo det selv… men når det kommer til film/serie og musikk er jeg veldig amerikansk.
Ukens Innkjøp: Kylie Skin! Sminken hennes er ikke kommet i butikk enda med unntak av i Oslo og Trondheim, men den er vell på vei. Jeg kan legge ut nøyaktig hva jeg kjøpte i et eget innlegg.

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg