Dette skjer i Høst!

 1. Kylie Cosmetics kommer til Kicks! Endelig får vi dette merke i Norge, det blir så digg å endelig kunne gå ut i fysisk butikk og plukke opp mine favoritt leppe produkter. Det er allerede kommet på nett, men mesteparten ble raskt utsolgt. Butikkene har derimot enda ikke fått det inn med unntak av tre butikker (Oslo og Trondheim).
 2. Ny Switch med OLED skjerm. Dette er bare en oppgradert versjon av den som allerede er ute, med blant annet en ny forbedret skjerm i OLED. Det blir altså ikke noe Switch Pro, og det blir det mest sannsynlig ikke på en stund siden de lanserer denne.
 3. Flåklypa spillet kommer tilbake! Det ser jeg virkelig frem til å endelig kunne spille igjen. Det er et spill jeg fortsatt har tenkt på i senere år og det vil føles ganske nostalgisk å kunne spille det igjen. Denne gangen på en Switch.
 4. HBO Max kommer til Norge! Denne blir lansert i slutten av oktober og betyr at vi her til lands kan begynne å binge den nye Gossip Girl rebooten. Nå har jeg tenkt at den kanskje ikke kom til å kunne leve opp til den originale, men den har fått veldig positiv feedback så langt. Så da må den nesten gies en sjans. Ellers kommer også Game of Thrones spin-off House of the Dragon til Hbo Max tidlig 2022.
 5. Ny sesong av forskjellige serier, nye Pokemon spill og dager som Halloween og Black Friday er noe av det som venter oss fremover. Et mer spesifikt femte punkt har jeg faktisk ikke, så her spør jeg dere! Vil dere tipse om noe gøy som skjer i høst?

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

1 kommentar
  1. Som du nok vet ser jeg veldig frem til Flåklypa-spillet selv også! Spent på hva som er blitt utelatt fra originalen da jeg leste i en artikkel at de har tatt noen valg og droppet å ha med noe.

   Vet om en del av det som er med, men ikke alt tror jeg.

   Ser også frem til HBO MAX, for da får jeg endelig blant annet sett den nye Suicide Squad-filmen som jeg har lest mye bra om!! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg