Revenge Era Photoshoot

Nylig tok jeg turen ut med en fotograf som kontaktet meg på Instagram. Jeg fant ut at det var på tide å prøve noe nytt og rett og slett bare si ja. Jeg må innrømme at det ikke var det letteste å få tatt disse bildene da det var så ekstremt kaldt ute og jeg er skikkelig frysepinn. Hadde det ikke vært for temperaturen tror jeg disse bildene kunne blitt enda bedre. Men vi fikk jo likevel tatt noen kule bilder. Jeg anbefaler å sjekke han ut på Instagram (du finner link nederst i innlegget).

Og med Revenge Era, så mener jeg at det er tiden hvor jeg tar tilbake livet mitt og krever min plass i samfunnet.

  

Foto tatt av @Sveinsolo
Anbefaler å ta turen innom Insta og sjekke ut profilen hannes! Altså så bra!

10 ting jeg liker med meg selv

Godt nyttår
Vi starter dette året med self love. Det er nok av mennesker som bryter oss ned og det er nok av negativitet der ute. Det er på tide at vi lærer og være snill mot oss selv, så dette er noe jeg vil jobbe med i 2023.

Her er 10 ting jeg liker med meg selv:

  1. Klessmaken min – Jeg har virkelig funnet min stil og jeg elsker så og si hvert eneste plagg i hele garderoben min, ja selvfølgelig er det noen plagg jeg ikke elsker også men som likevel er nødvendig å beholde da det har en viss funksjon.. som f.eks å gjøre at jeg ikke fryser ræven av meg i vinter.
  2. At jeg er en person som sjeldent blir sint – Hvis jeg klarer å velge en annen følelse så vil jeg alltid gjøre det. Det skal mye til før jeg velger sinne, da skal en person virkelig ha klart å gjøre meg forbanna.
  3. At jeg er en person folk kan føle seg trygg på – Når jeg møter folk som er litt usikker, sjenert eller har litt sosial angst så får jeg ofte tilbakemelding på hvor komfortabelt det er å snakke med meg og de føler seg trygg på å kunne si hva enn de føler for. Det er egentlig det beste komplimentet å få.
  4. At jeg ikke tar meg selv for høytidelig og kan egentlig snakke om alt fra A til Å. Jeg kan gå rett inn på dype samtaleemner men kan også snakke om masse random eller bare tulle. For meg spiller det virkelig ingen rolle og det er ikke så nøye hva folk synes om det heller. Jeg vil føle meg fri i det sosiale og ikke føle at jeg må være på en viss måte for å liksom føle meg god nok for andre, de aller fleste er mest opptatt av hvordan de selv er uansett.
  5. At jeg hovedsaklig er en optimist – Selvfølgelig har jeg stunder hvor jeg føler på negativitet og at alt liksom er dritt, men generelt sett er jeg en optimist. Jeg liker å se på det gode og sette pris på ting, istedenfor å holde på alt som er trist.
  6. At jeg er lojal – Vennskap er noe jeg setter utrolig høyt og jeg det er noe jeg hater å miste. Jeg har tatt masse dritt fra venner fordi jeg ikke har satt foten ned eller sagt at nok er nok, så det er noe jeg absolutt har måtte lært meg (som jeg fortsatt lærer), men jeg liker likevel at jeg ikke er en person som bare gir opp på folk sekundet ting er litt vanskelig. Alle har dårlige stunder eller kan gå gjennom tøffe tider og man tar det som oftest utover de man elsker mest, så av og til må man se litt forbi hva folk faktisk sier og prøve å se hva som faktisk foregår bak fasaden.
  7. Jeg er god på å se ting som andre kanskje ikke ser – F.eks når noen sliter men skjuler det for andre. Også det å se hva andre trenger; f.eks på fest finner jeg alltid noen som ikke helt føler seg så komfortabel på hverken det sosiale eller hoppe ut på gulvet å danse, så jeg finner en måte å gi de trygghet til å slippe seg litt løs.
  8. At jeg komfortabelt kan si at jeg er blitt flink på sminke og delvis hudpleie – Folk kan komme til meg å spørre om sminketips og jeg har masse å anbefale. Hudpleie kan jeg også en del om nå, men det er såpass individuelt at det som funker for meg kanskje ikke funker for deg. Sminke er noe jeg syntes er gøy og jeg elsker å prate om det med folk som også er interessert.
  9. At jeg har blitt flinkere på self care/self love – Dette var noe jeg slet utrolig med, men de siste årene har jeg blitt gradvis flinkere. Jeg har lært at det et viktig å bruke litt tid på seg selv og faktisk ta vare på seg selv. Ting som hudpleie, håndkrem, bodylotion etter å ha vært i dusjen, hårolje, gode parfymer og omringe meg med ting jeg liker har gjort utrolig mye for meg som person. Det har hjulpet meg å finne ut hva jeg liker og bli bedre kjent med meg selv. Jeg elsker mote, sminke og å lukte godt. Jeg elsker også dype samtaler, fint interiør og gode vennskap som gir meg energi istedenfor å bare ta.
  10. At jeg klarer å se noe positivt i hver årstid – Jeg liker å gjøre litt ut av hver sesong istedenfor å bare klage over at det er lenge til favorittårstiden og den slags. Jeg liker jo så klart de lyse tidene mye bedre, men jeg klarer å finne mye positivt med den mørkere tiden også. Jeg elsker å se skrekkfilmer i Oktober og pynte med høst dekor og generelt gjøre høsten så koselig som mulig. Om vinteren har vi jo julen, som jeg gjør veldig mye ut av hele Desember. Mens Januar føler jeg alltid litt på det at jeg vil planlegge litt av det nye året. Om våren liker jeg å pynte til påske og pastellfarger og føle på alt som våren bringer med seg. Sommeren føler jeg sier seg selv haha. Men jeg har liksom mine tradisjoner som definitivt hjelper på å gjøre årstidene mer spesielle.

Fortell hva du liker med deg selv i kommentarfeltet! 

Instagram @Rlablogg
Tiktok @renatelande
Snapchat @Rlablogg