Årets Julekalender!

I dag er det hele 21!! grader her i Bergen.
21 grader i slutten av september? Altså what?
Men jeg klager ikke for å si det slik, men litt sprøtt er det jo.
Og ikke minst litt forvirrende å gå ut av huset og se gule og oransje blader ligge på bakken og smålig vind i trærne, men så føles det som vår/sommer.

Enda mer spesielt siden jeg drømte at jeg kjøpte meg julekalender i natt, haha.
En kalender har jeg allerede kjøpt da, og det er denne fra The Body Shop, men jeg skal selvfølgelig ha en sjokolade kalender også og det var det som var fokuset i drømmen min i natt.
Litt tidlig å tenke på slikt når vi ikke engang har kommet til Halloween enda, men jeg bestemte meg for å begynne med julegaver og slikt tidlig i år slik at det ikke blir så mye i desember. Og visse julekalendere har en tendens til å bli utsolgt, så da er det lurt å være tidlig ute. Årets kalender er dessuten så fin. Jeg tror jeg liker denne bedre enn fjorårets i forhold til designet, innholdet får jeg derimot vente å se.
I år har den skuffer istedenfor noe som gjør den mye mer praktisk, og pup up figurene på topp gjør det ekstra koselig.
Jeg vil i år som i fjor legge ut hver luke her på bloggen slik at dere kan få med dere innholdet og eventuelt finne ut om dette er en kalender for dere. Også kanskje få inspo til produkter dere kunne tenke dere å prøve eller kjøpe til andre i gave, og ikke minst synes jeg selv det er spennendes å se hva andre får så jeg legger det også ut for de som bare syntes det er gøy å se.

Men først er det Spooky Season!
Oktober er en måned for skrekkfilmer og all things spooky. Så jeg kan gjerne komme med film anbefalinger og den slags, så får vi se hva annet jeg finner på.
XX

Hvilken kalender skal du ha i år?
Er du glad i spooky season eller gleder du deg mest til juletider?

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Endelig kommer dette merke til Kicks! 😍

Da er det avslørt!
Om noen fortsatt er i tvil, så er det KYLIE COSMETICS som kommer til Kicks!
Jeg gikk selvfølgelig rett til kicks for å få inside informasjon, men det ser ut til at jeg ikke trengte det da de så og si avslørte det i story i dag uansett. Vell… ikke med så mange ord. Men i storyen var det bildet av munnen som er på bilde under, så da vet vi det.
Jeg følte det ga mening med en gang de skrev at noe var på vei og fargene i bildet stemte overens med Kylie sine farger. Som jeg nevnte i forrige innlegg om dette så har Kylie jobbet i hele år med å få merket sitt i butikker verden rundt, så det var bare et spørsmål om tid. Eller det er jo ikke akkurat sjeldent at Norge ofte uteblir, men heldigvis ble vi ikke det denne gang!
Nå håper jeg bare at nye og kule lanseringer faktisk også blir en del av det vi får på Kicks, og ikke bare basic produktene. Jeg ser jo at med Morphe er de mye som uteblir, noe jeg syntes er synd.
Men som jeg har nevnt tidligere så er det derfor viktig for oss som kunder at vi sier ifra om slikt, for det kan faktisk ha utrolig mye å si.
Hva syntes du om at Kyle Cosmetics endelig kommer til Norge?
Hva trodde du først de skulle annonsere?

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Under my (Love)Spell

Hvis det er en butikk jeg elsker så er det Victoria’s Secret. Mye av undertøyet mitt er fra VS, favoritt morgenkåpen og en del Body Lotions og Fragrance mists.
Favoritt duften er Love Spell og nå har jeg den i La Creme versjonen også, og den lukter himmelsk! Jeg liker også det konseptet med at du alltids finner Body Lotion og Fragrance mist som hører sammen. Og ikke minst at de fleste duftene er noe jeg som er sensitiv mot sterke dufter kan bruke.

Som jeg har skrevet tidligere så håper jeg vi kan få til å få butikken til Bergen. Det hadde vært utrolig gøy å få til. Jeg har jo snakket mye om at Bergen mangler utrolig mange populære butikker, og det synes jeg er på tide å gjøre noe med!
Denne byen er ikke en by som er verd å shoppe i, og hvis de vil at flere skal handle i fysiske butikker må de få butikkene vi vil handle i! Det er for dumt at det skal være så vanskelig å få shoppet de tingene man vil her til lands hvor man må ty til online shopping fra utenlands butikker og at Oslo er den eneste byen som får det lille utvalget vi får faktisk får her til lands.Trykk HER for å skrive under på underskriftskampanje for å få Victoria’s Secret til Bergen <3
Det er også supert om du deler underskriftskampanjen på Facebook! Hvis man vil få noe gjort er det viktig at man gjør stemmen sin hørt.

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Hva kommer til Kicks?

God Mandag folkens

Jeg scrollet nettopp nedover Instagram og ser at Kicks kommer ut med noe spennendes om 10 dager. Utifra fargen og skriften vil jeg og flere i kommentarfeltet tro det er Kylie Cosmetics, spesielt siden hun har jobbet i hele år med å lansere merket sitt verden rundt.
Men den kan jo selvfølgelig også være noe så kjedelig som årets Kicks julekalender. En kalender jeg personlig aldri har kjøpt da det generelt er veldig billige og random ting som jeg mest sannsynlig ikke vil bruke. Men ville de annonsert kalenderen på denne måten? Den inneholder jo stort sett de samme tingene hvert år og er ikke akkurat noe man trenger å “tease”.  Men det finnes vi ut om 10 dager!
Hva tror du det er?

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Update: Etter å ha sjekket på Kicks.se sin Insta har jeg funnet ut at det er et nytt merke som lanseres. Dermed er det IKKE kalenderene, woho!

Glam Nails

Jeg har lenge nå ville fikset neglene, men ventet da jeg ikke var sikker på om jeg faktisk kom til å være komfortabel med lengden.
Jeg syntes jo det er utrolig fint med litt lengre negler og fine farger, men jeg som ikke er vant til det kan fort finne det ukomfortabelt.
Derfor kjøpte jeg meg press on negler som jeg filte til en nøytral farge og lakkerte dem selv. På den måten får jeg testet ut om det er en noe jeg kan bli vant til.

Jeg vil liksom ikke betale masse penger for å få det gjort profesjonelt om jeg så finner ut at det er en ukomfortabel lengde.
Alt fra å tekste på mobilen til vanlige hverdagslige gjøremål blir liksom hakket vanskeligere med lange negler, så jeg skjønner egentlig ikke at så mange går rundt med sånne sinnsyke lengder.

Men som sagt så syntes jeg lengden jeg har på bildet ser utrolig fint ut. Man føler seg også utrolig mye mer fresh og glam og den følelsen syntes jeg er verdt det.
Forhåpentligvis er det bare en vane sak.
Liker du lange negler?
Eller foretrekker du en mer naturlig kortere negle-look?

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

VALGET: VANSKELIG Å IKKE TA DET PERSONLIG

Jeg skjønner at folk vil ha forandring og at folk må føle seg fri til å velge hva de vil. Men det er likevel vanskelig å ikke ta det personlig når det stripper meg for mine valgmuligheter og frihet som en som sliter med psyken.
Et rød/grønt styre betyr slutten på fritt sykehusvalg og slutten på private alternativer. Og for en som trenger og benytter meg av disse valgmulighetene er tapet mye større enn for folk flest.

Hvis det er en ting jeg streber etter så er det å få normaliteten og friheten min tilbake istedenfor å slite med en psyke som begrenser meg.
Jeg har mange ganger vært i det offentlige og ikke opplevd annet enn å bli kastet rundt, misforstått og ignorert. Jeg har heller aldri blitt tatt på alvor og har opplevd så mye ubehagelig innenfor systemet at det gjorde meg barre verre og ikke minst mast mye av tilliten jeg hadde til et system som egentlig skulle være der for å hjelpe.
En erfaring jeg aldri har hatt i det private.

I det private har jeg blitt møtt med forståelse, omsorg og lysten på å hjelpe. Jeg har blitt hørt og forstått, noe som ga meg motivasjon. Dessverre har det ikke vært mulig å benytte meg av det private lenge nok til at jeg har kommet meg videre pga. prisen og de med offentlig avtale er gjerne sjeldnere vare med ventelister.
Håpet var at dette til slutt ikke skulle være en sjelden vare, men noe som kom til å bli mer og mer av.
Men med en rød/grønn regjering ser det ut til at dette ikke vil skje.

Men forhåpentligvis kommer det noe positivt ut av dette også. Det må man jo bare vente å se.

Jeg håper derimot IKKE at miljøpolitikken deres tar sånn av at det går utover menneskene og gjør folk sin hverdag vanskeligere slik det ble med MDG og prosjektet deres i byen (stengingen av bryggen og torget). Å gjøre hverdagen til folk så mye vanskeligere og da spesielt folk med problemer for noe som koster uendelig mye penger men ikke egentlig har noe å gjøre med miljøet er for idiotisk. For all del jeg er for et bra miljø, men som nevnt tidligere er ikke Norge det landet som har mest å endre på. Vi her til lands er allerede utrolig flinke og skal man gjøre noe endring må man se utenfor våres landegrenser og ikke innenfor. Og man skal hvert fall ikke gjøre det på bekostning av menneskene i samfunnet.

Men som sagt, vi får bare å vente å se.
De kan jo overraske.

Hva syntes du om valget?

Høstdekor?

Det er utrolig hvor fort det begynner å ligne på høst ute. Det var som om bladene bare begynte å falle av trærne sekundet vi gikk over i september.
Jeg begynner allerede å tenke på julegaver. Det hadde vært så digg å bare vært helt ferdig med slikt til Desember. Også er det bedre for bankkontoen også å spre det ut litt.

Men først tenkte jeg å finne fram høst dekoren og pakke ned alt av sommer ting.
Jeg har også vært på nett og sett etter noe høst interiør, men må si at jeg foreløpig ikke er veldig imponert. Jeg skulle ønske det var mer variasjon i forhold til design og farger. Bare fordi det er høst betyr ikke det at folk kun vil ha mørke dystre farger. Personlig vil jeg fortsatt ha lyse farger men i forskjellige høst elementer.

Jeg lånte disse bildene fra google for å vise hva jeg personlig skulle likt å sett mer av i butikkene. 
Syntes du det er manglende utvalg av høst interiør?

Når begynner du med julegave shopping?

One year older!

Da var det den den tiden på året igjen hvor jeg fyller år. Det skjer ikke så mye spesielt i dag annet enn litt besøk, god mat og diverse.
Ser frem til når pandemien ikke er et problem lenger og vi kan klemme fritt uten problem. Hvis det er en ting jeg savner så er det skikkelige klemmer. Får selvfølgelig det innenfor egen husholdning, men hadde vært fint å kunne føle seg trygg på det utenfor husholdningen også.
Det virker som om mange har begynt å leve som normalt på tross av at vi stadig når nye høyder med smitte, men jeg velger å være forsiktig.

Håper alle hadde en koselig helg. Og Happy Virgo Season ♍️Følg meg på Instagram @Rlablogg <3
Snapchat @Rlablogg

Birthdayyy weekend ♍️

Da er bursdagshelgen begynt. Samboeren til min mor hadde bursdag i går med besøk i dag og jeg har bursdag i morgen, så det blir fort en fullpakket helg.
Jeg får også besøk av en kompis i dag som jeg skal feire litt med slik at det ikke skal bli for mange i morgen. Det blir uansett familie i morgen hvor de stort sett er fra samme husholdning. Men en ting er sikkert og det er at det blir mye digg mat i helgen.

Jeg er jo en person som egentlig liker å feire alt som kan feires og gjøre det skikkelig. Men de siste årene har det ikke vært slik og det er helt greit. Nå er vi jo midt i en pandemi fortsatt så da er det jo det beste for samfunnet at vi tar hensyn til det.

Jeg syntes det er ganske dritt av folk som absolutt bare må ta den utenlandsferien eller de som bare måtte feire fadderuken når vi så i fjor hvordan smitten bare økte pga. det. MEN det får nå bare være. Jeg vet jo at mange er flinke og prøver så godt de kan.
Jeg prøver i hvert fall å bruke tiden på å hjelpe meg selv. Få en bedring i mitt liv og finne ut hva jeg vil og hvordan jeg skal komme meg dit. Xx

It’s my party and I can cry if I want to

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Hello Autumn

Nå er vi offisielt gått inn i en høstmåned, men det er fortsatt ikke helt høststemning likevel.
Jeg håper egentlig at vi skal få noen skikkelig sommer dager til før høsten tar helt over.

Jeg spilte forresten litt The Sims i går kveld etter å ha kjøpt den nye utvidelsespakken “hytteliv”. Det er høst der også nå og jeg driver å planter forskjellige grønnsaker og frukt hvor de begynner å vokse og produsere de forskjellige tingene om de er i sesong.
Jeg føler det hjelper litt på å fokusere på de positive tingene hver sesong har med seg. Så selvom jeg er glad i sommeren har jeg jo alltid pleid å like høsten også med bursdag i September, skrekkfilmer i Oktober og juleshopping i November.

Jeg ser det allerede er begynt å komme litt advent kalender unboxings på Youtube, noe jeg syntes er ALT for tidlig.

Når syntes du det er akseptabelt å begynne med juleting?

Jeg så forresten Camilla Pihl komme ut med noen nye ting til hjemmet (Hos Vita). Jeg har ikke testet ut så mye forskjellig fra dette merket annet enn sheet maskene, men da jeg så det skulle komme ut romduft og duftlys tok jeg turen bort for å lukte og endte selvfølgelig opp med å kjøpe. Jeg har drevet å ryddet en del de siste dagene og da er det ekstra kos med gode dufter. Jeg liker også å piffe opp omgivelsene litt når vi går over i ny sesong, det føles alltid litt digg.

Duften på romduften og lyset er den samme og lukter ganske friskt og fruktig. Duften er heller ikke sykt intens, så jeg vil tro den skal funke for de aller fleste. Jeg anbefaler å ta turen bort på Vita og lukte!
Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg