Godt nyttår!

Håper alle har hatt en fin dag og får en koselig kveld.
Dette året har mildt sagt vært merkelig for oss alle. Et år vi kommer til å huske og noe som vil bli skrevet om i historie bøkene. Men vi tar forhåpentligvis noen ting med oss videre. Større respekt for andre mennesker, mer kjærlighet til hverandre og oss selv. Mer tålmodighet og evnen til å være mer kreativ.

Hvis det er noe jeg ønsker meg for årene fremover så er det at vi som et samfunn klarer å legge fra oss mobilen og alle disse andre skjermene vi har rundt oss og følger mer med på menneskene rundt oss. Være til stede for våres egen del og for andre. Vi har aldri vært en verden som er mer “connected” og like vell er så “disconnected”. Det er noe jeg håper vi kan jobbe med og få mindre ensomhet og sterkere bånd til hverandre.

Ha en fin kveld videre! Godt nyttår Xx

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Outfit: Sugar Plum Fairy (Julaften)

God Jul!
Her har vi hatt to koselige dager med god mat og familie.
I går på selveste julaften spiste vi pinnekjøtt som var ekstra godt i år, og åpnet gaver og koste oss. En kompis av meg som har vært litt her på bloggen tidligere ga meg en syk gave, jeg kommer til å legge han inn på mental sykehus. Neida, men wow er alt jeg har å si til det. Jeg kan jo tenke på å lage en “What I got for Christmas” Youtube video, men vet ikke om det er noe interessant?

I dag spiste vi kalkun noe vi alltid pleier å spise første juledag, så hoppet vi i Jacuzzi og nå skal jeg egentlig bare slappe av med en film.

Men jeg håper dere koste dere masse i går og spiste god mat og kanskje fikk noe dere ønsket dere. Gavene er jo selvfølgelig ikke det viktigste, men det er jo litt stas og få noe man ønsker seg eller vite at man blir satt pris på og at folk kjenner deg nok til å gi deg noe som virkelig er deg. Men uansett hva man får så skal man jo sette pris på det for folk har jo i det minste tenkt på deg, og det i seg selv er utrolig fint. Antrekket mitt i år var inspirert at ballett og da spesielt nøtteknekkeren. Jeg hadde også på meg noen utrolig fine smykker fra Pandora fra Disney kolleksjonen. Mer spesifikt askepott.

Xoxo

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Julekalender – Luke 24 og 25

Håper alle hadde en koselig julefeiring i går og en generell koselig advent tid.
Jeg må også nevne at jeg er veldig fornøyd med kalender fra The Body Shop i år også, selvom jeg syntes det var trist at det manglet juleduftene.
Som nevnt tidligere så syntes jeg ingen av de andre kalenderene jeg så unboxing av på Youtube imponerte og da ble det The Body Shop dette året også siden jeg var såpass fornøyd i fjor.
En kalender hvor man bare kommer til å bruke en brøkdel av produktene blir jo totalt meningsløst, og det slipper jeg heldigvis med denne!

Ble du fornøyd med din kalender?

Gårsdagens luke: British Rose Body yogurt
Ikke akkurat favoritt duften min, men helt ok.

Dagens luke: Drops Of YouthDenne derimot ser jeg frem til å teste ut.

Xx

Julekalender – Luke 23

I morgen er det selveste julaften! Egentlig ganske rart å tenke på at vi allerede er kommet dit.
Jeg håper dere får en fin julefeiring uansett hvordan den måtte være, stor eller liten. Det er alltid måter å kose seg på uansett. Det viktigste er at man tar vare på seg selv.

God jul Xx

Dagens luke: Almond hand & Nail Manicure Cream (Stor)Håndkrem trenger man jo alltids i disse tider. Og jeg er alltids glad i noe som også tar ekstra vare på neglene mine da jeg liker å ha litt lengde på dem naturlig.

Julekalender – Luke 22

Nå er det bare noen få dager igjen til julaften. Og i morgen kan vi kose oss med grevinnen og hovmesteren i kvelden før kvelden. Jeg syntes det er noe av det koseligtste, det å vite at de fleste sitter å ser på akkurat det samme. Man føler seg på en måte litt “connected” og en del av et samfunn. For meg er både tradisjoner og det å føle seg som en del av et fellesskap veldig viktig og julen byr som oftest på det.

Hva er viktig for deg?

Dagens luke: Purifying clay washDet er mange produkter jeg ikke har testet ut i denne kalenderen, dagens luke inkludert. Men det er jo det som er noe av det gøye med den. Å kunne teste ut nye produkter.

Har du testet denne?

Følg meg på Instagram @Rlablogg

Julekalender – Luke 21

I dag har jeg fått laget enda en godsak på kjøkkenet og endelig fått ryddet rommet ordentlig. Det er så digg med et ryddig rom, og spesielt nå før julaften.
Ellers har jeg ikke noe særlig nytt å oppdatere om.
Men anbefaler alle som har Disney+ om å se filmene Godmothered og Noelle.
Xx

Dagens Luke: Vitamin C Glow Sheet MaskMan kan aldri ha nok Sheet Masks eller hva? Og som nevnt tidligere så er disse fra The Body Shop en sikker vinner i min bok.

Sjekk gjerne ut Instagrammen min @Rlablogg

Julekalender – Luke 19

I dag har det vært 11 grader noe som er helt merkelig for å være i midten av Desember. Men det er jo 2020 eller hva?
Jeg har også sett på danseklær på nett da jeg tenker å begynne å trene ordentlig etter jul og nyttår. Jeg kommer da til å begynne med hjemmetrening men med fokus på oppvarming man gjør på dansing og ellers danse øvelser. Målet er å kunne begynne på dansing igjen da det er noe jeg virkelig alltid har elsket. Også er det enormt god trening uten at man føler at det er trening.
Men jeg syntes det er utrolig få butikker for danseklær! Jeg merker egentlig at det er generelt dårlig utvalgt på kreative ting som både stoff osv til sying og klær og utstyr til dans.
Vi må virkelig få fokuset tilbake på slike ting. Lage ting, skrive, synging og dansing. Ting som tilfredstiller det kreative og kunstneriske i oss og det må være verktøy tilgjengelig for å skape.

Xx

Dagens luke: Honey Body ButterJeg har ikke prøvd akkurat denne, men bruker flere body butters fra kalenderen i fjor og elsker dem. Jeg liker spesielt å bruke dem på føttene for å holde dem myke og hydrert etter jeg har vært i dusjen. Det hjelper også neglene mine på føttene å holde seg fine og hvite. På resten av kroppen foretrekker jeg body yoghurtene deres som er litt mer flytende og raskere å påføre.

Julekalender – Luke 18

I dag sto jeg opp ganske tidlig. Tidligere enn hva jeg er vant til hvert fall.
Så dro vi ut og hentet en pakke. Jeg hadde bestilte meg kjole til Julaften. Føler det er evigheter siden jeg har kjøpt meg noe festkjoler. Jeg har blitt flink til å stort sett bare kjøpe ting som gir mening, altså ting som kan bli brukt så ofte som mulig.
Som jeg har nevnt flere ganger her på bloggen så er det lurt å tenke over hva man kjøper, at det er ting man har bruk for og kommer til å være glad i lenge og ikke bare en kort periode.

Ha en fin ettermiddag/kveld Xx

Dagens luke: Strawberry Lip ButterAlltid greit med produkter som gir fuktighet nå i vintermånedene.

Har du testet The Body Shop sine produkter?

Julekalender – Luke 17

Dagens luke: Vitamin E Gentle Facial WashDenne har jeg testet ut tidligere og tror jeg brukte opp hele greien. Jeg vet ikke egentlig ikke helt hva jeg syntes om den. Den er helt grei. Og renser huden gjør den vell?
Jeg vet egentlig ikke hvor mye en rens har å si for huden og om de gjør det de påstår at de skal da jeg føler resten av hudpleie rutinen min som tonerene, serumene og kremen jeg bruker er det som virkelig utgjør noe forskjell. Men den er god nok til å brukes for å si det slik. Også fikk jeg jo fuktighetskremen i samme serie i første luken.
En ting skal hvert fall sies og det er at jeg liker designet på tuben.