Du kan ikke tilfredstille alle

Det er rart hvor forskjellig vi mennesker kan se på en og samme situasjon.
Vi har jo forskjellige bakgrunner og forskjellig bagasje, så på en måte er det jo også forståelig.

Uenigheter er jo ikke til å unngå. Men i noen saker er uenighetene så store at man kanskje begynner å tenke “hvem har egentlig rett her?”.
Men sånn er det jo bare. Noe som kan virke skikkelig tabu for en person kan føles viktig og snakke åpent om for en annen. Vi ser på ting på helt forskjellige måter, og på mange måter er jo dette positivt. Vi trenger de som tør å dele og tør å si det andre ikke gjør. Samtidig som vi trenger de som kanskje bremser disse menneskene litt ned og så de ikke tar det alt for langt. Eller gjerne setter de på plass om de gjør.
Men det kan også være negativt. Hvor folk ikke får dele viktige saker pga. andres ubehag.

Slike uenigheter gjelder for så vidt i forhold også.
Mange par splitter opp av slike årsaker. Forholdet har vært fint, helt til de får barn og innser at de har veldig forskjellige meninger om hvordan man oppdrar barna. Uenighetene blir så store at forholdet ikke funker lenger.

Jeg tror at en liten dose uenighet bare er sunt. Alt er sunt i små doser og er med på å bedre oss alle.
Store uenigheter derimot kan være veldig ødeleggende både på samfunns-skala og forhold. Men vi er mange mennesker på denne kloden. Vi kan ikke alle sammen bli sendt i gruppeterapi for å finne måter å håndtere hverandre på.

Det eneste vi kan gjøre er å respektere at vi er forskjellige. Finne ut hva du selv tror på og mener og ha gode begrunnelser for hvorfor du mener det. Deretter lære å stenge ute folk som prøver å rive deg ned fordi de mener noe annet.

Ha troen på deg selv! Du kan ikke tilfredstille alle. Det er helt umulig.
Så ikke slit deg ut ved å forsøke.

 

Dette skjer i høst

Disney + lanseres 
Denne vil først lanseres i USA, men det blir forhåpentligvis ikke så lang ventetid på oss her i Norge.
Det blir mye nytt og gammelt. Alt det nære og kjære fra Disney i tillegg til mye nytt innhold. Blant annet vil Lizzie Mcguire komme tilbake og High School Musical the Musical (serie). En julefilm som heter Noelle vil også blir tilgjengelig i tide til jul.
Jeg leste også at Disney + vil koste halvparten av det Netflix koster. Så svir det kanskje ikke like mye i lommeboken om man har flere streaming tjenester.
(bilde lånt fra google)

Apple TV+ lanseres
Dette har jeg hørt veldig lite om til tross for at jeg har alt mulig av Apple produkter. Jeg har derimot hørt Jennifer Aniston nevne en serie hun spiller i sammen med Drew Barrymore. Jeg ble til slutt nysgjerrig på denne og fant ut at jeg ville se den, for å så finne ut at den ikke er kommet ut enda og vil bli tilgjengelig på Apple sin Tv+ når den lanseres nå i høst.
Det står denne vil komme i November, men om det gjelder alle plasser eller bare USA vet jeg ikke. Forhåpentligvis gjelder det Norge også.

Film lanseringer
Zombieland 2
Maleficent Mistress of Evil
Charlie’s Angels
Frozen 2
The Addams Family
Hustlers

Nye og returnerende serier
This is us (sesong 3) – Amazon Prime
The morning show (sesong 1) – Apple Tv+
Riverdale (sesong 4) – Netflix
Legacies (sesong 2) – HBO
Supergirl (Sesong 5) – HBO

Annet
Smaker som Pumpkin spice Latte (Starbucks) returnerer. Når det gjelder limited edition smaker er det mye større i Amerika enn her i Norge. Men noen har vi fått her også.
Jeg har bursdag (5.september)
Julekalendere kommer til salgs
(bilde lånt fra google)

Ellers skjer det nok en del i moteverdenen og sminke industrien nå i høst. Jeg forbereder meg i hvert fall til å kjøpe varme gensere, for det trenger jeg.

Vet du om noe spennendes som skjer i høst? (Kommenter da vell!)
Hva gleder du deg til nå i høst?

 

Skillingsboller

I går kom regnet, fulgt av lyn og torden.
På slike dager med mye regn er det ekstra digg og lage seg noe godt. Så da lagde vi oss skillingsboller.
Jeg har tenkt på skillingsboller en stund nå, så da var det på tide. Vi lager de selvfølgelig uten melk, så da pleier vi å bruke Oatly sin havrefløte isteden.
Vi bruker også speltmel istedenfor vanlig hvetemel.

Jeg har egentlig følt meg skikkelig tung og slapp de siste dagene. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg prøver å gjøre litt her og der som hjelper.
Det har nok kanskje en del med alt jeg har snakket om i tidligere innlegg angående leting etter nytt bosted. Jeg tenker jo på det store deler av dagene og leter aktivt. Så det blir jo naturlig et stort fokus.
I tillegg har det vært ekstremt varmt inne på rommet mitt pga. varmen ute og solen. Så selvom jeg ikke ser frem til mange dager med regn, er det litt digg å få det litt kjøligere på rommet så jeg kan få bedre søvn.

Hva liker du å gjøre på regnværs dager?

 

Roe ned – Hjemmespa

Det digge med å bo hjemme en periode må nesten være Jacuzzien, og det at jeg sparer litt penger selvfølgelig.
Det er som å ha spa hjemme. Den har massasje stråler også, så man får jo kanskje myknet opp litt. I tillegg har de lagt mye jobb i hagen her. Og pyntet med både ekte og falske planter. Så man får litt sånn tropefølelse. Sitt eget personlige syden.

De hadde først en billig (oppblåsbar) variant for å se hvor mye det faktisk ble brukt. Da de etterhvert så at det ble mye brukt oppgraderte de til et ordentlig et.
De billige oppblåsbare man kan kjøpe er veldig greit hvis man er ung og ikke har råd til å kjøpe et slikt ordentlig et som på bildet under. Digg er det uansett.
Uti der har jeg sittet midt på kalde vinteren med snø på bakken. Da er det ekstra godt.

Det har vært mye stress for meg denne sommeren med alt som har skjedd. Blant annet flyttingen, og det tar på både hud og kropp. Så jeg prøver å roe ned nå mens jeg kan før det blir en ny runde med flytting.
Jeg vet jo at jeg trenger å roe ned. Hodet mitt jobber hele tiden. Det å lete etter nytt bosted er som et mattestykke som ikke går opp. Jeg er veldig bestemt på hvilket området jeg skal bo i, og da blir søket ganske begrenset. Men trivsel er utrolig viktig for meg siden jeg sliter med psyken. At ting er lett tilgjengelig og kort avstand mellom forskjellig steder.
Det dukker nok opp noe til slutt, men jeg må nok bare regne med at det vil ta litt tid. Det er spesielt viktig for meg at jeg ikke gjør som sist og bare forhaster meg inn i noe, for så å oppdage at det er muggsopp og andre problemer i boligen.

Antrekket er fra WhiteFox (En australsk nettside).

Hva hjelper deg med å finne roen?

Nyx – Bare with me

Nyx kom i sommer ut med noen nye produkter. Disse fikk jeg da selvfølgelig ekstremt lyst å prøve.
Spesielt da jeg gikk tom for setting spray tenkte jeg at jeg like greit kunne kjøpe den nye setting sprayen til Nyx. Den ble da utsolgt med engang overalt, for den skulle visst alle teste ut. Jeg fikk til slutt bestilt den.
Foreløpig liker jeg den, men spruten er kanskje er litt svakere enn jeg er vant til.

Jeg fant ut like etter at jeg nesten var tom for foundation. Jeg har lenge brukt Nyx sin HD studio photogenic foundation og elsker den da jeg ikke liker foundation som er full dekk. Jeg føler ikke full dekk passer meg av en eller annen grunn, i tillegg syntes jeg de setter seg rart på huden min. Men Nyx sin HD foundation har vært perfekt, så holder meg gjerne til den. Men nå tenkte jeg at jeg kunne prøve Bare with me skin veil isteden. Og foreløpig liker jeg den veldig godt.
Jeg vet ikke hvor bra den holder seg en hel dag f.eks da jeg bare brukte den et par timer i dag.


Primer er noe jeg veldig sjeldent bruker. Men har egentlig tenkt at det kanskje er ganske dumt å ikke bruke.
Ikke fordi sminken holder lengre, men jeg innbiller meg at kanskje den også kan forhindre at for mye sminke legger seg i porene og skaper urenheter? At den beskytter porene rett og slett. Ikke vet jeg om det er sant, men det var nå en instagram video som fikk meg til å tenke det og her er vi. Det er uansett greit å bruke primer og jeg var veldig nysgjerrig på denne fra Nyx. Og foreløpig liker jeg den også, men har som sagt bare prøvd dette en gang nå så ikke vet jeg hvordan det holder seg over lengre tid.

Har du prøvd den nye kolleksjonen til Nyx?
Hvilken foundation er din favoritt?
Foretrekker du full dekke eller liker du bedre medium dekk?

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat: Rlablogg

Outfit – Thank u, Next

Jeg hørte på radioen tidligere i dag at det ble ny varmerekord i Norge. Vanligvis er det ikke så høye temperaturer så sent på sommeren. Men herregud så digg. (Mindre digg midt på natten derimot).
Men de neste dagene blir dessverre ikke like fine. Mye regn og kaldere temperaturer.

I dag var jeg på posten og hentet noen pakker. Den ene pakken inneholdt vannstoff som jeg trenger for å bleke håret. Så i løpet av uken begynner jeg på del 1 av bleking.
Jeg kjøpte frisør bleking som jeg skal bruke istedenfor butikk blekingen. Forhåpentligvis går det bra! Jeg prøver med vannstoff på 20% for å være sikker. Kjøpte originalt 30%, men tror ikke jeg tørr å ta sjansen på det.
Så får heller bli to omganger med bleking, da det er mindre skadelig enn å kjøre på med for sterkt volum.

Jeg hentet også en stol på Kremmerhuset. Som blir tidlig bursdagsgave fra min mor.
De har medlemstilbud på Loungestolene, og jeg har hatt øye på den i rosa velur en stund nå. Så da fikk jeg endelig tak i den!

Så nå ser jeg frem til å finne meg et sted å bo hvor jeg får plass til sminkebord og det jeg trenger. Det skal altså bli den nye stolen til sminkebordet.


T-skjorten og Capsen er fra H&M (Ariana Grande kolleksjonen).

Takk til Capsen som dekker til etterveksten..

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat – “Rlablogg”

BBQ Søndag

I helgen har jeg hatt litt besøk.
Vi har bare sett filmer og pratet og egentlig gjort veldig lite spennende.
Natt til Lørdag hadde jeg en ekstremt dårlig natt med mareritt osv. Jeg følte jeg hadde feber hele natten og lørdagen. Så formen min var ikke på topp. Så da passet det med en rolig helg med filmer.
Jeg har også begynt på en sykt bra serie på Amazon Prime som heter “This is us”. Den er utrolig bra laget, hvor de bytter mellom nåtid og fortid. Jeg sitter å bade smiler og griner mens jeg ser på denne. Så anbefales på det sterkeste om du er fan av koselig livsdrama (som ikke er i overkant dramatisk).

I dag tok vi oss en BBQ i finværet. Grilling er alltid koselig på slike dager og spesielt på en søndag hvor det ellers ikke skjer noe særlig. De prøver også å tømme frysen litt her, så ble litt sånn “grill det vi har”.

Jeg må innrømme at jeg har veldig lyst å kutte ned på kjøttspisingen. Jeg syntes jo ikke det er noe positivt å spise så mye kjøtt. Jeg vil heller ikke kutte det HELT ut, selvom jeg syntes det er positivt at mange velger å bli veganer.
Men jeg må nok vente med slike avgjørelser til jeg har kommet opp til en normal vekt igjen. Jeg har fortsatt minst 8kg igjen før jeg er normal vektig. Noe som vil si jeg har gått opp 9 kg de siste månedene! Og det er jeg utrolig glad for.

Håper alle har hatt en fin helg!

Hudproblemer

De siste månedene har jeg hatt ekstremt mye utbrudd av acne og urenheter i huden. Mye er nok grunnet stress og kosthold.
Jeg har hatt ekstremt mye utbrudd på kinnene mine spesielt, et sted jeg har hatt veldig lite problemer med tidligere. Dette har jeg konkludert at må ha vært en reaksjon på et produkt jeg har brukt, men ikke funnet ut hvilken sminke produkt som har årsaken enda. Jeg prøvde først å bytte ut bronzeren min og deretter blushen. Nå har jeg også hatt en del sminkefrie dager her og der, og sminker meg nå bare om jeg virkelig skal noe. Men problemene på kinnene mine har vedvart.
Her føler jeg at jeg burde tatt turen til hudlege, men har virkelig ikke kapasitet til det sånn som ting er nå.

Istedenfor har jeg prøvd å ta hudpleien min litt mer seriøst og kjøpe noen produkter jeg tror vil være gode for min hud. Tea tree er noe jeg har hørt at er bra mot kviser, så da tok jeg å kjøpte inn fra The body shop.
Jeg har ikke prøvd produktene lenge nok til å si hvor bra de funker enda. Alt jeg virkelig kan si foreløpig er at de føles bra på huden når jeg bruke de. Virker veldig oppfriskende og rengjørende.
Tea tree 3 i 1 skrubb skal ta knekken på:
-Tette Porer
-Sorte prikker
-Fet hud
Tea tree Mattifying lotion bidrar til:
-Å klarne huden
-Shine kontroll
-Sørger for en Matt Finish
Tea Tree Oil kan brukes til:
-Gi problemområdene målrettet behandling

Liten oppdatering

Da er jeg helt flyttet ut av kollektivet. Vasket ut og gitt fra meg nøkler.
Det er veldig trist at det ble som det ble. Men jeg klarte ikke å se noe annet enn det som hadde skjedd der.
Rommet mitt føltes ok å oppholde seg på. Men måtte jeg gå på badet eller andre steder, fikk jeg bare masse bilder i hodet av hendelsen. Det føltes helt ærlig som en form for ptsd.

Synd at jeg ikke rakk å finne meg noe nytt først. Men jeg får bare fortsette å lete aktivt fremover.

En ting er sikkert, og det er at det er noe DRITT å flytte.
Herreguuud så masse greier man samler opp. Jeg håper nå at neste leilighet jeg flytter inn i kan jeg bo i flere år fremover.
For mer flytting orker jeg altså ikke.
Dette er nok noe jeg helt sikkert har sagt før. Men jeg skal prøve å sørge for at det faktisk blir slik nå.

Men i dag har jeg bare sittet å sett på bloggerne. Og har egentlig bare tenkt å fortsette med det.
Jeg er så liten, så jeg må bare hvile og lade opp.
Jeg trenger også nye serier å følge meg på, så legg gjerne igjen serie tips i kommentarfeltet!

Still moving + morsom YT video tips!

Jeg må innrømme at det er veldig vanskelig å skrive noe som helst etter et slikt innlegg (forrige innlegg).
Men the show must go on.

Jeg er nesten ferdig flyttet ut fra kollektivet nå. Og nei, jeg har fortsatt ikke funnet noe nytt å flytte inn i.
Men sånn ble det visst.
Tingene mine blir satt i en lagerbod. Mens jeg fortsetter letingen.
Det blir lagt ut veldig få annonser for tiden, og det som ligger ute er det ingen vil ha. Altså veldig dårlig standard.
Og de ekstremt få jeg finner som faktisk virker bra, trenger man flere personer med seg for å leie.
Noe som heller ikke er lett å finne.

Jeg er veldig glad i området jeg bor i, og det er noe jeg ikke vil gi opp på.
Jeg virkelig elsker dette stedet. Det føles som hjemme.
Ikke har jeg så veldig lyst å gi opp gymmen min i Pokemon Go heller, men lol.. skal ikke basere valgene mine rundt det.

I dag er det skikkelig søndag vibes…
Så naturligvis har jeg sittet å sett på YT videoer mesteparten av tiden.
Hvis jeg skal anbefale en video å se på i dag, så anbefaler jeg denne:
Dønn 55min, men seriøst så verd det. Shit it hilarious!!

Som det har blitt snakket mye om i media, så giftet jo Jake og Tana seg i Vegas. Men let’s be reaaal, it all fake. Bryllupet var “just for fun”.
Hva syntes du om hele greien?
Og hvis du vil ha deg en god latter… se videoen.