Min Ønskeliste til 30års dagen!

I år måtte jeg teste ut en ny side som heter WIshlist.com da collage og dette ikke fungerer på blogg.no lenger. Noe som er utrolig kjipt fordi jeg syntes det har fungert utrolig bra hittil.
Men forhåpentligvis er dette et greit alternativ inntil de får det til å fungere igjen (om de har planer om å ordne dette).

Linken til Ønskelisten kan du trykke på HER,-

Ps: Det som er fra Sephora sverige kan man enkelt trykke på “Norge” i kassen så blir det fraktet hit som vanlig og tollfritt.
Om man kjøper noe fra Asos anbefaler jeg ekspress shipping.

Det er fortsatt ganske sykt å tenke på at jeg blir 30år (5.september) ! Føler ikke akkurat at det stemmer helt.
Folk tror alltid at jeg er rundt 24år. Det var blant annet en som nylig spurte meg om jeg var lillesøster eller storesøster til stebroren min som er 6år yngre enn meg, og fikk sjokk da jeg sa at jeg var 93’er. Hun trodde jeg var 99er eller 2000’er.
Men jeg tar det bare som et kompliment. Føler på mange måter at jeg er rundt den alderen selv, og ikke pga. måten jeg oppfører meg på. Men jeg har ikke akkurat forandret meg så masse utseendet messig de siste årene.
Når man er yngre så har alderen så mye større betydning og man forandrer seg masse, men jo nærmere man kommer 30årene jo mindre forandrer man seg og ting føles ganske likt fra år til år. Man har på mange måter blitt den man skal være, eller i det minste nærmer man seg.
Man kan selvfølgelig forandre seg som voksen også, men det tar mye lengre tid enn det pleide å gjerne mye mer arbeid som ligger bak enn en naturlig utvikling.

Uansett, det var ønskene mine til 30års dagen. Håper det hjelper de som har lurt, og gir inspirasjon til andre som trenger tips til egne ønskelister <3

For å komme direkte til siden med produktet kan du trykke på linken jeg har satt en sirkel rundt, den finner du når du trykker på et produkt inne i ønskelisten.