Share a song Friday

I dag har ikke formet vært på topp. En stund etter jeg våknet fikk jeg de mest intense smerter uten at jeg vet nøyaktig hvorfor. Eneste jeg kan tenkte meg er urinveisinfeksjon eller noe i den dur. Så jeg har brukt denne dagen på å hvile og tenker jeg hopper tidlig til seng og håper formen bedrer seg.
Jeg deler derfor bare denne sangen som jeg har gått og sunget på i hodet mitt i det siste og sier GOD FREDAG.

Jeg har hørt Kid Laroi sin originale versjon også, men må si jeg foretrekker denne versjonen med Miley. Føler hun forbedrer det meste hun hiver seg med på. Man kan si mye rart om Miley, men talent det har hun!

Del gjerne en sang du har likt spesielt godt i det siste i kommentarfeltet. 🤍

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg – It would make me happy <3

Outfit: Anything is possible with Sunshine and a little Pink

Hola!
Hvordan har dere det i dag?En ting jeg har irritert meg over i det siste er at selvom jeg kjøper klær i den vanlige størrelsen min (S), så er de likevel for store. Jeg vet jo at jeg er undervektig og jobber med å legge på meg, men jeg trodde jo ikke at det er på det nivået av XS er svaret. Uansett dumt å kjøpe noe som helst i XS når det ikke er der jeg skal være, så da får jeg heller bare takle at klærne er litt for store inntil videre.

Men det er litt trist, det må jeg innrømme. Jeg elsker jo det jeg har kjøpt og har lyst å bruke det med en gang, og helst uten å måtte bruke strikk bak. Men jeg jobber med saken.
Jeg skal bli flink på å trene fremover og har nå meldt meg inn på treningssenter, noe som er et godt første steg. Ikke for å gå ned i vekt naturligvis, men bygge muskelmasse og bedre psyke. Denne shortsen har noen av dere kanskje allerede sett i ulike moteprofiler (Reels) på Instagram.

Hva syntes du om antrekket?

Følg meg gjerne på Instagram HER

Review: Sminke Produkter (Benefit + Glöd)

Jeg føler bryns-gamet mitt gikk opp et hakk etter jeg begynte å bruke Benefit “Preciesly, my brow” blyanten + Gimme brow. Jeg tror bryn er noe jeg aldri har vært ekspert på og har lenge brukt Anastasia BH sin DipBrow, men kommer til å fortsette å bruke Benefit heretter. Jeg er veldig fornøyd med at Benefit har kommet til Norge og at jeg faktisk kunne gå i Kicks butikken og finne den riktige brynsfargen.
Jeg er fortsatt ikke ekspert på bryn altså, men gjett om det er enklere. Også “Cookie” highlighteren fra Benefit er en stor favoritt hos megNå har jeg også testet sminkepaletten fra Glöd som jeg snakker om HER, og jeg føler at fargene kanskje er litt for mørke for meg. Hovedsaklig føler jeg ikke at highlighteren funker helt til min hud og jeg tenker Sophie Elise gjerne har tenkt at denne skal passe med selvbrunings produktene hennes. Så om man har brukt selvbruningen i fjeset vil kanskje disse fargene i palettet passe en del bedre. Men jeg fikk brukt den likevel og føler i det minste at Blushen er fin og Bronzeren er jeg egentlig litt usikker på foreløpig. Kanskje jeg bare er for vant til Benefit Bronzeren, så her må jeg fortsette å teste den for å se hva jeg faktisk syntes. Men highlighteren kommer jeg nok ikke til å foretrekke over Benefit sin.
Har du testet noe ny sminke i det siste? 
Hvilken produkter burde jeg teste?

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Hva er normalt for deg?

(Topp fra Bec and Bridge – Skjørt fra LoveShackFancy)

Den siste uken har vi hatt en fugl like utenfor som lager “ohoo” lyder og jeg tenker jo selvfølgelig “Yes! En ugle”, men selvfølgelig var det jo ikke det.
Jeg vet faktisk ikke om jeg noensinne har sett en ugle på ekte. Jeg har jo sikkert det en eller annen gang, men de er av sjelden vare for å si det mildt.

Det er bare noe romantisk med våren og ting som våkner til livet igjen. Det får meg til å ville kjøpe nye kjoler og ha photoshoots i vårlige omgivelser.
Det får meg også til å ville gå ut å sosialisere meg og få et liv igjen rett og slett.
Nå er det jo ikke bare Covid som har stått i veien for meg, men den gjør hvert fall ikke saken noe lettere. Jeg tror mange andre har begynt å føle på det at det er vanskelig å leve livet som normalt etter å ha vært isolert eller måtte unngå folk så lenge.
Det har kanskje vært litt lettere her til lands, men jeg ser mange i sosiale medier som sliter med å komme seg ut igjen og sliter en del psykisk etter alt.
Vi blir fort vant til mønstrene vi lager og her må vi vell kanskje bare lære oss på nytt hvordan det egentlig skal være. Ikke at det er tiden for det helt enda, men det er viktig å ha noen ting nå også som bare er normalt fra før alt dette skjedde.

Hva gjør du for å føle på normaliteten?

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Fashions fade, Style is eternal.

Denne shortsen her ble jeg forelsket i en gang i fjor da den kom ut. Jeg visste jeg ville kjøpe den men nektet å betale fullpris, som er ganske mye med tanke på at det er Zimmermann. Jeg tror jeg fulgte med på den ganske lenge og den dukket til slutt opp noen steder til rundt 30% rabatt, men jeg endte opp med å kjøpe den på Depop til en fantastisk pris på tross av at den var helt ubrukt. Det hjalp sikkert at valutakursene var som den var akkurat da.
Jeg har sett fremt til å endelig få bruke den. De er liksom en av de plaggene jeg har som jeg bare blir litt glad av hver gang jeg ser, og det er slik man vet at man har gjort et godt kjøp.
Det fantastiske med denne shortsen er at den bare passer med så utrolig mange forskjellige topper. Og her har jeg på meg en ny topp fra Zara. Jeg har så utrolig lite grønt i klesskapet og hvis jeg først skal kjøpe noe grønt blir det definitivt mint/pastell. Jeg bare elsker hvor søt den toppen faktisk er og spesielt puff sleeves og broderiene. Den kan du kjøpe HER

Hva syntes du om antrekket? 
Har du et plagg som bare gjør deg ekstra glad når du ser det?

Følg meg på Instagram HER

Absurde trender i Sosiale Medier

  1. Follow to unfollow. Dette er altså trenden hvor folk driver å følger så mange folk de kan på Instagram (eller har botter/apper til å gjøre det for de), for å så slutte å følge de så snart de følger tilbake. Dette gjør folk altså for å få flest mulige følgere. Her er det altså alt for mange som bare har som mål å få flest mulig følgere uten å nødvendigvis ha gjort seg fortjent eller lagt ned noe arbeid i hva man poster.
  2. Slutte å følge en du kjenner godt uten grunn. Dette her klarer jeg aldri helt å forstå, og det er når noen bare helt tilfeldig slutter å følge deg på tross av at dere kjenner hverandre godt og ikke har hatt noe krangel eller vonde samtaler som skulle lede til det hele. Eneste jeg kan tenke meg er at noen gjør det for oppmerksomhet, men hvis ikke det er det man er ute etter…hva driver så en person til å slutte å følge en person de kjenner godt helt ut av det blå? Og da tenker jeg spesielt på de som plutselig sletter deg ett sted men driver å kontakter deg andre steder likevel.
  3. Poster mest mulig kropp for oppmerksomhet. Altså for all del, det er fint med kropps positivitet eller dele et bilde du er stolt over. Det er absolutt ikke det jeg tenker på. Jeg tenker heller på de folkene som skal poste kropp koste hva det koste vil bare for å få mest mulig følgere og likes. En gang i blant er fint, men ikke la kroppen din være det eneste du har gående for deg.
  4. Kjøper falsk designermote. At folk kjøper falsk designermote for å få folk til å tro at de har en livvstil som ikke samsvarer med virkeligheten syntes jeg er ekstremt misledende. Jeg er også imot at det produseres falske designer ting og ville personlig ikke kjøpt dette. Ikke bare gir det folk et falsk syn på hvordan livet ditt faktisk er, men du viser finger til alle designerene som har lagt inn sitt harde arbeid for å skape merker som er som regne kunstverkene. Mange aner virkelig ikke hva som er bak fasaden i moteverdenen. Alt arbeidet som går bak å skape en kolleksjon og bygge opp et slikt imperium. Jeg anbefaler å se filmen “Coco before Chanel”.
  5. Hisser seg opp i kommentarfelter. Nå er det selvfølgelig en del situasjoner hvor man har god grunn til å bli provosert av hva folk skriver eller legger ut, selvom jeg føler også her har man godt av å holde seg unna om bare for psyken sin del. Men her tenker jeg mest på de som er på jakt etter noe å provoseres over. Jeg føler det er lite som er mer absurd enn å gå på jakt etter noe å irritere seg over eller finne på å krangle i kommentarfelt som egentlig var helt unødvendig. Det gjør både dagen din og andre som må lese dette ganske tung og negativ. Dette behovet for å ødelegge dagen til folk over helt unødvendige ting kunne mange spart seg for. Jeg prøver som oftest å la være å lese kommentarfelter, og da spesielt i avisen (de sjeldene gangene jeg leser avis) og på facebook. Unntaket mitt er Youtube hvor jeg føler kommentarfeltene er ganske hyggelige (i hvert fall under de videoene jeg ser på).

Hva syntes du er en absurd trend i sosiale medier?

Følg meg gjerne på Instagram HER

Uken som gikk #11

Akkurat nå: Sitter å funderer over egen psyke og tenker å se noen episoder av en Netflix serie ganske snart.

Ukens tanke: Hvordan er vi allerede nesten i Mai?

Ukens Bilde: Ukens Serie:  Anne with an E. Denne serien har jo lagt på Netflix en stund og jeg har egentlig tenkt at den kanskje ikke var helt for meg, men noe fikk meg til å begynne på den og det er jeg sykt glad for. Serien er basert på bøkene Anne of Green Gables. Disse bøkene er det også laget filmer av på 80-tallet, en film som blir vist i en episode av New Girl. Det er noe med serien som virker ganske kjent for meg uten at jeg helt kan sette fingeren på det. Den minner meg på en måte om en film jeg aldri fikk sett ferdig da jeg var mindre (og aldri har klart å glemme/komme over). Men om det var Anne of Green Gables (1985) er jeg usikker på… Men kanskje jeg må undersøke det nærmere.

Ukens Sang: Obsessed – Addison Rae. Hadde ikke tenkt at jeg kom til å like en sang av en som kun er kjent pga. tiktok dansing på tiktok. Men jeg kom over den på Spotify og likte viben. Er litt sånn…”Fu” vibber over den, selvom teksten kan virke ganske selvdiggende så tror jeg man må lese litt mellom linjene og skjønne at den handler om noe litt dypere enn hva man først tenker når man hører teksten.

Ukens innkjøp: Den nye og første sminkepaletten fra Glöd som jeg skriver om i forrige innlegg. Var på tide å teste noe nytt i sminkeverdenen.

Ukens høydepunkt: At jeg fikk satt i gang noe jeg har ønsket ganske lenge. En ordentlig utredning til psyken! Det måtte altså privat psykolog til for å få dette til, noe jeg syntes er horribelt at skal være eneste løsning. Privat koser jo en del, men de gjør en ekstremt mye bedre jobb enn det offentlige. Man kan fort føle at man får mer ut av 45min med en privat enn hva man får etter 7-8 år i det offentlige. Sykt!

Ukens nedtur: At det fortsatt ikke dukker opp noen leilighet eller kollektiv til utleie.

Hvordan har din uke vært?

Noe du ønsker å ser mer av her på bloggen?

New In – Sminkepalett fra Glöd

Nå innser jeg at jeg har kjøpt en del Glöd produkter i det siste, men alle lanseringene har vært produkter jeg syntes har vært spennedes å skulle prøve så da ble det bare slik.
Jeg elsker også pakningen på produktene, de er veldig meg.
Men nå lanserte Sophie Elise sitt første sminkeprodukt i Glöd og da måtte jeg selvfølgelig kjøpe den og. For sminke er jo noe jeg faktisk driver en del med og interesserer meg for, så da er det jo ekstra gøy.
Også har jeg hatt lyst å prøve ut en annen bronzer og blush en stund nå da jeg har brukt de samme fra Benefit (Bronzer) og Colourpop (Blush) ganske lenge nå.
Jeg har for så vidt bare brukte den samme highlighteren fra Benefit også i en lang tid nå, men den er bare så ekstremt bra at jeg ikke har hatt lyst å prøve noe annet. MEN nå vil jeg teste alt denne paletten har å by på. Så kanskje blir det ny favoritt? Hvem vet.Skal du teste Glöd sitt første sminkeprodukt?
Har du allerede testet? Hva er din mening om produktet?

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Positiv holdning og Manifistering

I dag har jeg begynt med noe jeg skal forsøke på fremover, og det er å skrive ned positive ting hver dag. Jeg har både en bok hvor jeg skal skrive ned det jeg er takknemlig for og en jeg skriver ned ting jeg ønsker at skal skje og ting jeg vil forbedre meg på.
Det handler rett og slett om å trene den positive muskelen slik at ikke den negative er den dominerende lenger.

Jeg tror den negative har fått styre på alt for lenge, noe som ikke er så rart eller uvanlig når man har psykiske utfordringer som preger hverdagen. Det blir fort til at man føler og tenker på mye negativt når man føler man ikke får gjort som man vil.

Men det er galskap og forsette i samme spor og forvente andre resultater, noe jeg har sagt igjen og igjen. Det er selvfølgelig ikke mitt sitat, men jeg har definitivt adoptert det.
For det er så sant. Man må sette i gang en endring og man må ønske det.

Jeg har jo et veldig sterkt ønske om det men trenger rett og slett å få troen på meg selv tilbake og noe trygghet i meg selv.

Det er ofte egentlig veldig små ting som skal til, men som også ofte er veldig vanskelige også.
Alt føles så stort i hodene våres og det er lett å tenke at noe er for vanskelig og for stort. Men det stemmer sjeldent.
Man er mye nærmere enn man tror, det er bare veldig intenst å skulle begi seg utpå.

Jeg tenker derfor at noe av det mest grunnleggende man kan gjøre for seg selv er å bygge opp en indre stemme som er mer positiv og motiverende. Følg meg gjerne på Instagram: @Rlablogg

Ps: Fortell gjerne hva du vil se mer av fra meg her på blogg eller Instagram <3

Mental Clean up! + Trenger lette treningstips

Hola! Folkens.
Jeg syntes egentlig det er greit å ikke blogge noe særlig i helger med mindre jeg faktisk har noe å si som gjelder der og da. Jeg tenker de fleste er opptatt og har nok til å gjøre i helgene uansett og derfor færre som leser blogger, også har jeg jo litt å gjøre i helgene jeg også.
Det var jo også så fint vær i helgen så da ble det ut å nyte finværet. I tiden fremover ønsker jeg å rydde opp i psyken en gang for alle. Jeg har alltid vært en person som har likt best å gjøre ting sammen med andre og syntes det var vanskelig å f.eks begynne på en hobby om ingen av vennene mine var med på det. Men i 2010 følte jeg ting virkelig begynte å falle på plass hvor jeg kunne hoppe på en buss inn til sentrum uten planer med noen som helst. Mye av det var takket været den såkalte “bygjengen” da de hadde faste steder de pleide å henge og dette var en såpass stor gjeng at man kunne egentlig regne med at det alltid var noen fra den gjengen på de faste stedene. Så det var bare å møte opp og gå bort til dem. Selvom man kanskje ikke hadde snakket før så følte man seg velkommen med engang da alle ble akseptert i den gjengen. Man kjente alltid en som kjente en, om det gir mening.
Så det er så dumt at når jeg endelig hadde funnet min individualitet og begynt å bli trygg på meg selv, så skulle jeg få den knekken i psyken som jeg har hatt de siste årene.
Jeg savner å ha en form for normalitet tilbake og friheten som følger med.

Om du skulle ha noe tips, legg gjerne igjen en kommentar.En ting jeg vet jeg må begynne med er trening. Trening utløser noen hormoner eller stoffer man trenger for å avlære ting, et hormon de med f.eks angst/depresjon ofte har for lite av. Og selvfølgelig hjelper det mot uro og gjør deg fysisk sterk. Så trening er jo tross alt noe alle burde bli flink på.
Problemet for meg er at jeg ofte syntes det er vanskelig å gjøre ting jeg ikke helt føler for å gjøre og kjeder meg veldig fort. Men jeg vet hvor viktig det er og jeg hører jo alltid folk si at trening er gøy eller i hvert fall føles bra etter man har kommet til et visst punkt.

Hvilken trening vil du anbefale?

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg