Pakke mix up

Goood Lørdag.

I dag skulle jeg egentlig få besøk, men det ble uheldigvis avlyst. Så da var det bare å finne noe annet å gjøre.
Jeg kjøpte et spill på steam som jeg pleide å spille med stebroren min, helt til en dag da han ikke klarte en bane og knakk spillet i to….
Men nå var det altså på steam til bare 35kr!
Spillet heter Sphinx and the cursed mummy. Et spill som bringer tilbake mange minner for min del, så nå skal jeg endelig spille igjennom hele spillet.
Jeg mottok også et smykke jeg hadde bestilt i posten i dag, men de hadde da sendt meg feil smykke. Så forhåpentligvis får jeg det korrekte smykke om litt.
Det de sendte feil var jo også super fint, men det jeg bestilte passer best da det matcher både industrialen min (stang i øre) som er i gull med stjerner på. Jeg har også et armbånd i gull med stjerner på… noe smykket jeg bestilte også har.

Smykkene jeg har på meg på bildet under er fra White Fox, som jeg også liker ekstremt godt.

Hvordan er deres helg så langt?

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram: @rlablogg

Når du har hudproblemer

Om dagene har jeg mye å tenke på.
Og når jeg virkelig begynner å tenke som dette får jeg liksom ikke gjort noe annet av det jeg burde gjort.
Det går da utover søvnen og alt, noe som er utrolig irriterende. Skjønner ikke helt vitsen med å drive å tenke så mye, men det er jo litt ut av min kontroll.

Jeg tok kontakt med online hudlege angående huden min for et par dager siden. Jeg er så glad for at det finnes et slikt alternativ.
Svaret kom også ganske raskt selvom jeg tok billigste alternativet.
Nettsiden heter snapmed.no
Der kan du velge mellom videosamtale (som koster en del) eller sende melding og vente på svar (som er et mye rimeligere alternativ). Bare husk å send gode bilder så de kan gi best mulig svar.
Et supert alternativ om man ikke har mulighet til å komme seg til hudlege fysisk eller rett og slett ikke har tid.
Nå vet jeg i hvert fall hva problemet er og kan fikse det lettere. Det var en blanding av papuløs og nodulær akne. Sistenevnte brukes det som oftest tabletter for å bli kvitt, noe jeg har veldig lite lyst til.
Noen som har prøvd noe som funket bra for underjordiske kviser? Let me know! 

Dette er også en del av grunnen til at jeg rett og slett ikke har orket å ta bilder av meg selv. Jeg har heller ikke lyst å gjøre det verre ved å ta sminke på.

Jeg vet jo at det ikke er direkte noe uvanlig å slite med. Og jeg slet jo litt med akne i pannen og sånn i ungdomstiden, men aldri har det vært som det er akkurat nå. Utrolig plagsomt! Og ikke minst er det jo også ganske ømt!

Tea tree produktene fra The body shop har hjulpet litt da, noe jeg er glad for. Men det kan ikke alene ta vekk problemet, uheldigvis.
MEN om du har noen tips eller råd du vil dele, så legg gjerne igjen en kommentar. Det blir dypt satt pris på.

Og hvis det er noen der ute som har hudspørsmål de lurer på så anbefaler jeg virkelig snapmed.no!

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat @rlablogg

Denne serien får en reboot i 2020!

Gjett hva?
Gossip girl får en reboot! Denne skal bli sendt på HBO max. I dag er altså første gang jeg hører om HBO max, så aner ikke hva det vil si men det er noe som sies å komme rundt våren 2020.

For min del syntes jeg det er helt greit at de kommer med en Gossip girl 2.0 da det var mye i den originale jeg syntes de rotet til.
Det er en serie jeg og mange andre elsker, og jeg tenker mange vil kanskje se på det som negativt med en reboot. Jeg derimot sier “velkommen”.

Jeg syntes de begynte serien bra, men rotet mye til for Serena karakteren. Nate syntes jeg også fortjente en bedre storyline. Mot slutten ble det liksom “the Blair show”, noe jeg ikke syntes karakteren fortjente helt.
Jenny fortjente for så vidt også bedre enn det hun fikk. Hun begynte snill og uskyldig og endte opp veldig nedslått og sliten.

Upopulær mening Alert!

Serena er bedre enn Blair.
Jeg syntes alltid det er så rart å lese kommentar etter kommentar om folk som bare elsker Blair og syntes hun var den beste karakteren. Og at de bare fulgte serien for forholdet mellom Blair og Chuck. Og mener Serena var en dårlig person. Noe som overhodet ikke stemmer.
Serena var god stort sett hele veien og eneste gangene hun gjorde dumme ting var når andre gjorde noe vondt mot hun først. Mens Blair brydde seg lite om hvem hun måtte kjøre over for å komme dit hun ville, noe som ofte var Serena. Serena brukte veldig mye tid på å tenke på andre og spesielt Blair. Mens Blair viste veldig lite av den samme støtten tilbake. Jeg har hatt et lignende vennskap i det virkelige liv, og det er utrolig slitsomt å være venn med en som hele tiden er aggressiv mot deg fordi noen ting kanskje kommer litt enklere til deg eller faller mer naturlig. Sjalusi er noe som fort kan ta knekken på vennskap.
Nå hater jeg ikke Blair heller, jeg likte hun ekstremt godt de få gangene hun faktisk var en god venn mot Serena og hun hadde killer outfits.

En ting jeg ser frem til i den nye Gossip girl serien er enda mer mote! Hvis det er noe jeg elsker med den originale serien så er det antrekkene. Alt fra klærne til sko og tilbehør. Den serien er Fashion 101.

Liker du Gossip girl? 
Hva syntes du om at det skal komme reboot?


Etter et raskt google søk ser det ut som at HBO max ikke vil komme til Norge før senere engang. De vil først fokusere på Amerika, og utvide i ettertid om det blir en suksess.

Vegansk tips

Goood fredag.

I dag vil jeg bare tipse om disse yoghurtene laget av Berit Nordstrand!
De selges også uten granola, men jeg foretrekker de med. Heldigvis for meg kommer de med den eneste granola blandingen jeg faktisk liker. Også er den glutenfri!
Yoghurtene er er laget på kokos og er derfor helt uten melk og derfor også naturlig laktosefri. De er med vanilje, så er ikke nødvendigvis så mye kokossmak.

Jeg som mange andre kan ikke spise hvetemel eller drikke melk. For meg er det hvetemelet i seg selv og ikke gluten og i melken er det melkeprotein og ikke laktosen. Noe som kan gjøre det ekstra utfordrende til tider, og blir derfor alltid glad når jeg ser det dukker opp flere alternativer i butikken som passer mitt behov.
Før har nesten de eneste alternativene til yoghurter vært laget på soya. Og soya er noe jeg ikke er så glad i. Mye fordi jeg ofte blir litt kvalm av soya produkter blant annet.
Jeg håper virkelig de bare kommer med fler og fler alternativer. Det har nok hjulpet at så mange også blir vegetarianere og veganere.

Har du smakt disse? 
Har du et “fri for” eller vegansk produkt du elsker?

Gele negler hjemme

I går fikset jeg gele negler på meg selv. Jeg gjorde det hovedsakelig bare for å ha et sterkt lag oppå mine egne negler som kan forhindre mine i å knekke. Jeg prøver å la de vokse til en lengde jeg er fornøyd med, for å så kanskje få fikset de profesjonelt uten å måtte bruke forlengelser. Jeg liker også  best å ha neglene i en ganske naturlig lengde og ikke sånne sykt lange som mange går rundt med.
Jeg føler ikke det er sunt for neglene å ha forlengelse med gele/akryl oppå osv da det blir veldig tungt på neglene. Ikke vet jeg da, er ikke noe profesjonell. Men det gir bare mening for meg.
I tillegg føler jeg meg helt ubrukelig med for lange negler.

Jeg gikk bare for en enkel rosa farge da jeg bare har rosa og hvit gel lakker. (Jeg hadde gel bygger under gel lakken btw).

Jeg prøvde å legge gel negler på meg selv for noen måneder tilbake med forlengelse og det ble så grusomt at jeg bare rev de av igjen. Det virkelig ødela neglene mine og de ble så tynne og skjøre at de bare knakk med engang de fikk litt lengde. Det tok meg lang tid å vokse de ut igjen hvor de også så sunne ut, og det har de gjort nå.

Har du prøvd gele negler selv før?
Får du neglene dine profesjonelt fikset?

Helgen + dagen i dag

Da var det mandag igjen.
I dag er jeg ikke i form til å gjøre noe som helst annet enn å slappe av i sengen med en god serie. Så det er det jeg gjør nå.

I helgen så jeg filmen “Tall girl” som kom på Netflix. Hun som spiller er 183cm høy, noe som er ekstremt høyt for en jente. Filmen var for så vidt en vanlig high school komedie drama og sånn sett delvis forutsigbar. Men hele plottet angående høyden er ikke noe jeg kan huske å ha sett mye av, så poeng for det.
Når sant skal sies så liker jeg high school komedie/drama, kan si det er en guilty pleasure.

Jeg så også Pitch Perfect 3, siden den var kommet ut på Netflix. I begynnelsen av filmen er det en scene når Beca er på jobb med en klient, og jeg innså fort at det var Rico fra Hannah Montana! Wow, har ikke sett noe til han på åresvis. Han lignet jo åpenbart på seg selv siden jeg så raskt at det var han, men samtidig veldig annerledes. Morsomt å se hvordan barnestjerner forandrer seg!
Filmen var også underholdene nok i seg selv. Men jeg ser den jo mest for sangene og det hele.

Har du sett disse filmene? Hva syntes du? 

Nå skal jeg fortsette med å slappe av med serie og satse på at jeg føler meg bedre til i morgen. Det er for så vidt helt greit å tilbringe dagen på denne måten uansett når været er så dritt som det er akkurat nå. Skikkelig høst ute.
Jeg skal også prøve å fortsette på å gå igjennom klærene mine, som jeg begynte på i går. Kaste det som er slitt, selge det jeg ikke vil ha osv. Jeg trenger nye gensere og høst/vinter klær, så ser også litt på nett etter dette.

xx Ha en fin mandag!

Apple Nyheter

I går var det Apple Event hvor de avslørte de nye Apple produktene.
Blant annet neste generasjon Apple Watch, Ipad og selvfølgelig de nye Iphonene.

De nye Iphonene vil hete Iphone 11 og Iphone 11 pro. Jeg har ikke vært så veldig imponert med Iphone de siste årene, men Iphone 11 pro virker litt interessant.
Jeg syntes derimot ikke kameraet så veldig kult ut da det egentlig ser mer ut som tre kokeplater.
(Bildet fra twitter, her av brukeren @marveldown )

Prisene er også like stive som i fjor. Spesielt her i Norge da mva kommer i tillegg. Så man må punge ut med en god del om man virkelig har lyst på de nye modellene.
Noe man kan gjøre for å slippe å betale like mye er å sende inn de gamle Apple produktene til Apple sitt resirkuleringsprogram, og dermed få gavekort på Apple.

I apple eventen snakket de også om den nye streamingtjenesten deres, og der ble det bekreftet som jeg nevnte i et tidligere innlegg at Apple Tv+ blir lansert 1.november. Her sa de også at det IKKE bare gjelder USA men i over 100 land. Så det gjelder nok mest sannsynlig Norge også.
Apple tv+ vil koste ca. 50kr pr måned. Men om du kjøper f.eks ny telefon eller ipad vil du få Apple tv+ gratis i ett år.

Skal du prøve streamingtjenesten fra Apple?

Favoritter fra Kicks!

Reklame | Annonselenker - Kicks

Kicks er en av mine favoritt beauty butikker. Så det blir ofte der jeg kjøper ny sminke eller annet jeg trenger.
I det siste har jeg testet ut Nyx sine produkter som kom ut i sommer, og må si jeg er veldig fornøyd med disse. Jeg bruker da Nyx sin tinted veil sammen med Tarte shape tape concealeren. Uheldigvis er det ingen steder i Norge som selger Tarte foreløpig, så den må kjøpes på Tarte sin egen nettside.
Noe annet jeg ofte bruker er Sweedlashes. Det er deres vipper jeg foretrekker da de er lett å sette på og holder seg gjerne en stund så de kan brukes flere ganger. Favoritten min fra dem nå er “Gabbi”, og tidligere var det “Ash 3D”.
Her kommer flere av mine favoritter:
Har du prøvd noen av disse produktene? 

Valgdagen

I dag er det valgdagen!
Mange har allerede stemt og mange skal fortsatt stemme. Så valgdagen er ikke over enda.

Jeg var usikker på hva jeg skulle velge og tok derfor testen på VG, og jeg tror nå at jeg har landet på et parti. Jeg har nok en god del uenigheter med alle partiene, så det blir derfor det beste at jeg velger det jeg er mest enig i til tross for mange uenigheter også.
Jeg kunne egentlig tenkt meg å hatt et eget parti, jeg tror jeg ville gjort mye annerledes og hatt andre fokus.

Det aller viktigste for meg er helse og omsorg. Jeg syntes det er veldig viktig å ha fokus på å friskgjøre samfunnet og være inkluderende. At ikke så mange sitter alene eller føler seg ensom. Men at det blir skapt muligheter for folk å delta på ting og føle seg inkludert uten at de føler seg “spesiell” eller “syk”. Altså “spesiell” på en negativ måte.
At for de som sliter ekstra med kanskje psykiske eller fysiske utfordringer kan få delta på ting som er innenfor deres rekkevidde og føle seg som et oppegående menneske.

Jeg syntes også det er viktig å ha private alternativer. F.eks private DPSer.
Det er mange som sitter med så utrolig mange gode ideer som kan hjelpe samfunnet som ikke får brukt disse ideene hvis private alternativer ikke får være en løsning.

Det er også utrolig stor pågang i det offentlige. Så stor pågang at mange ikke slipper til.
Har man private alternativer kan det kanskje minske presset i det offentlige og gi folk som er villig til å bruke litt penger få hjelp fra noen som kanskje har litt bedre tid til dem.

Jeg håper at uansett hva du velger å stemme eller har stemt at det er noe du virkelig tror på.
Ha en god valgdag!

Ett år eldre – Virgo season

I dag har jeg bursdag! Og det har vi feiret med familiebesøk, god mat og kaker/boller.
Det ble bare en avslappet feiring siden jeg bor hjemme for tiden. Hadde jeg bodd for meg selv hadde jeg tatt den helt ut med dekorasjoner og fest.
Kanskje like greit at det ikke ble slik i år, så sparer jeg noen kroner der.

Det ble koselig da. Men jeg har nok ikke følt av det var noe veldig mer enn en vanlig Torsdag. Er det blitt så kjedelig å fylle år?
Tror jeg bare må feire type barnebursdag til neste år. Gjenoppleve tiden hvor det faktisk var skikkelig stas å feire.
Man får gjerne ikke så mye oppmerksomhet lenger heller når man blir eldre, så kanskje det er litt av greia som gjør at det føles mindre gøy.
Ikke at alle skal stirre på akkurat deg hele dagen og overøse deg med komplimenter. Men at man føler seg litt lagt merke til og føler at folk bryr seg litt ekstra.

Folk bryr jo seg, men det blir vist på en veldig annerledes måte når man blir eldre.
Kanskje jeg bare vil være barn igjen en liten stund.Shoutout til Kylie cosmetics! Leppestiften holdt igjennom hele dagen til tross for spising og hele pakken. Denne leppefargen er en stor favoritt hos meg. Jeg hadde den i mini versjon fra en av bursdags kolleksjonene til Kylie, og nå har jeg kjøpt den i original størrelse. Den er elsk!Og selvfølgelig lagde jeg donuts. Men det var vell ikke noe overraskelse.. Så gooode!
To all you virgos out there – HAPPY VIRGO SEASON