Godt nyttår!

Jeg tok meg noen dager fri fra bloggingen nå da jeg følte jeg trengte noen dager uten å ha noe i bakhodet som liksom MÅ gjøres.
Dessuten skjedde det ikke akkurat så mye som var verd å blogge om.

Uansett, nå har vi akkurat spist pinnekjøtt og slapper litt av.
Jeg ville bare poppe innom denne gangen også og ønske alle et godt nyttår! Også håper jeg alle har en trygg feiring og koser seg uansett om man er alene, med en venn/venner eller familie.
Cheers to 2022!Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Julekalender – Luke 25

I dag skulle egentlig bli en skikkelig daffe dag. Det ble ikke helt som planlagt, men nå skal jeg i hvert fall se en film og bare ta en chille kveld.
Jeg fant en gammel video i går som jeg fikk fikset lyden på og nå er jeg litt i sånn “throwback” humør. Jeg tror det bare er bra for meg også da jeg alt for lenge bare har vært i en slags tåke pga. psyken. Jeg trenger å våkne opp og føle på ting igjen og komme meg ut å oppleve. Og da er det litt motiverende og se på en gammel video og gamle bilder og huske hvordan ting var.

Jeg skulle egentlig poste denne i går, men what else is new?
I går fikk vi besøk av min bror og gjengen og det var en slags julaften 2.0. I tillegg hadde jeg ikke helt energien til å poste noe.
Så da blir det i dag isteden!

The Body Shop Kalender: 
Luke 25: Avocado Body Butter
Dette var da siste luken og det ble Body Butter, noe jeg føler er en ganske typisk siste luke i disse kalenderne. Jeg har testet en del av disse body butterene, men ikke denne i Avocado før. Jeg fikk derimot noen avocado produkter gratis med et annet kjøp hos Body Shop, så mulig jeg allerede har denne i et mindre format. MEN som sagt ikke testet, men at den blir brukt kan jeg si med engang at denne også blir.
Til å oppsummere vil jeg si at jeg ikke er like imponert av kalenderen i år som jeg har vært tidligere. Og grunnen til dette er at det var en god del flere mini produkter i en kalender man tidligere har opplevd å kun ha full size produkter med unntak av kanskje ett produkt. Også hadde jeg håpet at jule produktene skulle ha et comeback i kalenderne i år, men det skjedde heller ikke. Men akkurat det hadde jeg fått med meg før jeg kjøpte, men er likevel noe jeg føler virkelig burde vært inkludert. Det var også en del av British Rose duften som jeg ikke er så fan av, men det er jo selvfølgelig smak og behag.
Alle produktene blir uansett brukt! Så det er jo det fine med kalenderen at jeg virkelig liker det meste The Body Shop lager! Og shea shampoo og balsam ble jeg virkelig imponert av! Også ble jeg ekstra glad for Mango Body Fragrancen, men skulle likevel ønske at det var en mer julete duft som f.eks vanlije eller juleduften kindness and pear.

Hva synes du om årets kalender? 
Kunne du tenke deg å kjøpe The Body Shop sine julekalendere?

Julekalender – Luke 24

God jul alle sammen!
Håper alle har en fin feiring så langt.
Vi sitter her nå og begynner å nærme oss middag tid.
Tidligere i dag koste vi oss med grøt hvor resten skal lages om til risgrøt til senere.
Jeg ville egentlig bare poppe innom å si at dere må kose dere og ha en fin feiring. Xx
Dette bildet tok jeg rett før jeg byttet. Så er nå kommet meg i kjolen jeg skal ha på og huden glitrer! Så nå er jeg klar for å kose meg.

The Body Shop Kalender: 
Luke 24: Drops of Youth Serum
Dette serumet fikk jeg i fjor også og likte det ganske godt. Jeg bruker det sammen med flere ting så jeg vet ikke så mye om hvordan serumet er sånn helt alene. Men den skal blant annet beskytte mot forurensing og det liker man jo å høre.
GOD JUL♡

Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Julekalender – Luke 22 og 23

I går kom jeg ganske sent inn, men hadde ironisk nok skrevet klart et innlegg da jeg kom inn og ventet på maten jeg hadde laget meg.
Men som jeg glemte å fullføre etterpå. Så da blir det enda et dobbelt innlegg i dag.

Akkurat nå sitter jeg å ser på kvelden før kvelden etter å ha pakket inn den aller siste julegaven!
Jeg våknet opp i dag og tenkte det var 22, men det stemte jo selvfølgelig ikke haha.

Jeg har fortsatt et par ting å fikse før jeg er helt klar for morgendagen, som å fikse neglene og håret mitt. Jeg tenker jeg ordner håret i dag så jeg sparer tid på sånt i morgen, slik at det blir mer kos og mindre stress.

The Body Shop Kalender: 
Luke 22: Shea Body Lotion
Jeg er usikker på om dette er et annet produkt enn hva jeg har hatt tidligere eller om det bare er en ny pakning. Jeg har pleid å bruke Shea sitt body butter, men det tror jeg fortsatt eksisterer så dette er nok bare en lotion i samme serie. Jeg liker både lukten og produktene i denne serien, så dette var ikke en dum luke.
Jeg testet faktisk Shea shampoo og balsamen fra tidligere luker i dag, og tror det må være de beste produktene til hår jeg har prøvd fra The Body Shop! De ga faktisk fukt, noe som jeg sjeldent opplever på tross av at mange lover det.
Luke 23: Drops of Youth – Youth Concentrate Sheet Mask
Denne masken har jeg ikke testet før, men jeg liker drops of youth serumet. Ser for meg at denne vil være bra!Hvilken kalender har dere hatt i år? 
Og hvilket produkt er ditt favoritt produkt fra The Body Shop?

Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Julekalender – Luke 21

I dag har jeg egentlig hatt en del ting på planen og var blant annet på senteret og ordnet noen siste ting. Jeg kjøpte meg blant annet en ny primer som var noe jeg trengte. Jeg fant en fra YSL på nett som jeg undersøkte litt og konkluderte med at jeg skulle kjøpe den om de ikke hadde en fra Nyx på H&M. Men jeg endte opp med å gå for begge to. Det er faktisk første gang jeg har sett de ha Nyx sin Marshmallow primer i butikk og det var den siste de hadde. Så jeg ser frem til å endelig få testet den ut. Den fra YSL ser jeg også frem til å teste, men ser for meg at den er veldig annerledes og inneholder blant annet glitter. Men jeg tenker at å se glowy ut på julaften er midt i blinken. Jeg kjøpte også en Glowy spray til kropp fra Camilla Pihl, så det blir nok jeg som er julestjernen nå i julen. Så om du går deg vill i mørket får du bare se etter meg, haha.

 

The Body Shop Kalender: 
Luke 21: Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask
Hmm, altså denne fikk jeg i stor versjon i fjor. Så hvorfor de har de har valgt å gå for ENDA en prøve størrelse i årets kalender synes jeg er helt bisart. Jeg føler mye av poenget med den store kalenderen er at det kun skal være full size produkter og slik har det pleid å være med denne kalenderen. Som sagt før så har det pleid å være MAX et mini produkt og resten full size. Og jeg har tenkt at ok, kanskje det er noen ekstra dyre produkter i kalenderen. Men så langt har det ikke vært det og nå er det bare noen få luker igjen, så ser ikke helt hvordan de skal hente seg inn igjen på akkurat det.
Uansett, jeg fikk jo som sagt dette produktet i fjor og har brukt den noen ganger. Jeg synes alltid det er så vanskelig å gi min vurdering på slike produkter da jeg egentlig ikke merker noe særlig etter å ha brukt slikt. Annet enn at jeg kanskje føler meg ekstra ren. Så personlig foretrekker jeg sheet masks over slike type masker da jeg sheet masks hvert fall gjør at man føler seg hydrert, også har jeg funnet en sheet mask som jeg føler faktisk gjør underverker! Og den er den eneste jeg faktisk kan si noe om effekten på. Ellers er resten bare litt sånn self care moments.Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Julekalender – Luke 20

Bare 4 dager igjen til julaften! 😱
Jeg har ikke sett alle julefilmene jeg har planlagt å se enda, men jeg kommer til å bruke romjulen også. Det er i hvert fall disse 4 dagene hvor jeg ser mine absolutt favoritter! Som Julenissen 1,2 og 3 og så min aller største favoritt A Christmas Carol.
I dag har jeg egentlig ikke gjort på så mye, men hjalp min mor med siste del på de hjemmelagde troikaene hun har laget. Det gjensto bare å dekke bitene i sjokolade. Så nå er de også ferdige.
Jeg vet ikke om det blir laget så mye mer nå før julaften, men det ser vi.
Hvilken filmer ser dere i julen?

The Body Shop Kalender: 
Luke 20: British Rose Håndkrem
Igjen…et produkt med British rose duften. Som igjen ikke er en av mine favoritt dufter akkurat. Men som jeg også har sagt er disse hånd kremene fra The Body Shop noe av det beste jeg har prøvd, så den blir garantert brukt! Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Harry Potter DIY Chocolate Frogs!

Som jeg nevnte i gårsdagens innlegg så hadde jeg brukt en god del av dagen på å lage sjokolade froskene fra Harry potter. Jeg kjøpte et sånt DIY kit i fjor en gang på Outland, men du kan også få kjøpt det på f.eks Komplett og jeg tror Cdon også skal ha det. Det følger med et brett til å lage froskene, seks papp plater til å lage eskene (i høy kvalitet) og 12 wizarding cards.

Jeg lagde mine med nougat og rice krispies inni. Jeg har ikke smakt på de enda, men de ser ganske så tasty ut. Det hadde vært gøy å prøve å lage noen med noe annet innhold inni også, men foreløpig ble det slik.

Jeg synes de ble så bra og jeg fikk også laget en eske. Jeg synes også det var passende å ta bildet sammen med Bertie Bott kortet, da det er han som står bak “Bertie Bott every flavour bean” godiset.

Hva syntes dere?Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Julekalender – Luke 19

I dag har jeg funnet frem Harry Potter chocolate frog DIY kittet som jeg kjøpte i fjor. Jeg føler det er skikkelig passende å lage HP godis nå i juletider da mange gjerne nyter disse filmene i julen.
Personlig er HP noe jeg kan kose meg med året rundt, men det er jo selvfølgelig litt extra spesielt nå i julen.
I pakken følger det med et plastikk brett til å lage selve sjokolade froskene i, seks papp ark som man skal rive ut og lage eskene av, og 12 wizarding cards til å putte inni eskene sammen med sjokolade frosken.
Pappen som man skal lage eskene av er tjukk og av god kvalitet så den ferdige esken ser ikke hjemmelaget ut, men som om man akkurat har kjøpt en ferdig sjokolade frosk i butikken.

Så i dag gikk en god del av dagen til smelting av sjokolade for å så vente til det var stivnet før jeg smeltet nougat og blandet sammen med rice krispies og igjen ventet til det var stivet oppi formen før jeg så på nytt smeltet sjokolade og lagde bunnen på frosken. Nå gjenstår det bare å vente til de er helt avkjølt.

Jeg skulle tatt bilder når de er klar, men akkurat nå er det uansett for mørkt. Men jeg skal prøve å huske på det i morgen.

Hva godt har dere laget nå i Desember?

The Body Shop kalender: 
Luke 19: Mango Body Yogurt
Denne har jeg brukt en god del, så det er absolutt ikke et ukjent produkt for meg. Mango duften er også en av favoritt duftene mine fra The Body Shop. Men på tross av dette er det ikke akkurat det gøyeste jeg kunne fått med tanke på at jeg allerede har denne liggende her og dette er et produkt som er lettere enn andre å få tak i da den selges andre steder også og ikke bare hos Body Shop. Men det er i det minste et produkt jeg vet jeg kommer til å bruke og allerede liker.Jeg synes som jeg allerede har nevnt at de burde hatt med limited edition sesong produkter også. Det er jo ganske logisk å ha juleprodukter i en julekalender. Og i tillegg er det jo noe de har hatt før, så at de ikke har gjort det de to siste årene er ganske merkelig.

Hva synes du om kalenderen så langt?
Er du enig i at de kunne inkludert juleprodukter?

Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Julekalender – 17 og 18

Jeg skulle egentlig være flink i går og poste luke 17 da, men mobilen min fungerte ikke som den skulle. Jeg har brukt den til å ta bilder av fra tiden da det er mye raskere å overføre uten noe ledning greier som må kobles til. I tillegg så funker den i dårligere lys ved at den gjør bildene lysere, så det er jo absolutt en fordel. Men så måtte den selvfølgelig kødde seg. Jeg kunne ikke engang se været eller finne sanger på spotify. Men det er nå fikset.

Ellers kom nevøene mine ut i dag og vi tok oss en tur på senteret hvor jeg fant den mest fantastiske tingen. Noe jeg skal prøve å huske på å få lagt ut i morgen. For OMG, det kunne ikke vært en mer perfekt meg ting.

The Body Shop Kalender: 
Luke17: British Rose Body Scrub
Enda en mini versjon. Hvis det er en ting man ikke venter fra den største kalenderen så er det mini versjoner. Dette er heller ikke vanlig for denne kalenderen, så jeg er litt overrasket og skjønner ikke helt hva greien er. Mulig det er noen ekstra dyre ting i de siste lukene som er grunnen til dette, men det gjenstår å se. Ellers må jeg også nokså en gang nevne at dette ikke er en duft jeg er så begeistret for, men den er helt ok. Luke 18: Mango Hand Cream
Denne elsker jeg. Hånd kremene fra The Body Shop er virkelig i sin egen liga og mango duften er en av de beste de har. Så denne kan jeg garantere at blir brukt! Anbefales! Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Julekalender – Luke 15 og 16

Ja, jeg sa jeg skulle få innleggene ut tidligere. Men….sånn ble det visst igjen.
Jeg får begynne å åpne kalenderen tidligere. Kvelden er visst ikke rette tiden.
Men jeg var i hvert fall en tur på senteret i dag og fikk endelig sett pepperkakebyen de har laget til i et tomt butikk lokale og så fikk jeg kjøpt noen små ting jeg trengte. Det er så koselig med pepperkakeby, selvom den ikke kan måle seg med den inne i sentrum. Det lukter alltid så godt av husene og så er det koselig å se de forskjellige bidragene fra både butikkene på senteret og barnehager i nærheten. Er det pepperkakeby på ditt nærmeste senter?

The Body Shop Kalender: 
Luke 15: Pink Grapefruit Lip Butter.
I tidligere kalendere har jeg fått både strawberry og mango versjonen av denne, og som sagt er jeg litt usikker på produktet. Men anbefaler å sjekke det ut selv. Luke 16: Shea Conditioner
I dagens luke ble det altså balsamen til shampooen fra forrige luke. Disse hjelper mot tørt hår og reparerer, noe jeg virkelig trenger da jeg bleker håret mitt.Hvilken kalender har du i år?
Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg