Desenio – Foodie vs. Glam + Rabattkode

Reklame | Reklame - Desenio

Desenio er en butikk som selger posters og rammer. Dette er min favorittplass å finne bilder til hjemmet da de har så masse forskjellig å velge mellom, og ikke minst noe som passer en hver stil.
Jeg personlig kan ofte synes det er vanskelig å finne ting jeg liker her i Norske butikker fordi de sjeldent selger noe i min stil og fargene jeg er ute etter.
Men hos Desenio har jeg alltid klart å finne noe som passer meg perfekt i de fargene jeg ønsker.
Under har jeg valgt ut noen av mine favoritter i to forskjellige stiler.

Den første kaller jeg “Foodie” da jeg føler det er bilder som passer f.eks på et kjøkken! De gule fargene gir energi og de to under passer de som er glad i søtsaker. 

Lemon Print//Macarons//Lollipop Poster//Legs Poster

Det neste jeg valgte ut er disse som jeg kaller “Glam”, nettopp fordi de gir et veldig elegant og glamorøst inntrykk. Disse bildene er garantert mine favoritter da jeg elsker alt glam og glitter. Jeg er også glad i Chanel, perler og fargen rosa! 

Hand and mirror Poster//Champagne Poster//Glitter Chair Poster//Chanel Bottle

Hvilken plakat er din favoritt?

Bruk rabattkoden min XRLA10 for 10% av kjøpet. Om det er tilbud på siden skal denne også fungere oppe disse rabattene! 

NB: Rabattkode gjelder IKKE på rammer, personlige eller outlet poster og poster pakker. Og gjelder kun til den 21. August

Trykk HER for å komme til nettsiden eller trykk på et av bildene for å komme direkte til produktet!

Allerede blitt høst i feeden

De siste dagene har det vært varmt og egentlig bare helt herlig. Det har vært litt overskyet så det har gjort temperaturen mer håndterbar. Men jeg skulle ønske det var litt kontrast på dagtid og nattetid, altså at det blir kjøligere om natten, for i natt var det litt for varmt på rommet og det tok derfor mer tid å få sovnet.
I dag gikk temperaturen ned på 19 og det har plasket ned, så ikke akkurat ute vær.
Sommeren i år (i Bergen) har vært skikkelig trist og ikke noe å skryte av for å si det slik. Det har vært noen skikkelig fine dager innimellom, men stort sett har det vært vått og kjølig. Så det er fint at vi får noen finere dager i august før vi går i møte med høsten.

Jeg ser på tiktok og Instagram at i USA har kommet ut med alt høst dekor for lengst. Synes det er litt absurd hvor tidlig de begynner der. Allerede i forrige måned så jeg høst dekor begynte å poppe opp i feeden.
Men jeg skal vell ikke si så mye på det da jeg allerede har drømt at jeg dekorerte til jul…

Nå er det hvert fall under en måned til jeg har bursdag! Helt sykt hvor fort tiden går.

Hvordan har sommeren din vært?

-xoxo

Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg
Tiktok @Renatelande

Video: Mine seneste innkjøp

Jeg fikk endelig filmet en ny video til Youtube kanalen. Jeg viser det jeg har kjøpt i det siste og inkluderer både beauty produkter og mote. Så jeg hadde vært veldig glad om dere vil sjekke den ut og håper dere finner noe dere liker også! Jeg har linket mye av det i beskrivelsen under videoen!

Jeg skal droppe og nevne dette hver gang, men jeg vil minne på at jeg er ekstremt ny på Youtube og har ikke noe erfaring med å lage videoer og redigering fra før! Men man må begynne ett sted og jeg lærer på veien. Jeg håper likevel dere liker videoen <3 xoxo

Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg
TikTik @renatelande

The Summer I turned Pretty

Jeg er egentlig ikke en type person som leser bøker. Det har vært noe jeg aldri har likt, mye pga. dårlig konsentrasjon og det faktumet at jeg er lett distrahert. Jeg endte ofte opp med å lese samme side 20 ganger fordi jeg ikke hadde fulgt med på det jeg leste.
Senere har jeg funnet ut at det er fordi jeg er har ADHD, noe jeg ble diagnosert med i fjor.

Men jeg hadde bestemt meg for å lese alle Harry Potter bøkene fordi jeg er veldig glad i filmene. Såpass glad i dem at jeg lett kan si det er mine favoritt filmer. Å se på Harry Potter føles som å komme hjem, så jeg bestemte meg derfor for å lese bøkene da det selvfølgelig er mye flere detaljer og ting som er annerledes.
Og jeg merket at jeg faktisk likte å lese dem og klarte å følge med, så derfor bestemte jeg meg også for å teste ut noen andre bøker også.

Jeg så at det hadde kommet en ny serie på Amazon Prime som heter “The summer I turned pretty” og bare utifra det lille bildet som dukket opp kunne jeg se at det var noe jeg mest sannsynlig liker. Jeg har ikke sett serien enda, men fant fort ut at den var basert på bøker og bestemte meg derfor for å lese dem før jeg ser serien.
Det er noe jeg ikke har erfaring med, så tenkte det kunne være interessant å se om det påvirket hva jeg tenker når jeg ser serien. Jeg følte bøkene også var perfekt å lese nå i sommer, siden det er sommer de handler om.

Jeg er nå på siste boken og foreløpig liker jeg dem veldig godt. Valget står selvfølgelig mellom to gutter og det pleier alltid å være den samme fyren som blir valgt i slike historier, men i denne håper jeg faktisk på det motsatte for engang skyld. Jeg vet ikke hvorfor jeg føler det slik, men det er noe i disse bøkene jeg føler det passer bedre slik. Pluss, det har blitt så forutsigbart når det alltid blir slik, så det hadde vært fint med noe litt annet denne gangen.
Men jeg skal ikke røpe noen detaljer. Jeg vil selvfølgelig ikke spoile noe.
Jeg leser de forresten på engelsk. Jeg vet ikke om de engang finnes på norsk, men jeg har ikke akkurat sjekket heller. Jeg foretrekker engelsk og synes det er lettere.

Jeg vil uansett anbefale disse bøkene. De er mye lettere og raskere å komme seg igjennom enn Harry Botter bøkene, så jeg tenker at disse bøkene også passer for oss som er mer TV personer enn bok personer.

(Her er bok nummer 3, som er den siste i bok-serien)

Har du lest “The summer I turned pretty?

Har du sett serier på Amazon Prime? Fortell meg gjerne hva du synes! (Uten å spoile selvfølgelig.. har tross alt ikke sett serien enda)

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg
Og gjerne tiktok @renatelande