Oppdatering: Covid og diverse

Nå har det vært litt stille fra meg igjen.
Etter å ha dodget det i nesten 2,5 år fikk til slutt jeg også covid.
Jeg synes egentlig det var ganske merkelig å ha det, men samtidig at det ikke var så ulikt det å være vanlig syk.
Det jeg følte som skilte seg veldig ut var feberen. Jeg var oppi 39,2 i feber og det kan jeg ikke huske å ha hatt før.
Det andre jeg synes var rart var at det var ganske så fordelte symptomer. F.eks at lørdagen var dedikert til hodepine og søndagen kvalme.
Jeg klarte ikke helt å følge meg på noe serie til slutt, så det gjorde det hele litt kjedeligere.

Jeg må si det var veldig rart å ta testen og få de to strekene, spesielt etter å ha unngått det så lenge.
Men nå følger jeg meg hvert fall mye bedre…vell, helt til jeg våknet opp med smerter som er min månedlige pris for å være kvinne. Woho.

Det er i hvert fall snart på tide at jeg tar etterveksten da håret mitt ser helt horribelt ut for tiden. Jeg har derimot lyst å prøve noe nytt, men vet ikke helt hva.
Jeg har i hvert fall ikke lyst å helbleke igjen. Delvis for å spare håret mitt mot skade, men også fordi jeg har lyst på mer dimensjon og en mer naturlig blondfarge.
Jeg vet jeg ikke vil bli brunette igjen, men kanskje noen brune striper blant alt det blonde.
Send gjerne tips på DM på Instagram om du finner noe jeg kanskje kan kle! <3 @Rlablogg heter jeg der.


Insta @rlablogg
Snapchat @rlablogg

Produkt Review – Gisou

Nå i vår kjøpte jeg meg produkter fra Gisou og har nå fått testet de ut en stund.
Håroljen så jeg først på TIktok og var så imponert over hvor shiny håret hennes ble av den at jeg endte opp med å sjekke ut selve merket og flere som brukte den.
Jeg har nå Shampoo, balsam og et produkt som skal være bra for hodebunnen i tillegg til at jeg kjøpte en sånn prøvepakke med håroljen, hårmaske og hårparfyme.

Jeg elsker spesielt hvordan disse produktene lukter. Den hårparfymen er så digg.
Jeg har ikke brukt noe særlig hårparfyme tidligere, men da jeg kjøpte denne ble jeg frelst.

Men jeg føler også at produktene er mye bedre for håret mitt enn mye annet jeg har testet. Jeg merket spesielt at håret mitt ble ekstremt mykt da jeg brukte balsamen og hårmasken sammen.

Og håroljen får virkelig håret til å glinse rett etter man har påført den. Eneste jeg vil si er at den glansen ikke er der etter at håret har trukket til seg produktet ordentlig. Men det er jo for så vidt bra også tenker jeg, at det ikke bare ligger seg utenpå håret og gjør det greasy til slutt, men heller bare gir det en glans og trekkes inn.  Har du sett disse produktene på TikTok? 
Har du testet Gisou?

Life’s a climb, but the view is great

Det er noen perioder man bare føler at man er i  en liten slags angst tåke. Det er vanskelig å lære noen nytt, konsentrere seg eller huske ting.
Og det er ikke nødvendigvis sånn at man føler på så mye angst heller, men jeg tror det heller har med at man når et punkt hvor man føler mer og tenker mer på det at man ikke har kommet dit man helst vil være enda.
Spesielt nå som det begynner å bli varmere og vi har flere dager med sol. Jeg vet at folk er ute å koser seg med venner, og det vil jo selvfølgelig jeg også.
Det er tragisk at psyken har tatt så lang tid å bedre og selvom jeg vet jeg er på vei et sted og ting jobbes med så skulle man jo selvfølgelig ønske at man bare kunne hoppe frem til akkurat dit man vil.
Men det er noe med dette å ta innover seg reisen også, for alt er jo der av en grunn og gjerne fordi det er ting man må lære.
Og for en sjel som meg som er ganske utålmodig kan det være smålig irriterende.
Men jeg har jo prøvd dette mange ganger og hvis det er en ting jeg har lært så er det at man ikke kan hoppe over viktige steg, uansett hvor mye man har lyst.

Men det er en del av meg som kan føle på friheten. Friheten til å gjøre hva jeg vil, når jeg vil.
Jeg vet den kommer. For jeg er allerede på vei. Instagram @Rlablogg 
Følg meg gjerne på Instagram!

My Summer Picks – Fashion Edit

Reklame | Affiliatelenker - Asos

Heisann!
Hvordan går pinsehelgen?
I dag var det skikkelig digg med fint vær og i morgen skal det bli enda bedre. Det kommer jeg til å utnytte ved å finne frem et skikkelig sommerlig antrekk (endelig). Jeg skal også prøve å være mer aktiv på Instagram i morgen så vi får se hvordan det går.

Jeg har egentlig bare slappet av i helgen og spilt litt Animal Crossing som jeg ellers spiller en del med en kompis. Jeg brukte også teleparty for å se serie med en venninne som bor i Romania. Teleparty er helt genialt om du vil se serie eller film med noen som bor et stykke unna. Eneste man må huske på er at ikke alt innhold på f.eks Netflix er det samme i andre land, så sjekk alltid først at dere begge har filmen/serien. Teleparty er en google chrome extension, så den skal være veldig enkel å finne innpå der og er utrolig enkel å bruke. Man ser da serien samtidig og det er en chatteboks på høyre side av skjermen så dere kan chatte samtidig. Setter en på pause blir det satt på pause for alle. Det er faktisk sykt koselig å se på den måten, så det anbefaler jeg virkelig.

Men til det innlegget handler om – Her er noen mote anbefalinger: 

!! Klikk direkte på bildene for å komme til produktet!! 

Ha en fin søndag videre Xx