Den siste uken

Reklame | Affiliate link - IDeal of Sweden

Da er vi i en ny uke og i morgen kan vi glede oss med at Desember er her og vi kan binge så masse julefilmer vi vil og høre på julemusikk dagen lang.
I dag er det også Cyber Monday, som betyr siste innspurt med salg og gode tilbud. Men det blir jo selvfølgelig romjuls salg og januar salg etter det igjen. Så man kan faktisk vente og likevel spare noen kroner her og der. Ting kommer som oftest på salg igjen. Og hvert fall om det er snakk om klær! Så ta det med ro, sett deg til rette i sofaen med et pledd og ta på en koselig film isteden.

Forrige uke hadde jeg mye å tenke på da jeg skulle flytte. Jeg har nå endelig fått flyttet og kan fokusere på koseligere ting igjen.
Om man har lest bloggen en stund har man vell sett at jeg kanskje har flyttet en del de siste årene. Og det er vell kanskje ikke så uvanlig når man flytter inn i kollektivet med ukjente som ofte er studenter og i boliger uten standard.
Nå var jo ikke det kollektivet jeg flyttet fra nå det verste jeg har bodd i, men heller ikke det beste. Det største problemet jeg hadde med den var rett og slett av det var for lite plass.
Nå ble det også til at de andre skulle flytte ut og at huseier skal selge, så da passet det seg slik.
Jeg tenkte også det var en fin tid å gjøre det på slik at jeg kan bruke Desember på å fokusere på juletider isteden.

Er dere klar for Desember?
Ps: Om dere fortsatt vil gjøre noen gode Cyber Monday deals kan du klikke deg inn på Ideal of Sweden HER
(De har også utvidet tilbudene til 13. Desember!)
Og bruke koden “happyblackfriday” for en ekstra rabatt (utgår ved midnatt)

Black Week + rabattkode

Reklame | Samarbeid - Ideal of Sweden

Heii!
Denne uken får jeg litt å gjøre og blir derfor litt opptatt. Derfor jeg ikke har vært så aktiv noen steder.
Jeg forteller mer om hvorfor i neste uke igjen.
Men nå er det i hvert fall offisielt Black Week med mange gode tilbud.

Jeg elsker å bruke denne tiden på å kjøpe ting jeg virkelig trenger eller noe jeg har hatt lyst på lenge.

Blant annet har Ideal of Sweden nå startet salget sitt med 50% på hele nettbutikken!
Jeg pleier selv å kjøpe dekslene mine der og har også kjøpt trådløs lader og powerbank derfra også. Jeg vil si det er både god kvalitet og utrolig mange fine design, noe som gjør de lett å like.

Bruker du koden “happyblackfriday” får du også 5% ekstra i rabatt! Denne gjelder til 30.November

Klikk HER for å komme direkte til siden

Personlig vl jeg anbefale dette dekselet og matchende powerbank.

Happy Monday xX

Din guide til CyberWeek og Black Friday

Nå er Cyberweek rett rundt hjørnet og mange sider har allerede begynt tilbudene.
Min største anbefaling er å ikke bite på disse falske tilbudene som ser ut som en god deal, men så har de i realiteten skrudd opp original prisen for at tilbudene skal se større ut enn de er.
Kjøp kun det du trenger og har hatt lyst på i lang tid og ikke ta alle disse spontan kjøpene.

Jeg anbefaler også å bruke Shoptagr som er en utvidelse til google chrome og en app i AppStore. Her kan du lagre ting du har lyst på og få beskjed når det er en prisendring.

Her er en liten checklist: 

  1. Ikke kjøp bare for å kjøpe
  2. Ikke bit på lokketilbudene
  3. Vær obs på førprisen
  4. Lag deg et budsjett og hold deg innenfor det
  5. Ikke sitt på nett hele dagen å se på alle tilbudene

Jeg husker f.eks i fjor rundt denne tiden at det var steder jeg så bedre tilbud i tiden før Cyberweek og Black Friday enn jeg jeg gjorde under. Mens andre steder tok tilbudene helt av og man fikk faktisk skikkelig gode deals. Min erfaring er at de beste tilbudene ikke er i Norske butikker men f.eks USA osv. Noe som er trist da vi burde kjøpe mer innlands.
Men uansett hvor du velger å kjøpe fra, så spør deg selv først om det er noe du virkelig kommer til å bruke!

Det er null FOMO å la være å kjøpe noe.

Anbefaler også å sjekke ut den videoen av Josie aka Fashionmumblr:

Happy Shopping Xx

Å våge å endre på ting.

Ting som er vanskelig er som oftest ganske vanskelig å snakke om. Det er jo naturlig.
Og det er selvfølgelig vanskelig av en grunn. Men det er lite som hjelper så lenge man ikke kommuniserer det som er vanskelig. Man må tåle å åpne opp og føle på det og få andre sin respons.

Ofte kan det også hjelpe å sette seg ned alene med et ark og skrive ned hvorfor det er vanskelig å snakke om. For alt begynner jo i våres eget hodet. Det er vi som har laget det slik for oss selv.
Og det er ikke det samme som å si at vi er den eneste grunnen til at vi sliter, for det er jo ikke nødvendigvis sant. Men vi velger gjerne å beskytte oss selv etter vonde hendelser. Og den beskyttelsen innebærer ofte å unngå situasjoner eller unngå å snakke om ting.

Den beskyttelsen har kanskje vært nødvendig der og da, men er skadelig når vi fortsetter å beskytte oss selv i ettertid. Vi lærer da at vi må beskytte oss for situasjoner som egentlig ikke krever noe beskyttelse.
Situasjoner hvor du egentlig skal føle deg helt trygg.

Poenget mitt er egentlig at dette er ting jeg selv må jobbe med. Og det er jeg sikkert ikke alene om.
Det er vanskelig når det er slik man har gjort ting så lenge og plutselig skulle endre på mønstrene. Men det er jo tross alt det som må til.
Du vil aldri få endring om du bare fortsetter som før. Og endring krever utrolig mye av deg.
Men det er viktig når tingene ikke fungerer slik som man gjør det nå.

New In – The Child

Colourpop kom nylig ut med denne søte paletten. Personlig har jeg ikke sett noen av Star Wars filmene, men har flere venner som er fan. Jeg har heller ikke sett Mandalorian på Disney+ da jeg følte det var ulogisk når jeg ikke har noe kjennskap til noe av det fra før.
Eller jeg kan jo selvfølgelig litt om Star Wars selvom jeg aldri har sett noe av det. Det nevnes jo støtt og stadig i andre filmer/serier og andre sammenhenger. Så det er jo ikke til å gå glipp av.
Og The Child ble et eget Meme, så har selvfølgelig sett mye til han rundt om sosiale medier. Har til og med en “The Child” statue på The sims.

Men paletten ville jeg ha. For det første er jo Colourpop et rimelig sminkemerket og for det andre er kvaliteten utrolig god på tross av det. Og ekstra spesielt er det jo når de har slike sammerbeid. Og ikke minst visste jeg at han ene kompisen min kom til å bli stolt av meg for å kjøpe det, haha. Gleder meg allerede til å teste det ut!

Har du prøvd Colourpop sminke? 
Ville du kjøpt denne paletten?

Lockdown 2.0

Jeg kjenner egentlig på den trangen til å komme meg ut igjen for å ta bilder, men det har vist seg å ikke være så lett for tiden. Vi har hatt mye regn og storm nå i høst, og det blir mørkt så tidlig.
Men jeg skal forhåpentligvis få det til snart likevel.
Jeg har ikke akkurat kjøpt så mange nye klær i det siste da jeg prøver å ikke kjøpe for mye nå før jul. For det første må jeg jo prioritere gaver til andre, og gjøre det lettere for folk å kjøpe gaver til meg.
Men jeg har noen høstklær som jeg gjerne skulle hatt en photoshoot i.

Men hvordan går det med dere? Nå som vi så og si har havnet i en ny Lockdown?
Det er for så vidt bra at vi gjør det vi må. Men kjedelig er det jo naturligvis.
Forhåpentligvis hjelper det nok til at vi får en ok jul.
Dette kommer jo mest sannsynlig til å følge oss inn i det nye året også, men vi kan jo i det minste håpe det blir litt lettere i det nye året.

Vi har i det minste Cyber Week og Black Friday/Weekend å se frem til. Xx

Valget i USA + Trenger filmtips

Nå ser det egentlig ganske bra ut for Biden, men man vet jo aldri. At Trump i det hele tatt KAN vinne virker bisart for meg.
Altså jeg skjønner ikke hvordan han har fått så mye stemmer som han har fått nå i det hele tatt. Skulle jo trodd folk ville ha han enda mindre etter disse fire årene, men tydeligvis er det mange som ikke har vett i hodet.
Forstår det bare ikke jeg. Men nå bor jeg heldigvis ikke borte i USA, men valget påvirker jo oss delvis uansett da det er et land vi har en del med å gjøre.

Heldigvis er det ikke avgjort enda. Så da er det jo bare å håpe at Trump ikke vinner!

Uansett, vi får bare distrahere oss med andre ting. Resultatene blir jo det de blir uansett hva vi tar oss til de neste timene. Personlig kjenner jeg at jeg har ekstremt lyst å begynne med julefilmene tidlig i år, men er fast bestemt på å holde meg til 1.desember.
Det er jo tross alt ikke så lenge igjen å vente. Men blir nok et tett program for meg da om jeg skal klare å få sett alle de vanlige julefilmene mine, pluss de som er ny i år.

Jeg trenger i hvert fall tips til noen gode høst filmer! Noe som har litt av stemningen til julefilmene, men som ikke handler om julen.
Slike filmer hjelper på stemning og humør.

Har allerede sett Harvest Moon og Autumn Dreams som er Hallmark filmer. Med andre ord B-filmer. De er helt ok og kan være koselige hvis man er vant til å se på den typen filmer, ellers kan de virke veldig dårlig laget. Så er en liten tilvenningsperiode på de.

Hvor stor betydning har egentlig en drøm?

For et par netter siden drømte jeg at jeg banket på døren til en venninne jeg hadde på barneskolen og delvis ungdoms skolen. Dette var et ganske turbulent vennskap og etter ungdoms skolen gikk vi hver våres veier og har egentlig ikke sett noe særlig til hun i ettertid og snakket sammen har vi i hvert fall ikke gjort.

Men i drømmen banket jeg på og ble invitert inn hvor vi så hadde en lang samtale om alt og fikk snakket skikkelig ut. Etter samtalen ble vi egentlig venner igjen.

Det er så rart hvordan man plutselig drømmer om personer man ikke har sett på lenge og ikke egentlig brukt mye tid på å tenke på heller. Men en drøm så er det på en måte gjort.
Ikke at drømmen vil få meg til å ta opp kontakten igjen, men den får meg jo likevel til å tenke.
Det er helt sikkert en del av meg som hadde hatt behov for den samtalen. En forklaring på hvorfor ting var som det var, selvom jeg mistenker mange av grunnene selv.

Jeg tror at vi bearbeider ekstremt mye av livene våres når vi sover. Prøve ut situasjoner for å se hva vi føler om dem, gir oss bekreftelse eller lar oss oppleve de samtalene vi aldri fikk. Hvorfor den drømmen kom nå derimot aner jeg virkelig ikke. Timingen får det til å føles veldig tilfeldig, men mest sannsynlig er det en mening med det likevel. Uansett, nå har jeg akkurat sett en film som jeg sikkert har sett minst to til fire ganger før. Og tenker å hive på en film til.
Er det bare meg eller produseres det mye mindre chick flicks nå enn det gjorde før?

Legg gjerne igjen din favoritt chick flick og noen forslag til noen jeg kan se i kommentarfeltet<3