5 Gode skrekkfilmer som er verd å anbefale

Happy Spooky Season!
Siden jeg i går la ut en liste over tidenes dårligste skrekkfilmer (av de mer moderne og populære), så måtte jeg selvfølgelig legge ut en liste med de som faktisk er verd å sjekke ut også.

5. Mama
Denne skrekkfilmen synes jeg faktisk er ganske koselig om det er ok å si, haha. Så hvis du vil se en skrekkfilm som også er litt kos, vil jeg anbefale denne. Jeg tror denne filmen også har en spesiell plass hos meg fordi jeg så den i den første kollektivet jeg bodde i med en av vennene jeg bodde med. Vi hadde ofte slike skrekkfilm kvelder og da vi så denne var det skikkelig god stemning. Om jeg husker rett var vi begge faktisk litt rørt på slutten haha.

4. The Boy 2 
Jeg må innrømme at jeg ikke husker alt fra denne filmen i skrivende stund, men hvis du har sett eneren anbefaler jeg virkelig å se 2eren. Jeg føler denne fikser mye av problemene fra eneren. Personlig hatet jeg eneren pga. en plot twist som ødelegger alt, men 2eren løser en del av det. Og altså… skrekkfilmer med hjemsøkte dukker er ofte gode saker. Brahms: The Boy II Blu-ray (Blu-ray + DVD + Digital HD)
(bilde fra google)

3. Lights Out
Altså jeg prøvde virkelig hardt å finne noen nyere filmer å putte her, men mye av det nyere jeg har sett har vært så sinnsykt dårlig at jeg bare ga opp letingen og skrev inn denne. Jeg har faktisk bare sett denne en gang da den kom ut, men kommer garantert til å se den igjen. Husker jeg var så ekstremt glad at det endelig hadde kommet ut en skikkelig skrekkfilm. Jeg er en stor fan av paranormale skrekkfilmer, så denne er perfekt.

2. Come play
Denne skrekkfilmen er egentlig ganske interessant. Den handler i bunn og grunn om at måten vi lever på har gjort oss ekstremt ensomme. Vi har teknologi i fokus istedenfor hverandre, og det har i filmen skapt denne demonen som heter Larry som man ser via Ipad kameraet. Jeg likte konseptet og synes filmen er verd å sjekke ut.

1.  Grave Encounters
Denne var jeg såpass fornøyd med at jeg har anbefalt den masse til folk i ettertid. Den hadde mange av de elementene jeg ser etter i en skrekkfilm. Filmen er filmet i en dokumentar stil noe som gjør at den føles mer realistisk. Den handler om en gruppe personer som er invitert til å utforske et hjemsøkt galehus…need I say more?

Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg
Tiktok: renatelande

TIDENES VERSTE (POPULÆRE) SKREKKFILMER

I denne listen går jeg hovedsaklig inn på populære filmer som de fleste har enten sett eller hørt om. Hvis det er noe jeg har sett mye av så er det skrekkfilmer, så det er viktig for meg at filmen inneholder de rette elementene.
Disse filmene er noen av de dårligste skrekkfilmene jeg har sett av de mest populære og mest omsnakkede.

5. THE VISIT
Altså denne her har jeg miksede følelser om. For ja 85% av denne filmen er skikkelig klein og dårlig. Begynnelsen føles lang og du skjønner ikke helt vitsen må å kaste bort noe tid med å se på den. Men den har noen punkter som gjør at den plukkes litt opp, MEN det som virkelig redder den er plot twisten. Plot twisten er noe man ikke er forberedt på fordi man er så fokusert på hvor crappy den er og prøve å få med seg de delene som faktisk er litt gøy. Plot twisten på denne filmen ble en lang intern spøk blant mine venner og det i seg selv gjorde den verd å se. Så crappy, men på en måte verd det.

4. THE CONJURING 2
Denne så jeg veldig frem til å se pga. eneren. Men jeg ble utrolig skuffet over hvor lite skummel den var. Gjennom hele filmen hadde jeg en trang til å lage meg kakao og følte jeg så på en koselig julefilm hvor det innimellom dukket opp en random nonne. Nonnen så egentlig bare ut som noen hadde malt seg i tryne og bare egentlig var der uten noe mål og mening. Da denne var ferdig var jeg egentlig bare irritert.

3. RINGS
The Ring er noen klassiske skrekkfilmer de fleste av oss har sett da vi var yngre. Og på den tiden da disse kom ut så var de faktisk god og skumle. Men nå i senere tid har de av en eller annen grunn funnet ut at de skulle lage en fortsettelse på disse som de da har kalt “Rings”. Jeg måtte selvfølgelig sjekke den ut men altså for noe tull!
Filmen er fullstendig meningsløs og slutter med at de ikke kommer et hakk lengre til å få slutt på dette. Hvis de først skulle laget en film som dette hadde det kun gitt mening om dette var et kapittel de ville avslutte og gi historien en slutt som ga mening. En slags closure og finale. Men nei, her er det bare snakk om å tjene penger.

2. DRAG ME TO HELL
Wow. Jeg lurte på hva jeg skulle ha som punkt 2 her, men som kom jeg på at dette trainwrecket av en film eksisterer. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang og heldigvis er det så lenge siden jeg har sett denne at jeg for det meste bare husker hvor dårlig den faktisk var. En av minnene som dukker opp er spy scenen… Bare Nei.

1. THE BABADOOK
Altså..hva var dette? I denne filmen heiet jeg faktisk på demonen. Jeg ville han skulle ta den irriterende ungen og moren også. Ikke var den skummel og ikke for å snakke om slutten. For de som ikke har sett denne skal jeg lå være å røpe slutten, men jeg kan si det var noe av det mest idiotiske jeg har vært borti. Jeg trodde denne filmen var basert på en barnebok, men nå som jeg har funnet ut at den ikke er det engang føler jeg at den fortjener første plass på min liste over tidenes dårligste (populære) skrekkfilmer.

Hvilken skrekkfilm er den dårligste du har sett?

Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Måneden som gikk – September

Litt sent ute med dette innlegget, men jeg har ikke blogget på en stund og følte for å komme med en skikkelig oppdatering.

Månedens Quote: “The Virgo Woman may come across as demur and shy, but make no mistake behind that dreamy look is a determination of pure steel”. Siden September er bursdags måneden min og jeg er derfor født i jomfruen måtte jeg selvfølgelige bruke et passende Quote. Xoxo

Septemeber begynte med bursdagsfeiringer, blant annet min egen. Den ble feiret med familie og god mat, og en venninne som stakk også innom og joinet feiring en stund. Solen strålte og det var alt i alt en ganske chill og koselig dag. Jeg pleier alltid å ta bursdags bilder til Instagram så der har vi Månedens bilde:

Her er Måneden som gikk:

Månedens Serie: Once upon a time – Denne serien har jeg sett før, men følte for å se igjen. Den ligger på Disney + og er perfekt hvis du vil se alle karakterene fra Disney favorittene du så på mens du vokste opp, men i en samlet live action serie.

Månedens Sang: Eric Macek – I’ll be fine – Denne sagen virker ikke som at er så kjent, noe som virkelig helt merkelig med tanke på hvor fin den er. Anbefaler å sjekke den ut!

Månedens Innkjøp: Juicy Couture genser og bukse som er så sykt digg å gå i. Jeg valgte de hvor det står Juicy i diamanter på baksiden. ELSK. Pink JUICY COUTURE Diamante Velour Track Pants | JD Sports UK
Månedens Høydepunkt: Været! Det plutselig en del varme og sol i September og det var så digg.
Månedens Nedtur: Hmm.. jeg vet ikke om jeg hadde noen spesielle nedturer. Psyken min er noenlunde den samme og akkurat det er ganske dritt. Jeg fikk også en liten økning i angst i midten av måneden uten at jeg har helt forklaring på det. Men samtidig er det jo en prosess, og uheldigvis er det en veldig treg prosess å bli bedre. Men jeg tror nok det er utvikling som jeg selv ikke tenker så mye over også.