Blogging er ut?

Vet dere hva?
Blogg miljøet er på det kjedeligste det noensinne har vært.
Jeg har for så vidt nevnt dette før om at jeg føler at blogg.no har blitt litt som Facebook, hvor alle de unge har forsvunnet og de eldre har tatt over.
Det er ingen på topplisten jeg er interessert i å trykke meg inn på og jeg synes jo det egentlig er veldig trist.

Jeg vil jo tro og håpe at blogging ikke er helt over.
Men akkurat nå føles det ganske over.

Jeg vet at de tidligere bloggerne spilte veldig mye på dette med sjokk-faktor og click bait, noe jeg ikke har vært så fan av.
Det å spille litt på sjokk-faktor kan jeg forstå, men click-bait var noe av det mest irriterende. Men kanskje det egentlig er løsningen.

Jeg føler også at det var et miljø før, nå er det ikke det. Men jeg vil likevel ikke slutte å blogge, om det så bare blogges for min egen del. Men det er mye av grunnen til at jeg synes det er vanskelig å være så aktiv som jeg egentlig vil være. Så jeg er veldig usikker, men foreløpig kommer jeg nå hvert fall til å fortsette og håper at blogging tar seg opp igjen på et tidspunkt.

Jeg føler også at folk kommenterer sjeldnere på blogger etter overgangen blogg.no gjorde til wordpress. Mulig det er fordi det er flere ting som må fylles inn og dermed ikke like lettvint.

Hva mener du? Er blogging ut?
Håper du det tar seg opp igjen?

Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Sliter med å rydde? Her er 5 tips som gjør jobben lettere.

  1. Begynn med spesifikke områder. Som f.eks sminkebordet og forhold deg kun til det. Fokuser også på en og en ting om gangen, som f.eks å ta sminke paletten ned i riktig skuff. Dette gjør det lettere å ikke bli fullstendig overveldet.
  2. Om det er et område du kan sitte mens du rydder kan du f.eks ta frem en serie på macbooken samtidig som du rydder. Så lenge du ikke er lett distrahert og serien ikke er for spennendes.
  3. Hør på Podcast eller musikk. Personlig hadde jeg foretrukket musikk da jeg ikke er så fan av podcaster, men jeg ser jo likevel hensikten. Og det er lettere å rydde hvis man har noe som gjør det litt koseligere.
  4. Lag et moodboard av hvordan du vil rommet skal se ut. Kast alt som ikke passer inn med det og ha kun ting du virkelig liker.
  5. Gjør det til enregel at du kvitter deg med tull du ikke egentlig trenger regelmessig. Du kan f.eks plukke ut en ting hver dag som du ikke trenger og enten selge eller kaste den. 

Det beste tipset når det gjelder rydding er jo egentlig å bare ha mindre ting. Noe som for mange er lettere sagt enn gjort.
Personlig er jeg veldig glad i fine ting, så om de gir meg glede er det verd det. I tillegg forholder jeg meg jo nå bare til ett rom istedenfor en hel leilighet. Og det vil jo bli annerledes når jeg har funnet meg en leilighet igjen.
Tips nr.1 er min go to. Jeg blir fort overveldet av mye rot og vet ikke hvor jeg skal begynne. Så å finne et spesifikt området å forholde seg til gjør jobben mye lettere.
Jeg liker også å se på Youtube eller serie om jeg kan sitte mens jeg rydder. Det funker for meg da jeg liker å gjøre mer enn å bare å sitte å stirre.

Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Pynte til Påske?

Nå har butikkene begynt å selge påskepynt og matbutikkene påske godis. Det er jo fortsatt en liten stund til påske, men det gjør at jeg får lyst å finne frem påske dekor og begynne å pynte. Jeg føler ofte at påske er den tiden som gir minst mening å pynte til nettopp fordi den ikke varer så lenge, så da gir det kanskje mening å begynne å pynte nå hvis man vi få noe ut av det!
Pynten jeg kjøpte i fjor er supersøt, så det er nesten kriminelt å ikke bruke den. Jeg tror jeg la ut noen bilder fra det i fjor, men vil uansett legge ut bilder av den igjen i år etter jeg har fått satt det på plass.

Når begynner du å pynte til påske?Det er så digg med alle disse vårtegnene som er kommet. Hører så mye fuglesang om dagene og det er flere solfylte dager. På fredag var det også en hjort i skogen utenfor huset her. Jeg tror jeg aldri har sett en hjort i denne skogen her så er usikker på om han hadde gått seg vill eller hva som har skjedd. Jeg gikk ut får å se litt nærmere på han og da sto han bare nedi der og stirret tilbake.
Like etter hoppet også et ekorn rundt i trærne.

Jeg gikk så ut i solen for å ta noen bilder siden det føles det er evigheter siden jeg har hatt muligheten. Og det var virkelig så varmt i solen, så det var skikkelig digg.  Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Uken som gikk #19

Akkurat nå: Har jeg gjort en av mine ukentlige oppgaver og sitter nå i sofaen med macbooken på fanget og prøver å få gjort litt forskjellig.

Ukens Bilde: Lol, denne måtte jeg nesten bare putte her. Jeg fikk meg noen nye klær som jeg bare måtte prøve på. Og nå kjenner jeg meg egentlig ganske giret på vår/sommer moten!

Ukens Serie: Find me in Paris!
Jeg har egentlig hoppet mellom to-tre serier nå den siste tiden, så dette blir den første av dem jeg nevner. Jeg elsker denne. Den handler om en jente som går på ballett skole i Paris i 1950. Hun er også prinsesse og da moren vil ta med hun hjem igjen og sette en stoppe for balletten prøver hun å flykte og ender med et uhell opp i årstall 2018. Bra serie om man liker ballett, Paris og litt drama (men da sånn light drama og ikke den heftige overveldende typen).

Ukens Sang: Victoria Nadine – If I were you
Denne sangen ble nylig sluppet og må si jeg liker den ganske godt. Victoria har en tendens til å lage sanger som treffer meg hvert fall. Den handler vell egentlig om å endelig innse at man er verd det.

Ukens høydepunkt: Alle vårtegnene som dukker opp! Sier litt om det i morgendagens innlegg <3

Ukens nedtur: Nei, altså hva skal jeg si her egentlig? De generelle nedturene er vell noe som alle føler på akkurat nå så føler ikke jeg trenger å si så mye om akkurat det. Mens mine personlige nedturer er egentlig litt det vanlige; at jeg ikke helt har funnet ut av ting som jeg vil finne ut av. Skulle av og til ønske at man hadde en sånn magisk bok som bare fortalte deg hva du burde gjøre.

Hvordan har din uke vært?<3

Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg
Jeg har også Tiktok som du kan følge meg på “@Renatelande”. Tenker å legge mer ut der etterhvert.

PS: Har du noen tips til hva du vil se her på bloggen, legg gjerne igjen en kommentar!

 

Spring Fashion Edit – 1

Reklame | Annonselenker - &OtherStories

Trykk direkte på bildene for å komme til produktet!

Blue Cardigan//Sweater//Relaxed Shorts//Pink Dress//Socks//White Skirt//Cropped Cardigan

Veske//Coconut Body Wash//Satin Headband//Pastel Ring//Pearl Necklace//Wool Beret//Hand Lotion

Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Hvor påvirket blir du av været/årstidene?

Jeg føler at vi her i landet egentlig er over gjennomsnittlig glad i å prate om været. Det kan være fordi vi har så mye av det.
Andre steder hvor været er ganske stabilt er det vell ikke så overraskende at det er verken det ene eller det andre, men her kan vi oppleve og ha tre forskjellige værforhold bare i løpet av en dag. Da blir det kanskje naturlig å påpeke når vi endelig får sol etter mye snø, regn og alt i mellom.

Jeg ville egentlig begynne innlegget med å si hvor digg det var å våkne til sol i dag, men tanken fortsatte til “hvor kommer den impulsen til å måtte fortelle om været fra?”. Det er jo egentlig ikke nødvendig informasjon i den for stand.
Men samtidig er jeg en av de personene som blir veldig påvirket av været og vintermånedene kan være ganske tunge pga. det. Jeg liker ikke grått, trist og mye mørke. Ikke er det lett å skape content heller under de omstendighetene.

Jeg er glad i de lysere månedene. Men det kan også være litt overveldende å gå fra vinter til vår når det føles som alle følelser som har ligget i dvale kommer til overflaten.

Jeg tror ikke det bare gjelder meg, våren er jo naturlivis kjent for å vekke ting til livet igjen og det inkluderer jo også følelser. Det er jo akkurat derfor vi har det vi kaller for “våryr”.
Men jeg tror at for noen (som meg) så er det kanskje litt mer enn hos folk flest. Pga. psykiske greier så er det nok en del ting mer jeg bærer på som går i dvale om vinteren og det er derfor mer som kommer til overflaten når våren kommer.
Men i år ser jeg egentlig bare på det som en øvelse.
Det er en mulighet til å lære nye teknikker og lære å håndtere ting. Alt i alt føler jeg uansett at det blir digg med mer dagslys, mer sol og mer fargerik natur.

Gleder du deg til vår?

Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Allerede vår og mye å jobbe med

Nå er vi offisielt gått inn i en vår måned og det i seg selv er nesten verd å feire. Samtidig som jeg merker at tiden går fort og det er mye jeg vil få jobbet med som jeg enda ikke har fått satt ordentlig i gang med.

Planen er at jeg skal flytte ut igjen på et tidspunkt. Akkurat nå bor jeg jo her pga. alt som skjedde i forrige kollektiv. Og da tenker jeg på pandemien, politikerne som stengte torget og bryggen for biltrafikk og at kollektivet var for trangt og da spesielt i begynnelsen på en pandemi.
Det var virkelig mye å ta innover seg i året 2020 og det ble rett og slett for mye. Og det oppå det faktumet at jeg hadde flyttet tilbake til et område jeg hadde opplevd noe skikkelig traumatiserende bare året før.
Å bo så nærme sentrum har jo vært noe jeg alltid har likt og det var et av mine favoritt steder i hele Bergen, men når det som skjedde i 2019 skjedde gjorde det noe med stedet.
Jeg vil selvfølgelig ta området mitt tilbake, spesielt siden det originalt var et sted som gjorde meg glad. Men jeg visste ikke at det var noe jeg trengte å gjøre da jeg flyttet tilbake i 2020 og ikke visste jeg heller at vi skulle bli møtt med en pandemi og alt mulig annet kaos.

Så nå må jeg finne ut hva mitt neste steg skal bli.

Jeg føler også at jeg er på et sted hvor det å bo i kollektiv med fremmede som også i de fleste tilfeller er studenter nå bare er tullete.
Jeg vil ha muligheten til å putte egne glass og diverse i skapene og vite at de ikke blir knust eller gjømt på noen andre sitt rom. Og plassere min egen tv og xbox i stuen.

Men akkurat nå føler jeg at jeg har flere spørsmål enn svar og for mange ting å jobbe med før jeg kan ta en ordentlig vurdering.

Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg