Politikk: Bolighaier + MDG

Det siste året har jeg følt en del på håpløshet angående byen jeg bor i.
Jeg valgte å flytte ut av sentrumsområdet pga. dårlig politikk og elendige utleie boliger. Utleiehaier og MDG sin sommerstenging påvirker byen så negativt at jeg føler jeg ikke lenger er stolt av byen jeg alltid har vært så glad i.
Jeg tror også at det faktumet at jeg sliter med psykiske utfordringer gjør at jeg ser disse tingene så mye tydelige enn jeg gjorde før jeg begynte å slite. Det fremhever problemene MDG skaper så drastisk når man er avhengig av disse mulighetene som MDG prøver å fjerne.

MDG vil ha et bilfritt sentrum. Men et bilfritt sentrum betyr at flere vil velge sentrum vekk og heller holde seg i egne bydeler.
Butikker og utesteder må slite for å holde dørene åpne, spesielt under en pandemi og så skal de ta vekk mulighetene for folk å ta turen inn på tryggest mulig måte.

Flere og flere har også biler med lite utslipp. F.eks nyere Diesel biler har vist seg å være utrolig miljøvennlige og mange har også skaffet seg el-bil.

Sentrum er ikke akkurat et sted som er lett å ta turen inn fra før av pga. dårlig og dyre parkeringsmuligheter, brostein som gjør kjøreturen ubehagelig og så skal de stenge torget og bryggen i tillegg. Da er det ikke rart at mange velger sentrumskjernen vekk.

De sier at det skal være så lett å kjøre via fløyfjellstunnelen isteden, men med tanke på trafikk kaoset den veien og tunnelen ofte drar med seg er det mange som bare vil slippe. Tunnelen stenger i hytt og pine og det finnes ingen gode omkjøringsmuligheter.

Man kan ikke fjerne alternativer uten å ha skapt nye først.
Dette prosjektet de har drevet på med de to siste årene virker som hodeløs tenkning. Jeg klarer ikke fatte å forstå at folk som Thor Haakon Bakke i det hele tatt får lov å ha en stemme. Og at MDG i det hele tatt får drive å ødelegge byen på denne måten. Vi valgte ikke MDG. Vi valgte ikke AP. Vi valgte FNB!
At AP og MDG slo seg sammen for å sikre en seier var som å vise fing til hele byen. Et hån.

Og det hjelper heller ikke at de fleste boligene i sentrum er eid av disse såkalte bolighaiene som kjøper opp masse boliger og leier ut til uvitende studenter og andre med for dårlig økonomi til å kjøpe.
Ikke alle har mulighet til å se boligen før de flytter inn og blir lurt på den måten og andre blir lovet at ting skal forbedres og må velge mellom en hau med drittleiligheter fordi det enten ikke finnes noe annet eller fordi de med akseptabel standar er alt for dyr.
Jeg har sittet å sett på både hybel.no og Finn helt siden jeg flyttet ut for første gang i 2015 og har siden 2017 vært ekstremt aktiv på å holde utkikk etter hva som ligger ute. Både fordi jeg har bodd i boliger jeg ikke har vært fornøyd med, men i perioder også bare fordi jeg er nysgjerrrig. Har hatt perioder over mange måneder hvor jeg har sjekket DAGLIG. Og ser ofte de samme boligene ligge ute hver eneste gang fordi de ikke blir leid ut, mens andre blir leid ut men blir tilgjengelig igjen etter kort tid fordi de som flytter inn blir møtt med forskjellige problemer som muggsopp og annet tull.

Jeg anbefaler å sjekke ut denne Instagram kontoen “Min drittleilighet”
Jeg digger at noen faktisk har giddet å prøve å ta opp kampen mot disse utleiehaiene og prøver nå å få standarden opp og prisene ned. Så her er det bare å engasjere seg. Denne kontoen hjelper også ved at folk sender inn sine dritt leiligheter hvor gjerne adresse og utleier blir nevnt, slik at du kan unngå disse stedene og bedriftene når du skal velge deg bolig.
Det er kanskje mye her i Bergen som må endres, og det er derfor viktig at vi snakker ut om det og prøver å engasjere oss.
For det trenger absolutt ikke være sånn. Vi har jo evnen til å skape endring.
Jeg har fortsatt troen på denne byen og om jeg kan være med på å forhindre disse dårlige valgene og sette fokus mot forbedring isteden så vil jeg gjøre det.

Å endre fokus

Jeg har slike perioder hvor jeg bare ikke får oppdatert bloggen like ofte som jeg skulle ønske. Og det er rett og slett et resultat av at dagene kanskje går litt for mye i det samme uten at det egentlig skjer noe jeg føler for å prate om og dele.

Eller jeg har jo for så vidt litt å dele, men det er noen ting jeg liker å ikke dele helt med engang. Men det står på planen. Jeg vil bare bli mer “kjent” med det før jeg faktisk begynner å skrive om det.

Tiden fremover blir det hvert fall fokus på å prøve ut nye ting. Det som er prøvd ut en million ganger før som tydelig ikke funker blir heller lagt litt fra seg og teste heller ut nye versjoner eller noe helt nytt.
Jeg skal også fokusere på å rydde både rundt meg og i hodet mitt.
Også det å gjøre trening til noe normalt blir et fokus fremover, men jeg begynner rolig og er ikke for streng på det. Jeg tenker også at all bevegelse er trening. Så har jeg en skikkelig ryddeøkt en av dagene så trenger jeg ikke trene i tillegg.
Men forhåpentligvis klarer jeg å ha to faste dager hvor trening blir et fokus.Har dere forresten fått med dere at “Fenty Skin” også blir lansert i Norge nå? Det blir selvfølgelig eksklusivt hos Fredrik & Louisa. Så det blir jo litt gøy å få testet ut etterhvert.
Nå er jeg jo ganske så glad i alle hud produktene jeg allerede bruker, men det er absolutt noen av produktene jeg kunne tenke meg å prøve.

Jeg føler at sånne små gleder som bare at det blir lansert noe nytt gøy hjelper på motivasjon på andre ting også. Bare generelt når man blir glad for noe eller planlegger å kjøpe noe som kan bedre hverdagen på en måte så har det ring effekter på resten også. Og ja hudprodukter kan bedre hverdagen i den form at de kanskje hjelper mot problemhud som er en usikkerhet for mange eller gir deg jevnere hudtone, glød osv. som rett og slett gjør at man føler seg bra og gir en selvtillit boost.

Og selvtillit er bra!
Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Alltid den engasjerte

Det er ikke rart jeg ofte føler meg som en alien når jeg gjør ting som dette…
I dag tok jeg kontakt med mitt lokale kjøpesenter for å prøve å få inn butikker jeg er interessert i å se der borte. Ikke bare mangler de i denne bydelen, men de mangler i Bergen generelt. Ikke bare i Bergen for så vidt, men hele Norge.
Jeg syntes det er idiotisk at det alltid er Oslo som får butikkene og resten av Norge må bare sitte her å vente på noe som aldri skjer.
Og hvis det er en ting jeg hater så er det å bare sitte å vente. Jeg vil GJØRE!

Jeg er en person som liker å få ting til å skje. Jeg er veldig engasjert og når jeg har bestemt meg for noe så gjør jeg det jeg kan for at det skal skje.
Men det er ofte jeg og jeg alene som sitter å engasjerer meg i disse tingene. Jeg vet at folk er frustrert fordi å gå ut å shoppe føles som et stort irritasjonsmoment når man vandrer rundt i timesvis uten å finne noe som helst interessant. Jeg vet at folk savner de samme butikkene jeg savner.
Jeg vet at det er et stort ønske der ute. Forskjellen er bare at jeg faktisk tar grep om tingene.

Jeg ber derfor andre om å gjøre det samme. Vi kan forbedre tingene rundt oss hvis vi bare engasjerer oss nok.
Det kan gjelde alt fra å få fikset større og bedre bilveier til å få butikkene du ønsker til å komme til Norge.
De fleste av oss elsker Zara, så det virker jo helt på tryne at den f.eks ikke skal finnes i hele Bergen.

Men første prioritering min er faktisk Victoria’s Secret. Spesielt siden VS har en god kombinasjon av forskjellige ting som Body Lotion, Fragrance mist (som er noen av de eneste type parfymene jeg faktisk kan bruke), undertøy, pysjamas, vesker, morgenkåper og treningsklær.

Jeg har også laget en underskriftkampanje HER  Sjekk den ut og DEL! Hadde gjort så mye.

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Mine tanker før valget 2021

I går når jeg gikk forbi stuen hørte jeg radioen sto på hvor de selvfølgelig snakket om politikk og valget.
Man kan allerede begynne å forhåndsstemme og jeg tror mye av dette med miljøkrisene som det nå snakkes mye om og skremmer folket får flere til å stemme MDG.
Nå sier jeg ikke at disse miljøkrisene ikke stemmer, for mye av det er jo sant og ting vi for så vidt allerede har snakket om i åresvis. Det er derimot ikke noe nytt.
Jeg vil derfor også påminne folk om at selv om man skulle tro det ligger i navnet så er ikke MDG de beste å stemme på når det gjelder miljø. Og jeg tror ALLE partiene bryr seg om miljøet og prøver sitt beste å gjøre det som er riktig for samfunnet.
Forskjellen er at de andre partiene klarer å tenke fornuftig rundt det, noe ikke MDG klarer.

For det er en ting å bry seg om miljøet. Men det er noe annet å bare gå rundt å gjøre akkurat det som passer seg og kalle det for et miljøtiltak mens det i realiteten ikke gjør noe for miljøet og har enorme konsekvenser for store deler av befolkningen.
En viktig ting å huske på er også dette at Norge er faktisk allerede utrolig flinke. Vi gjør så mye bra og er allerede et ganske miljøbevisst land.
Vi kan ikke bare drive å endre på ting i hytt og pine uten å tenke konsekvenser, når dette ikke har noe effekt fordi resten av verden fortsatt gjør ting på gamlemåten.
Skal vi gjøre det store for miljøet så blir det å fokusere på å utdanne land og lage klimaavtaler som virkelig har en effekt på verdensbasis. Det er utrolig mange andre land her som står for mye av de menneskeskapte miljøkrisene og om vi får en bybane eller ikke vil ikke det ha noen ting å si.

Spesielt siden nyere Diesel biler faktisk har vist seg å være ganske så bra for miljøet. Det har vært tester hvor visse Diesel biler faktisk bare er et lite hakk bak selveste el-bilene. Og dette i tillegg til at flere faktisk kjøper el-biler.
Det burde derfor også være lett å komme seg rundt med disse bilene og ikke være avgifter oppå avgifter og dårlige veier.

Faktisk vil jeg si at bedre bilveier og større tunneler kan gjøre en hel del for miljøet da vi kan oppleve mindre kø og problemer i sammenheng med trafikken. Køer forurenser også mer, så det er en stor fordel av trafikken flyter som den skal.

Jeg vet faktisk ikke 100% hva jeg skal stemme i år. Eneste jeg vet er at jeg kommer til å holde meg unna AP siden da de røde partiene har uttalt seg flere ganger om at alt privat skal vekk og mer penger skal spyttes inn i det offentlige. Altså private psykologer skal bort (ifølge dem), private alternativer generelt og de vil fjerne fritt behandlingsvalg. Noe som er noe av det mest idiotiske jeg har hørt på lenge.
Jeg takker virkelig Høyre for at private alternativer stadig blir mer av og at man til og med også kan betale offentlige priser hos en privat psykolog om de har driftsavtale. Dette gjør så utrolig mye bra og eneste dumme er at de ikke er blitt mange nok av enda.
DPS som er det offentlige behandlingsstedet for psykisk helse er det verste jeg har opplevd og har ikke gjort annet enn å forverre situasjonen så til de grader. Og prøver man å si ifra om hva som ikke funker får man hele DPS etter seg.
Eneste gangene jeg faktisk har følt meg hørt og sett og følt at jeg faktisk kanskje fikk hjelp har vært hos private psykologer. Uheldigvis har jeg ikke fått gått lenge nok hos privat enten pga. pris eller lokasjon. Og håper egentlig at det bare skal bli flere og flere slike former for behandling.
Jeg kan derfor ikke stå bak partier som AP og den siden av skalaen fordi det er ingenting som er viktigere for meg en psykisk helse. Psykiske problemer er noe av det største problemet vi har da det rammer så mange og bare er økende. Mange sliter med å finne veien tilbake til en normal hverdag etter å ha blitt møtt med en psykisk diagnose, og med mindre vi vil ha et samfunn hvor store deler går på ufør eller AAP fordi de ikke vet hvordan de løser dem så er det viktig at vi får inn mest mulig behandling hvor man finner noe som passer for alle og er lett tilgjengelig.

FNB, altså Folkeaksjonen Nei til mer bompenger er partiet jeg virkelig støtter da de viser gang på gang at de har bena plantet på jorden og fornuft. De vet hvordan det er å være en arbeider og hvordan de aller fleste har det i hverdagen. De er et parti som virkelig ser hvordan visse ting de andre politikerne gjør faktisk påvirker innbyggerne. De er alt for mange politikere som bare gjør akkurat som det passer dem fordi valgene de tar ikke gjelder dem. De trenger ikke følge reglene alle vi andre må følge. FNB er ikke det partiet. Og det er akkurat derfor jeg viser min støtte der.
Uheldigvis er de fortsatt ganske ny på banen og jeg ser ikke dem stikke av med en seier i et stortingsvalg i 2021. Så det beste jeg kan håpe på her er at de vinner neste kommunevalg her i Bergen (noe de egentlig gjorde forrige valg hadde det ikke vært for at AP og MDG slo seg sammen).

Så selvom jeg føler meg ganske sikker på hva jeg skal stemme i år så er det ikke akkurat det jeg skulle ønske jeg kunne stemme. Men her må jeg bare tilpasse meg i år og så får jeg faktisk vurdere å engasjere med skikkelig i et parti etterhvert.
Kanskje jeg rett og slett får melde meg inn i FNB og ta opp kampen mot disse andre politiske partiene som ikke har noe bakkekontakt.

Hva kommer du til å tenke på når du skal stemme i år?

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Uken som gikk #15

Ukens tanke: Akkurat nå har tanker forlatt bygningen. Men er ikke det bare typisk søndags mood så vet ikke jeg.
Ukens bilde: Dette bildet er teknisk sett tatt forrige lørdag, men jeg har enda ikke delt det og det var så digg å endelig få klippet seg.Ukens Serie: Akkurat nå driver jeg å ser Degrassi: The next generation. Altså den versjonen av Degrassi som gikk på tidlig 2000-tallet med Aubrey før han ble Drake. Jeg har sett hele serien før, men det er en god stund siden sist. Så siden hele serien ligger gratis ute på Youtube begynte jeg å den på nytt. Jeg har egentlig ikke hatt noe særlig nye serier å se på i det siste så da blir det litt leting i arkivet isteden. Serien har en del kjente fjes som dukker opp, som blant annet Nina Dobrev.
Ukens Sang: Bella Poarch – Inferno. Litt samme feel som første sangen hennes, men en annen beskjed. Hun nevnte i en “pinned comment” at hun har blitt seksuelt overfalt tidligere og at musikkvideoen representerer hva hun skulle ønske hadde skjedd isteden. Å lage smerte om til kunst er ofte den beste form for terapi.
Jeg liker også beskjeden i Gabi Demartino sin sang (videoen under). Selvom selve sangen ikke treffer meg 100% så liker jeg teksten og musikk videoen i seg selv er utrolig fin. Jeg liker hvordan folk bruker musikk til å finne tilbake til seg selv igjen.


Ukens innkjøp: Jeg har egentlig ikke kjøpt noe særlig denne uken. Men jeg tok turen innom ARK og kjøpte meg en planlegger. Jeg droppet å kjøpe det i fjor, noe som viste seg å være til det beste (well, duh! 2020). Men i år tenkte jeg at det kan lønne seg å bruke til å gjøre hverdagen mer strukturert. Før pleide jeg å tenke at det kun var viktigere ting som skulle fylles inn. Noe som gjorde at jeg ofte endte opp med halvtomme planleggere. Men nå tenker jeg å bruke den til alt mulig som blant annet enkle daglige gjøremål. Som en del av veien min til bedre psykisk helse.
Ukens høydepunkt: Det virker kanskje enkelt, men at jeg gjorde noe hjemmetrening på tirsdagen. Jeg sliter egentlig veldig med å strukturere meg selv, så det var fint at jeg fikk det gjort på tross av det!
Ukens nedtur: Døgnrytmen. Ikke at det er noe nytt, men det er noe jeg ofte finner frustrerende. Men det skal jobbes med det også, som med alt annet.

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Haul: Så mye fint hos Hunkemöller!

Reklame for Hunkemøller//

Nylig tok jeg meg turen innom Hunkemøller og valgte meg ut noe fint undertøy. Jeg har den fysiske butikken også på mitt nærmeste kjøpesenter og fant ut at det er den butikken jeg har stoppet opp for å se inn hver eneste gang jeg har gått forbi den. Tydelig en butikk som har fanget oppmerksomheten min uten at jeg har tenkt over hvilken butikk det faktisk var.

Selv føler jeg at fint undertøy kan ha noe å si for hvordan man føler seg. Jeg elsker å kjøpe nye truser da man føler seg så mye freshere. Har man på fint undertøy føler man også gjerne for å velge noen finere klær også istedenfor å hive på seg joggebuksen. Et bra antrekk gjør fort dagen bedre.

Disse trusene fra Hunkemøller var de som fanget oppmerksomheten min mest da jeg elsker både hvitt og lyse rosa toner. Jeg elsker også blonder og sløyfer. Det er så søtt og feminint samtidig som det også er sexy.Jeg valgte også denne nydelige kimonoen. Det er fint å ha noe annet enn bare en standard morgenkåpe. En kimono er ekstra fint å hive på seg på vei ut av dusjen på varme dager. Eller om man står opp for å spise frokost og bare vil hive noe lett over seg. Man føler seg litt ekstra glam i en kimono. Og spesielt etter året som var 2020 og ikke minst fortsettelsen på det hele dette året så har jeg følt det er viktigere å bare føle seg litt glam uten noe spesiell grunn.Jeg anbefaler definitivt å ta turen innom Hunkemöller sin nettside og sjekke ut alt de har. De har blant annet mye fint til dere bruder der ute. Bhen jeg har på meg er blant annet i det sortimentet, men fungerer selvfølgelig like fint til hverdags som jeg skal bruke den til.

Hva syntes du om undertøyet?
Har du handlet på Hunkemöller før?

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Planene fremover

Sommeren går alltid så fort! Nesten litt rart at vi allerede er i August og at jeg har bursdag neste måned.
Det er liksom ikke så lenge siden dette året startet. På den lyse siden kan vi jo se på det slik at jo mer tid som går jo nærmere kommer vi en normal hverdag igjen.

Jeg har også noen ting jeg ser frem til nå i høst. I tillegg til bursdagen min som forhåpentligvis blir koselig så er det også noen høst lanseringer som virker gøy.
Jeg ser også frem til at det kommer nye sesonger av forskjellige serier. Nå ble det jo mye forsinkelser pga. situasjonen vi er i og flere serier har klart å komme ut med nye sesonger etterhvert, men det er fortsatt mange som ikke har kommet ut med noe enda. Det spørs jo mye på hvor det filmes og om det krever reising osv.
Men det kommer uansett alltid ut mer serier om høsten, så da blir det litt mer å se på.

Jeg har også en del tøffere ting på planen nå fremover. Jeg vet jo at om jeg skal få det best mulig så må det bli tøffere en periode før det blir bedre. Men det er selvfølgelig verd det.
Men jeg begynner i det små og jobber meg oppover. Har du noe du ser frem til i høst?

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

10 måter å forbedre deg selv på

 1. Kosthold – Spis mat som gjør at du føler deg bra. Jeg føler personlig at det beste her er ikke å finne en diett på nett du følger slavisk. Men spis mat så gjør at du føler deg opplagt, sover bedre og tenker mer positivt. Dekk alle de nødvendige behovene (vitaminer og mineraler++). Noen trenger mer av noe enn andre og mindre av noe annet. Din kropp er unik og har et annet behov enn hva kanskje de rundt deg har.
 2. Finn deg en stil som gjør at du føler deg vell og selvsikker – Når du har det bra med deg selv er du et lys for folk rundt deg og kan lettere spre glede og være den vennen folk trenger. At klær kan ha noe med hvem du er som person høres kanskje rart ut. Men å ta vare på seg selv og ha en stil som du føler er unik for deg og forteller noe om deg selv kan gjøre så mye for hvordan du selv ser deg selv.
  Og ikke spar de gode klærne til bedre tider. Bruk de NÅ. Legg heller vekk joggebuksen, den kan du bruke på søndager.
 3. Ha det ryddig rundt deg – Dette er et noe jeg ofte kan slite med selv. Jeg tror jeg har vært ganske flink opp igjennom til å holde det ryddig i de fleste stedene i huset/ leilighetene jeg har bodd i, men akkurat soverommet har alltid vært en liten utfordring. Jeg tror det er lett for når man har mye kaos i hodet og man generelt sliter å la det bli rotete rundt seg. Man kan til og med føle på det som en slags trygghet. MEN det er viktigere enn man tror å holde orden og kvitte seg med alt unødvendig man har liggende rundt. Så KAST, selg og organiser. Her anbefaler jeg også å plukke opp boken til Marie Kondo – Magisk opprydning.
 4. Hudpleie – Finn produktene som passer for deg og din hud. Om du vil ha vekk acne, redusere rynker og linjer, få mer glød eller bare generelt tilsette fuktighet. Å finne riktige hudprodukter kan være en reise og her må man kanskje teste ut litt av hvert. Men hvis det er et tips jeg kan gi så er det; finn deg en god Toner! Da jeg slet en del med kviser og den slags i tenårene kjøpte jeg faktisk en hudpleie serie jeg hadde sett på Tv Shop som mange kanskje er godt kjent med. Dette funket ikke da jeg først begynte å teste det. Men etter en stund begynte jeg å bare bruke toneren da jeg likte hvordan den føltes og plutselig ble huden bare bedre og bedre! Dette føler jeg er et ekstra godt tips for dem som sliter med kombinert hud eller er mer på den oljete siden. En hvilken som helst toner vil kanskje ikke hjelpe, men den riktige kan være løsningen på alt.
 5. Sminke – Om man vil bruke sminke til hverdags anbefaler jeg å gå for lette og naturlige produkter. Både det å gjøre det best mulig for huden med produkter som ikke er for heftige, men også for at man skal like seg selv mest mulig slik man allerede er. Gjerne bare jevne ut litt hudtone og gi deg selv en lett oppløftning med sminke istedenfor å skjule seg. Så kan man heller kjøre på med litt ekstra på fest om man føler for det.
 6. Trening – På samme måte som å ha et godt kosthold er trening viktig for å holde seg sunn og frisk. Vi er blitt veldig inaktive slik vi lever nå til dags og kroppene våres er egentlig bygget for å være i bevegelse. Det er derfor viktig å gå turer eller dra på treningssenter, svømmehall, klatring eller hva enn man føler for. All bevegelse er bra for kroppen. Så kom deg opp på beina og lær deg en tiktok dans. 
 7. Gjør ting som gir deg glede – Dette kan være alt fra å se en gøy serie, spise noe godt, snakke med en god venn eller dekorere med favorittfargen din. Jeg har spesielt en farge som gir meg glede og den sørger jeg for at jeg har både i garderoben min og andre steder.
 8. Kvitt deg med det negative – Dette kan være tankemønsteret ditt, negative mennesker eller aviser og sosiale medier. Om du har et menneske i livet ditt som bare sprer negativitet og gjør at du føler deg som dritt hver gang du snakker med h*n, så er det kanskje på tide å ta avstand. Det er selvfølgelig fint om man sier ifra før man tar avstand så vedkommende forstår hvorfor de plutselig har en venn mindre, noe som igjen gir de muligheten til å se at de har et problem og muligheten til å forandre på det. Noe annet er å gå igjennom hvem og hva man følger med på i sosiale medier og erstatt med noe som er positivt og inspirerende.
 9. Ikke shoppe for å fylle et tomrom – Mange liker å shoppe bare for å shoppe og ikke fordi de faktisk elsker eller trenger tingen de kjøper. Dette er gjerne fordi de er ute etter den korte gleden som oppstår når man skaffer seg noe nytt. Behovet for dette kommer ofte fordi man har et behov man føler for å fylle. Man er gjerne trist eller deprimert, har for lite venner, mangler innhold i livet sitt på en eller flere måter. Å kjøpe noe du har ønsket deg de siste månedene som du vet du kommer til å bruke og som gir deg glede, det sier jeg bare GO FOR IT til. MEN alt dette rotet av ting som samles opp som verken blir brukt eller egentlig er noe man liker burde man ta en prat med seg selv i speilet for å ordne opp i å komme til kjernen på hvorfor det behovet er der og hva det er man egentlig mangler.
 10. Ha en hobby – Dette er noe jeg føler alle egentlig trenger. Ikke nødvendigvis en så tidskrevende hobby, men bare noe du har for deg selv som du driver på med regelmessig. Det kan være alt fra å male til å gå på dansing eller skrivekurs eller hva enn man har lyst til. Et sted du kan møte folk, få gjøre noe kreativt eller gøy og som gir deg innhold i hverdagen annet enn bare jobb eller studier. Og ikke minst som tar deg vekk fra tv/pc skjermen.

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat: @Rlablogg

New in – Hudpleie ++

Reklame | Affiliatelenker - Kicks

Denne uken stakk jeg en tur innom Kicks og plukket opp noen nye produkter som jeg aldri har testet før. Jeg trengte et nytt produkt til fjeset med spf i da den jeg har brukt fra Elizabeth Arden er blitt discontinued. Jeg forstår aldri når de velger å ta et produkt ut av produksjon på tross av at produktet er godt likt av folk. Men jeg fant i hvert fall ut at jeg ville teste denne på bildet under fra Clinique. Kicks har nå 2 for 20% og 3 for 30% på utvalgte varer og da blant annet på Clinique, så jeg tok da å kjøpte meg en øyekrem også og en balm som fjerner sminke som jeg har hørt litt om før.
Jeg fant også ut at jeg ville prøve meg på en sminkekost fra Flaer, men da jeg tok den ut av pakningen å kjente på den ble jeg litt usikker på kvaliteten. Men jeg skal gi den et forsøk, jeg kan jo bli overrasket. Jeg er vant til Spectrum brushes som er utrolig gode, så den blir i så fall målt opp mot dem. Jeg følte egentlig bare for å ha noen koster i en litt mer nøytral og lys farge, så er vell derfor jeg bestemte meg for å teste denne.
Leppene mine i det siste har vært så utrolig tørre og jeg aner virkelig ikke hvorfor. Eos lip balm får jeg ikke tak i lenger, noe jeg syntes er veldig rart. Har de bare sluttet å ta den inn her til lands?
Jeg bestemte meg derfor å teste ut denne fra Dior da reviewsene var gode og ingridiensene de nevnte i beskrivelsen virket veldig kjent og naturlig istedenfor masse rart og ukjent.
(Trykk direkte på bildene for å komme til produktene)

Har du testet noen av disse produktene før?

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

Hva syntes du om Bergen by?

Det er egentlig mye jeg har forsøkt å finne ut av de siste månedene uten at jeg egentlig kommer frem til et svar.
En av tingene jeg tenker mye på er dette med bosted. Jeg er i bunn og grunn et skikkelig bymenneske og trives ikke i for rolige omgivelser.
Jeg liker å føle et pulserende liv rundt meg med butikker, cafeer og alt man kan tenke seg like utenfor døren. Og ikke minst at det er mest unge mennesker og ikke bare barnefamilier rundt meg.
Jeg er jo en ung voksen som ikke har fått utnyttet mye av 20årene mine pga. psykiske utfordringer, men det er jo mye jeg har lyst til. Jeg har ikke lyst å bare føle på at jeg blir eldre og at hverdagen er kjedelig.
Jeg elsker å føle at jeg blir inspirert av forskjellige personligheter jeg kan møte, klær og stiler folk har og livet byen har å by på.
At det er lyder i gatene, selv på nattetid er noe jeg faktisk liker. Så lenge det ikke er full festmusikk som dundrer til langt på natt og konstant skriking fra fulle mennesker.

Men slik som MDG holder på i Bergen by føles det egentlig bare som om det er på vei til å ikke være noe sentrum igjen. Jeg misliker også at Bergen mangler så mange butikker som f.eks Zara, noe jeg syntes er helt idiotisk.
Shoppe-gleden er ikke akkurat stor når man ikke har noen spennendes butikker å handle i (hovedsaklig klær jeg tenker på her). I butikkene i sentrum har flere bare måtte stenge dørene for godt pga. Covid og MDG og det som oftest popper opp i de tomme lokalene er mat. Altså… hvor mange cafeer og restauranter trenger man. Det er jo til slutt alt som er i sentrum.

Jeg er nok egentlig bare litt lei av hele byen. Det er gjort så mange dårlige sjakktrekk her.
Og man kan enten ta å pakke bagen å flytte til en helt annen by eller bli igjen å rydde opp.

Jeg vet ikke hvor jeg vil.
Men jeg vet at jeg må begynne med psyken. Jeg må kvitte meg med angst problematikk og komme meg videre.
Kanskje alle svarene vil komme til meg da.

Gjerne skriv hvilken by du kommer fra og eventuelt hvilken by du har lyst å bo i!
Og hva syntes du om Bergen? Er det mye som mangler eller er det den perfekte by?

Følg meg på Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg