Walk through the fire

I touch the fire and it freezes me
I look into it and it’s black
Why can’t I feel?
My skin should crack and peel
I want the fire back

Now, through the smoke she calls to me
To make my way across the flame
To save the day or maybe melt away
I guess it’s all the same

So, I will walk through the fire
Cause where else can I turn?
I will walk through the fire
And let it?

So one by one, they turn from me
I guess my friends can’t face the cold
But why I froze, not one among them knows
And never can be told

And we are caught in the fire
At the point of no return
So we will walk through the fire
And let it
Burn
Let it burn
 

Christmas Classics

1. A christmas Carol
Dette er min julefavoritt og fortellingen kommer i mange versjoner. Jeg har hvert år siden jeg var liten sett Onkel skrue /Donal duck versjonen, så for meg er det ikke jul uten å se den. 1984 versjonen er også verd å se. Og animasjonsfilmen fra 2009. Det finnes et par til versjoner, men disse tre er mine favoritter. 

scrooge

2. Miracle on 34th street
Denne har jeg også sett mange ganger, og er en koselig julefilm fra 1994. Det finnes også en eldre versjon, men denne passer kanskje best for de fleste. 
Og handler om en mor og en datter som ikke har troen på julenissen. En gammel mann for ta over jobben som kjøpesenteres julenisse, og kanskje er han the real deal? 

3. Julenissen
Dette er en film med to oppfølgere. Oppfølgerene kom en god stund etter 1eren som kom ut i 1994. På norsk har de kalt 1eren “nå er det jul igjen”, men oppfølgerne heter julenissen2 og 3. Så for meg er det helt ulogisk å kalle den noe annet en julenissen da tittelen på engelsk er “The santa Clause”. 
Uansett dette er enda en av mine julefavoritter og koser meg like mye hver gang jeg ser den. 
christmaschristmas

4. Jack Frost
Denne filmen begynner ganske så trist, men er også helt magisk. En gutt savner faren sin og det i seg selv er hjerteknusende, men faren får en unik mulighet til å stille opp for sønnen en siste gang. 
charlie

5. The Grinch
Denne tror jeg de fleste her har sett en million ganger, så vurdte å utelate den fra listen. Men det er en klassiker, og en god en. 
Så den måtte nevnes. Denne kan uansett sees igjen og igjen. Den hører julen til. Og hvem liker vell ikke den unike humoristiske Jim Carrey.
christmaschristmas

Hvilken av disse har du sett? 
Hva er dine julefavoritter?


#film #movies #filmer #julefilm #jul #liste

2.søndag i Advent

I dag er det 2.søndag i advent, og jeg kjenner tiden går litt for fort.
Har så vidt klart å godta at det er desember, men her er vi. Vi har verfall fått pyntet her i kollektivet og vi har tre tv kalendere vi følger med på.
Vi prøvde oss på den nye serien snøfall, og den er faktisk ganske så koselig og bra laget. Så den tenker vi å fortsette med.
Ser også på de gamle klassikerne som The Julekalender (dvd) og Olsen banden jr. første kupp (youtube). Tenker også og se en julefilm hver dag frem til jul. Vell… kanskje ikke hver dag. But you get the point.
Man mister mye av den gode julestemningen når man blir eldre, og jeg prøver å få verfall noe av den tilbake om jeg klarer. Good things are worth keeping.

Håper alle har hatt en koselig helg, og at dere gleder dere til jul♥
#jul #kalender #tv #pynt #dekorasjon #snøfall #olsenbanden #advent #lys

Dagen i dag og serie anbefaling

Heisann! 
I dag/går er/var den 1. desember. Nå begynner virkelig juleshopping kaoset. Noe jeg vil prøve å holde meg unna i år da jeg trenger å stresse ned hvis jeg vil unngå totalt sammenbrudd. Stress er ikke en enkelt ting å få ut av livet. Men det finnes måter å stresse ned på. 
Noe jeg er utrolig dårlig på å få til. De vanligste metodene fungerer ikke på meg, men jeg har noen ting som hjelper meg. 
Akkuratt nå skal jeg sette på en disney klassiker som jeg kjøpte på cdon (Black Friday) for å stresse ned og så legge meg. 
♥Hva pleier du å gjøre for å stresse ned?
stressquote

Serie anbefaling: You’re the worst

Denne serien var jeg skeptisk til å se i begynnelsen og tok meg tid før jeg tenkte den var verd et forsøk. Men når jeg først begynte fløy jeg rett igjennom alle episodene som er kommet ut på Netflix. Denne serien er verd å skjekke ut. Og serien føles mer ekte og man kan relatere til den mye mer enn de vanlige seriene som har alle de vanlige standardene (kjærlighet, ekteskap, unger og blabla). Denne serien handler heller om problemer med følelser, forhold og usikkerheter. Serien har mye humor, men man merker det er en undertone av mørke der som kommer mer og mer frem.
Som visse psykiske problemer som mange opplever har blir tatt opp i denne serien på en utrolig ekte og genuin måte. Noe mange som sliter med akkuratt det kommer til å kjenne seg utrolig igjen i. Vil ikke spoile så sier ikke hva.

Bilderesultat for you're the worst

#serie #netflix #desember #stress #psyke #mentalhelse