Er det mulig?

Det er helt utrolig at TRE av pakkene mine har forsvunnet i posten.
Alle tre var sendt med Posten (altså ikke Post Nord). Altså er det mulig?

Jeg kjøpte meg ny Tarte shape tape concealer, som ikke kom frem og en palette fra Colourpop som heller ikke kom frem.
Den tredje pakken var et sett med klær som jeg vet kom frem til min gamle adresse. Men da jeg ba om å få den sendt over til riktig adresse, så har de rotet den vekk på veien. For den kom heller ikke frem.

Det står også på to av pakkene at de er levert, noe som får meg til å lure på hvor de i så fall er blitt levert. For ikke hit hvert fall.

Frustrasjonen er REAL.
Jeg har aldri hatt slike problemer med pakker før. Og hvert fall ikke med tre pakker samtidig som ikke finner frem til døren min.
Det er nesten sånn at jeg ikke vil bestille noe fremover, fordi jeg rett og slett ikke orker mer rot. Drive å ringe inn til kundeservice for å vente i århundrer på at de faktisk skal begynne å gjøre noe. Og så får man en mail, som egentlig bare sier “obs, beklager dette. Ingenting vi kan gjøre”. Vell det var ene pakken.
Forhåpentligvis har jeg mer flaks med de to andre, men who knows.

Har du opplevd slike problemer i det siste? Eller er det bare meg 🙃


(bilde fra google)

Cinderella is proof that…

a new pair of shoes can change your life.

Det er ikke mye å se frem til om høsten, annet enn bursdagen min i begynnelsen av september. Ellers blir vi møtt med kaldere temperaturer, mer regn og vind og mørkere tider.
Høsten kan være ganske så dyster, men det er jo selvfølgelig noen ting som er fint med den også selvom jeg allerede ser frem til dager med mer sollys.

En ting som derimot er litt gøy er å kunne kjøpe sommervarer til salgs da de ikke er i sesong. Og da enda bedre når det er merker som f.eks Ted Baker!
Ted Baker har vært et merke jeg har blitt litt obsessed med den siste tiden. De har så utrolig mye fint, og da jeg da fant disse ballerina skoene på Zalando til nedsatt pris slo jeg til.
De kan selvfølgelig ikke brukes før til våren igjen. Men jeg elsker sommermote, det er virkelig en årstid jeg får mye inspirasjon til på motefronten.

Happy Monday folkens xx

Har du gjort et bra innkjøp i det siste?

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram @rlablogg

Gele Negler Hjemme 2.0

God Onsdags kveld

Det er så digg å få ting gjort.
I dag fikset jeg neglene. Jeg brukte da en ny type gele builder og gele lakk enn hva jeg har brukt tidligere. Vet ikke om jeg merker noe forskjell egentlig, men det funket bra. Gele lakken var litt vell flytende da så den rant litt overalt, jeg fant derfor ut at det var lettere å ta en negl om gangen og så bare hive den under Led/Uv lyset. Det fant jeg selvfølgelig ikke ut før jeg hadde tatt ene hånden, så fikk gjort det litt mer ordentlig på den andre hånden.

Jeg har lyst å lære meg å gjøre dette med gele negler ordentlig. Jeg har jo gjort det på meg selv et par ganger nå og det ser jo bra ut. Men ikke akkurat profesjonelt.
Spesielt siden alle neglene mine har forskjellige lengder og litt forskjellige former. Men det var også mye av grunnen til at jeg la gele negler i dag, slik at de skal vokse uten å knekke så jeg tilslutt har lik lengde på alle.
Det var veldig vanskelig å ta bilde av det nå når det er blitt mørkt (og dårlig lys), men poster et bedre ett i morgen om jeg får tatt.

Det hadde i hvert fall vært gøy å kunne det nok til å lage alle neglene like lange (hvor man da må lage forlengelse med gele builderen. Noe jeg ikke orket eller visste nok om tidligere i dag).
Og kunne lage noe design eller pynt.

Det letteste er bare å gå til profesjonell, men det er dyrt og jeg orker ikke bare sitte i ro i sånn to timer?
Jeg er visst ikke flink til akkurat det. Vente på ting.
Jeg må liksom bevege på meg. Selv når jeg bare sitter å ser på serie, så må jeg ha noe å spise på eller spille candy crush eller noe annet samtidig.
Kanskje noe å øve på… (Dette var det beste bildet jeg klarte å få til i dette inne lyset. Så satser på et bedre ett i morgen). Her på bildet ser de mer gul ut, men er en lys nude.

Også har jeg jo fått fikset etterveksten på håret også som jeg snakket om i et tidligere innlegg. Jeg har derimot ikke fått brukt blå/lilla shampoo for å fikse siste rest. For det hadde jeg jo tenkt å kjøpe meg på Vita….som nå er konkurs.
Jeg bruker Lee Stafford sin blå/lilla shampoo, så hvis noen vet andre steder som selger den så legg igjen en kommentar!

Har du noen tips til å legge gele negler selv?

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram @rlablogg

Vita Konkurs + Produkt Anbefaling.

I dag så jeg nyheten om at Vita har sagt seg konkurs!
Dette kom som er overraskelse for min del, da jeg ikke hadde mistanke om at de slet.
Jeg føler fysiske butikker er mer og mer på vei ut, og syntes det er utrolig dumt!

Men jeg ville jo trodd nettbutikken gjorde det bra. Selvfølgelig ikke bra nok til å holde liv i alle de fysiske butikkene også, men ville ikke løsningen da vært å legge ned noen av butikkene?
Nå har de ikke sagt helt klart hva som skjer videre, mulig kjeden klarer å finne en løsning. Selv har jeg visse produkter jeg alltids bestiller fra Vita og hvis de forsvinner helt vil det klart være et savn.

Vita tok også inn Jeffree Star produkter for ikke så lenge siden noe det er ellers ikke er lett å få tak i her til lands. Så det vil klart merkes om de forsvinner helt.

Men jeg merker jeg syntes det er litt vanskelig å fatte at så mange butikker må si seg konkurs. Spesielt store kjeder som har vært lenge og folk er glad i. Det er jo alltids stappfullt av biler på parkeringen på senteret, og folk går vell ikke å vimser noe mindre på sentre enn før? Jo, kanskje det har minsket. Men det er fortsatt veldig mange folk som vandrer rundt på sentrene fra åpning til stengetid.
Men kanskje de kjøper mindre mens de vandrer rundt på senteret enn de pleide?
Jeg vet virkelig ikke.

Det er jo klart at nettshopping er større enn noensinne.
Men er det ikke på tide at det snur?

Jeg tror de fysiske butikkene er viktigere nå enn de noensinne har vært før. Folk må komme seg ut og se på andre mennesker. Snakke med andre mennesker. Være rundt andre mennesker. Ikke gjømme seg bak en skjerm for alt det er verdt.

Vita selger jo også shampooen og balsamen jeg bruker, i tillegg til en helt amazing hårkur fra samme merke.
Merket er Maui og er utrolig bra.
Shampooen Vanilla Bean vet jeg ikke om jeg er helt 100% fornøyd med, men balsamen og hårkuren i shea butter er stor favoritter hos meg.
Produktene er også fri for: Parabener, mineraloljer, silikoner, MI, gluten, SLS, Sulfater og syntetiske stoffer.
Denne er så elsk.Jeg har sett at Nelly selger noen Maui produkter, men derimot ikke hele utvalget. Blant annet selger de ikke hårkuren.

Hva syntes du om Vita nyheten?
Har du prøvd Maui produktene?

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram: @Rlablogg

Oppdatering 23.
Vita er nå kjøpt opp av av Jotunfjell partners. Loco butikkene vil bli lagt ned, og de vil satse kun på Vita.
Så da ser det ut til at Vita vil bli reddet!

Julegaveshopping i Oktober

Andre enn meg som er kommet i fullt julegave kjøpe modus?
Jeg har allerede to gaver i boks, og planlagt to til som jeg ikke har fått kjøpt inn enda.
I år vil jeg prøve å bli ferdig med gaver så fort som mulig og samtidig få kjøpt ting jeg tror de jeg kjøper til faktisk vil like. Men jeg føler meg veldig sikker på alle gavene jeg har planlagt så langt.

Det hadde uansett vært så digg å få de ferdig før alle løper rundt på senteret og postkontorene. Nå er det foreløpig fortsatt ganske rolig og er da mye mer behagelig å shoppe.

Jeg blir faktisk ganske giret når jeg finner gaver jeg faktisk har lyst å gi til folk. Det er gøy å føle at jeg har funnet noe personen jeg skal gi den til faktisk kan bli skikkelig glad for. Det er jo tross alt det som er poenget.
Å glede folk man er glad i.

Julen er jo i en skikkelig mørk vintermåned og mange føler seg mer nedfor og sliten. Det er fint da at vi har slike lyspunkter og all kosen som følger med juletider.
Det er også viktig å skinne litt lys på andre rundt seg.

Jeg vet utrolig mange syntes dette gave kaoset er slitsomt og vil egentlig bare få det overstått. Men pga. det kjøper også mange tull som man egentlig ikke har bruk for. Og jeg personlig syntes det er så kjipt. For man vil jo være glad for at man fikk gave i det hele tatt, men man føler også at det er litt dumt å ha masse ting man ikke ønsker seg eller trenger. Så jeg føler det er viktig å legge litt tanke inn i hvem man faktisk gir gaven til. Og kanskje følge en ønskeliste om man har det.
Jeg føler man aldri blir for gammel til å skrive en ønskeliste.

Det er i hvert fall noe som gjør meg skikkelig glad. Om jeg åpner en gave og føler at personen faktisk kjenner meg fordi de har gitt meg noe som de syntes var skikkelig MEG, uansett pris.
Jeg skjønner derimot at det også kan være litt utfordrende om man har 40+ gaver å kjøpe.

Jeg håper i hvert fall at man kan kose seg litt med gaveshoppingen i år og ikke bare stresse!

Noen tips til julegaver:
Smykker fra Ariviera.com (norsk nettbutikk), ring fra Daniel Wellington og smykkeskrin fra Skeidar.

Det er nå 10 fredager igjen til jul.

Har du begynt å kjøpe julegaver?

Beste kjøp/selg appen?

Ugh, i dag har jeg virkelig ikke følt meg energisk eller motivert til noe som helst.
Skulle trodd det var Mercury Retrograde, men det er nok bare PMS. Selvom evig mange andre skriver på Instagram at de føler det på akkurat samme måten.

Dagen i dag har jeg egentlig bare brukt til å finne klær jeg vil kvitte meg med eller selge. Jeg har allerede fått lagt ut noen jakker på Tise, og et par av min mor sine klær også som hun ikke ville ha.
Jeg har egentlig hauevis med klær nå som jeg ikke vil ha, men føler ikke Tise egentlig er så effektiv å bruke? Eller er det bare meg som føler det?
Eller kanskje det bare er nordmenn som ikke liker å kjøpe brukt?

Hvilket app/nettsted føler du er best for salg/kjøp? 

Jeg la forresten ut den mest 90-talls jakken noensinne. Jeg kan ikke huske å noensinne ha brukt den, men jeg kan ta feil.
Det er en cropped boblejakke med hette. Altså en type boblejakke som bare går rett nedenfor brystpartiet.
Kan det bli mer 90-talls/ tidlig 2000 liksom?
Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram @rlablogg
Følg meg på Tise @rla93

Ha en fin mandags kveld folkens. xx

Frisørbleking hjemme!

I helgen tok jeg runde to med bleking av ettervekst og vil si det hjalp utrolig mye.
Jeg visste jo at første runde kom til å bli skikkelig gul og at jeg måtte ta en runde til så det var jo noe jeg var forberedt på. Men veldig greit å få det gjort. Jeg tror ikke jeg går inn med en runde tre selvom det er en antydning til gulskjær i det fortsatt. Jeg vil ikke putte håret mitt igjennom mer bleking nå med det første.

Blå/lilla shampoo vil ta seg av resten. Jeg vet jeg har et par slike shampooer i lagerboden jeg leier for alle tingene mine, men de har jeg jo ikke før jeg har funnet nytt bosted. Så jeg må derfor kjøpe ny, selvom det er utrolig dumt når jeg egentlig har.
Mine favoritter er de fra Lee stafford.

Jeg brukte profesjonell frisør bleking til håret mitt noe jeg aldri har prøvd før på meg selv. Jeg orket ikke mer butikk bleking da jeg syntes de er så dårlig og lukten er sykelig intens.
Frisør bleking lukter jo den også, men ikke så ekstremt så de man får kjøpt på butikken.
Jeg orket heller ikke gå til frisøren og bruke mellom 2000 – 3000 kr og i tillegg til måtte bli sittende der minst et par timer. Da trives jeg mye bedre å kunne sitte på eget rom med netflixen på mens jeg venter på at håret skal bli lyst.

Jeg håper at jeg i fremtiden har en venninne som er frisør, det hadde gjort ting så mye enklere. For jeg er overhodet ikke noe ekspert selv og å kjøpe frisør bleking til hjemmebruk er jo en risk når man er helt uerfaren. Men det gikk veldig bra da til tross!

Hvis det er noen som vurderer å gjøre det samme selv anbefaler jeg å bruke volum 20 vannstoff og ikke over. Det skader mindre å ta det i to omganger enn å bruke høyere volum en gang. (Men lurest er det nok å gå til en frisør)

Slik ble forresten håret (dette er da selvfølgelig før jeg har fått sjans til å bruke blå/lilla shampoo):
Som man ser er det ikke perfekt, men herfra går det fint å tone det eller som sagt bruke blå/lilla shampoo!

Har du bleket håret ditt selv?

xx – Håper alle har hatt en bra helg!

Følg meg gjerne på snapchat og Instagram @rlablogg

Verdensdagen for psykisk helse!

I dag er verdens dagen for psykisk helse og temaet i år er “Gi tid”.
Årets kampanje har som mål og oppfordre oss alle til å gjøre ting som er godt for psyken. Være oppmerksomme og tilstedet.

Personlig har jeg slitt med psyken nå i flere år, og det er noe som er blitt ekstremt vanlig. Selvfølgelig alle har baggasje og alle vil oppleve nedturer og tunge dager. Alle vil oppleve angst og alle kan føle seg nedfor.
Det er noe annet når det blir en lidelse. En angst lidelse f.eks har du ikke før du har et angst problem som påvirket hverdagen din i stor grad og vedvarer over lengre tid.

Det er noe jeg syntes er viktig å skille. Angst og angstlidelse. Å være nedfor og ha en depresjon.

I bunn og grunn er angst en helt naturlig følelse å føle på. Det er meningen at angsten skal være der, den har holdt oss i livet. Forbereder oss på møte med en bjørn eller en bil som kommer alt for raskt mot deg. Et signal om å styre unna det som er farlig. Hadde ikke angsten vært der hadde vi ikke brydd oss i møte med en reel fare.
Problemet den dag i dag er at så mange nå opplever angst i helt ufarlige situasjoner. I situasjoner som egentlig er helt trygge.

Så hva har skjedd?

Personlig tror jeg at det er flere faktorer som spiller inn. Men mest av alt slik vi lever i samfunnet nå er utrolig dårlig for helsen våres. Vi styres av sosiale medier og er konstant gjømt bak en skjerm.
Mange har glemt hvordan det er å se noen i øynene mens man snakker sammen og skape ekte bånd med medmennesker. Mange opplever ikke at vennskap varer over mange år, men heller korte perioder før de så blir erstattet med en ny person.
Man henger ikke like ofte med venner i hverdagen. Man inviterer ikke seg selv hjem til folk midt i en ukedag og bare eksisterer sammen. Det må alltid være en event eller en fest.
Mange er singel mye lengre enn før, og starter ikke familie før senere.
Vi har skapt et veldig usunt samfunn som ikke er bra for noen av oss. Flere har blitt introverter og blir sliten av å være for lenge rundt et annet menneske.

Så jeg syntes at årets tema er perfekt.
Gi tiden til noen som trenger den. Vær sammen med noen og være tilstede. Vær oppmerksom.

Med andre ord. Legg fra deg mobilen/pcen og se noen i øynene.

Du kan lese mer om denne dagen HER

Serie tips – Siren

I helgen så jeg en serie som nylig har kommet ut på Tv 2 sumo.
Den heter Siren og er en serie som handler om havfruer. Men ikke den type havfruer man ser i den lille havfruen.
Jeg ble helt oppslukt i den fra episode 1 og endte opp med å se ferdig sesong 1 på to dager.
Riktig nok er det ikke så utfordrende da det bare er 10 episoder ute, men hver episode varer rundt 40min.

Byen Bristol Cove har vært hjemmet til havfruer i århundrer. Og historier om havfruene har blitt gjenfortalt til barnebarn over flere generasjoner.
I serien møter vi marinebiologen Ben som får en rekke utfordringer da det dukker opp en ny jente i byen som heter Ryn.
Hun dukket opp like etter en av Ben sine venner ble skadet og bortført av militæret etter de dro opp noe mystisk i nettet ute på fiskebåten.
Jeg vil ikke si så mye mer, annet enn at det er en serie som er verd å gi en sjanse. Jeg tror også første episoden kan sees uten abbonement (men da med reklame) om man har lyst å sjekke ut om man vil se den før man kjøper abbonement.

Sesonger 2 kommer i på tv 2 sumo i desember. (bildet lånt fra google)

Har du en serie anbefaling?

Nytt Smykke fra Ariviera

Her om dagen fikk jeg endelig smykke jeg hadde bestilt fra Ariviera.
Ariviera er ganske nytt og er laget av en som heter Sivert Remen. Han er blant annet sammen med Celina Karina som er en norsk beautyvlogger. Om dere kjøper sminke fra Makeup Mekka kjenner dere kanskje til henne allerede da hun står bak highlighter palettet “how we dew” som var limited edition.

Foreløpig har han ikke kommet ut med så veldig mange smykker. Men de som er kommet ut er utrolig fine.
De har gult gull, hvitt gull og rosegull.

Det er så fint å kunne støtte norsk næring, spesielt når det de selger er såpass bra.
Jeg syntes jo det er fint når noen tørr å satse.

Jeg kjøpte smykke “seven star choker” da jeg har en industrial i øret som er i gull med stjerner på. Jeg har også et sophie by sophie armbånd i gull med stjerner på. Så da passet dette smykket fra Ariviera så perfekt inn.

Som nevnt i et tidligere innlegg sendte de først feil smykke til meg. Det var utrolig fint det også, men ikke helt det jeg var ute etter.
Men jeg legger med bildet av det likevel, i tilfelle noen kunne tenke seg å sjekke det ut.

Skal du sjekke ut Ariviera? 

xx God søndag folkens