Gele Negler Hjemme 2.0

God Onsdags kveld

Det er så digg å få ting gjort.
I dag fikset jeg neglene. Jeg brukte da en ny type gele builder og gele lakk enn hva jeg har brukt tidligere. Vet ikke om jeg merker noe forskjell egentlig, men det funket bra. Gele lakken var litt vell flytende da så den rant litt overalt, jeg fant derfor ut at det var lettere å ta en negl om gangen og så bare hive den under Led/Uv lyset. Det fant jeg selvfølgelig ikke ut før jeg hadde tatt ene hånden, så fikk gjort det litt mer ordentlig på den andre hånden.

Jeg har lyst å lære meg å gjøre dette med gele negler ordentlig. Jeg har jo gjort det på meg selv et par ganger nå og det ser jo bra ut. Men ikke akkurat profesjonelt.
Spesielt siden alle neglene mine har forskjellige lengder og litt forskjellige former. Men det var også mye av grunnen til at jeg la gele negler i dag, slik at de skal vokse uten å knekke så jeg tilslutt har lik lengde på alle.
Det var veldig vanskelig å ta bilde av det nå når det er blitt mørkt (og dårlig lys), men poster et bedre ett i morgen om jeg får tatt.

Det hadde i hvert fall vært gøy å kunne det nok til å lage alle neglene like lange (hvor man da må lage forlengelse med gele builderen. Noe jeg ikke orket eller visste nok om tidligere i dag).
Og kunne lage noe design eller pynt.

Det letteste er bare å gå til profesjonell, men det er dyrt og jeg orker ikke bare sitte i ro i sånn to timer?
Jeg er visst ikke flink til akkurat det. Vente på ting.
Jeg må liksom bevege på meg. Selv når jeg bare sitter å ser på serie, så må jeg ha noe å spise på eller spille candy crush eller noe annet samtidig.
Kanskje noe å øve på… (Dette var det beste bildet jeg klarte å få til i dette inne lyset. Så satser på et bedre ett i morgen). Her på bildet ser de mer gul ut, men er en lys nude.

Også har jeg jo fått fikset etterveksten på håret også som jeg snakket om i et tidligere innlegg. Jeg har derimot ikke fått brukt blå/lilla shampoo for å fikse siste rest. For det hadde jeg jo tenkt å kjøpe meg på Vita….som nå er konkurs.
Jeg bruker Lee Stafford sin blå/lilla shampoo, så hvis noen vet andre steder som selger den så legg igjen en kommentar!

Har du noen tips til å legge gele negler selv?

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram @rlablogg

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg