Slutt å gi folk du ikke liker oppmerksomhet

Det er en ting jeg ikke klarer å skjønne, og det er når folk klager over at visse folk er kjent når de selv er grunnen til at de er det i utgangspunktet.
Om du klikker på en youtube video til en du hater eller legger igjen kommentarer i deres sosiale medier, da kan du bare skylde på deg selv for at de er kommet dit de er i dag.
Om du mener noen ikke fortjener statusen sin eller ikke er en god rollemodell så ikke gi de oppmerksomheten. Ikke gi de seertall på youtube eller les artikler om de. Ikke legg igjen hat kommentarer i sosiale medier. Slutt å gi de oppmerksomhet.
Det er din feil at de er kjent. Fordi alle som sitter å føler det samme klikker inn på alt som skrives om personen eller legger igjen kommentarer på deres sosiale medier. Du skaper et hysteri rundt vedkommende.
Du kan da kun skylde på deg selv når denne personen får sponsorer eller lever et liv du ikke syntes personen fortjener.

Et perfekt eksempel på dette er Bhad Bhabie. Er det noen som virkelig syntes oppførselen hennes fortjener å bli skrevet artikler om eller gi henne en karriere i sosiale medier? Nei.
Men folk vil enten le av hun eller mobbe hun og gir henne derfor denne plattformen. En plattform hun bruker til å spre mer dårlig oppførsel og hat. Og ikke minst en plattform hun bruker til å true en tidligere Disney stjerne.
Og folk kan nå komme å si “Why is she even famous” “Oh It’s all Dr.Phil’s fault”….uhm nei. Det er alle de som har fortsatt å snakke om henne, skrive om henne, klikke på artikler om henne osv.. som har gitt henne det hun nå har.

Så bare ha det i bakhodet før dere kaster bort masse tid på mennesker som kanskje ikke bør brukes tid på. Mennesker som ikke bidrar til noe positivt i livet ditt. Mennesker som kanskje trenger profesjonell hjelp og ikke bør ha makten til å “influence” unge mennesker.

Det beste i livet er å…

I går hadde jeg det skikkelig koselig. Jeg tok meg først en liten tur ut i sollyset og kjente mer og mer på at jeg gledet meg til det blir vår og mildere ute.
Etter jeg hadde spist middag kom kompisen min Ragnvald og kjæresten innom og tok seg noen drinker. Jeg har ikke sett de på lenge så det var utrolig koselig at de kom på besøk. Vi pratet og hørte på musikk. Og jeg lo masse.
Føler jeg ikke har ledd skikkelig på lenge, men i går kom det ut.
Jeg føler noe av det beste i livet er å sitte å le med gode venner. Det er lite som slår det. På kvelden kom kompisen min Kjetil og plukket meg opp og vi tok da turen ned til Madam Felle og så på lokal band spille.
Ragnvald og kjæresten bestemte seg også for å være med oss ned. Alt i alt en super koselig dag. På veien hjem begynte det å snø og det fortsatte utover dagen i dag. Og jeg som var fult innstilt på våren.
Jeg vet jo at vi teknisk sett fortsatt er i en vinter måned, men jeg er bare så klar for å ikke fryse og kunne gå med lettere klær. Og jeg ser så ekstremt frem til å ha mer dagslys og kunne sitte ute på en benk i solen og bare slappe av med venner. Diiggg!

Hvem er klar for vår?

Følg meg gjerne på Instagram: @rlablogg

“Its’ bullshit to think of friendship and romance as being different”….

“It’s bullshit to think of friendship and romance as being different. They’re not. They’re just variations of the same love, variations of the same desire to be close. And like any love, it’s difficult, awesome, treacherous, exhilarating, confusing and precious.” -Naomi

Truer words have never been spoken. Sitert fra filmen Naomi and Ely’s no kiss list. 
En veldig undervurdert film i mine øyne. Jeg syntes den byr på ekte rå følelser og skildrer ekte vennskap.
Jeg kan i hvert fall kjenne meg igjen i det på en eller annen måte.

Jeg tror folk tar vennskap mer og mer forgitt nå i nyere tider hvor vi finner oss mer og mer foran pc skjermen eller klistret til mobiler hvor vi hovedsaklig kommuniserer med folk igjennom sosiale medier. Vi mister mye av det naturlige kontakten.
Det å være i nærheten av andre mennesker, ha lange samtaler om alt og ingenting. Føle at vi er som to puslebiter som er ment for hverandre.

Vi mennesker er ment til å ha fysisk kontakt. Kunne holde noen i hånden når vi er trist. Gi en klem til noen når man er glad.
Vi er ikke ment til å leve så isolert hvor det nærmeste forholdet vi har er til Netflix kontoen våres.

Og for all del vi har jo kjæresteforhold. Men det kan ikke være alt vi har. Vi trenger så mye mer enn det. Vennskap gir så utrolig mye. Det er så annerledes fra romantiske forhold, men samtidig så likt.

I mine tidligere vennskap har vi vært så nær at vi kan fullføre hverandres setninger. Hvor jeg kan plutselig føle meg trist og senere finne ut at det var bestevennen min også. Så linket at man kan føle hverandres følelser og vite hva den andre personen trenger. Og slike forhold får man ikke igjennom en skjerm.

Disse vennskapene gjør også utrolig vondt å miste.
Men jeg innser nå at det er verd det. For det finnes virkelig ingenting bedre.

Glossybox – Februar

I denne esken kom disse 7 produktene: 
Cosmica Rescue Mist
Figs & Rouge Glow Elixir
Starskin “Dreamkiss” Lip Mask
Floss Lip Gloss
Love Beauty and Planet Shampoo og Balsam
Libresse 12 daily intimate wipes

Noen av tingene ser jeg veldig frem til å prøve som blant annet Cosmica Rescue Misten. Jeg elsker en god face mist. Jeg ser også frem til å prøve Figs & Rouge glow elixiren. Mens Love Beauty and Planet shampooen og balsamen ser jeg mindre frem til da jeg er veldig kresen på hva jeg bruker i håret mitt. Jeg bruker aldri shampoo man får kjøpt på matbutikken da jeg føler håret mitt alltid blir veldig tørt av de shampooene. Har du prøvd Glossybox før? 
Yay or nay?

Colourpop x Frozen

Colourpop har raskt blitt et av mine favoritt steder å kjøpe sminke. Det tok meg lang tid før jeg i det hele tatt testet ut noen av produktene deres, men jeg er så glad for at jeg gjorde det.
Colourpop er mye rimeligere enn konkurrentene, men kvaliteten er på linje med de beste.

Og hvor søt er ikke disse collabsene med Disney?
Det er altså ikke barne sminke om du blir forvirret av innpakningen. Men hvem liker vell ikke Disney?
Det finnes en Anna versjon også, men jeg gikk for Elsa da jeg likte fargene i paletten best.
Jeg har allerede testet ut noen av fargene, som det sikkert går ant å se.
De andre produktene er en lipgloss med glitter (Mythic Journey) og en glitter gele (dark sea).

Har du testet ut Colourpop?
Hvilken sminke merker foretrekker du?

Vegetar “Kjøtt”boller

For en liten stund siden lagde jeg meg vegar “kjøtt”boller. Jeg så en video Julien Solomita hadde lagt ut på Youtube ( HER )og bestemte meg for å teste ut en versjon av dette. Oppskriften Julian fulgte var denne HER, men jeg bestemte meg for å lage en del endringer i den. Jeg brukte den som et slags utgangspunkt og så tok jeg bare ut det jeg ikke ville ha og puttet inn det jeg ville ha isteden.
Alt jeg brukte er i bildet under:

Jeg kuttet opp Gulrøtter, paprika, løk, sopp og hvitløk og stekte det på stekepannen til alle grønnsaker var mye og lett å jobbe med.

I mellomtiden tok jeg kidneybønner i en bolle og moste dem, før jeg så tilsatt de ferdige grønnsakene og mikset godt.
Jeg tilsatt så BBQ saus og noen skjeer med havremel og speltmel.
I tillegg hev jeg oppi et egg, noe som naturlig ikke gjør det helt vegansk men vegetar. Men det egget kan man naturligvis droppe. Mens jeg stekte bollene lagde jeg meg også noe makaroni og noe saus og voilà!Her kan man selvfølgelig leke seg litt med ingredienser og teste ut litt forskjellig. Jeg brukte bønner da jeg syntes de har en veldig deigete konsistens og tenkte derfor de ville fungere bra til denne oppskriften.

(Beklager litt dårlige bilder)

Bon Appétit! 

Følg meg gjerne på Instagram: Rlablogg

Look for the Happy Spot in Life

Det er egentlig ganske koselig å sitte å se ut vinduet på rommet mitt.
Jeg ser rett over gaten og inn i flere leiligheter. Inn hoveddøren er det innimellom en som går inn med en Dalmatiner og det minner meg sånn om 101 Dalmatinere. Ikke pga. hunden alene, men inngangsdøren og husene også.
Det er litt i samme stilen som i filmen og jeg bare elsker det.
(Akkurat nå driver de på med så masse arbeid utenfor at dette bildet var det beste jeg klarte å ta rett utenfor her)

Å bo her er litt som å bo i en Disney film.
Selvom tilstanden på mange av disse husene i området den dag i dag er i veldig dårlig stand og skulle vært oppdatert og fikset for lengst. Men følelsen av husene er der. Man kan se hvordan det har vært hvis det gir mening. Man føler at det var ting som skjedde her før i tiden. At disse husene har opplevd mye.

De gir meg også litt flashbacks til den serien som gikk på barne tv før i tid. Etter et raskt google søk fant jeg ut at den het “Lillys Butikk”. Minner!
Men med engang jeg trykket på linken og så utsiden av butikken hennes så er det akkurat som å se rundt om i gaten utenfor.

Kanskje derfor jeg trives så godt her. Det at det ser ut som en god blanding av det jeg har sett i barndommen på tv.

Hvor er ditt “Happy Place” ? 

Bli klar til Valentines Day

Reklame | Affiliate linker

En samling av hva jeg føler er den perfekte guide til å få den Valentines Day looken.

High Glass kolleksjonen til Nyx lanserte nylig og skal gi deg den “glass” look, som jeg tolker som en annen måte å si dewy på. Man skal helst følge alle tre stegene om man virkelig skal få den “glass” looken.

Noe annet som gir den perfekte glød etter min mening er Mario Badescu facial sprayen. Jeg har selv brukt den med cucumber, men det sies at alle gir samme resultat. Og jeg elsker virkelig hvordan huden min ser ut etter å ha sprayet med denne!

Når det kommer til garderobe tror jeg man aldri kan slå feil med den klassiske “little black dress”. Noe jeg tror det motsatte kjønn kan si seg enig i.

Lyset fra Yankee Candle syntes jeg selv var et bra touch pga. navnet “sweet nothings”. Som betyr “word of affection exchanged by lovers”.

Hva er dine Valentines planer?
Liker du Dewy eller Matt sminke best?