Slutt å gi folk du ikke liker oppmerksomhet

Det er en ting jeg ikke klarer å skjønne, og det er når folk klager over at visse folk er kjent når de selv er grunnen til at de er det i utgangspunktet.
Om du klikker på en youtube video til en du hater eller legger igjen kommentarer i deres sosiale medier, da kan du bare skylde på deg selv for at de er kommet dit de er i dag.
Om du mener noen ikke fortjener statusen sin eller ikke er en god rollemodell så ikke gi de oppmerksomheten. Ikke gi de seertall på youtube eller les artikler om de. Ikke legg igjen hat kommentarer i sosiale medier. Slutt å gi de oppmerksomhet.
Det er din feil at de er kjent. Fordi alle som sitter å føler det samme klikker inn på alt som skrives om personen eller legger igjen kommentarer på deres sosiale medier. Du skaper et hysteri rundt vedkommende.
Du kan da kun skylde på deg selv når denne personen får sponsorer eller lever et liv du ikke syntes personen fortjener.

Et perfekt eksempel på dette er Bhad Bhabie. Er det noen som virkelig syntes oppførselen hennes fortjener å bli skrevet artikler om eller gi henne en karriere i sosiale medier? Nei.
Men folk vil enten le av hun eller mobbe hun og gir henne derfor denne plattformen. En plattform hun bruker til å spre mer dårlig oppførsel og hat. Og ikke minst en plattform hun bruker til å true en tidligere Disney stjerne.
Og folk kan nå komme å si “Why is she even famous” “Oh It’s all Dr.Phil’s fault”….uhm nei. Det er alle de som har fortsatt å snakke om henne, skrive om henne, klikke på artikler om henne osv.. som har gitt henne det hun nå har.

Så bare ha det i bakhodet før dere kaster bort masse tid på mennesker som kanskje ikke bør brukes tid på. Mennesker som ikke bidrar til noe positivt i livet ditt. Mennesker som kanskje trenger profesjonell hjelp og ikke bør ha makten til å “influence” unge mennesker.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg