Interiør – Rom detaljer

God Onsdag!

I dag skal jeg ta meg en liten ryddings, lage mat og slappe av resten av kvelden.
Rommet mitt er ikke akkurat ferdig da jeg mangler hyller. Og en Billy hylle tror jeg ikke går inn i en vanlig bil, så har vært litt utfordrende å finne ut hvordan jeg skal få den transportert til meg.
Så foreløpig må jeg bare leve med litt kaos. Jeg har i det minste fått en del på plass og det ser nå ut som et soverom.

Det beste med rommet akkurat nå er detaljene på kommoden min. Jeg elsker at jeg endelig har kunne tatt i bruk gull Kahler vasen min som jeg kjøpte i fjor. Det er en limited edition vase som jeg kjøpte via Finn. Man kan kun få kjøpt gull versjonen brukt.
Jeg satt bare oppi noen falske blomster fra Ikea da jeg er elendig på å ta vare på ekte blomster. Pluss da slipper jeg å bytte de ut regelmessig også.
Men det hadde vært fint med noen ekte små planter i vinduet.

(De grønne plantene skal jeg egentlig ha på en hylle. Men det må kjøpes først.)
Jeg håper på bedre vær de neste dagene så jeg kan ut å ta bilder. Men ser de melder både snø og regn, så hvem vet.

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Glossybox – Januar

Månedens glossybox!
Jeg er forresten usikker på om jeg får neste månedes glossy da jeg har kansallert abbonementet, men det er jo litt gøy å få tilsendt nye ting man ikke har prøvd før så kanskje jeg prøver det igjen snart. Eventuelt prøve en annen subscription box.
Hvilken subscription bokser vil du anbefale?

Både i forrige boks og denne føler jeg heldigvis at jeg vil teste ut det meste. Men litt tilfeldig å få deodorant i en beautybox da. Vet ikke helt hva jeg syntes om det, hva tenker du?
Men jeg sier aldri nei til noen nye sheet masks.
Ha en fin dag XX
Ny uke, nye muligheter.

Happy Humpday

Jeg er så sykt klar for vår nå. Jeg vil ha farger, sollys og varmere temperaturer.
Og bli fristet til å vandre utendørs istedenfor å gjømme seg under dynen med Netflix på pcen.
Jeg fikk i det minste begynne 2020 med å flytte ut igjen. En mindre ting å stresse over.
Nå er det bare det å virkelig komme helt på plass. Det er for så vidt bare noe småplukk igjen og så må jeg få ryddet.
Jeg ble ekstremt glad i går da jeg fant bena til sengen i en av eskene min mor kom med fra lagerboden.
Endelig kan jeg sove i normal høyde og ikke nede på gulvet. Enda en ting jeg fikk fraktet til meg i går var ringlyset mitt, så nå kan jeg endelig ta bilder igjen selvom solen er gått ned.
Rart hvor hjelpesløs man blir uten visse ting. Men jeg kan jo ikke styre solen, så da trenger man bra belysning.

Jeg liker egentlig ganske godt hvordan rommet mitt begynner å se ut. Det er jo som sagt fortsatt noen mangler og litt rot, men jeg ser nå hvordan jeg vil ha det. Det er jo veldig dårlig med plass, så jeg kan ikke akkurat få det helt som jeg vil ha det uansett. Men jeg tror det blir så bra som det er mulig å få det på 10kvm.

Ting som gjenstår:
Få inn Billy Hylle
Vegg-hylle
Få opp bildene der jeg vil ha de og bestille et tredje bilde
Rydde
Organisere
Kaste
Få solgt det som skal selges

xx Ha en fin Onsdag aka Humpday xx

Step 2: Frustrasjon

Ja, hva kan jeg si?
Jeg brukte en evighet på å få kontaktplast i marmor på det nye sminke/pc bordet for å så rive hele greien av igjen da jeg ikke klarte å få ut luftboblene. Er det meningen at det skal være helt umulig?
Men det skal sies at jeg manglet en slik skrape som man bruker når man legger kontaktplast. Så det hadde nok vært en hel del lettere om jeg hadde kjøpt det også, men tenkte jeg på det når jeg var på panduro da? Nei, selvfølgelig ikke.

Så da er det bare å ta en ny handletur før jeg så prøver igjen.
Med andre ord blir dette prosjektet satt på vent foreløpig.

Men på den positive siden fikk jeg ut skapet. Føler jeg er skikkelig bitter mot det skapet. It’s bad blood between us.
Nå har jeg i hvert fall fått på plass kommoden jeg bestilte og fått lagt vekk en del klær.
Det er derimot en del klær jeg ikke får plass til.
Jeg skjønner ikke! Jeg føler ikke selv at jeg har så masse klær. Men kommoden min og klesstativet sier noe annet.
Men så er jeg kanskje ikke helt skapt for et 10kvm rom. Jeg er en person som trenger litt plass og er ikke i en situasjon som mange andre hvor de studerer og bare har med seg det aller viktigste. Jeg har med meg ALT. Alt jeg eier. Så da trenger jeg plass.
Men dette for være godt nok for nå.

Om noen har noen gode tips til god planløsning på små rom, legg igjen en kommentar. (Gjerne legg igjen en link til et bilde eksempel).

Step 1: Planlegging

Da var jeg flyttet ut.
Jeg har enda mye å gjøre i den nye leiligheten og har ikke kommet helt på plass enda, men syntes foreløpig det virker ganske koselig her.
Rommet mitt er et absolutt kaos da jeg har masse ting og liten plass. Rommet er vell på ca. 10kvm. Så da gjelder det å finne noen smarte løsninger.
Så for tiden har jeg bare drevet å planlagt hva som må gjøres og hvordan jeg eventuelt skal få det gjort.
Og det andre steget blir å få ut klesskapet som står her og kjøpe en kommode isteden. Så får jeg se hvordan det går.

Jeg har og fått meg Alex skuffeseksjoner med bordplate på istedenfor sminkebordet jeg hadde tidligere. Jeg trenger derfor noen smarte tips til hvordan jeg kan organisere sminken min i skuffene. Dele det inn i seksjoner osv.
Så hvis du har noen tips til sminke organizere som passer i skuffene, legg igjen en kommentar!

Men nå får jeg straks besøk av kusinen min, så jeg får blogge mer i morgen. xx Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Om WISH

Jeg har inntrykk av at fortsatt mange bruker apper som Wish og av den grunn vil jeg bare gi en liten advarsel.

Jeg er med i en beauty gruppe på Facebook hvor en nylig skrev at hun kjøpte et skjønnhetsprodukt der istedenfor original siden da det var brukt akkurat samme bilde. Derfor vil hun jo tro at produkter er fra samme produsent. På wish var selvfølgelig prisen mye lavere.
Da hun kjøpte fra original siden kom jo den også fra Kina, så mulig hun har vært heldig her og mottar samme produkt i posten da hun bestilte igjennom Wish også.

Men pga. sånne hendelser som dette vil jeg bare informere om det faktumet at bildene man ser på Wish er tatt fra andre sider. Kjøper du f.eks klær fra Wish så kjøper du ikke produktet fra bildet. De har tatt bilder fra vanlige nettsider som f.eks Nelly, men så sitter det folk nede i Kina og prøver å kopiere disse produktene med enda billigere materialer.

Wish er på mange måter rein svindel.

Men så lenge du er OBS på dette er det kanskje lettere å vurdere om noe er verd å kjøpe eller ikke.

Personlig holder jeg meg helst unna apper/sider som Wish og Ebay. På Ebay er det derimot litt mer variasjon da folk fra hele verden kan selge ting der. Så man finner mange vanlige privat personer fra f.eks USA osv., noe som kan være fint om du er ute etter noe helt spesifikt eller vintage.
Men vær litt OBS når du bestiller fra Kina.

Jeg syntes derimot det er helt fint å bruke f.eks Ebay en sjelden gang om du skal kjøpe kulepenner eller mobildeksler. Men vær forsiktig om du skal kjøpe skjønnhetsprodukter. Jeg vil virkelig ikke anbefale å kjøpe sminke på slike sider!

Bruk heller litt mer penger å kjøp fra trygge sider. Kjøper du sminke og slikt fra disse sidene kan du ende opp med produkter som inneholder farlige stoffer.

Glossybox (Desember esken)

Å få flyttet på riktig dag ble visst mer utfordrende enn ventet, så jeg får ikke flyttet før om et par dager. Noe som er ganske irriterende. Men jeg får smøre meg med tålmodighet.

Jeg har i det minste fått pakket det jeg har på rommet hos min mor. Og så får jeg håpe jeg får gjort en avtale med et flyttebyrå til resten av tingene mine så fort som mulig.

Jeg kjenner jeg er rimelig lei av alt og bare vil få det overstått.

Over til noe mer positivt bestemte jeg meg for å teste ut Glossybox. Jeg har ikke prøvd noen subscription bokser før så jeg følte for å gi det en sjanse.

Jeg vil nok bare motta tre esker (inkludert den jeg nettopp fikk). Da jeg ikke har behov for mer sminke og er kresen på hudpleie. Men jeg ville likevel teste ut et par bokser.

Den jeg mottok nå inneholdt: Ultimate Glow Getter Cheek Trio, Loreal Bambi Eye Mascara, Ole Henriksen C-Rush Brightening Gel Crème, Gold Eye Pads og inuwet Peach Sugar lip scrub.Jeg syntes det er en fin måte å få testet ut nye produkter på som man vanligvis ikke ville prøvd og kanskje få noen nye favoritter. Jeg sjekket jo prisen på Mascaraen og den alene var nesten verdien på boksen (minus sånn 30kr).

Har du prøvd Glossybox?
Er det en annen Subscription boks du foretrekker?

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

WW3 og Flytting.

Hvor typisk er det ikke at vi er tre dager inn i det nye året og WW3 er en av topp trendene på twitter.
Det har visst igjen noe med Trump og gjøre, men hva ellers er nytt liksom?
Jeg fikk for så vidt med meg hva Trump har gjort som utløste “WW3” trendingen, men jeg lot være å undersøke noe nærmere.
Hva syntes du om det hele?

Uansett! Neste uke flytter jeg. Jeg vet ikke nøyaktig hvilken av dagene enda, men det blir helt i begynnelsen av uken.
Så om det blir litt stille inne på bloggen er det fordi jeg pakker eller holder på å flytte.
Det blir så digg å endelig få kommet meg ut igjen. Det blir også interessant å møte de to andre jeg skal bo med. Vi er jo tross alt fremmede, men det er jo litt gøy også. Eller?

Selvfølgelig er det alltids litt utfordrende å bo med folk man ikke kjenner, men jeg kan ikke si det er noe mindre utfordrende å bo med folk man kjenner. Bare andre utfordringer.

Det er også vanskelig å skrive om noe annet, da flytting er alt som okkuperer hodet mitt akkurat nå. De som vet… de vet.

Håper ellers at dere ikke sliter for mye med å ha kommet tilbake til hverdag igjen etter all ferie. For min del føles det helt greit.

Ha en fin helg xx

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg