Om WISH

Jeg har inntrykk av at fortsatt mange bruker apper som Wish og av den grunn vil jeg bare gi en liten advarsel.

Jeg er med i en beauty gruppe på Facebook hvor en nylig skrev at hun kjøpte et skjønnhetsprodukt der istedenfor original siden da det var brukt akkurat samme bilde. Derfor vil hun jo tro at produkter er fra samme produsent. På wish var selvfølgelig prisen mye lavere.
Da hun kjøpte fra original siden kom jo den også fra Kina, så mulig hun har vært heldig her og mottar samme produkt i posten da hun bestilte igjennom Wish også.

Men pga. sånne hendelser som dette vil jeg bare informere om det faktumet at bildene man ser på Wish er tatt fra andre sider. Kjøper du f.eks klær fra Wish så kjøper du ikke produktet fra bildet. De har tatt bilder fra vanlige nettsider som f.eks Nelly, men så sitter det folk nede i Kina og prøver å kopiere disse produktene med enda billigere materialer.

Wish er på mange måter rein svindel.

Men så lenge du er OBS på dette er det kanskje lettere å vurdere om noe er verd å kjøpe eller ikke.

Personlig holder jeg meg helst unna apper/sider som Wish og Ebay. På Ebay er det derimot litt mer variasjon da folk fra hele verden kan selge ting der. Så man finner mange vanlige privat personer fra f.eks USA osv., noe som kan være fint om du er ute etter noe helt spesifikt eller vintage.
Men vær litt OBS når du bestiller fra Kina.

Jeg syntes derimot det er helt fint å bruke f.eks Ebay en sjelden gang om du skal kjøpe kulepenner eller mobildeksler. Men vær forsiktig om du skal kjøpe skjønnhetsprodukter. Jeg vil virkelig ikke anbefale å kjøpe sminke på slike sider!

Bruk heller litt mer penger å kjøp fra trygge sider. Kjøper du sminke og slikt fra disse sidene kan du ende opp med produkter som inneholder farlige stoffer.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg