Thank God It’s (Black)Friday.

Da var jeg akkurat kommet meg inn etter å ha vært i Jacuzzien, og tenker å finne meg en koselig film og se på.
Det er så rart, men jeg er faktisk sliten etter hele Cyberweek og Black Friday styret. Og det uten å ha vært i en eneste fysisk butikk.
Men å drive å ha kontroll på mailen (som jeg daglig rydder opp i) og alle tilbudene osv er slitsomt, spesielt når alle butikker konkurrerer om å få oppmerksomheten din.
Nå hadde jeg jo planlagt mine egne kjøp lenge i forveien da det var ting jeg absolutt trengte (som f.eks vinterjakke), men holdt øye med alt annet også slik at jeg kunne dele det her på bloggen for å kanskje gjøre det litt lettere for andre i alt kaoset.
Så gjerne sjekk ut mine tidligere innlegg med rabattkoder eller Gave guide om du skal kjøpe julegaver. 

Nå håper jeg uansett jeg finner en film å se på. Det står mellom å se en av live action Disney filmene som kom ut i år eller en film satt i Rokokko tiden.

Ps: Jeg klarte også å bestille noe jeg angret på sekundet jeg trykket på knappen. Men da var det for sent. Heldigvis var det super billig, men fortsatt noe jeg helst ville latt være å kjøpe. Retur blir også en irriterende prosess da det er fra utlandet. Og om jeg selv må stå for frakten er det dyrere enn selve plagget. Forhåpentligvis dekker de frakten og jeg kan “undo my mistake”. Lol. Black Friday er farlig altså…

Har du gjort noen shopping tabber denne uken?

Black Friday/Weekend rabatter.

Reklame | Affiliate linker

Black Friday/Weekend tilbud og rabattkoder:
Nelly 30% på hele siden HER
&OtherStories 20% på alt med koden “NOIR20”
Kicks 25% på parfymer HER
Nordicfeel opptil 70%
NA-KD 30% på alt
Coverbrands 20-70% på alt
Asos 25% på alt med koden BIG25
Lyko 25% på nesten alt HER
Gina Tricot 30% på ett kjøpt med koden FRIDAY30NO HER
Cdon opptil 70% HER
Du kan blant annet få tak i denne genseren fra &otherStories. Den er utrolig god og varm, og er blitt en ny favoritt hos meg.

Legg gjerne igjen en kommentar med flere tilbud/rabattkoder.

Har du shoppet noe i løpet av Black Week?

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram @rlablogg

Gift Guide for Henne!

Reklame | Affiliate linker

Den ultimate gift guide til jentene/kvinnene i livet ditt eller en gave til deg selv. Her er det mange populære og trendy produkter.
F.eks Foreo er et produkt som blir mye omtalt. Det er et produkt som rengjør huden. Den rengjør da merkverdig mye bedre enn om du ikke bruker den. Den er også mer prisvennlig i lengden enn de man må bytte ut børstehoder på. Silikonen gjør også at den ikke holder på bakterier, noe som gjør det til et hygenisk produkt 🙂

Bjuwti er en hårolje som er utrolig rimelig i pris og noe av det beste jeg selv har prøvd! Så anbefaler den virkelig. Den er også nå til 50%!

PS: Jeg vil poste et innlegg mest sannsynlig i natt engang med de beste Black Friday tilbudene og eventuelle rabattkoder.

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram @rlablogg

Hvordan unngå Black Friday tabber.

I dag hadde jeg planlagt et blogg innlegg som bare ikke gikk.
Jeg fikk ingenting til å funke og nå føler jeg meg bare smålig irritert og har helst lyst å bare gå vekk fra pcen fullstendig.

Jeg hater å ikke få ting til å virke som det skal, eller om man har en ide og så finnes ikke funksjonen engang. Men jeg prøvde mitt beste, men måtte nesten bare gi meg.

På den positive siden sitter jeg på kjøkkenet med min mor, fetter og kusine og har begynt på julebaksten. Kokostopper og brune stenger er allerede laget og havreflarnene står inni ovnen.

Så istedenfor innlegget jeg planlagte tenkte jeg heller å bare dele denne videoen fra FashionMumblr på Youtube om hvordan å unngå Black Friday tabber.


Hå en fin Mandag og lykke til med Black Friday shoppingen!

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram @Rlablogg

Har du noen Black Friday tips?

7 ting jeg ser frem til

God Onsdag folkens.

I dag har jeg gjort absolutt nada. Vell, bortsett fra klesvask.
Har ikke noe overskudd i dag for å si det enkelt.
Jeg har begynt å bruke en app som forteller meg hvor lenge jeg sover og hvordan søvnmønsteret mitt er. Jeg har nettopp begynt å bruke den så har ikke fått undersøkt den så nøye. Men jeg ser jo fort at døgnrytmen min ikke er den beste og at jeg sover et par timer for lenge.
Noe jeg merket når jeg våknet i dag og følte jeg hadde hangover (uten å ha drukket).

Appen kan bare brukes sammen med Apple Watch, men om du har det anbefaler jeg å teste den ut!
SleepWatch heter appen.

Jeg er sikkert ikke den eneste som ikke føler seg opplagt om dagene. Det blir tidlig mørkt ute og det skjer jo hvert år, men det er nok noe vi aldri blir helt vant til uansett.

Så for å lyse opp dagen litt vil jeg nevne 7 ting jeg ser frem til resten av året:

  • Cyber Week og Black Friday! Jeg har hatt noen ting på listen min som jeg trenger, men venter til alle salgene begynner.
  • Julefilmer – Det har blant annet kommet noen helt nye på Netflix som jeg ser frem til å se. Men venter til 1. desember.
  • Åpne julekalenderene. Hovedkalenderen min er fra The Body Shop, og inneholder mye jeg ser frem til å teste ut.
  • Julebaking og julemusikk. Så snart vi er inn i Desember begynner vi nok med bakingen like etter, og det er alltid like koselig.
  • The Sims 4 studentliv kom nettopp ut, og forhåpentligvis er den på salg under Black Friday. Studentliv var en stor favoritt hos meg på The sims 2, så er noe jeg gjerne kunne tenkt meg å prøve til The sims 4!
  • Jeg har noe sminke som er på vei til meg i posten som jeg gleder meg til å teste ut.
  • Nyttårsaften – fordi nytt år betyr at vi sakte men sikkert går mot lysere dager og ny årstid.

Jeg hadde helt ærlig tenkt å skrive 10 punkter, men ble vanskelig allerede etter nummer tre. Haha.
Hva ser du frem til?

 

New in – Midnight Masquerade

Jeg nevnte i noen innlegg tilbake at posten hadde rotet vekk tre av pakkene mine. Den ene var fra Colourpop, nemlig denne paletten. Jeg ga de beskjed om at pakken aldri kom frem og de sendte da heldigvis en ny som jeg nå endelig har fått.
En av mine favoritt paletter heter “It’s a princess thing” og er fra Colourpop, så da denne kom ut.. som jeg anser som en slags oppfølger til den andre paletten kjøpte jeg denne også.
Dette er voksen sminke altså, selvom Disney markeringen kanskje får noen til å lure. Personlig foretrekker jeg disse over flere Anastasia beverly hills paletter. Og ikke minst er Colourpop et mye rimeligere merke.


Jeg har allerede testet ut en look med paletten, men tok ingen bilder da jeg ikke har ringlyset mitt her jeg bor nå. Sminkebilder er derfor en utfordring.

Ps: Midnight Masquerade kolleksjonen er Limited Edition.

Hva syntes du om paletten?
Liker du Colourpop?

Følg meg gjerne Snapchat og Instagram @rlablogg

Christmas at the Mall

Jeg kan offisielt si at Julen er kommet til kjøpesentrene.
De har heng opp lys rundt hele senteret og trærne ved bilveien. På ene senteret har de også disse store soldatene og juletrær rundtom.
Det er alltids så mye koseligere med julelys.
De hadde også en liten is-skøytebane uten is. Men det funket dårlig og skøyte på den, så skjønner ikke helt poenget annet enn at det så koselig ut. For hva de enn har der istedenfor is var det ikke glatt nok til å faktisk få noe fart. Så skulle ønske de hadde gjort det litt bedre eller bare brukt rulleskøyter isteden.

Jeg innså også hvor lenge siden jeg faktisk har vært på senteret, eller i hvert fall andre etasje på senteret da jeg innså at absolutt alt var forandret. Butikker var flyttet på og nye hadde dukket opp.
Blant annet hadde denne Espresso house dukket opp, og syntes interiøret og hele stemningen der virket utrolig koselig at jeg måtte ta bilde.
Jeg la også merke til hvor ekstremt lite folk det var på sentrene. Kanskje det endrer seg i Desember, men hvis det er sånn det er til vanlig kan jeg nesten skjønne at fysiske butikker gjør det dårlig.

Hva liker du best? Nettshopping eller fysiske butikker?

Følg meg gjerne på Instagram @rlablogg

Autumn style – Bonjour

Nå er det Mandag igjen. Ny uke, nye muligheter og alt det der.

Det er frost på bakke og tak. Hadde det begynt å regne nå hadde det dalt ned snø isteden.
Vi har tatt inn ved klar til å fyre i ovnen. Faktisk fyrte vi i ovnen for første gang i høst/vinter allerede i går.
Det er den tiden av året. Det blir tidlig mørkt og trær har mistet bladene og ser når ganske så kjedelige ut. I håp om å ikke se like kjedelig ut tyr jeg til moteverdenen.
Hvis det skal være kaldt og mørkt vil jeg i hvert fall ta glede i høst og vinter moten.
I tillegg passer endelig buksen jeg kjøpte i 2017. Jeg har endelig gått opp nok i vekt til at den ikke faller ned sekundet jeg beveger meg. Jeg har fortsatt et stykke å gå før jeg er opp i normal vekt, men i det minste kan jeg bruke litt flere av klærne mine igjen.

Jeg måtte derfor bruke buksen i dag, selvom jeg føler det er mer en vår/sommer bukse enn høst/vinter med alt blinget som man ikke ser på bildet.
Genseren kjøpte jeg nylig på &otherstories, etter jeg fant ut jeg ikke hadde noe særlig varme gensere. Denne er utrolig god og ikke minst elsker jeg fargen.

Beret er noe jeg aldri har eid før, men føler det får et antrekk til å se mer classy ut enn en vanlig lue. Denne er fra H&M. Skjerf fra Versace. Handsker fra Glitter

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram @Rlablogg ❤️

Håper dere får en fin uke! xx

Nesten ferdig!

God Lørdag xx

Jeg er faktisk nesten helt ferdig med julegavene. Jeg mangler bare et par som jeg tror jeg har ganske god kontroll på hva jeg skal kjøpe. Og etter det er jeg helt ferdig!
Jeg føler at julegaveshoppingen i år har vært ganske koselig. Det meste har jeg jo bestilt på nett, men jeg fant ting som faktisk var litt interessant å gi vekk. Og som jeg tror de jeg har kjøpt til faktisk vil få bruk for og like.
Ene julegaven kjøpte jeg på Arrangementet til Skeidar. De hadde så mye fint at det var vanskelig å ikke finne noe.
Så når desember kommer trenger jeg ikke tenke på så mye annet enn hvilket julefilmer jeg skal se og baking.
Jeg tror også vi skal ha et lite juleverksted med nevøene mine.
Det er heldigvis litt koselige ting å se frem til. Det hjelper å rette fokuset mot det som faktisk er litt gøy eller kos i disse mørke tider. Jeg hater at det ser ut som det er midt på natten ute når klokken sier ettermiddag.

En ting jeg gleder meg til er å faktisk åpne kalenderen fra The Body shop. Tror ikke jeg har vært så interessert i en kalender på flere år.
Jeg har også fulgt med på hvilken andre kalendere som kom ut i år uten at noen virket interessante. Om du lurer på hvilken kalender du skal ha og vil vite innholdet anbefaler jeg å sjekke ut “Eltoria” på Youtube. Hun unboxer kalendere i flere uker på kanalen.

Akkurat nå legger jeg også litt flere ting ut på Tise. Jeg har blant annet lagt ut en ubrukt ull overdel fra Kari Traa om det skulle være interessant for noen nå som det er blitt så kaldt. (@rla93 på Tise)

Har du begynt med juleshoppingen?

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram @rlablogg