Butikkene vi mangler ( VS til BERGEN)

Av og til hvis man vil ha noe gjort må man ta saken i egne hender og gjøre det man kan for å få det til.
Personlig har jeg irritert meg lenge over butikker vi mangler her i Norge. Oslo har selvfølgelig en del mer, men det hjelper ikke nødvendigvis resten av Norge. Og selv med de vi har i Oslo er det fortsatt mange butikker som ikke har kommet til dette landet i det hele tatt.
Topshop for eksempel er det vell mange av oss som savner å se her til lands, men grunnet en mann her i Bergen som sitter med rettighetene på TopShop navnet slipper ikke butikken inn her til lands med det første, og ikke kan vi benytte av oss netthandel heller.

En butikk som er en stor favoritt hos meg som jeg virkelig ønsker å se her er Victoria’s Secret. Denne butikken har vi bare en av i hele Norge og den er selvfølgelig i Oslo.
Så her vil jeg gjøre et ordentlig forsøk på å få butikken til Bergen og da mer spesifikt på Åsane senter.
Grunnen til at jeg vil plassere den akkurat der er jo delvis fordi jeg hører til den bydelen, men også fordi det er en stor bydel hvor jeg føler mye fortsatt mangler.
Åsane senter ser jeg ofte ha ledige butikk lokaler da flere butikker tydeligvis ikke klarer seg der. Nå er vi jo i spesielle tider hvor mange butikker sliter. Men jeg føler det hjelper lite å få folk til å kjøpe lokalt i fysiske butikker om butikkene som finnes på sentrene er de siste butikkene mange ville gått å kjøpt noe som helst.
Personlig har det vært en stor faktor i hvorfor jeg finner sentre mindre og mindre tiltrekkende og ofte tyr til nettshopping. De har ingen butikker jeg liker!

Det er selvfølgelig et par unntak. Men når det gjelder klær finnes det ingenting for meg på disse sentrene.
Ikke engang har vi Zara i Bergen. En butikk jeg hadde elsket å se på et av disse sentrene.

Men i første omgang er fokuset mitt Victoria’s Secret!
Og med det kommer poenget mitt. Jeg har startet en underskifts kampanje som jeg håper så mange som mulig vil signere.
Om du ikke bor i Bergen så vil jeg tro at om du likevel velger å signere vil dette åpne opp for muligheten i flere byer også.

Signer HER

Alt det unødvendige

Jeg skulle prøve å skrive mer om de tingene som ikke er så lett å skrive om. Jeg tror mye av grunnen til at jeg ikke har gjort så mye av det enda er fordi det er mye som er vanskelig å innrømme for seg selv.
Jeg har hørt flere ganger at jeg ikke kommer meg videre før jeg aksepterer at jeg sliter. Det er noe jeg syntes er vanskelig.
Å innrømme for seg selv at man har det som man har det er ikke lett når man alltid har vist seg selv som en sterk person. Og jeg vet jo at det ikke er en svakhet å slite, det kan jo tross alt skje med hvem som helst. Og i dette samfunnet er det jo ikke uvanlig heller. Men det virker på en måte unaturlig at det er meg som har det slik.
Selvom jeg har opplevd mye som har gjort at det ble slik, så er det ikke lett.

Jeg er en problem løser og hater et problem jeg ikke klarer å løse. Men det er ofte vanskelig å løse sine egne problemer helt alene når man ikke helt skjønner hva problemet er. I bunn og grunn vet jeg jo, men kroppen sine reaksjoner virker så unaturlige i forhold til det hele. Hodet mitt henger seg opp i småting.
Småting som ikke har med noe å gjøre. Og det er disse småtingene som er opptar hodet mitt. Ikke de store viktige tingene som faktisk har påvirket meg opp igjennom, men heller de unødvendige tingene som ikke egentlig er noe problem.

Og jeg tror det er en av de tingene som gjør det hele vanskelig å akseptere. For jeg forstår ikke hvorfor eller hvordan.

Eneste jeg kan gjøre er å prøve å bli mer aktiv, en prosess jeg allerede har satt i gang. Jeg håper at det er løsningen på mye, og rett og slett bare aktivere kroppen mest mulig.

Winter Wonderland + Outfit

Plutselig ble det kaldt og snøen kom dalene ned.
Føler vi ikke har hatt snø på evigheter, og da mener jeg generelt de siste årene.
Det er så utrolig fint når det er snø på bakker og trær og solen skinner! Snøen lyser sånn opp også, det blir på en måte mindre dystert.
Jeg gikk selvfølgelig ut å bygget meg en snø mann, noe jeg så flere på Snapchat gjorde også. Blir vell aldri for gammel til sånt.

Har dere snø?
Møt snømannen Kalle ❤️

Lue: Ted baker
Jakke: Abercrombie and Fitch
Skjerf: Burberry
Faux Skinnbukse: Zara

Sjekk også ut min seneste Youtube video: HER
Instagram: HER
Snapchat: Rlablogg