Cute but cozy in Autumn

Reklame | Annonselenker - &OtherStories

God Mandag folkens xx

I helgen hadde vi fint vært og litt mildere temperaturer. Jeg er så lei av regn og syntes det max skal kunne regne 3 dager om gangen.
Jeg kjørte litt rundt med en kompis og satt nede på bryggen før jeg så stakk på en fest jeg var invitert til. Jeg har ikke akkurat festet i år, så det var litt rart. Spesielt nå som “C” har blusset opp igjen og det er mer begrensinger. Men vi var selvfølgelig under 10 personer og holdt avstand.
Jeg ville vanligvis ikke gått på fest i disse tider, men jeg kjente jeg trengte å sosialisere meg.

Hva gjorde du i helgen? Det er jo blitt kaldere ute nå og de fleste bytter da ut skjørt og shorts med jeans. Men jeg virkelig hater jeans, og jeg er ikke så fan av bukser generelt.
Tidligere har jeg så og si bodd i svarte tights gjennom hele høst og vinter månedene, men har nå funnet ut at det var på tide og ditche tightsene også.
Jeg kommer nok til å bruke mer vinter skjørt fremover. Og disse shortsene fra &OtherStories føler jeg ikke ser spesielt sommerlige ut og passer perfekt nå i høst. Jeg bruker da selvfølgelig over knee boots så jeg ikke fryser. Så mye mer chic.

Genseren jeg har på meg er en Alpaca blend ull genser, så på tross av at den ikke har armer var den faktisk skikkelig varm og god. Genserne fra &OtherStories er de beste.
(Genser fra & Other Stories HER,- Og Shorts fra & Other Stories HER,- )

Parkerings”politi”

Jeg tror den mest useriøse jobben som finnes er parkeringsvakter.
Selvom jeg forstår at det er en jobb som trengs for å forhindre at folk bare gjør som de vil på plasser hvor det er vanskelig å få parkert og komme til. Så selvfølgelig er det en jobb det er et behov for. MEN så har du de parkeringsvaktene som ikke forstår hva jobben deres egentlig innebærer og tror de er politi.
Så ikke bare skriver de ut bøter til folk som har feilparkert. Men de skal ta de som ikke verken bryter noe lov eller er til plage for noen også!
Greit nok at man ikke skal parkere hvor det kun er lov å stå ved henting og avlasting. Men man må jo få lov til å prate litt før man går ut av bilen, på et helt tomt sted hvor det ikke er noen folk og spesielt ikke på kveldstid. Og hvor man ikke står i veien for noe eller noen!

Det er som om de har valgt de folkene som går på NAV fordi de rett og slett ikke får noe som helst jobb fordi de ikke er helt  oppegående i hodet. Og da mener jeg ikke psykiske lidelser, men de som virkelig bare ikke er helt riktig skudd sammen.
DE folkene blir sendt ut for å være parkeringsvakter.
Det er de samme folkene som henger ut av vinduet og skriker på barn for å ikke ha lukket porten til lekeplassen. OG JA, de menneskene har jeg opplevd.
Det var et eldre par hvor jeg vokste opp som hver dag hang ut av vinduet på kjøkkenet sitt i blokken og så ut på barna for å finne noe å kjefte på dem for.

Slike folk klarer jeg ikke. Folk som tror de er sjefen over resten av verden. Som tror at alt de gjør er riktig, mens alle andre gjør alt feil.
Folk som tar regler så alvorlig at helt useriøse og mindre betydelige regler er like viktig som EKTE kriminalitet. Og de som er klar til å gi deg huden full for noe som er fullstendig lovlig! Altså nei, jeg orker faktisk ikke.

Hvis slike mennesker bare kan holde seg permanent unna meg så hadde det vært amazing.
Ikke se på meg, ikke snakk til meg.

Every rose has it’s thorn

I går hadde jeg besøk av min kjære kusine som kom med blomster som en sen bursdags gave. Det er alltid utrolig koselig når folk tar seg bryet å gjøre noe fint. Det er så undervurdert, og noe jeg personlig setter uendelig pris på.
Hvite roser føler jeg også bare er ekstra fine og passer bra inn med resten av rommet mitt og ikke minst den fine Kahler vasen min i gull.

Akkurat nå sitter jeg egentlig bare å slapper litt av mens jeg hører på “somewhere over the rainbow” bli spilt nedover i gaten. Jeg vet ikke hvem som spiller musikken, men det er folk som arbeider mesteparten av dagene utenfor her. Alt fra skifting av tak til oppussing i flere av leilighetene rundt om.
Egentlig ganske plagsomt å våkne til, men det har vært slik siden jeg flyttet inn.
Det er for så vidt bra at disse husene blir gjort noe med. Det meste rundt om og inni sentrum er jo helt falleferdig og trenger seriøs oppgradering.
Skjønner ikke hvorfor det ikke har vært høy prioritering for lenge siden. Det er jo også lettere å leie ut når det ser bra ut, og ikke minst vil folk bli boende lengre om de trives.
Og viktigst av alt gir det hele byen en høyere standard når husene har høy standar.

Det er i hvert fall ikke greit og lure studenter og unge voksene fra andre byer inn i rottereir med kontrakter hvor du sitter fastlåst et år om gangen. Det er nok av slikt rundtom.

Every rose has it’s thorn – 

Er det noe du vil se fra meg her på bloggen?
Eller har du spørsmål? Ikke nøl med å legge igjen en kommentar <3

Sleep Talk

I natt drømte jeg at jeg dro til min bestemor.
Hun lignet ikke helt på bestemor, men jeg visste likevel at det var hun.
Jeg måtte gjennom noen rom først hvor det satt en hau av norske kjendiser før jeg kom til rommet hun var på.
Jeg gikk inn sammen med en eller annen dame som sørget for at hun lå komfortabelt, og da så jeg plutselig at bestemor var gravid. I den alderen!

Jeg fant så ut at hun var gravid med Viktor eller Rolf fra Viktor & Rolf fragrances (de som har flowerbomb parfymen). En parfyme jeg selv aldri har kjøpt eller i det hele tatt prøvd.

Barnet ville så være arvingen til hele bedriften deres.

Altså hvor kommer slikt fra?
Ingenting av dette hadde jeg tenkt på i dagene før jeg drømte det. Og det gir jo åpenbart ikke noe mening heller.
Jeg syntes det er utrolig hvilken fantasi man kan ha når man drømmer. Spesielt for en person som meg som ikke har noe særlig fantasi ellers. Men kanskje det er i drømmene jeg får alt ut, hvem vet.

Hva er det rareste du har drømt den siste tiden?

Jeg vil også tipse om en app som heter Sleep Talk. Den tar opp lyder når du sover. Det blir altså ikke 8 timer med opptak, den tar kun opp når det faktisk er noe å ta opp. Men den kan være veldig morsom hvis du f.eks snakker i søvne.
Og kan jo også hjelpe med å fortelle deg om du er skikkelig urolig eller ikke.

Det ligger også lydopptak som andre har lagt ut som også er ganske morsomme å høre på.

 

 

 

Nostalgi med Disney+

I dag har mesteparten av dagen gått til rengjøring.
Vi har det slik i kollektivet at vi har en uke hver hvor vi skal shine leiligheten. Så på den positive siden trenger man bare å vaske osv. hver tredje uke. Men på den negative siden så er det utrolig mye jobb når man først skal gjøre det.

Personlig er jeg mer fan av at man deler opp arbeidet og tar det en gang i uken. Men så er det kanskje fordi jeg er person som fungerer best sammen med andre mennesker. Altså jeg trives bedre med å gjøre gruppearbeid enn å gjøre alt alene.Noe annet jeg fikk gjort i dag var å kjøpe julekalenderen fra The Body Shop som ble lansert i dag! Så da er jeg i hvert fall klar til den tid kommer.
De er jo ganske populære også så kanskje greit å være tidlig ute så man ikke risikerer at de blir utsolgt.

Hvilken kalender tenker du å gå for i år?Men NÅ skal jeg hoppe bort i sengen og se på Disney + resten av kvelden.
Jeg har foreløpig bare begynt å binge Hannah Montana og sett litt på Lizzie Mcguire. Planen var også å binge den nye serien High School Musical the musical the series, men der er visst bare en episode kommet ut her i Norge. Regner med det er fordi de skal legge ut en og en ukentlig? Eller noen som vet?

Jeg ser vanligvis på mer seriøse ting enn dette her altså, men for tiden er det akkurat dette jeg trenger. Og jeg vokste jo på en måte opp med Hannah Montana, så det er veldig nostalgisk.

Har du skaffet deg Disney+? 
Hva har du begynt å binge?

Var det så viktig med turisme i sommer?


God mandag <3

Den siste tiden har smittetallene økt kraftig igjen og da spesielt mye her i Bergen. Jeg syntes det hele er skikkelig dritt for å si det sånn.
Jeg skjønner ikke hvem som mente det var en god ide og åpne opp grensene igjen og slippe inn turisme. Og hvilken nordmenn som syntes det var en god ide og dra på utenlandsferier som om det er så viktig.
Men sånn er det når folk skal være så ekstremt egoistiske, som om det å ligge på stranden å sleike sol eller dra på svenskehandel er så mye viktigere enn helsen til folk. Og ikke minst næringslivet i landet som allerede slet mye som nå skal få slite enda mer bare fordi den sandstranden var så viktig.

Og det er typisk nå at politikerene ikke klarer å gjøre jobben sin å sette ned foten hvor det er nødvendig. Det er jo ikke satt inn påbud om munnbind på bussen engang. Burde det ikke det?

Hva syntes du om økningen? 
Hvilken tiltak syntes du de burde satt inn?

Det er heeeelg!

God Fredag.

I dag er det 4 dager igjen til Disney + kan strømmes i Norge. Akkurat nå har de også et tilbud hvor du kan kjøpe et års abonnement for redusert pris. Noe jeg selv sitter å vurderer.
Jeg har virkelig hatt mangel på serier og filmer å se på og for tiden orker jeg ikke å se på for tunge serier med mye drama og spenning. For tiden vil jeg egentlig bare se på familie filmer og koselige serier. Så da er vell Disney + perfekt.

I tillegg sitter jeg å vurderer hvilken julekalendere jeg skal gå for i år.
Det er kanskje litt tidlig for mange å kjøpe det allerede i september, men flere lanserer kalenderne sine denne måneden og de populære forsvinner fort.
Jeg vet i hvert fall at jeg skal gå for en The body shop kalender i år også da jeg var veldig fornøyd med den i fjor. Den lanseres den 17.september.
Ellers vurderer jeg også å se hva som kommer ut av sminke kalendere i år.

Hvilken kalendere pleier du å gå for?

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg
og Snapchat @Rlablogg

Jeg savner individualitet!

Hvis det er en ting som er blitt veldig viktig for meg de siste årene i et hav av falske livsstiler og overdrevne profiler så er det autentisitet.
At folk vil være i livet ditt enkelt og greit fordi man nyter hverandres selskap, har gode samtaler og kan være seg selv.
Jeg er så lei av hvordan alt skal se så fint ut på sosiale medier, og så sitter man kanskje å føler på ensomhet i virkeligheten.
Og ikke misforstå meg. Jeg elsker å følge Instagram profiler som gir meg inspirasjon og er tilfredstillende å se på. Jeg er bare så lei av at det er så mye likt og mest av alt er jeg lei av at alle oppfører seg som om Instagram er så viktig.

Jeg savner individualitet. Jeg er lei av å se 100 profiler hvor de alle har de samme fylte leppene, de samme klærne, den samme kroppen og den samme personligheten.

Det er fint å legge ut fine bilder som du er fornøyd med. Men det ser ut som mange bare prøver å kopiere livet til de mest populære profilene der ute istedenfor å leve sitt eget liv.

Livene våres foregår ikke på sosiale medier. De foregår der ute, blant folk.
Og hvis det er en ting jeg kan si med sikkerhet så er det at livet er MESSY. Det er ikke ryddig og organisert. Og det er i hvert fall ikke en collage av fine, ryddige og fargekordinerte bilder.

Jeg merker at folk syntes det er viktigere at alt skal se så polert ut hele tiden. Og de velger gjerne venner deretter. Og ikke minst velger de gjerne heller å møte opp på et event som er Instagram vennlig enn å stille opp for en venn som trenger det. Det er ikke slik verden skal være.

Sosiale medier kan være fint om brukt riktig. Men slik vi bruker det er det en avhengighet.
En avhengighet som skaper et hav av psykiske lidelser.

Sosiale medier ødelegger psyken våres. Og det setter en standar for hvordan alle skal se ut og oppføre seg og personlig syntes jeg det er utrolig kjedelig.

Hvis det er en ting jeg håper for fremtiden i sosiale medier så er det at folk behandler det som det det egentlig er; En slags minnebok av livet ditt og ikke en erstatter for ditt ekte liv. Jeg håper også å se mye mer variasjon, personlighet og autentisitet.

 

Virgo season is here!

I dag blir jeg ett år eldre, eller som jeg liker å tenke på det så leveler jeg opp et level.
Hvis det er en ting jeg føler på så er det at jeg føler jeg har mindre kunnskaper nå enn jeg pleide å ha. Blir man dummere med alderen? Mulig det bare er antidepressiva som gjør at jeg føler det slik. Men mulig det også er noe sannhet i det.
Eller mulig man bare lærer å være mer i nuet og slutte å tenke for mye.

Det er definitivt bra å stille spørsmål ved ting å være kritisk, men det er også bra og bare “go with the flow”. Balanse er nøkkelen til absolutt alt i livet.

Jeg har også lært at det er bra å være litt egoistisk til tider. Hvis du bare går rundt å tenker på alle andre hele tiden, og de også bare tenker på seg… så er det ingen igjen som tenker på deg. Jeg leste en quote som sa “the problem with putting others first is that you’ve taught them that you come last” og den traff meg.
Så here’s to the new era! Hvor jeg lærer meg hva som er bra for meg også!
Virgo season is hereee ♍️
Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

New in – Charlotte Tilbury

Da jeg så disse limited edition produktene i en Instagram post fra Charlotte tilbury ble det til at jeg bestilte de kort tid etter. Spesielt jewel poten i fargen “walk of no shame” som var på øyelokkene til modellen så bare amazing ut.
Jeg har faktisk aldri prøvd noe produkter fra dette merket tidligere. Prisene er jo litt der oppe og jeg har derfor tenkt at det er noe jeg klarer meg uten.
Men siden jeg aldri har prøvd noe fra CT før og dette er limited edition produkter bestilte jeg meg i hvert fall disse produktene.
Jeg testet ut den ene Jewel pot øyenskyggen i går og fant ut at de definitivt funker best om man har en “sticky base”, som f.eks en glitter primer. Da holder glitteret seg også bedre på og fargen blir mer intens. Jeg tenkte også at produkter som dette funker bedre om man bruker fingeren, men her var det faktisk en sminke kost som gjorde jobben best.

Jeg skal teste de ut mer før jeg kan si om de er verd å kjøpe eller ikke, men produktene i seg selv er bare utrolig fine.

Har du testet Charlotte tilbury før? Hva er dine favoritt produkter?

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg