In this town of Halloween…

I går kom en venn på besøk for å skjære ut gresskar.
Dette har blitt en tradisjon for min del da jeg pleier å gjøre det stort sett hvert eneste år. Han gjorde det derimot for første gang.
Siden jeg har gjort dette en del ganger før valgte jeg å ikke gå for det vanlige spooky gresskar smilefjeset og gikk heller for flaggermuser. Han gikk for et standard fjes, noe jeg syntes ble sykt kult. Og gresskarene våres sammen ble enda kulere.
Vil si jeg er rimelig fornøyd med årets.
Jeg tror at jeg skal ha ordentlig utskjærings redskaper til neste år, merker jeg er lei av å bruke elendige kjøkkenkniver som gjør en klumsete jobb. Egentlig litt utrolig at vi klarte å gjøre det såpass ok med de knivene vi brukte.
Hva syntes du?

Pleier du å skjære gresskarlykter? 

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Mine beste mote/shopping tips!

 • Kjøp klær som matcher. Med mindre det er en del av stilen din å se ut som en fargeklatt så anbefaler jeg å holde deg til tre-fire farger som passer sammen. På den måten ender du ikke like ofte i den “jeg har ingenting å ha på meg!!” fellen.
 • Kjøp klær og ting du kommer til å like i lang tid fremover. Ikke gjør spontankjøp som gir kortvarig glede. Hold gjerne en fane åpen i nettleseren din med tingen du har lyst på og ha den åpen i en måned eller to før du kjøper. Har du fortsatt lyst på det da er det mer sannsynlig at du kjøper noe du vil ha glede av i lang tid fremover.
 • Ikke kjøp noe bare fordi det er trendy. Trender varer bare i en liten periode før noe nytt blir populært, noe som ofte gjør at du kjøper noe du bare liker i den perioden før det så blir noe du har liggende og aldri bruker. Og det betyr ikke at du ikke kan kjøpe noe som tilfeldigvis også er trendy, men ikke kjøp det av den grunnen. Kjøp det fordi det er deg og din stil uavhengig om andre liker det eller ikke.
 • Kjøp heller litt færre men dyrere plagg i god kvalitet enn billige plagg i dårlig kvalitet. Jeg vet hvor fristene det er å fylle handlekurven med billige plagg slik at man får mest mulig nytt, men det er igjen denne kortvarige gleden. Bruk heller litt mer penger på plagg som faktisk holder og gjør jobben sin, spesielt i høst og vintermånedene hvor du er avhengig av at klærne faktisk skal holde deg varm. Om sommeren kan man heller ta seg litt flere friheter.
 • Kjøp klær som passer din kropp. Det er sjeldent flatterende å se klær som ikke passer din kroppstype, selvfølgelig skal man ikke være helt motepoliti heller. Men man gjør så mye for seg selv om man kjøper riktige klær til sin kropp. Det koster heller ikke så mye å få klær sydd inn eller justert hos en skredder.
 • Våg å gå med klærne du vil gå med! Vil du gå med rosa kåpe i vinter mens alle andre går i svart? Tørr å gå med de klærne som gir deg glede selvom det kanskje ikke er det alle andre går med.

Hva er dine beste mote eller shopping tips?

 

Ex-Venn Challenge

Hva syntes dere er vanskeligst:

Brudd med venner eller kjæreste?

Det er vell kanskje et situasjon spørsmål avhengig av hvordan vennskapet eller kjæresteforholdet var i utgangspunktet. Men jeg tror for min del har det i de fleste situasjoner vært brudd med venner som har veid tyngst. Selvfølgelig var det også tungt en periode når jeg x-en som jeg var lengst sammen med slo opp, men vi ble sammen igjen og da vi slo opp siste gang var vi begge enige og fornøyde med den avgjørelsen.

Så jeg tror det er veldig avhengig av situasjon. Men poenget mitt er egentlig bare det at få som egentlig snakker om hvor vanskelig det er å miste en venn. Og de fleste av oss har jo hatt eller fortsatt har vennskap som har vart mye lengre enn noe kjæresteforhold, men likevel oppfører folk seg som om det er no big deal når disse vennskapene av forskjellige grunner tar slutt.

Selvfølgelig er det tung og jeg syntes det er på tide at vi gir vennskap den æren den fortjener.
Vi skal ikke ha et slik bruk og kast samfunn som bare “erstatter” noen når de skjer noe. Vi må lære oss å tåle en krangel, tåle kritikk og tåle og snakke ut om det som er vanskelig. Ellers lar vi heller aldri noen komme tett nok innpå oss til å virkelig kjenne oss eller ha langvarige vennskap.

Det var faktisk en Youtube video som inspirerte dette innlegget og den kan dere se HER
Men jeg tror de fleste kan kjenne seg igjen, det dumme er bare at nå til dags er det få som tørr å nå ut og starte opp en samtale med en de ikke har snakket med på noen år.

Men her er min utfordring til dere! Just do it!
Gjerne let me know i kommentarfeltet eller på Instagram @Rlablogg om dere gjør det og fortell meg hvordan det gikk <3

Mine favoritt sminkeprodukter.

Jeg skriver ikke som ofte om sminke lenger, så jeg følte jeg ville lage et innlegg om mine favoritt sminke merker/produkter. Sminke er jo noe de fleste av oss bruker daglig, så det er alltids gøy å høre om andres favoritt produkter.

Øyenskygge: Her bruker jeg mest øyenskygge paletter fra Colourpop. De er jo også et utrolig rimelig merke, men kvaliteten er så god at det oftest blir disse palettene jeg bruker. Favoritten er “It’s a princess thing”
Primer/Foundation/Setting Spray: Nyx Bare with me serien! Disse har jeg brukt så og si siden de ble lansert og elsker de. Primeren er den første jeg har prøvd som jeg faktisk liker og føler hjelper huden min. Foundationen som er en tinted skin veil har jeg kjøpt igjen og igjen siden den kom ut og føler den er perfekt for mitt behov da den er lett og ikke full dekk. Jeg elsker også at den er non-comedogenic da jeg prøver å holde meg til slike produkter som ikke tetter igjen porene. Concealer: Tarte Shape Tape! Denne er mange sin favoritt og det med god grunn. Jeg har selv brukt den i flere år nå og veksler en sjelden gang med en fra Nyx om jeg har lite igjen.

Pudder/Blush/Bronzer: Pudderene jeg bruker er fra Makeup Mekka og der pleier jeg å bruke “What’s cookin’ good lookin'” eller “Miracle Powder” om jeg vil ha ekstra glød. Jeg pleier også av og til å blande disse.
Bronzeren jeg bruker er “Hoola” Bronzeren fra Benefit, men denne prøver jeg å finne en erstatter for da jeg ikke føler den treffer meg helt. Jeg liker fargen den gir, men jeg føler av og til at den kan være litt vanskelig å få blendet skikkelig. I tillegg er ikke innpakningen så praktisk.
Blushen jeg bruker er Zoella x Colourpop i fargen “Soul Mate”, denne er perfekt for meg og gir en fin farge som er lett å blende.

Highlighter: “Cookie” highlighteren fra Benefit! Helt siden jeg oppdaget denne har jeg vært helt frelst. Beste highlighteren jeg har prøvd og kommer garantert til å kjøpe igjen når jeg har brukt opp den jeg har.

Øyenbryn: Jeg bruker som oftest Anastasia Beverly Hills sin Dip brow pomade og er veldig fornøyd med den! Men den siste tiden har jeg brukt Anastasia Beverly Hills sin Dipbrow Gel alene da jeg ikke fant brynskosten min på evigheter. Men Dipbrow gelen gjorde egentlig en super jobb og var egentlig både raskere og enklere enn Dip brow pomaden.

Vipper: Her liker jeg både Sweedlashes og Ardell, men ender som oftest opp med å kjøpe Sweedlashes. Den på bildet under kjøpte jeg nylig og har ikke testet ut enda, men jeg har pleid å bruke “Ash 3D” og “Gabbi” og i det siste har jeg testet ut “Dajana South” som jeg også er blitt stor fan av. Også er alltids innpakningen utrolig søt!

Hva er dine favoritt sminkeprodukter eller merker?

Har du noen spørsmål om produktene jeg bruker så ikke nøl med å legge igjen en kommentar <3

Topp 10: Vinter/Høst Tips

 • Gå seg en tur mens det er lyst ute slik at man får mest mulig dagslys og bedre nattesøvn.
 • Ta D-vitaminer eller Tran.
 • Trene! Om det så er hjemmetrening med noen enkle øvelser hver dag eller trening på et treningssenter noen ganger i uken. All trening er bra trening.
 • Lag en spilleliste med glade og koselige sanger som gir deg god følelse.
 • Husk å ta vare på huden. Det blir kaldere og huden blir derfor tørrere. Ha en god høst/vinter hudpleie rutine. Har huden det bra gjør det også det lettere for deg å føle deg bra.
 • Shopp deg noen gode høst/vinter klær. Men ikke kjøp deg korte gleder, kjøp deg plagg du kommer til å elske i lang tid fremover. En fin måte å gjøre det på er å ikke gjøre spontan kjøp, men finn deg noe du har lyst på og behold nettleser fanen i en måned eller to før du bestemmer deg. Da er det mer sannsynlig at du tar gode valg og kjøper noe som gir deg glede lenge.
 • Drikk bra med vann. Vann er jo noe man kanskje drikker mye av om sommeren, men man må huske på at kroppen trenger bra med vann om høst og vinteren også.
 • Skaff deg noen gøyale prosjekter som DIY’s eller hobbyer. Om høst/vinter blir vi gjerne sittende mer inne og da er det fint om vi bruker kropp og hodet og ikke bare hiver oss ned foran skjermen med Netflixen på. Kjøp puslespill, brettspill, maling. Skjær ut gresskar til Halloween nå i Oktober og lag juledekorasjoner i November/Desember. Eller bak sammen med venner.
 • Pynt hjemmet med grønne planter og fine høst buketter. Ta gjerne en tur ut i skog og mark og finn dine egne dekorasjoner som du kan tørke og male på (f.eks kongler), da sparer du penger i samme slengen.
 • Og sist men ikke minst…ta vare på psyken. Lytt på kroppen og psyken din. Meditasjon er en fin måte å øve seg på dette og gi kroppen litt av roen tilbake når ting begynner å hope seg opp.

Hva er dine tips for en lettere høst/vinter tid?

New In – The Body Shop

Hola og God mandag xX

Jeg hadde egentlig begynt på flere innlegg de siste dagene som jeg ikke postet fordi jeg ble distrahert med andre ting. Blant annet en telefon samtale som ble brukt nesten hele dagen på.
Jeg har også hatt influensa hele forrige uke, så formen har ikke vært så god og hodet mitt var tåkete. Jeg er heldigvis bedre igjen nå og har noen produkter jeg nylig kjøpte så jeg vil dele her på bloggen.

De er alle fra The Body shop og er: The Body Shop Tea Tree 3-in-1 wash scrub mask: Denne har jeg brukt tidligere og har ikke visst helt hva jeg føler om. Men det ble til slutt en vane å bruke den i dusjen og føler alltid at fjeset mitt er renere og mer oppfrisket etter bruk. Så da ble det gjenkjøp. The Body Shop Ginger Scalp serum: Denne så jeg dukket opp på nettsiden og ble nysgjerrig med engang. Tror aldri jeg har hørt om et slikt produkt før, altså et serum for hodebunnen. Man skal bruke den de dagene du ikke vasker håret og den skal gi en hydrert og rebalansert hodebunn. Jeg har foreløpig ikke testet den lenge nok til å si om jeg merker forskjell, men interessant er det. The Body Shop Vanilla Pumpkin Hand Cream: Dette er en serie de kommer ut med hvert år rundt denne tiden. En serie jeg aldri har testet før, men har vært interessert i å teste. Jeg vet ikke helt hva jeg føler om lukten. Den er liksom god, men samtidig litt rar. Vilje er jo selvfølgelig godt, men gresskar er ikke akkurat den beste lukten. Men det er heller ikke den verste.
Jeg liker den i hvert fall nok til å fortsette å bruke den, og det er vell det som teller. I tillegg syntes jeg det er veldig kos med slike sesong dufter, det gjør at man har noe å se frem til i de forskjellige årstidene.

Har du testet noen av disse?
Hvilken produkter fra The Body Shop er dine favoritter?

Xmas Wishlist

Reklame | Annonselenke - &OtherStories og Asos

Familien min har allerede startet julegaveshoppingen, så i år må jeg være tidlig ute med ønskelisten.
Jeg tenkte derfor jeg like greit kunne lage den her på bloggen da det også kan inspirere dere til hva dere kan ønske dere eller gi i gave selv.

I tillegg ønsker jeg meg også gavekort (som da helst fungerer på nett) og penger.

PS: Øredobbene kan man også få 20% rabatt på akkurat nå med koden “HOT20”

Hva er på din ønskeliste i år?

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Dysfunksjonelt samfunn

Hvis det er noe jeg virkelig syntes er barnslig, så er det når venner sletter deg fra facebook for tulleting.
Hvor de egentlig bare burde gått å snakket med deg om hva enn som var problemet. Noen sletter også andre bare for dramatisk effekt. Og greit nok, det er som en virtuell bitchslap. Men så hva?

Hva gjør du etterpå?
For det som ofte skjer nå til dags er jo at man bare ikke snakker på flere år. Om man i det hele tatt noensinne snakkes igjen.

Så mange vennskap endt på den mest idiotiske måten som finnes, og som oftest for tulleting som man bare kunne snakket ut om i 5min og vært over.
Men isteden blir det følelser man tar med seg de neste årene. Fordi sånn fungerer vi.
Når følelser og tanker ligger i oss helt uløst, så blir det bare der og manifesterer seg som andre ting. F.ekes angst eller sinne.

Vi lever på en helt tullete måte styrt av sosiale medier som vi konstant gjømmer oss bak.

Å være introvert er som den nye folkesykdommen og skaper et veldig dysfunksjonelt samfunn.

Folk sliter med å dukke opp i spontane situasjoner som ikke var planlagt en uke i forveien. Eller snakke på telefon. Ta bussen og faktisk snakke med sidemannen er jo galskap…

Det er slike ting som gjør at jeg virkelig føler meg utenfor resten av samfunnet.

Jeg foretrekker å snakke ut med folk om ting som er vanskelig istedenfor å løpe hjem med halen mellom bena og slette de fra sosiale medier. Ja, for da er jo problemet løst?