Discard everything that does not spark joy – Marie Kondo

I dag skal jeg egentlig bare gjør litt små ting som å rydde og organisere garderoben min. Jeg skal prøve mitt beste å kvitte meg med litt flere klær, noe jeg gjør ganske jevnlig. Skal noe inn, må noe ut.
Jeg elsker klær og det er ofte vanskelig å kvitte meg med plagg jeg har hatt lenge. Mest fordi jeg bare er så vant til å se de der og gjerne pleide å bruke de ganske ofte. Men stilen min har forandret seg ganske mye og det jeg pleide å like, liker jeg ikke like mye lenger. Det blir kanskje dumt å beholde noe bare fordi jeg har hatt det lenge. Men det er nok bare den angsten da, som klenger seg til alt som er forutsigbart og gir stabilitet.
Men jeg skal la meg inspirere av Marie Kondo og kvitte meg med det som ikke lenger gir meg glede.
(Kjøpte meg plante. Selvom jeg er alt for flink til å glemme å vanne de, men skal prøve mitt beste!)

Jeg vil også lære meg en ny tiktok dans i dag bare for å få inn noe trening, og tiktok danser er en gøy måte å få brukt kroppen på.
Spesielt siden jeg aldri har vært noe super fan av trening, men jeg vet jo det trengs. Dansing har jeg alltid elsket, så hva er bedre enn å finne en treningsform du faktisk liker?

Jeg trenger også virkelig å finne en ny serie å følge med på. Jeg har gått en stund uten nå og ble så håpløst hin dagen at jeg endte opp med å se på Donald Duck på Youtube mens jeg spiste. Jeg må ha noe å se på mens jeg spiser.
Så hvis noen har noen tips her så legg igjen en kommentar.
Jeg vil finne en serie som ikke bare er sånn tullete komedie, men som heller ikke er en tung drama serie. Jeg trenger den som ligger perfekt i midten der men ekte følelser og smart dialog, men også har gøye stunder og latter i seg.

Hva er dine planer for dagen?

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Hva som irriterer meg med Instagram

1: Når folk sender deg memes og bilder fra private kontoer. Jeg skjønner virkelig ikke greien med at så mange har private kontoer uten grunn. Jeg skjønner det hvis man er under en viss alder eller kun har venner og familie som følger. Men når folk gjør profilen privat bare for å få flere følgere så funker det i hvert all ikke på meg. Har du privat konto så gidder ikke jeg å følge med mindre du er en jeg kjenner IRL.

2: At Instagram ikke har endret det tilbake til kronologisk orden på hva som postes. Jeg kan ikke se hva mesteparten av folk jeg følger poster og de kan ikke se meg heller. Det er slik at jeg glemmer hvem jeg i det hele tatt følger og det gjør definitivt alt mye vanskeligere.

3: Spam/Scam kommentarer. F.eks  når det skrives “We would love to have you on your ambassador team…” på kontoer med få følgere så vet man jo at det er en form for scam.
Også kommentarer under poster som kjendiser har postet hvor det er mye seksuelle spam kommentarer av det man bare kan anta er bots. Hva er greien liksom?

4: Å føle at man kun kan poste noe hvis det er helt perfekt eller passer inn i feeden. Man kan selvfølgelig poste hva man vil, men det er jo kun fakta at noe får mer oppmerksomhet enn annet. Og man vil jo ikke putte inn arbeid i noe hvis det bare skal bli fullstendig oversett. Så på en måte det mest negative med Instagram er jo at alle skal fremstå så fullstendig perfekte, men det er jo det som også blir mest likt! Og man vil jo helst poste det folk gidder å gi tilbakemelding på.
Så hvem som bidrar mest til presset kan jo diskuteres…. De som poster eller de som trykker “like”?

5: At Instagram gamet har blitt veldig sånn “pay to win”. For å tjene penger på Instagram har det nesten blitt sånn at man må selv bruke penger også. Lager man business profil kan man da velge å promotere det man poster. Man velger da hvor i verden det skal promoteres, hvor mange dager og hvor mye penger man vil bruke som da avgjør hvor mange som eventuelt vil se det.
Det faktumet at algoritmen til Instagram nå gjør det så vanskelig for folk å se postene dine blir man nesten tvunget til å bruke penger for å nå ut til større publikum.
Er det noe som ikke handler om penger?Det mest irriterende for meg må være punkt nr.2. At det at det er så vanskelig for de som følger meg å se hva jeg poster og for meg å se hva de jeg følger poster. Man sitter jo ikke å husker på alle på listen sin og aktivt går inn på hver enkelt, det går bare ikke. Og det er sikkert mye kreativt og kult folk gjør som man da aldri får sett bare fordi Instagram ikke viser deg det. Helt tullete spør du meg.

Hva irriterer deg med Instagram?
Er det noe du skulle ønske de kunne endret på?

 

Uken som gikk #2

Akkurat nå: Spiller Pokemon Go, noe jeg har gjort så og si hele dagen. Haha, det er event og jeg må fange shinies.

Ukens tanke: “Kommer ting alltid til å være slik?”

Ukens favorittplagg: Må bli alt jeg har på meg her
Ukens Serie: Jeg vet faktisk ikke. Er ganske misfornøyd med det meste jeg ser på for tiden. Men jeg ser på en serie som heter “This is Us” på Amazon prime og den er faktisk utrolig god. Bare litt tung innimellom mentalt og jeg prøver derfor å holde meg til “lettere” serier.. men alt er enten dritt eller sett allerede.

Ukens Sang: Tana Mongeau kom nettopp ut meg en sang som heter “Without you” og den er overraskende god. Blir definitivt satt på repeat. 

Ukens innkjøp: Bestilte meg et smykkeskrin fra Glitter som nå var på tilbud. Jeg ligger smykkene mine bare i en rotete hau på nattbordet så fant ut det kanskje var et lurt innkjøp.

Ukens høydepunkt: Være ute i solen, møte en jeg har snakket med lenge men ikke møtt IRL før, og fått litt bra pokemons på pogo og hatt det gøy med kompisen min Kjetil.

Ukens nedtur: Vært ganske sliten etter mye eksponering og prating om ting som er vanskelig.

Hvordan har din uke vært?

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Glossybox – April boksen

Denne boksen liker jeg faktisk ganske godt. Jeg trengte en ny Eos lip balm og jeg har allerede testet ut neglelakken som ble utrolig fin på neglene.
Parfyme bruker jeg egentlig ikke da jeg er er sensitiv mot sterke lukter og bruker derfor bare Victoria’s secret sine body mists da de er milde nok for meg og lukter ekstremt godt. Men tenker jeg skal gi denne en sjans, og hvis ikke går den til min mor som er veldig glad i parfymer.

Det er i hvert fall helg nå og jeg har store planer om å bare slappe av og hente meg inn igjen etter uken som har vært. Jeg vil egentlig bare ha litt egenpleie og kanskje ha det litt gøy med sminke. Jimmy Choo – “Floral” mini Parfmye Laritzy cosmetics Shade stix Saint Luxe lip liner duo i fargene “Pink Magnolia” og “Spring Rose” Basic Tweezers Nail.Inc neglelakk i fargen “Blossom kisses” Eos lip balm “Fresh Grapefruit” med SPF30

Har du prøvd en månedsboks? 
Hvilken månedlige bokser vil du anbefale?

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Life isn’t perfect, but your outfit can be

Holaaa!
De siste dagene har jeg vært litt ute å nytt finværet. Noe jeg planlegger å prøve å gjøre så mye som mulig neste uke også.
Men må nevne at natten etter å ha vært ute hele dagen hadde jeg to mareritt. Og du kan jo bare gjette om hva?
Jeg har liksom ikke vært ordentlig ute som dette så lenge situasjonen utenfor har vært som den har vært. Og jeg har hatt skikkelig noia for å ha noen som helst på besøk.
Men jeg tror jeg hadde skikkelig godt av å være ute sammen med kompisen min, til tross for at de ga meg mareritt. Haha.
Vi satt for det meste i bil og var ikke akkurat i nærheten av andre mennesker, men situasjonen har tydeligvis gått inn på meg enda mer enn jeg har turt å innrømme til meg selv.

Da vi satt i bilen parkert med vannet et sted kom det to damer bortover mot bilen. De begge hadde på munnbind. Da jeg og kompisen min åpnet bildøren fordi vi skulle gå ut å ta noe bilder snudde de to damene brått og løp skrikende i andre retning.
Jeg aner ikke om det var pga. at vi gikk ut av bilen eller om det var helt tilfeldig, men det var litt morsomt. Jeg er så glad for at jeg endelig kan begynne å bruke vår og sommer antrekkene jeg har kjøpt den siste tiden. Jeg kjøpte også litt i vinter når alt av sommerklær var til salgs. Føler meg så mye mer fri i små og lette plagg. Håper dere får nytt disse soldagene xx Så håper vi på bedre tider snart.

Always (try to) look at the bright side of life

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Jeg håper du kommer ut av dette med et nytt perspektiv.

Det er meldt sol de neste dagene fremover og jeg er så giret!
Jeg føler jeg egentlig bare har sittet å ventet på akkurat dette i evigheter nå. Jeg så kanskje ikke for meg at det skulle bli under disse omstendighetene. Men man kan jo fortsatt gå ut så lenge man holder avstand.
Jeg savner litt å bo der jeg bodde siden jeg hadde parken rett utenfor døren. En park jeg elsket å sitte i som om det var min egen hage.
Jeg har ikke akkurat det her, men det går fint å sitte på benkene i gaten utenfor også.

Jeg satser i hvert fall på at det ikke kommer mer surprise snø før på slutten av året igjen. Også hadde det jo vært gøy om ting gikk tilbake til normalt igjen om en måneds tid. Vell… så normalt så det kan bli i hvert fall. Grensene blir nok steng ut året og akkurat det gjør ikke meg noe. Men det hadde vært fint å ikke ha helt noia om jeg skal være med et par venner.

Jeg ser egentlig allerede frem til neste sommer hvor ting forhåpentligvis er mer uproblematisk. Men jeg håper jo også at vi tar noe med oss fra denne opplevelsen.
Kanskje ikke sette seg på fly unødvendig 10 ganger i året. Støtte det lokale.
Være et medmenneske og hjelpe de rundt oss selv etter dette er over. Få bedre kontakt med hverandre.
Vi lever i et samfunn, og det må vi huske på. Et samfunn hvor vi alle er avhengig av hverandre for at ting skal gå rundt.
Og man skal ta vare på alle i samfunnet. De eldre fortjener at vi bryr oss.
I land som Norge hvor vi ellers har det så bra er det også ekstremt mye psykisk lidelse. Noe jeg føler kunne minsket igjen om vi bare var mer vennlige mot hverandre og var mer interessert i å investere tid i folk vi kanskje ikke kjenner.
Det er mye vi må bli bedre på og jeg håper denne opplevelsen har vekket noe i oss alle og kanskje satt ting i perspektiv.

Penger er ikke det viktigste i verden. Mennesker er.

xx Stay safe

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

River Island Haul

Hei folkens.
Her har jeg lagt ut min aller første Youtube video, noe jeg ikke har mye erfaring med men har veldig lyst å bli bedre på.
Jeg snakker engelsk i videoen fordi jeg tenker man kan nå ut til mange flere og jeg føler det er mer sannsynlig at folk rundt min egen alder vil se videoen. Mens jeg føler at publikum på de fleste norske videoer er veldig unge mennesker eller barn, noe som er helt ok. Men jeg personlig vil ha litt mer variasjon i hvem som kan se på.

Uansett håper dere har hatt en fin påske og at vi snart kan leve som normalt igjen. In style.

Happy langfredag – Påskeegg

For min del merker jeg ikke så mye til at det er påske, og enda mindre fordi de fleste rundt meg har jobbet hjemmenfra de siste ukene. Det har liksom føltes som en veldig begivenhetsløs ferie som aldri tar slutt.
Jeg vet jo at livet vil normaliseres på et tidspunkt, men påsken i år blir som den blir. Og det er det ikke så mye å gjøre med.
Derimot håper jeg at alle finner en måte å kose seg på og ha det litt hyggelig på tross av alt. Jeg liker at min mor var kreativ i år og fylte egget med litt annet enn bare sjokolade. Spesielt siden jeg allerede har en skuffe full av godis.
Sokkene var spesielt søte og tok de egentlig bare på meg med engang. Elsker å gå med tøfler eller kose sokker så mye at det føles nesten rart uten.
Donald kryssord har vært en tradisjon siden jeg var mindre og føles liksom ikke helt riktig å ikke få det. Donald kryssord er og de eneste kryssordene jeg tror jeg klarer, haha.

Hva er dine planer i påsken?

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Muffins

God Torsdags kveld!
Denne uken bestemte jeg meg for å lage muffins, noe jeg ikke har gjort siden ca. 2017.
Jeg hadde en periode på ungdoms skolen hvor jeg lagde muffins sånn hver uke og virkelig perfeksjonerte oppskriften. Jeg lagde da de beste hjemmelagde muffinsene jeg selv har smakt, men jeg husker selvfølgelig ikke oppskriften i det hele tatt.
Så jeg fant en basic oppskrift på nett, og syntes egentlig ikke det ble noe særlig bra. Jeg vet derimot ikke om det bare var oppskriften eller det at jeg hadde mørk sjokolade biter oppi.
Derfor tenkte jeg det hadde vært gøy om de som leser legger igjen sin favoritt muffins oppskrift i kommentarfeltet!
Kanskje jeg får litt inspirasjon til å prøve igjen <3

Om man ikke har noe bedre å gjøre på anbefaler jeg å bake nå i påsken. Ikke bare får man noe å holde på med en stund, men noe å kose seg med etterpå mens man ser på film/serie.

“If there’s a whisk there’s a way”

Alt du trenger til påskekosen hjemme

Reklame | Annonselenker


Trenger du litt egenpleie med sheet masks og duftlys? Du kan til og med kjøpe lys som dufter “candlelit cabin” om du vil ha den hyttekosen hjemme i påsken. Lyko selger også noen gøye påskeegg med forskjellig inni som du enkelt kan klikke hjem ved å trykke på bildet.
Samtidig som du hjelper yours truly.. altså meg med å få litt ekstra penger i disse tider uten at det koster deg noe mer.

Hva gjør du for å gjøre påsken litt ekstra koselig i år?