På jakt etter Bikini?

I dag har jeg sittet i timesvis å leitet etter en bikini jeg liker og prøvde mange forskjellige sider uten hell. Må si at utvalget de fleste steder er ganske dårlig. Men så endte jeg tilslutt opp på NA-KD hvor jeg plutselig fant mye jeg likte.
Jeg var spesielt ute etter en bikinitruse som var high waisted men som samtidig ikke gir deg en wedgie. Det var også viktig at det ikke så ut som bestemor truser. Og det fant jeg på NA-KD, så jeg satt sammen en collage med en del av mine favoritter. Du kan trykke direkte på bildene for å komme til produktene og på noen av bildene bør du trykke på enten underdel eller overdel da jeg har linket begge deler på samme bildet.

(Ikke spons eller samarbeid btw)Jeg liker at high waisted bikinitruser har blitt en greie. Jeg personlig føler meg så mye mer komfortabel i high waisted underdeler og føler det passer fasongen min best.

Er du fan av high waisted underdeler?

Ha en fin Tirsdag xx

“Vi er så opptatt av ting som egentlig ikke betyr noe”

Det er viktig sette pris på de enkle tingene i livet. Det er fort gjort i en travel hverdag og glemme å bare stoppe opp og ta alt inn.
Hvis det er en årstid jeg legger mest merke til, så er det sommeren. Alt fra naturen til de små øyeblikkene hvor man sitter i en bil og kjører rundt sammen med en eller flere gode venner og favoritt sangen kommer på.
Jeg tror dette er noe mange av oss glemmer å sette pris på, inkludert meg selv. Og jeg tror dette er en av de bidragene faktorene til hvorfor mentale lidelser er på topp i slike land som dette. Land hvor vi har det meste vi trenger og mer men likevel alltid er på jakt etter å ha det neste beste, de fineste tingene og status igjennom likes og følgere på sosiale medier.

Vi er så opptatt av ting som egentlig ikke betyr noe at vi glemmer å leve. Glemmer å se de rundt oss og sette pris på det vi har.

Det er verden der ute som betyr noe, ikke hva som blir postet på Instagram. Bare en viktig påminnelse. Ha gjerne et mål om å gjøre en ting du har planlagt lenge denne sommeren.
Ikke utsett og utsett, bare gjør.

Self tan drops

Den siste tiden har jeg testet ut Self Tan dropsene til Sophie Elise, og må si jeg likte disse mye bedre enn selvbruningen hennes til kropp.
Denne bruker jeg naturligvis bare i fjeset og av og til på hendene, men det forsvinner ikke flekkete og ujevnt som jeg opplever med selvbruningen.
Jeg skal likevel bruke opp selvbruningen jeg har til kropp også. For det er ikke et dårlig produkt og fargen er utrolig fin, det er bare dette problemet med at den sitter ekstremt godt noen steder og andre steder ikke i det hele tatt på tross av bruk av både skrubb og fuktighetskrem på forhånd. I tillegg til den flekkete faden som nevnt tidligere.
Men den i dark er i det minste super grei å bruke på leggene og der føler jeg ikke faden blir så unaturlig heller.

Men disse self tan dropsene er lette å bruke, gir en fin farge i fjeset og irriterer hvert fall ikke min hud. Også vil jeg tro den holder en stund da du bare bruker max 3 dråper hver gang du bruker den.

Har du prøvd produktene fra Glöd?
Hva syntes du om de?

PS: Hvor søte er ikke disse sminkekostene fra Makeup Mekka?

De beste tingene i livet kommer ikke enkelt

Jeg tror at noen mennesker, uansett om man ikke snakker lenger og uansett hva som gjorde at man ikke lenger er i hverandres liv bare forblir i deg.
De blir som en del av DNA’et ditt. Dette er ikke hvilken som helst mennesker, men de du virkelig delte noe spesielt med. De forblir i et minne, en tanke og en følelse.

Jeg tror vi har mange venner igjennom livet. Noen møter du for å lære noe og andre møter du for å lede deg videre til andre du er ment til å møte. Men så har man de menneskene som du bare er ment til å ha i livet ditt. Og når disse menneskene ikke er der lenger, er det som om de tar en bit av deg med seg.

En bit du savner og lengter etter. For det er ikke meningen at du skal være uten og de skal ikke være uten deg.

Det er merkelig å være uten noe det føles ut som du er ment til å ha.

Så om du har det, ikke ta det for gitt. Ikke legg det på hylla for et kjæreste forhold eller en ubetydelig krangel.
Krangler vil man ha med alle man gir noe av seg selv til og kan til og med være både bra og sunt. For det betyr at man lærer å forstå hverandre bedre om man ikke glemmer å lytte.

Ikke gi opp på noe fordi det er vanskelig. De beste tingene i livet kommer ikke enkelt.

(Bilde lånt fra google)

Pastel Love

Hvor sommerlig er ikke dette dekselet fra Ideal of Sweden?

Om vår og sommer er det alltid inn med pastell farger og blomstermønster, og dette året er ikke noe unntak. Da jeg så dette dekselet og matchende powerbank måtte jeg nesten bare slå til. Ikke minst irriterer jeg meg konstant over at mobilen alltid går så fort tom for strøm. Jeg husker da jeg bare måtte lade mobilen hver 3. dag, men denne holder så vidt igjennom dagen. Og spesielt ikke om jeg er på Pokemon Go. Derfor er powerbank et must for meg og denne er så liten og lett i motsetning til andre jeg har hatt tidligere.
Dette er forresten ikke reklame, jeg bare elsket fargene på dekselet og powerbanken og kjøpte også matchende lader.

Jeg har forresten i det siste lagt geleneglelakk hjemme, men føler de begynner å flasse av ganske fort. Jeg la jo også gelenegler for at neglene mine ikke skulle brekke av, men det har flere av de gjort likevel.
Har du noen gode tips til å få neglene til å holde seg sterke og geleneglakken til å holde seg fin lengst mulig?

Følg meg gjerne på Instagram: @Rlablogg

Uken som gikk #6

Reklame | Inneholder annonselenke til &OtherStories

Akkurat nå: Sitter å laster ned alle The sims pakkene mine på den nye Macbooken mens jeg ser The big bang theory.

Ukens tanke: “Det hadde vært så digg å bade”

Ukens favorittplagg: Denne toppen fra Zara og shorts fra & Other stories. & Other stories har blitt en av mine favoritt steder å shoppe. De har så mye fint og til så god kvalitet!Sjekk gjerne ut & other stories HER og trykk HER for en lignende shorts

Ukens Serie: Jeg har egentlig ikke noen nye serier denne uken. Men så akkurat ferdig sesong 3 av Siren og nå ser jeg bare de siste sesongene av Big bang theory.

Ukens Sang: Gucci on my Body – Baby Ariel

Ukens høydepunkt: Sol, sommer også var det sykt digg å vasse i går. Var for så vidt ikke så gale å stå under fonten heller.

Ukens nedtur: Psyken.

Hvordan har din uke vært?

“Vi tjener ikke noe på å bryte hverandre ned”

Til tross for at det ble en dag med overskyet har temperaturen fortsatt vært fin og stemningen god. Noe av det beste var da vi sto inne i byen og tok bilder og det kom en gjeng med jenter forbi som skrek “you go sexy girl” “wooo”. Naturligvis ikke innfødte nordmenn da vi er noe av det skyeste folkeslaget du finner, haha.
Følte meg faktisk litt empowered etterpå. Syntes jenter skal heie mer på andre jenter. Vi tjener ikke noe på å bryte hverandre ned. Jeg syntes også nordmenn skal tørre gi litt mer av seg selv og vise hvem de er uten å trenge alkohol i blodet. Bare tørre å sitte på samme benk som en annen og kanskje begynne en samtale. Nå venter vi på sushi og jeg skal endelig introdusere Kjetil til Buffy the vampire slayer. Favoritt serien min som jeg har sett med flere venner av meg tidligere og det har alltid vært en gøy opplevelse. Liker han ikke Buffy tror jeg at jeg bare må avslutte vennskapet med engang, haha.. neida.
Men den serien har alt. Josh Whedon (som står bak serien) er virkelig en genial person. Han står også bak Angel og Firefly og har regissert The Avengers og omskrevet manuset til Toy Story noe som reddet filmen og ga oss den gode historien vi nå kjenner.

Hvilken serie er din favoritt?
Syntes du nordmenn er for sky?

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Fikk 200 kr for å gjøre dette

I dag stakk jeg og Kjetil ut og kjørte litt rundt. Vi endte opp ved ved en dam i nærheten som opptil nå ikke har vært vann i. Men i dag var det både vann og barn som badet. Det var ikke altså ikke mange, jeg tror folk fortsatt er forsiktig. Jeg håper i hvert fall at folk bruker hodet.
Men det var ganske digg å vandre rundt i vannet og fristet å finne et sted å bade, men Kjetil skulle selvfølgelig se fotball kampen som begynte i 18 tiden.
Han utfordret meg først til å sette meg ned i vannet for 100kr, noe jeg vurderte. Men så utfordret han meg isteden å stå under fontenen i 1min for 200kr.. og jeg gikk med en gang på bort å stilte meg under. Flaks for meg at både mobilen og klokken er vanntett, for jeg tenkte jo ikke på å legge slikt fra meg.

Nå skal vi snart bestille oss sushi og se serie.

Ha en fin Lørdag folkens xx

Følg meg gjerne på Instagram: @Rlablogg

Lockdown håret

Endeliiig Fredag. 

Akkurat i skrivende stund venter jeg på å bli plukket opp for å så kjøre ned til sentrum. Hva planen blir videre vet jeg ikke, men det er sol og varme så dagen skal nytes.
Jeg merker veldig at denne kjøpe stoppen er vanskelig og har allerede brutt den for å kjøpe noe jeg virkelig trengte. Men noen unntak må det vell være. Det jeg endte opp med å bestille meg var toner til håret. Jeg skal jo bleke etterveksten snart og vil gjøre det ordentlig så det ikke blir gult/oransje.
Kjenner jeg er skikkelig lei av håret mitt for tiden, ser jo ut som den lockdown stilen.
En kompis av meg foreslo å gjøre en kveld ut av det da han også vil bleke håret. Det gjør det jo mindre til et tiltak også og mer koselig.
Så nå venter jeg egentlig bare på at det skal komme en regnværs dag da jeg ikke vil bruke en av disse soldagene til slikt.

Har du fått fikset håret etter lockdown eller er det like gale som meg?😂

 

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

10 ting som gjør meg glad!

I disse tider er det fokus på mye tung og negativt. Dette er som sagt viktige ting så det skal absolutt snakkes om. Men jeg tror vi alle trenger og ha gode ting å fokusere på også. Det er ikke sunt og bare fokusere på alt det negative.

Så her er 10 ting som gjør meg glad:

  1. Pop musikk. Pop er kanskje mainstream og jeg kjenner flere som velger det vekk av den grunn, men at det er glad musikk kan vell ingen nekte for. Det er en grunn til at det er mainstream og kan brukes på både fest og alene på soverommet.
  2. Klær. Nå er jo jeg hekta på mote og klær gjør meg derfor naturligvis glad. Et bra antrekk gjør dagen bedre.
  3. Interiør. Det er defintivt ting jeg har kjøpt som gjør meg glad hver gang jeg ser på de. Som kahler sin jubileums vase i gull og bildene mine fra Desenio.
  4. En god romcom. Og for de som ikke vet så betyr det romantisk komedie. Denne type film har alltid en lykkelig slutt, så du vet du ikke blir skuffet og kan forvente den gode godfølelsen på slutten.
  5. Å se fresh ut. Sminken på, neglene fikset og et killer antrekk. Og ikke minst en tur til frisøren.
  6. Venner. Jeg er en person som får både energi og humør av å ha mennesker rundt meg.
  7. Å ha det ryddig rundt meg. Hvem er det vell ikke som trives bedre i ryddige omgivelser?
  8. Å ha penger på konto. Å bekymre seg over penger betyr stress og usikkerhet, så når det er penger på konto føler man seg fort mye bedre.
  9. Å føle meg uthvilt. Ingenting ødelegger humøret mer enn dårlig søvn, så jeg setter ekstra stor pris på de få gangene jeg faktisk har fått sovet skikkelig.
  10. Fremgang i de psykiske problemene. Angst og depresjon er åpenbart noe dritt, så når jeg ser fremgang og får til ting er det noe av det beste jeg vet.

Hva gjør deg glad? 

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg