Musikk tips

Hvis det er noe som får humøret mitt opp om dagene så er det musikk. Så jeg anbefaler alle å bare koble ut en stund og ta på favoritt musikken. Det er også kommet en del ny musikk den siste tiden, blant annet denne fra Ava Max!
Refrenget minner meg sånn om en hit fra tidlig 2000 tallet! Noe som helt sikkert er meningen, men jeg kommer virkelig ikke på hvilken det minner meg om. Hører du hvilken sang det minner meg om?

Jeg håper alle har en fin helg til tross for omstendighetene. Hold dere inne og stay safe.
Men det skader jo ikke å hive seg på skype med noen venner og ha danse party hver for seg, haha. Kleint kanskje, men spiller det noen rolle da?

Andre sanger å sjekke ut:

Noah Cyrus– I got so high that I saw Jesus (man kan lett se vekk ifra det religiøse, da sangen handler mest om jorden og naturen)
Noah Cyrus og Jimmie Allen- This is Us (OMG, denne sangen er det beste jeg har hørt i år så langt.)
MacKenzie Porter – Seeing other people (Hun her har jeg aldri hørt om og sangen er for så vidt trist. Men jeg likte den såpass at jeg følte for å nevne den)
Doja Cat – Boss Bitch (Om du trenger en selvtillitsboost anbefaler jeg denne!)
Breathe – Years & Years (Denne sangen er ikke ny, men ekstremt populær på tiktok. Fort gjort å bli hekta på disse tiktok sangene)
Demi Lovato – I love me (Fordi det er noe å huske på. Vær glad i deg selv).

Har du noen musikk tips?

Usosialt sosial

Jeg holder meg til å blogge litt sånn her og der fremover og ikke daglig. Det blir fort mye av det samme om dagene og jeg tror de fleste av oss tenker mye på det som skjer i verden utenfor akkurat nå.
Og da er det ikke så veldig mye for meg å skrive om med mindre det plutselig er noe interessant den dagen, eller eventuelle innkjøp.
Jeg orker i hvert fall ikke presse frem innlegg som egentlig ikke handler om noe.

Jeg har distrahert meg selv med serie (akkurat nå ser jeg Skam på nytt igjen), sminke, klær og litt sosialisering med ene i kollektivet.
Selvom jeg ikke skal noen steder har det hjulpet på humøret og sminke seg og prøve ut noen kule klær. Jeg har også drevet å skypet litt med folk, da det er en fin måte å holde kontakt på nå i disse tider. Så det anbefaler jeg virkelig. Man kan jo også ha gruppe videochat på skype, så kanskje ekstra gøy om man er flere som prater sammen.
Enda en ting man kan gjøre med venner er “Netflix party”, en google chrome utvidelse. Man laster den først ned også går man innpå Netflix og velger en film eller serie og inviterer til “party”. Da kan man altså sitte hjemme alene, men du og alle vennene dine ser på samme film samtidig med chatteboks tilgjenglig så man kan chatte under filmer. Har du noen tips til noe gøy å gjøre på om dagen? Legg igjen en kommentar.

Å være usosial og sosial samtidig er vell vi i disse unge generasjonene eksperter på. Noe jeg vanligvis ser på som veldig negativt, men akkurat i disse tider er det ganske handy.

Stay safe, stay at home xx

New in – Huda Beauty

Da jeg først fikk øye på disse palettene fant jeg for ut at jeg måtte kjøpe de så snart de kom ut. Jeg har faktisk ikke kjøpt noe fra Huda Beauty før, med unntak av en highlighter palett for flere år siden. Så blir bra å få testet ut merket hennes.
I tillegg elsker jeg pastell farger. Minner meg om makroner og annet godt. Det er liksom farger som er søte og løfter humøret samtidig.
Jeg prøver å kjøpe så lite sminke så mulig for tiden og kun holde meg til å kjøpe nytt av det jeg går tomt for. Men disse palettene var så små og jeg vet jeg får brukt de masse, så da var det verdt det.
Det er jo mye fritid for de fleste av oss for tiden så det er fint å leke litt med sminke og ikke tenke på noe en liten stund. Har du prøvd Hudabeauty? 
Hvilket produkter er dine favoritter fra merket? (Kanskje jeg får noe inspirasjon til senere innkjøp)

Hvordan ta vare på psyken og helsen med Miley Cyrus

Hei folkens!
Jeg vil tipse om at Miley Cyrus akkurat hadde en live på Instagram sammen med Doc Amen. Denne live sendingen handlet om hvordan å tenke positivt, ta gode valg og holde immunforsvaret oppe i disse tider. Det er fort gjort å høre på falske nyheter, dårlig informasjon og negative tanker eller bli utnyttet av folk som bare vil tjene penger på din usikkerhet.
Jeg håper virkelig denne live sendingen blir lagret på Instagram profilen hennes, slik at dere som gikk glipp av denne kan poppe innom å få roet tankene. Det de deler i sendingen er egentlig regler man bør leve etter hver dag, selv i en normal hverdag.

Her er et lite sammendrag:

 • Spise sunt
 • Sove 7,5 til 8 timer
 • Ikke drikke alkohol eller andre former for rus
 • Tren hjemme (F.eks Yoga eller finn et treningsprogram på Youtube)
 • Ikke hamstre mat
 • Hold deg unna dramatiske venner som fyller hodet ditt med negative tanker
 • Unngå nyheter, men hold deg oppdatert igjennom riktige kilder (f.eks for hos er det helsenorge eller kommunenes hjemmeside)
 • Le! Latter booster immunforsvaret og gjør deg mer rolig til sinns.
 • Vitamin D, Omega 3 og C-vitaminer.

Denne situasjonen vi står ovenfor får meg til å tenke på folk jeg ikke lenger snakker med. Så jeg vil bare si at om vi pleide å være venner, men av forskjellige grunner ikke snakker lenger så vil jeg bare si at jeg håper virkelig at du har det bra. Jeg vil også si at uansett hvilken grunn så gjorde at vennskapet våres tok slutt så er det fullstendig lov å sende meg en melding eller ta annen form for kontakt.

Det føles dumt å holde på ting fra fortid. Jeg har spesielt de to siste årene sett mindre og mindre bakover. Det er viktig og huske, men like viktig å legge ting bak seg.

Jeg vil også si at om du er totalt fremmed for meg så er det også lov å ta kontakt om man har lyst å slå av en prat. Kanskje distrahere hverandre med litt sminke/mote/serie prat eller andre interesser. Eller gi hverandre tips til hvordan takle hverdagen bedre i denne vanskelige tiden.

Et lett sted å få kontakt med meg er via Instagram @Rlablogg

Legg gjerne igjen en kommentar og fortell hva du bruker tiden din på i disse tider!

#StaythefuckHOME

Dette er på ingen måte noe gøy opplevelse vi alle går igjennom. Det virker helt sykt at det er slik vi må ha det i tiden fremover. Men for at vi skal sette en stoppe for dette er det viktig at alle følger protokollen.
De sier at dette kan vare i mange måneder fremover, noe som er utrolig frustrerende og tungt å føle på.
Men gjør vi det som må til, som f.eks å holde oss hjemme uansett om du er syk eller frisk så hjelper dette.
Er du syk skal du selvfølgelig ikke forlate huset, selv ikke for å kjøpe mat. Det finnes alltids en matbutikk som leverer og om ikke kan du få noen du kjenner til å handle for deg og sette varene utenfor døren din.

Det hjelper mye om de friske også holder seg hjemme og begrenser kontakten med andre mennesker.
Du har ikke ferie. Så ikke være dum og hold fester eller familiemiddager.

Vi alle må bidra og gjøre det som skal til.

Og kan noen fortelle meg hva greien er med hamstring av dopapir? Du trenger ikke hamstre noe som helst, matbutikkene får inn varer nesten hver dag! Så slapp av. Kjøp bare det du trenger. La oss alle bruke hodet, ellers vil dette pågå i enda lengre tid enn nødvendig.

Vis omsorg, nestekjærlighet og ansvar. 

Glossybox – Mars boksen

God Lørdag folkens!
Det er rare tider vi lever i nå, sjekk gjerne ut mitt forrige innlegg “10 ting som hjelper på humøret når man likevel må være hjemme” om disse tilstandene går like mye utover humøret ditt som hos meg.

Jeg hadde originalt stanset glossybox abonnementet mitt men startet det opp igjen da jeg så det skulle komme med en eyeliner fra KVD beauty. I tillegg er det jo litt gøy å teste ut produkter jeg eller aldri ville tenkt på å prøve, så jeg tenkte jeg kunne ha det gående et par måneder til.
Jeg må derimot innrømme at det er ikke så veldig mange produkter jeg faktisk liker i disse boksene, men det er i hvert fall noen ting jeg har blitt ganske fornøyd med.

Jeg har også samlet opp noen ting så det kanskje blir en liten giveaway etterhvert, men i så fall blir det etter alt dette corona kaoset har roet seg.
Følg gjerne med på Instagrammen min @Rlablogg Månedens Glossybox inneholder:
Sleek Makeup Highlighter Palette “Solstice” Cosmica Lift & Fill Hydrating SerumKat Von D (nå kalt KVD Beauty) Tattoo Liner “Trooper Black” i mini størrelse Eyeko Black Magic Marscara Colgate Bamboo Charcoal toothbrush 
Har du prøvd noen av disse produktene? 

Ha en fin helg XX

10 ting som hjelper på humøret når man likevel må være hjemme

Jeg vet at de fleste har en ting å hjernen akkurat nå.
Skoler og barnehager stenger og flere må ha hjemmekontor fremover. Og selvom dette er noe jeg også tenker en del på vil jeg ikke skrive om det for mye her på bloggen.
Det skrives og snakkes om nok, så jeg føler ikke bloggen min trenger å være enda et sted hvor det blir et tema.
Ellers håper jeg dere har det bra og ikke blir påvirket av det mer enn nødvendig. Det er jo en veldig kjip situasjon for oss alle.
Men jeg håper virkelig ikke dette vil pågå i flere måneder. Så vi får bare ta sikkerhetstiltak og krysse fingrene.
Og ikke minst… vask hendene.

En ting jeg ikke syntes er greit er hvordan folk tømmer butikkhyllene som om det er zombie apocalypse. Tenk på andre. Du er ikke eneste som skal ha mat. Sånn kollektiv panikk hjelper faktisk ingen.

Vi må gjøre alle disse tiltakene og det er helt greit.
Men skal vi først sitte hjemme, kan vi i det minste gjøre det litt hyggelig også.

10 ting som hjelper på humøret (hjemme):

 1. Sett på en morsom film eller serie, pop noe popcorn og sleng deg på sofaen. Du blir i hvert fall distrahert i noen timer.
 2. SPA dag. Finn frem ansiktsmaske, fotbad og noe vann med agurk i og len deg tilbake med noe rolig musikk i bakgrunnen.
 3. Ha spillkveld. Bor dere flere sammen? Så hvorfor ikke bare ha en rolig spillkveld med kort og brettspill.
 4. Apple tv Apper. Visste du at om du har en nyere apple tv så kan du laste ned spill som f.eks Just Dance, Rayman og mye mer?
 5. Kahoot! Hvorfor ikke ta en runde med quiz? Engasjer hele familien og ha det gøy.
 6. Rydd ut av garderoben din. Kvitt deg med klær du ikke bruker og få bedre plass.
 7. Lek deg med sminke. Har du investert masse penger i sminke? Nå er kanskje tiden å teste ut de fargene du styrer unna i hverdagen.
 8. Musikk. Hvis det er noe som har evnen til å få meg på helt andre tanker så er det musikk.
 9. Yoga og meditasjon. Styrker både kropp og psyke og er bra for helsen.
 10. Bake. Muntre deg opp med noe boller eller brownies.

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg

Makeup Look – New Dream

I dag fikk jeg bare lyst å prøve meg på en ordentlig sminkelook. Jeg har jo brukt penger på sminke platter, så da må jeg virkelig få brukt de også.
Jeg gikk for noen farger jeg vanligvis aldri går for som lilla og burgunder rød. Øyesminken er delvis inspirert av en fra Instagram som heter @renzate. Jeg følte for å gjøre noe lignende ikke bare fordi vi har samme navn, men fordi hun har mange unike looks.

Jeg trengte også å bare gjøre noe kreativt og komme ut av hodet mitt litt. For meg føles det som meditasjon når jeg sminker meg. Jeg er ikke så glad i å faktisk meditere selvom jeg egentlig trenger det. Så dette er en fin måte å “meditere” uten å faktisk gjøre det.
Jeg oppkalte bare looken etter den fargen jeg brukte mest fra “Midnight Masquerade” palettet fra Colourpop, som altså heter “New Dream”. 

Hva hjelper deg å roe ned tankene?

God helg XX

KVD Beauty er kommet til Norge

KVD Vegan beauty som tidligere var kjent som Kat Von D beauty er nå ankommet Norge.
Kat Von D har forlatt brandet sitt og de byttet derfor navn til KVD beauty. Dette sminke merke har vi i alle år måttet bestille fra utenlandske butikker, men kan veldig snart endelig kjøpe det her til lands.

Personlig er det et sminke merke jeg aldri har prøvd, men ser veldig frem til å teste ut noen produkter etterhvert.
Hvis det er et produkt jeg ser de fleste beauty influencere/ youtubere har fra dette merket så er det contour palette. Det er ekstremt populært. Enda et produkt fra merke som mange liker er visst “tattoo” eyelineren. Et produkt jeg vet jeg får i månedens Glossybox.

Jeg ser at foreløpig lanseres merket hos Fredrik & Louisa butikker og utvalgte Skin Tonic butikker. Disse butikkene ser ikke ut til å ha nettbutikk, så jeg er usikker på om man vil få tak i merket via nett.
Merket lanseres visst også i Fredrik & Louisa sin nye nettbutikk 9.mars! (Ble jeg fortalt på Instagram)
(bilde lånt fra Google)

Offisiell Lansering er 12.Mars

Hvilket produkter kommer du til å kjøpe?
Liker du KVD Beauty?

Outfit – Det er vår?

Jeg våkner opp hver morgen til masse fuglesang og i går var det også hele 8 grader ute. Jeg tolker det som at våren er her, eller i hvert fall rett rundt hjørnet. Jeg følte derfor også for å kle meg litt mindre som en eskimo og litt mer vårlig.
Antrekket er fra Zara, men jeg tror det nå er utsolgt. Jeg virkelig elsker det og har sett frem til å kunne gå med det mer uten å være en vandrende isbit.
Jeg måtte selvfølgelig hive på meg jakken fra Apparis, for kaldt er det jo fortsatt. Den jakken er noe som virkelig har fått meg til å føle meg bedre over disse vintermånedene. Den er varm, god og ikke minst fashionable. Det beste med den er at den også er 100% Vegan. Det er altså Faux fur, men er virkelig noe av det mykeste jeg har følt.
Mote gjør meg virkelig glad og får meg virkelig til å glede meg til de forskjellige årstidene. Jeg føler meg inspirert av klær.
Klærne inspirer meg også til å bli den personen jeg vil bli.
Kanskje helt uforståelig for noen, men de som vet de vet.
“Style is a way to say who you are without having to speak”-Rachel Zoe

Følg meg gjerne på Instagram @Rlablogg