Mote inspo til Våren 2021

Noen som er klar for vår?

På mandag er vi allerede kommet inn i en vår måned og vi går lysere og varmere tider i møte. Som jeg sikkert har nevnt har jeg egentlig vært ganske fornøyd med vinteren i år, siden vi har hatt så mye snø. En slik vinter har vi ikke hatt på sikkert 10år, så det var veldig fint å oppleve igjen. Men samtidig ser jeg frem til lengre dager (at solen er oppe lengre) og det å kunne gå med lette og søte klær.
Så her er litt inspo 🎀

Xx

Hva er din favoritt farge om Vår/Sommer?

Følg meg gjerne på Instagram HER

Måneden som gikk #1

Jeg begynte tidligere på “Uken som gikk” innlegg, men dette er nå en stund siden. Jeg tenkte derfor å poste “Måneden som gikk” isteden. Jeg vet ikke om dette blir en regelmessig ting, men det var ting jeg ville få med som ikke var så relevant til denne uken, men heller hatt en relevans denne måneden.

Akkurat nå: Prøver jeg å tenke ut hva jeg vil poste på bloggen fremover, samtidig som jeg tenker å finne meg en film å se på.

Månedens tanke: Tror jeg må være at jeg skulle ønske jeg tenkte mindre negativt og ha færre plagsomme og slitsomme tanker. Det hadde vært så deilig og bare få en pause og kunne slappe mer av og føle meg glad.

Månedens favorittplagg:
Nå har jo aldri trening vært min sterke side, og treningsklær har jeg aldri vært spesielt glad i. Men disse er bare fantastiske! Jeg håper jo selvfølgelig at trening skal bli en del av min hverdag også, så det er fint med klær som gjør det mer fristende å trene. 

Månedens Serie: Bridgerton! Denne serien er allerede et par uker siden jeg så, men jeg bare må nevne den. Jeg så med engang den kom ut at det var en serie jeg kom til å like, men ventet likevel en liten stund før jeg begynte å se. Utrolig god serie som absolutt er verd å se. Personlig er jeg ganske fan av periode dramaer. Jeg liker når ting er satt tilbake i tid. Selvom det selvfølgelig er ting som kvinne undertrykkelse og andre vanskelige ting på den tiden, så er det også så mye som er bedre da enn nå. Som f.eks at de lever livet på den måten det skal leves. Ikke hjemme på sofaen med mobilen i hånden og netflix på tveen. Don’t get me wrong, jeg liker Netflix. Men ikke når vi lar disse tingene dominere livene våres. Vi mangler lidenskap og kjærlighet tar vi for gitt. Så det er så fint og inspirerende å se på det i en serie som dette. Nå må jeg også innrømme at jeg er litt fan av hvordan ting foregikk tilbake på den tiden. Ikke at mannfolk kan behandle kvinner som de vil, mens kvinner må være så rene som mulig før ekteskap. Men den delen med at mannfolk må møte opp med gaver og virkelig gjør en innsats for å få kvinnen de vil ha. Jeg syntes folk rett og slett er for late den i dag i dag når det kommer til kjærlighet. Folk gir opp for fort og gjør ikke noe innsats for å få den de vil ha.

Månedens sang: Jeg hører så lite på musikk for tiden at den nesten er litt trist. Jeg er jo tross alt en person som har latt musikk være en så stor del av livet at jeg så på det som noe jeg er og ikke noe jeg hører på. Men jeg jobber med å la musikken finne meg igjen. For nå sier jeg Malibu av Miley Cyrus fordi den hadde en spesiell betydning for et par uker siden.

Månedens Høydepunkt: Det er ikke alltid lett å finne høydepunktene når man er i en dyster tankegang, men det er da desto viktigere å finne de likevel. Høydepunktet mitt denne måneden er musikk relatert, men vil foreløpig ikke dele noe mer om det.
Også har det vært utrolig fint med mye snø og sol. Det har gjort mørketiden lysere! Og nå nærmer vi oss jo også våren, så blir herlig å gå med litt lettere klær.

Månedens nedtur: I går kveld vil jeg si var månedens nedtur uten at jeg vil gå noe dypere i om hvorfor. Bare noen mennesker elsker å trekke ned andre, og kan kun mistenke at dette er fordi de er misfornøyd med seg selv.
En annen nedtur er jo selvfølgelig disse restriksjonene (som selvfølgelig er nødvendige) og muterte Covid viruser. Er vi lei eller er vi lei?

Xx

Hvordan har din måned vært?

Følg meg gjerne på Instagram HER

My own Valentine

På søndag var det Valentines Day, Morsdag og Fastelavens på en og samme dag.
Og det feiret vi med en god søndags middag, en tur i Jacuzzien og deretter fastelavens boller.
Jeg hadde også planer om å lage en sminke look med Valentines Day tema, men dagen fløy liksom fra meg.

Jeg må ærlig innrømme at jeg synes blogging til tider er veldig vanskelig. Mest fordi jeg blir gående mye hjemme og har rett og slett ingenting å dele. Spesielt med lockdown.
De fleste kan vel kanskje relatere til akkurat det. Og det har vært livet mitt ganske lenge.
Noe jeg føler selvfølgelig har bidratt til at jeg ikke har kommet meg ut av psykisk uhelse. Man må liksom komme seg ut blant folk, det er så utrolig viktig. Og jeg jobber med en del steg nå for å få livet mitt litt tilbake igjen. Foreløpig blir det selvfølgelig en gradvis prosess, spesielt siden det er så begrenset hva man kan gjøre akkurat nå.

Men jeg håper de stegene jeg tar påvirker meg positivt og at jeg rett og slett møter folk i prosessen. Jeg trenger å bygge opp igjen et nytt nettverk av venner og bekjente. Folk har liksom forsvunnet en etter en opp igjen. Jeg pleide å ha veldig mange venner som jeg var utrolig glad i. Og jeg savner rett og slett den følelsen.

Men jeg har holdt sånn tilbake da jeg har møtt nye folk da jeg ikke føler at jeg har kunnet vært helt meg selv uten alt drittet på slepet og derfor ikke klart å slippe folk helt inn. Men jeg jobber med saken ❤️

Så det er rett og slett det som foregår for tiden. Jeg må nesten bare finne veien min tilbake og ikke holde på alt som har skjedd, men heller fokusere på hva jeg vil nå.

Det er jo tung når man mister venner og jeg tror jeg alltid kommer til å ha en spesiell plass i hjertet mitt for disse personene, selv de som ikke egentlig fortjener det. Men de har også bragt meg mye glede og det vil alltid være kjærlighet der.

Men nå får jeg først fokusere på å gi kjærlighet til meg selv. XxFølg meg på Instagram @Rlablogg

Husk man kan alltids stille spørsmål eller starte en samtale med meg i kommentarfeltet.
Eller kontakte meg mer privat på Instagram ❤️

Self-Love

Den siste tiden har jeg vært flink til å gå turer, men begynner å merke at det i seg selv ikke er nok til å få kroppen tilbake på rett kjør. Eller egentlig så har aldri kroppen min vært på rett kjør. Trening er noe jeg ikke har vært flink på noensinne.
Men jeg var ganske aktiv da jeg var liten, altså før puberteten kicket inn. Når den kom forandret alt seg og kroppen føltes ikke lett lenger.
Jeg var heller aldri ordentlig flink på det å spise ofte nok og sunt. Noe jeg har blitt mye flinkere til nå senere i tid, mye fordi jeg ble tvunget til det da psyken ble som den ble.
Riktig kosthold og trening er utrolig viktig. Ikke bare fordi det er bra for helsen, men fordi det er en måte å ta vare på seg selv på. Det å bry seg om seg selv å ta gode valg for kropp og sinn er nødvendig for å ha det bra med seg selv. Noe det tok meg lang tid å forstå.
Det ligger langt inne for meg å prioritere meg selv på den måten og være snill mot meg selv. Men det er så viktig. For ikke bare får du det bedre med deg selv på den måten, men du blir en bedre person for andre å være rundt også.
Jeg begynner å forstå at om jeg har det bra har de rundt meg det bedre også. Så på den måten blir det å ta bedre vare på seg selv en måte å ta bedre vare på de rundt seg også.

Hvor søte er ikke bare disse treningsklærne! Letet ganske lenge uten å finne noe jeg likte, så da jeg kom over disse ble jeg positivt overrasket.

Stay Fancy Xx

Vinter Outfit – Pink & Cozy

Litt sykt at det er 10-11 år siden sist vi hadde en slik vinter her på vestlandet. I hvert fall i følge radioen, men når jeg tenker over det stemmer nok det ganske bra. Snø har vi ikke sett noe særlig til de siste årene og når det har kommet har det forsvunnet igjen like fort.
Jeg er egentlig ganske glad for å ha fått en slik vinter i år. Det er så fint ute når det er dekket av snø.

Uansett, så vet jeg at jeg ikke har vært flink til å blogge den siste tiden. Tenkte jeg bare skulle nevne at jeg er veldig klar over dette selv. Og det er grunner til det.
Men jeg jobber hvert fall med å finne ting som gir meg glede. Det er noe jeg har manglet ganske lenge nå. Og som vi alle vet så trenger man ting som gjør en glad, og gir deg en pause. Noe som gjør at man kan slappe av.
Det er det jeg må jobbe med nå.

Har du noe som gjør deg glad eller gir deg en pause? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet XxLue – Ted Baker
Kåpe – Apparis
Faux leather pants – Zara