I’m a dreamer

Hvorfor har jeg så sykt rare drømmer? 
Natten som var drømte jeg at en venninne ble jaget av en jeg kjenner i zombie kostyme mens jeg sto oppå et høyt gjerde og tok bilder av situasjonen. 
Altså, hallo? Hva var poenget med det liksom?

Jeg våknet også i 10 tiden fanget en legendary pokemon via field researchen som jeg endelig var ferdig med, også dum som jeg var så gikk jeg OG LA MEG IGJEN. Så ja, når jeg våknet igjen og endelig sto opp så var det ikke mye energi hos meg. 
Så i dag har jeg faktisk ikke orker noe særlig.


Elsker at denne t-skjorten fra Guess kan brukes på flere måter. Er sikkert ikke mening å være off the shoulders, men hvis noe funker så funker det! 
Eller hva?
Jeg vurderer også å få farget håret mitt rosa igjen. Det er jo sommer og det er tiden for pastel farger i håret.. for meg i hvert fall. 

Men nå får jeg finne meg en film å se på før jeg legger meg ♥ xx
 

Har du ofte merkelige drømmer? (Tror nok alle har det, men ikke all som husker). 
Hvilken pastel farge ville du hatt i håret? 

Er dette sant egentlig? Gir mening for min del. 
 Bilderesultat for I have weird dreams

#drøm #drømmer #hår #dagenmin #myday #hverdag #funfact

Sommer salg på Nelly.com

Reklame | nelly annonselenker


Off Duty Shoulder top HER                                             
Lady Ivy Tee HER                                                     
Sleeve Focus Wrap Blouse HER


Just like honey kjole HER                                             
Vespina kjole HER                                                       
Nobis Kjole HER


De-Telve shorts HER                                                     
Superstrech Cut Denim HER                               
Embellished High Waiste Shorts HER

 

#mote #klær #nelly #shopping #fashion #clothes

Ting jeg er hekta på

1. Shopping
Uansett hvor mye jeg hater å bruke penger og har lyst å stå imot så gjør shopping meg glad. Og i perioder hvor jeg må spare og bruke mindre penger så gir jeg meg selv shoppeforbud, men tillater meg selv små kjøp her og der når det er nødvendig. 
Det er egentlig skikkelig dumt at overfladiske ting kan gjøre meg så glad. 
Licensed from: gonghuimin468 pixabay.com

2. Pokemon GO
Altså unnskyld meg, men hvorfor skal man gi slipp på barndommen egentlig? 
Ja, man vosker opp. Ja livet endrer seg. Men ting som var viktig, trenger ikke å slutte å være viktig bare fordi noen ikke deler samme oppfatning. 
Når noe har hatt en betydning for meg så er jeg ikke den type person som bare kaster det i bosset så snart noe “kulere” dukker opp eller fordi noen mener noe har en aldersgrense. 
Pokemon var en stor del av barndommen min og nå bringer det med seg mye nostalgi og gode minner. Det gjør meg glad og jeg er en ekstremt lojal person. 
Sorry not sorry. 

3. Tv-serier 
Når jeg blir hekta på en tv- serie er jeg den type person som ender opp på youtube hvor jeg ser på intervjuer med personene fra serien i håp om at de skal gi meg et clue på hva som skjer videre i serien. Jeg bare må vite… 
Derfor hater jeg egentlig når jeg må vente fra uke til uke på nye episoder. 

4. Sjokolade 
En hverdag uten sjokolade er ikke for meg. Jeg har også lest noe om at kvinner har et større behov for sjokolade, og dette har visst noe med hormoner å gjøre. Ikke vet jeg om det er sant, men hvem er jeg til å sette spørsmålstegn ved det? 
Selve kakaobønnene er utrolig sunne, så rein mørk sjokolade kan en hver unne seg. Men vi alle vet at den gode melkesjokoladen smaker best. 
Licensed from: TinaKirk pixabay.com

5. Overnaturlige ting
Alt fra supernatural horror filmer til samtaler om personlige opplevelser som var utenom det vanlige. Jeg syntes det hele er fascinerende og har selv opplevd en del merkelige ting. 
Jeg elsker skrekkfilmer, men ser aldri gore eller slashers. Det må være overnaturlig ellers er det sjeldent verdt å se for min del. 
 

Kjenner du deg igjen i noe av dette?
Hva er du hekta på? 🙂

#top5 #obsessed #hekta #tingjegliker 

This is all about GUESS

Jeg har sikker prøvd å skrive dette innlegget 4 ganger i dag og blitt avbrutt hver gang. 
Det er ikke alltid ting går som planlagt og dette ble en typisk slik dag. Og gårsdagen ble vell egentlig slik den også. 
Men jeg får prøve å ta mitt eget råd (fra forrige innlegg) og snu tankene. Rettere sagt er det vell Darren Brown som hadde det poenget. 

Været var i hvertfall med meg i dag, og det var varmt nok til å gå i shorts og t-skjorte noe som var utrolig befriende. 
Det er på slike dager jeg savner å bo i kollektiv og grille i hagen. 
Må kanskje invitere Ragnvald (kompis fra kollektivet) på besøk igjen. Han er alltid så sprudlende og glad, så vi finner alltid på noe gøy. 
Selv når vi ikke har så mye energi og føler oss mindre sosial trives vi i hverandres selskap ♥
Det er alltid fint med slike venner. T-skjorte eller crop top? Personlig foretrekker jeg crop tops, spesielt når det er så varmt og fint som i dag♥

Nå skal jeg se en koselig film så jeg kan få tilbake noen gode følelser og så skal jeg sove. 
Hvis du er ute etter noe feelgood film å se på anbefaler jeg: Flipped, The kissing booth, Life as we know it, Penelope. (Netflix) 
 

xx 

“When life gives you lemonade, make lemons… life will be all like “whaaaat””

Dette kan du selv endre på

I går kveld så jeg “Derren Brown: Miracle – faith or fiction” på netflix etter anbefaling fra min storebror. 
Denne går altså under kategorien “stand-up & talk show”. Men vil si talk show er mye mer korrekt selvom han bruker humor til å få frem poenget sitt. 
Poenget han prøver å få frem under showet sitt er egentlig slike ting som at vi mennesker setter mange begrensinger for oss selv. Også hvor lett påvirkelig vi mennesker egentlig er. 
Under dette showet fikk han den kroniske smerten mange hadde til å forsvinne. Og da snakker vi smerte i rygg, nakke, knær osv. 
Han fikk også en dame som brukte briller å hadde ekstremt dårlig syn til å se såpass bra at hun kunne lese alt som sto i et blad som hun bare sekunder før ikke klarte å lese (uten brillene). Og en skeptiker med godt syn til å oppleve det motsatte, altså å ikke klare å lese noe han sekunder før hadde klart helt fint.

Og selvfølgelig alt han sier er jo helt sant. Vi forteller oss selv utrolig mye negativt i løpet av en dag. Og vi jenter/kvinner mest av alle (noe som henger igjen fra gammelt av da vi ikke hadde rettigheter.) 
Og i tillegg har mange opplevd å bli mobbet eller bli fortalt at man ikke er god nok eller gjør ting riktig.
I minuttet har man kanskje bare børstet det av seg, men man har ikke glemt det heller. Og vi har en tendens til å bruke tidligere ting som har blitt sagt eller gjort mot oss i mot oss selv når vi føler oss nede. 

Mange sitter igjen med kroniske smerter i kroppen lenge etter skaden er vekke. Alt er fint der, men vondt gjør det fortsatt. 
Dette er fordi du har blitt vant til at smerten er der, og hjernen er god til å lure oss til å tro ting som ikke er sant. Og det samme med emosjonell smerte.
Våres egen hjerne kan være våres beste venn, men også våres verste fiende.

Sosiale medier og medier generelt gir oss daglig informasjon om ting som kanskje er overdrevet eller slettes ikke sant. Og selv disse tingene vi tror vi ikke tar inn som kanskje en reklame som flyr forbi deg i farten, blir altså registrert. Hjernen din tar opp alt du ser og hører, selv de tingene du ikke får med deg at blir registrert. 

Så neste gang du tar deg selv i å tenke ting som at du ikke er god nok, ikke fortjener lykke, ingen er glad i deg osv. husk da på at dette er bare tanker. Tanker du kan endre på. Du kan ta kontrollen tilbake og slutte å tillate disse tankene. Slutt å behandle deg selv dårlig. 
Og vit at det er alltid noen der ute som bryr seg. ♥


Jeg anbefaler på det sterkeste å se dette showet på netflix. 
“Derren Brown: Miracle – faith or fiction”​

Ps: Langvarig forandring skjer aldri over natten. Det krever gjentakelse. 

#psyke #tanker #mirakler #netflix #tv #endretanke #change #love

Tanacon og diverse

Når man istedefor å sove blir sittende oppe for å undersøke hele Tanacon katastrofen. Eller burde vell si Failcon som nå mange kaller det. 
Hvis du ikke vet hvem Tana er så er hun en youtuber (Tana mongeau) som i år forsøkte å ha sin egen versjon av vidcon. Eller det var vell en slags protest mot vidcon (vidcon er en stor event hvor man kan møte youtubere osv.). 
Hun klarte å få med seg youtubere som Shane Dawson, James Charles, Gabbie Hanna i tillegg til stjernen Bella Thorne som er en god venn av Tana. 
Men hele greien endte dårlig. Problemene var ting som å ha oversolgt biletter, for lite sikkerhet, folk som ble stående oppimot 6 timer i kø uten mat eller drikke, kun et fåtall av de som hadde billetter fikk komme inn på selve eventet osv.. 
Man finner fort ut hva hele greien går ut på om man bare søker det opp på youtube eller twitter. Men dette ble altså jeg sittende oppe å lese om i natt. 

Syntes det er rimelig sprøtt å tro at man kan planlegge en slik event hvor man skal ha masse kjente youtubere på en måned. Slike eventer tar lang tid å planlegge og da snakker man oppimot et år. Og sikkerhet burde ha vært første prioritet. Men live and learn I guess. 
Jenna og Julian (altså Jenna Marbles, en av the OGs.) lagde også en podcast om det hele som ligger ute på youtube, they be spilling the tea, neida de holder seg alltid saklig.

Så jeg tror i dag skal jeg holde meg unna alt som heter youtube og twitter. Trenger en detox fra alt dramaet. 
Hvis ikke været på mobilen min bullshitter meg så skal solen være med oss hele uken. Men det er jo Bergen, så who knows? 
Men akkurat nå får jeg fortsette leilighet jakten mens jeg sitte ute i paviljongen. xx 

Hvilken youtuber hadde du likt å møte? 

#tanacon #shanedawson #gabbieshow #youtube #vidcon #tea #failcon #fail

Sober

I natt ble jeg jaget av en bjørn og masse annet. Så fine drømmer har jeg altså. 
Jeg våknet og følte meg helt utslitt. Noe jeg har gjort de spesielt de siste dagene. Så nå tenker jeg at jeg bare skal bruke resten av dagen på rydding og den slags. 
Samtidig hører jeg på musikk og chatter med folk på messanger. Har følt meg så lite sosial i det siste, skulle ønske jeg bare satt i en sofa omringet av jevnaldrede en liten stund. 

Men når jeg først nevner musikk, har du hørt den nye sangen til Demi Lovato? 
Demi Lovato har vært avholds i 6år etter problemer med alkohol og kokain. 
Sangen handler om at hun nå etter disse 6 årene har fått et tilbakefall med alkoholen. Hva syntes du om sangen? 

Så får vi håpe hun klarer å holde seg avholds igjen.

#musikk #demilovato #drøm #music #sober #addict

Crying glitter

Sminke look jeg lagde i helgen. 
Syntes det er mindre gøy å drive på med sminke og klær og slikt når det er dritt vær. Men på fredagen var det ikke sånn helt gale så da benyttet jeg sjangsen. 
Føler jeg får litt mer positiv energi når solen dukker opp. Kanskje jeg trenger mer D-vitaminer, noe jeg sikkert faktisk gjør. Men så er vi jo nordmenn, trenger ikke vi alle mer D-vitaminer? Morphe x jaclyn hill 
Nyx Ultimate brights 
Abh brows + nyx ultimate brights
Tarte shape tape concealer 
Butter bronzer
Huda beauty winter solstice highlighter
Kylie velvet lipstick + Nyx duo chromatic gloss

Hva syntes du om looken?

Det var jo også Sankthans i dag, noe jeg feiret med å spise på skillingsboller. yumyum. 

Hvordan ble din helg / sankthans?

#sminke #nyx #makeup #look #morphe #hudabeauty #kylie #glitter #sthans 

Serie anbefalinger

1. UnREAL
Denne serien finner du på Tv2sumo og handler om Rachel som jobber på settet til innspillinger av Everlasting. Everlasting er som “The Bachelor”. 
Men det som skjer bak kameraene her er nok mye mer dramatisk enn hva som skjer i virkeligheten på settet til f.eks The Bachelor. Med ting som dop, mord, utroskap osv.
Rachel spiller av skuespilleren Shiri Appleby som kjent fra Roswell (som jeg nettopp leste at vil få en reboot!!! Med Tyler Blackburn fra Pretty little liars) og Life unexpected. 

Relatert bilde

2. The Royals
Denne serien handler om det britiske monarkiet i nåtiden. Det er da fiksjonelt og ikke basert på de ekte monarkene. Det er en serie med mye drama og mysterier, med ting som dop, drap, familiedrama osv. 
Romantikk og mote er også en del av serien. Og har sine humoristiske øyeblikk. Denne serien finner man på “Viaplay”. 
Skuespiller Elizabeth Hurley kjent for sin rolle i Gossip girl spiller dronningen i denne serien.

Bilderesultat for the royals

3. Famous in Love
Famous in Love handler om Paige Townsens spilt av Bella Thorne som blir dratt med på audition for filmen “Locked” av beste venninnen og ender opp med å få hovedrollen. Deretter endrer livet seg drastisk og hun må venne seg til livet som stjerne. Denne serien er basert på en roman av “Rebecca Serle” og er produsert av I.Marlene som også sto bak Pretty Little Liars. 
Det er en spennendes serie som man fort blir hekta på. Inneholder ting som trekantdrama og masse mer. 
Skuespillere som Sofia Carson og Danielle Campbell (fra disney) dukker også opp i denne serien. 
Denne serien finner man på HBO. Relatert bilde

4. Atypical 
Veldig annerledes fra de andre seriene på denne listen hvor hovedpersonen er høyt fungerende autistisk. Serien byr på drama i tillegg til en god dose med humor. Serien er sjarmerende og samtidig gir den et lite innblikk i hvordan hverdagen for en med autisme kan se ut og utfordringene som følger med både for hovedperson og familiemedlemmer. 
Denne serien finner du på Netflix. 
Relatert bilde
 

Andre serien som er verd å skjekke ut er Riverdale som snart også får en spinn of serie “The chilling adventures of Sabrina” (netflix), Everything Sucks (netflix), Scream (Netflix), Supergirl (hbo). 

#tv #serier #tvshows #netflix #hbo #tv2sumo #anbefalinger #anbefaling 

Nye sko – MMK

Akkuratt nå er det mye salg på “Zalando.no” 
Så da grabbet jeg sjangsen på å skaffe meg nye joggesko etter at mamma “disset” de jeg bruker til vanlig. Vell, hun mente de så ferdig ut, noe jeg ikke er helt enig i. Jeg har nok en tendens til å bli knyttet til ting, og spesielt ting som føles komfortabelt. 

En gang jeg var i syden sammen med broren min ++ og xen min tok broren min skoene mine å knøt de sammen og hev over en sånn høyspentledning (tror jeg det heter) sånn at jeg måtte kjøpe nye sko. 
Han hatet skoene mine altså. 
Jeg har jo ekstremt mange fine sko, men det er sjeldent det er de jeg tar på meg når jeg skal noe. Jeg tar det som er enklest og mest komfortabelt. Derfor er slike joggesko perfekt. Og spesielt siden disse er litt mer enn bare ordinære joggesko. 


Skulle ønske temperaturen ute var litt nærmere 20 i dag. Føler for å sitte ute med sommer musikk og ha det gøy eller gå på shopping og drikke smoothie. 
Men istede kryper jeg heller inn i en kosegenser. 

♥Ha en fin Lørdag folkens ♥

#sko #michaelmichaelkors #MMK #mote #shoes #fashion #shopping