Serie anbefalinger

1. UnREAL
Denne serien finner du på Tv2sumo og handler om Rachel som jobber på settet til innspillinger av Everlasting. Everlasting er som “The Bachelor”. 
Men det som skjer bak kameraene her er nok mye mer dramatisk enn hva som skjer i virkeligheten på settet til f.eks The Bachelor. Med ting som dop, mord, utroskap osv.
Rachel spiller av skuespilleren Shiri Appleby som kjent fra Roswell (som jeg nettopp leste at vil få en reboot!!! Med Tyler Blackburn fra Pretty little liars) og Life unexpected. 

Relatert bilde

2. The Royals
Denne serien handler om det britiske monarkiet i nåtiden. Det er da fiksjonelt og ikke basert på de ekte monarkene. Det er en serie med mye drama og mysterier, med ting som dop, drap, familiedrama osv. 
Romantikk og mote er også en del av serien. Og har sine humoristiske øyeblikk. Denne serien finner man på “Viaplay”. 
Skuespiller Elizabeth Hurley kjent for sin rolle i Gossip girl spiller dronningen i denne serien.

Bilderesultat for the royals

3. Famous in Love
Famous in Love handler om Paige Townsens spilt av Bella Thorne som blir dratt med på audition for filmen “Locked” av beste venninnen og ender opp med å få hovedrollen. Deretter endrer livet seg drastisk og hun må venne seg til livet som stjerne. Denne serien er basert på en roman av “Rebecca Serle” og er produsert av I.Marlene som også sto bak Pretty Little Liars. 
Det er en spennendes serie som man fort blir hekta på. Inneholder ting som trekantdrama og masse mer. 
Skuespillere som Sofia Carson og Danielle Campbell (fra disney) dukker også opp i denne serien. 
Denne serien finner man på HBO. Relatert bilde

4. Atypical 
Veldig annerledes fra de andre seriene på denne listen hvor hovedpersonen er høyt fungerende autistisk. Serien byr på drama i tillegg til en god dose med humor. Serien er sjarmerende og samtidig gir den et lite innblikk i hvordan hverdagen for en med autisme kan se ut og utfordringene som følger med både for hovedperson og familiemedlemmer. 
Denne serien finner du på Netflix. 
Relatert bilde
 

Andre serien som er verd å skjekke ut er Riverdale som snart også får en spinn of serie “The chilling adventures of Sabrina” (netflix), Everything Sucks (netflix), Scream (Netflix), Supergirl (hbo). 

#tv #serier #tvshows #netflix #hbo #tv2sumo #anbefalinger #anbefaling 

3 kommentarer
  1. Mathias Folke Nordby: Sett litt av suits, men mast interessen ganske fort dessverre. Graceland har jeg ikke sett da 🙂
   Håper du hadde en fin søndag du og 🙂 !

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg