Happy Easter

Heisann folkens og god påskeaften ♥
I dag har jeg og min kompis Ragnvald kost oss ute i solen. Etterpå gikk vi inn og så på tv. Elsker tv på helligdager. 
Jeg har egentlig kun brukt apple tv i flere år nå og er rart og se på vanlige tv kanaler på denne måten, men så går det mye tull på tv til vanlig som er en av grunnene til at jeg ikke skjønner vitsen mesteparten av tiden. Unntaket er ferier og helligdager når det går masse koselige familefilmer og ikke minst sender de alltid Harry Potter filmene både om jul og påske. 

Hvilken filmer har du kost deg med i Påsken?

Vi spilte også spill som Monopol Deal og diverse. Det er altså en kortspill versjon av Monopol. Foretrekker den over vanlig monopol. 

Nå skal jeg gå å slappe av før jeg kommer meg til sengs. 

( På bildet over har jeg brukt colorista sine hårsprayer og sminket meg med falske fregner. )
Håper alle har hatt en fin dag xxoo

#påske #påskeafter #kos #sol 

Ting å gjøre i påsken

1. Spille brettspill med familie eller venner 

2. Ha Quiz / Trivia 

3. Spise masse godis 

4. Male på egg

5. Gå på kino 

6. Lese bøker

7. Se på påskekrim 

9. Stå på ski 

10. Sitte ute i solen med solo og kvikk lunsj, for hva er vell påske uten ♥

Hva gjør du i påsken?
Og hva har du gjort hittil i ferien? 

♥ God påske folkens ♥

#påske #påskeferie

Påskeferie og andre tanker

Nå er det påskeferie og de fleste har nok kanskje allerede reist på hytten. 
Mens jeg er hjemme da jeg ikke er i form til stort annet. Jeg får besøk av en kompis på Mandag som skal være her med meg i påskeferien. Han er en av de jeg bodde i kollektiv sammen med i to år. På mange måter savner jeg kollektivet, men samtidig så vet jeg jo at slike kollektiv alltid er midlertidige. Og ting kan fort bli vanskelig i slike kollektiv da man bor med flere jevnaldrede som gjerne har helt ulike vaner. Man er jo forskjellige og det er rett og slett ikke alle som går an å bo med. Nå var det ikke direkte det som skjedde i kollektivet jeg var i da. 
Man livet skjer og man opplever ting som kanskje ikke er så lett å takle, og det å gå igjennom noe som er veldig vondt kan være vanskelig for andre i et kollektiv å forstå eller hjelpe til med.
Og folk skal jo gjerne videre til nye ting. 

Men så er det disse utrolig koselige stundene man gjerne ser tilbake på. Som å sitte i stuen å se på skrekkfilm sammen, alltid ha noen å snakke med, lage middag sammen, le masse, spille brettspill eller konsoll spill, ha fester når det passer seg og masse mer. 

Men sånn er det. Og nå er det videre til noe nytt igjen etter et år boende med en venninne. 

I påskeferien skal vi i hvert fall prøve å bare slappe av med film, brettspill og godis. Og så får vi se hva annet gøy vi klarer å finne på. 

Hva er dine planer i påsken?


På bildene over har jeg forresten stort sett brukt Nyx produkter og tenkte å lage noe påskelook som ble mer seende ut som noe inspirert av en solnedgang. 

#tanker #sminke #bilde #påske #påskeferie #sunset #vibes #påskelook 

Glamglow

Den siste uken har jeg vært på en plass hvor jeg har vært uten noe form for hudprodukter. Og kan mildt sagt si at huden har vært ekstremt tørr.
Nesten sånn jeg trodde den bare skulle flasse og dette av. Så når jeg kom hjem var jeg glad produktene jeg bestilte fra Kicks hadde kommet i posten. 
Glittermasken fra Glamglow har jeg gledet meg lenge til å prøve og var usikker på om den noensinne kom til å komme til norge, men det gjorde den endelig. 
Jeg har allerede prøvd de to andre produktene, men glittermasken har jeg ikke kommet til enda. 
Glamglow Galactic Cleanse elsker jeg allerede og den lukter ekstremt godt. Og Glamglow hydrating treatment kjøpte jeg i mini form da jeg var usikker på om huden min kom til å like den, og til de prisene er det en god ide og gå for miniversjonene først om man vil teste ut produktene.

Har du prøvd noen av produktene fra Glamglow?
Hva er din favoritt?#glamglow #hudprodukter #skincare #glitter #masker #facemask #glam #beauty 

Filmåret 2018 og mitt forhold til filmverdenen

Dette året vil jeg si blir et bra film år. 
Ikke bare kommer Fantastic Beasts: the crimes of Grindelwald ut i høst, men filmer som: 
The Incredibles 2
Mary poppins returns
Jurassic World Sequel
Mamma Mia 2
og mer. 

Det har allerede vært/ er noen gode filmer på kino. Men de jeg ser mest frem til er de på listen over. 

Hvilken film gleder du deg til å se i år?

Personlig er jeg veldig glad i filmer og serier. Det er så mye man kan utforske på film som man ikke kan i det virkelige liv. Som magi. 
Og sosiale forhold er ofte på et mer intelligent nivå (mest i drama filmer). Og på mange måter mangler det en del av i det i samfunnet i dag. 
Mens mennesker i film klarer å ordne opp i vanskelige vennskap/forhold og si de rette tingene når det kreves blir mye i det virkelige liv usagt og uløst. Jeg liker at i det fleste filmer får man en form for “closure”. Og skulle ønske det var mer man så i det virkelige liv også. 
At istedenfor å holde igjen, istendenfor for å erstatte folk når ting blir vanskelig, istedenfor å stenge seg inne så kunne folk oppsøke situasjonene og rettet opp i ting. 
Krangle når det trengs for å så ordne opp med engang. Kanskje sette sitt eget ego til side og gjøre det som skal til når ting er vanskelig. 

Føler at denne generasjon spesielt som jeg er vokst opp i tror de har krav på så mye. At de er så utrolig viktige. Men sannheten er jo at det som gjør deg viktig er det du putter ut der. 
Hvis du bare er selvsentrert og alltid gjør ting til fordel for deg selv, sier det noe om deg. Og ingen skylder deg en dritt. 

Jeg tror det er mange serier og filmer vi mennesker kan lære av. Den serien som lærte meg mest er Buffy the Vampire slayer. 

Happy popcorn cozy time. ♥

Nye mat produkter i butikken

Igjen så jeg at det var kommet nye ting i matbutikken. 
Og til min glede har de kommet ut med Ben & Jerry’s is UTEN melk. Jeg har pleid å spise Oatly sin iskrem, da jeg syntes den er best på smak. Men nå gleder jeg meg til å prøve Ben & Jerry’s sin. 
Oreo har jeg alltid vært fan av, men alltid syntes det er dumt at vi her i norge får så begrenset utvalg. Det finnes jo hundrevis av Oreo smaker og vi får ingen av de hit. Så at Cripsy thin oreoen kom med sjokolade smak er egentlig ikke noe big deal. Men det er godt da. 

Oreo påskeeggene måtte jeg nesten også bare teste ut, til tross for at de fortsatt ikke har fjernet palmeoljen. I fjor kjøpte jeg heller den Rema 1000 og Nidar samarbeidet om og syntes de var god. Og nå har jeg ikke vært på Rema 1000, men er de der i år også blir de nok kjøpt igjen. 
Jeg er imot palmeolje, men ikke bare av de grunnene de fleste andre er. JA, jeg bryr meg om regnskogen. Faktisk så bryr jeg meg om natur generelt. MEN palmeolje er heller ikke bra for kroppen våres. Og der ligger mye av min bekymring. 
Syntes derfor det er rart at Freia fortsatt klamrer seg fast og nekter å gi slipp. 
Jeg følte uansett et behov for i det minste å ha testet denne ut. Jeg er sjokoholiker. Men kommer nok ikke til å kjøpe de mer enn denne ene gangen. 

Jeg testet ut SmartWater som også kom ut i butikken. Vært snakket om det i flere youtube videoer og var nysgjerrig på det. Smartwater er altså kildevann som er dampdestillert og tilsatt mineraler.

Jeg er nok ikke alene i å ha følt at vi her i norge alltid har hatt et utrolig dårlig utvalg av matvarer i butikkene våres. Bare man drar over til sverige så er det å gå på matbutikken som å steppe inn i en helt ny verden. Og for folk med hvete og melke intoleranse har det vært en kamp å handle mat. Så personlig blir jeg alltid glad når nye ting dukker opp. Enda gladere hadde jeg blitt hvis vi ble kvitt alt det som gjør oss syke. Men det er nok en lengre kamp. 
Akkuratt nå tar jeg i hvertfall i mot disse små gledene. Hvilken nye matprodukter gleder du deg til å prøve? 

#mat #butikk #produkter #sjokolade #godis #food

Kicks bidrag til bedring av psykisk helse

Psykiske helseproblemer er noe av det som preger samfunnet våres mest. 
Flere og flere blir syke og sliter. 
Mange klarer ikke være i arbeid eller fungere i samfunnet. 

Det å snakke om psykisk helse er på mange måter fortsatt ganske tabu, noe som egentlig er ganske utrolig med tanke på hvor normalt det er den dag i dag. 
Mange syntes det er flaut at de ikke er så perfekt som de vil være. I et land hvor vi streber etter perfeksjon, så er presset høyt på at vi skal klare visse ting og fremstå på en spesifikk måte. 
Da er det lite rom for å feile eller det å ikke være i stand til å gjøre som forventet. 

Jeg syntes da det er utrolig fint at en skjønnhetskjede som Kicks tar opp nettopp dette med psykisk helse (eller som de selv skriver “psykisk uhelse) og bidrar til endring. De har også et praksisprogram for unge kvinner. 
Det er viktig når man sliter å føle at man kan ta en sjangse på å komme seg ut i arbeidslivet, og at andre tar sjangsen på deg. Og samtidig blir møtt med forståelse for at man ikke har det bra.

♥ Du kan lese mer om det HER ♥

Jeg har sett de skrive om psykisk helse i tidligere magasiner, og følte for å skrive om det her da jeg syntes det er utrolig fint at de har fokus på å ville bidra til bedring. 

#psykiskhelse #psykiskuhelse #kicks #skjønnhetskjede #viktig #samfunn #helse #blad