“Vi er så opptatt av ting som egentlig ikke betyr noe”

Det er viktig sette pris på de enkle tingene i livet. Det er fort gjort i en travel hverdag og glemme å bare stoppe opp og ta alt inn.
Hvis det er en årstid jeg legger mest merke til, så er det sommeren. Alt fra naturen til de små øyeblikkene hvor man sitter i en bil og kjører rundt sammen med en eller flere gode venner og favoritt sangen kommer på.
Jeg tror dette er noe mange av oss glemmer å sette pris på, inkludert meg selv. Og jeg tror dette er en av de bidragene faktorene til hvorfor mentale lidelser er på topp i slike land som dette. Land hvor vi har det meste vi trenger og mer men likevel alltid er på jakt etter å ha det neste beste, de fineste tingene og status igjennom likes og følgere på sosiale medier.

Vi er så opptatt av ting som egentlig ikke betyr noe at vi glemmer å leve. Glemmer å se de rundt oss og sette pris på det vi har.

Det er verden der ute som betyr noe, ikke hva som blir postet på Instagram. Bare en viktig påminnelse. Ha gjerne et mål om å gjøre en ting du har planlagt lenge denne sommeren.
Ikke utsett og utsett, bare gjør.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg