For en liten stund siden lagde jeg meg vegar “kjøtt”boller. Jeg så en video Julien Solomita hadde lagt ut på Youtube ( HER )og bestemte meg for å teste ut en versjon av dette. Oppskriften Julian fulgte var denne HER, men jeg bestemte meg for å lage en del endringer i den. Jeg brukte den som et slags utgangspunkt og så tok jeg bare ut det jeg ikke ville ha og puttet inn det jeg ville ha isteden.
Alt jeg brukte er i bildet under:
I mellomtiden tok jeg kidneybønner i en bolle og moste dem, før jeg så tilsatt de ferdige grønnsakene og mikset godt.
Jeg tilsatt så BBQ saus og noen skjeer med havremel og speltmel.
I tillegg hev jeg oppi et egg, noe som naturlig ikke gjør det helt vegansk men vegetar. Men det egget kan man naturligvis droppe.
(Beklager litt dårlige bilder)
Bon Appétit!
Følg meg gjerne på Instagram: Rlablogg
Ser kjemoegode ut, holder de seg godt sammen når du steker de eller er de vanskelig å få til?
Har dårlig med kjøkken om dagen, men skal teste de så fort jeg kommer tilbake til Norge 😆
De holdt seg ganske godt sammen med unntak av noen få gulrøtter på avveie 😀 Men tror det ville vært hakket enklere om jeg kuttet grønnsakene enda mindre. Skal definitivt prøve det neste gang.
Tror det hjalp at jeg brukte litt speltmel i tillegg.:)