Interiør: Påske Edition

I dag er det første påskedag og jeg kjenner egentlig bare skikkelig på den Søndagsfølelsen. Det er vel typisk når man har besøk av noen at man går senere til sengs og føler seg sliten i ettertid.
Nå satt vi jo oppe til langt på natt og kranglet med et puslespill hvor bitene bare ikke ga mening. Tror aldri noen har spilt puslespill og blitt så sinte av det som vi ble. Nå skal det sies at dette var et puslespill med mye svart på og generelt mørke toner i hele greien. Men så vanskelig skulle det likevel ikke vært. Må være noen sadister som har laget det.

Ellers har påsken generelt vært ganske koselig, men også til tider ganske kjedelig.
Men hvis det er en ting jeg har kost meg med så er det å ha dekorert rommet med påskepynt. Jeg får alltid et lite smil nå når jeg går inn på rommet og ser alle gultonene og kanin elementene.
Kaninskålen fra Kremmerhuset var utsolgt så og si over alt, men heldigvis var det ett sted hvor de hadde noen igjen og samme med den falske påskeblomsten. Jeg har også noe påskedekor i samme serie som kaninskålen som jeg kjøpte i fjor.
Påskepynt er egentlig litt kjipt med tanke på hvor kort tid man har det oppe, men det må da være lov å ha det oppe i hele April? Man har jo brukt penger på denne pynten, så veldig kjedelig å bare ha det oppe en uke.

Hvor lenge har du påskepynten oppe?

Følg meg gjerne på Instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg