Julekalender – Luke 1

Da var det denne tiden på året igjen! Og jeg har som nevnt tidligere skaffet meg The Body Shop sin største kalender i år igjen. Jeg har også to andre kalendere, men de har spiselig innhold. Jeg åpner alle tre kalenderne på Instagram @Rlablogg om man vi sjekke de ut der ♡

The Body Shop Kalender Luke 1: British Rose Shower Gel.
Denne er ikke akkurat min favoritt duft, men den er helt ok. Personlig er jeg ikke så fan av hvordan roser lukter generelt, så da vil jeg heller ikke ha det i dusj såpen. Men jeg bruker den nok og om ikke får jeg gi den videre.
Jeg begynner også allerede på julefilmene i dag da jeg har såpass mange å se. Jeg lagde en liste i fjor her på bloggen, men jeg tror jeg skal lage en ny en i år da det er kommet ut litt flere filmer jeg vil ha med på listen!
Så gjerne sjekk den ut når jeg har fått postet om du trenger litt inspirasjon og tips til hvilken julefilmer du kan se gjennom hele Desember!

I dag tror jeg det blir “Winter Castle” som ser ut til å være en av de typisk Hallmark julefilmene. Og jeg begynner selvfølgelig med de Hallmark B-filmene før jeg går over til A-filmer og klassikere.

Instagram @Rlablogg
Snapchat @Rlablogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg