Movie Tips – Netflix

Det er alltid lite å gjøre på en søndag. Man er alltid sliten eller har hangover, og er generelt en dag hvor lite skjer.
Hva er bedre enn å slappe av med en god film da? 

1. ZOOKEEPER

Zookeeper. En utrolig koselig film, med snakkende dyr. Griffin sliter med kjærligheten, men dyrene er innstilit på å hjelpe han med dette. 
 

2. AN EDUCATION

Filmen utspiller seg i en forstad i London i 1961. 16 år gamle Jenny Mellor blir akseptert ved Oxford University, da hun møter og forelsker seg i en sjarmerende jødisk forretningsmann som er dobbelt så gammel som henne.

3. THE DUTCHESS
 
Hertuginnen av Devonshire var en vakker sosietetskvinne med politisk innflytelse i 1700-tallets England. Men i privatlivet var hun preget av et kjærlighetsløst ekteskap og opprivende utroskap.

4. WALK OF SHAME

Denne er vell ganske åpenbar. Men en typisk komedie om å våkne opp dagen derpå med en fyr man nettopp har møtt. Hun prøver å komme seg til jobb, men en serie av hendeleser skjer på veien. 

5. DELIVERY MAN
David Wozniak (Vince Vaughn) er et leveringsbud som arbeider for farens forretning, og han blir forfulgt av kjeltringer som han skylder 80 000 dollar til. Hans kjæreste, Emma  er gravid med hans barn. En dag kommer David hjem fra jobb, og en advokat venter på ham. Advokaten representerer en sædbank hvor David donerte sæd tjue år tidligere da han var student. Som følge av disse donasjonene til sædbanken, er han nå far til 533 barn.

 

Ha en fin søndag folkens . xxx

#film #tips #netflix #chill #netflixandchill

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg