Slave til teknologi

Akkuratt nå kjennes det ut som jeg skal eksplodere, jeg føler jeg har fått nok. 
Nok av den derre gigantiske veggen som er mellom oss, altså MOBILEN. 
Når man sitter å direkte prøver å kommunisere med folk og de sitter der og glor inn i mobilen som om de er i et helt annet univers, dag inn og dag ut, så merker jeg frustrasjonen ta helt over. 
Ingenting av det som skal bli gjort blir tatt tak i heller, for istedefor å rydde eller whatever som trengs å gjøres så sitter de som zombier med mobilen helt slapt i sofaen. 

Og hva skal man gjøre da? Når man i tillegg sier ifra, at det er både uhøflig og utrolig frustrerende, og de da ikke skjønner hva jeg snakker om. Hva jeg sier betyr vell da ikke noe? For ingenting er viktigere enn det universet som finnes inni mobilen. 
Man sitter der liksom med mennesker rundt seg, men føler seg helt alene fordi realiteten er at de ikke egentlig er tilstede. 

Jeg bruker mobilen når jeg vil få kontakt med folk, når jeg vil snakke eller lage avtaler. MEN når de folkene faktisk ER tilstede hos meg, så legger jeg mobilen vekk. For da har jeg ikke bruk for den lenger. Og jeg vet jo godt at det ikke skjer en dritt på facebook eller andre steder uansett. Verfall ikke noe som er viktigere enn de som sitter rett forann meg. For INGENTING er viktigere enn de menneskene jeg har rundt meg der og da. 

Du når ikke inn til noen hvis du ikke kommuniserer, og er TILSTEDE under samtalen. Ingen vet heller hva du kanskje sliter med, eller hva den andre personen sliter med når man ikke er tilstede nok til å kunne være åpen og ærlig. For man lytter ikke, man er ikke og man vil ikke. 

Folk skjønner ikke hvorfor de er så trøtt og sliten… Grunnen er så simpel. Det er fordi du sitter i ro og stirrer inn i mobil/tv osv. Og ikke innser alle de timene du har sittet i ro gjør deg mer sliten. Å bruke energi gir mer energi. Sitter du i ro og gjør ingenting i mange timer, så blir man da slapp og sliten. Og ikke minst det faktumet at man sitter og blar nedover facebook eller andre ting og tar inn masse informasjon hele tiden (for det meste ubrukelig informasjon) som gjør da at hjernen blir utrolig sliten. Man blir tung i hodet. 

Og sånn går dagene, og du aner ikke alle de tingene du har gått glipp av. 

Takk for meg.

#mening #samfunnet #teknologi #slaver #DRITT

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg