Jeg har siden 9.klasse vært plaget med hveteallergi og melkeintoleranse. Gluten går fint, er noe med selve hvetemelet, behandlingen som gjør at jeg reagerer. Og med melken er det visst melkeprotein jeg reagerer på. Så da er det greit å kunne bake. Så i dag bakte jeg minibrød laget på speltmel (både siktet og sammalt). De ble ganske vellykket, jeg fulgte oppskriften som står bak på gjærpakken, og tilsatt også litt honning. Dette er mitt første forsøk på brødbaking og jeg vil kalle det en suksess.
Alt av kaker og muffins syntes jeg er veldig enkelt å lage. Brøddeig er en helt annen sak, så neste jeg må få teken på nå er boller.
Har så ekstremt lyst på skillingsboller for tiden… så får hive meg utpå det neste uke.
God kveld folkens. xxx
Super cute tho right?
#baking #brød #bakst
Så nusselige. Og de var kjempegode også 😀
Herlig 😀 Ser kjempegode ut!
Såsøte de var da, det fikk jeg lyst til å prøve 😀
Så fint resultat! Hvor har du kjøpt formene? 🙂
Anonym: Formene fikk jeg i gave av en venn, så usikker på hvor de er kjøpt 🙂